- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.081
Canım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim cancat @candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
Meraba canım aynı balonlu magnetlerfen biz de yapıyoruz ozradan ve birmax'tan aldık sorduğun ipi ozradan aldık kınnap ip diye geçiyor adı ben sürekli yattığım için internetten sipariş ettim makreme ipi satan yerlerde de bulabilirsin cnm buda bizim yaptığımızCanım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim cancat @candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
Canım bedava almışsınız resmen çok iyi bi kampanya olmuş.Çok güzel bir beşik iyi günlerde kullanın güzel güzel uyusun kuzunuzCanim 699 tl fiyati magazada indirim var ama ben araba ile birlikte aldim arabanin 500 tl hediye ceki vardi bana besik 200 tl gelmis oldu
Canım örgüden hiç anlamam ama birmaxta buna benzer altın yada gümüş rengi ip var bak istersen 50mt bu da iş görür benceCanım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim cancat @candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
Ben yapıcam canım içimdeki tütü aşkı ortaya çıktıKızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
Günaydın hamile canlarımmmçok güzel bi gün olsun hepimiz için inş
Ben yine çok mutluyum bu sabah kızımızın beşiğini aldık ptesi elimizde olur herhalde
Oğlumdan kalan küçük mobilya beşik var ztn bunu da bizim odaya koymak için aldık. 6-7ay sonra ztn odasını ayırıcaz ve kızımızın odası için harika planlarımız var eşim hemen başlayalım dedi. Önümüzdeki hafta başlarız inş size de foto gönderirimmalum bi oğlumuz var aynı odaya yatıramayız birbirlerini uyandırırlar diye sanki ilk bebeğimiz gibi heyecanlıyız ona bişeyler aldıkça çok mutlu oluyoruz ya bu arada 70 günüm aslında teyzoşlar öptük hepinizi
Lavincim slm aynı şeyi bende düşünüyorum yapması çok basit ama biraz uğraşmak gerekiyor sanırım benimde kafamda bazı fikirler var bir ara havuzlu han eminönüne gidip bir şeyler almayı planlıyorum süsleme için yakın zamanda gidersem sana fikir veririm
Eki Görüntüle 1771283
Canım örgüden hiç anlamam ama birmaxta buna benzer altın yada gümüş rengi ip var bak istersen 50mt bu da iş görür bence
Ben yapıcam canım içimdeki tütü aşkı ortaya çıktıbu hafta başlamayı düşünüyorum hatta. Resim paylaşırım yrn da çıkabilirsem malzemeleri alıcam 5mt tül yeter gibi geliyo bana ama yere kdr yaparsan yetmez tabi. Lastikte ben tütü yaparken almıştım ztn kalın lastik. O yatakların ölçüsü yanılmıyosam 40x70 fln oluyo salı randevum var sorarım sanada hbr veririm canım
İnşallah canımAy canım inşallah Çınarımızın şansına anne şefkati gösterecek bir bakıcı bulursunuz
Tuna kısmını çok beğendim, selimde güzel ama tuna ağır bastıKızlar günaydınn oğluşumun tekmeleriyle uyandımmm
Biz oğluma bi isim düşündük sizin de fikrinizi alayım
Tuna Selim
Nasıl sizce?
Mersi canımCanımmm güle güle kullansın inşallah çok güzelmiş beşiğiniz ben de beşik bebek arabasını tamamladım hastane çıkışı kendi pijama takımım ve bebek bakım ürünleri kaldı onu da zaman yaklaştıkça halledicem benimde bir oğluşum var odası büyük olduğu için ikisi de aynı oda da kalacaklar ben de nasıl bir oda tasarlayayım düşüncesi var kız erkek aynı oda olacak ilerleyen zamanlarda bizde mutlaka ayırırız ama şimdilik aynı oda da olacaklar
Bende aynı şeyi düşündüm bu sabahKızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
Canım doktoruma sordum whatsapp tanHaber beklerim o zaman senden canım. tül eksik kalsa da alınır ama şu yatak ölçüleri kafamı karıştırdı bir tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?