2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Simdiden kolay gelsin canim NicksizYumurta biliyordu onun adini hatirlamiyorum ama o soyler sana hatta o bulamamisti ve renkli orgu ipleri ile yapmisti öyle de çok güzel olmustu bu konuda NicksizYumurta sana tavsiyede bulunur ama yapmasi ve yaptikca ortaya güzel seylerin cikmasi çok zevkli oluyor

Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.

Lavincim slm aynı şeyi bende düşünüyorum yapması çok basit ama biraz uğraşmak gerekiyor sanırım benimde kafamda bazı fikirler var bir ara havuzlu han eminönüne gidip bir şeyler almayı planlıyorum süsleme için yakın zamanda gidersem sana fikir veririm

Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.

Ben de yapicam biraz kalin 1 metre lastik yeterli olctum hastane de lastik esnek oluyor siki olsun biraz tul karar veremedim eni genis oluyor kapi icinde kullanacam tul arastiriyorum o yuzden bulunca olcu veririm sizlere

Günaydın hamile canlarımmm çok güzel bi gün olsun hepimiz için inş
Ben yine çok mutluyum bu sabah kızımızın beşiğini aldık ptesi elimizde olur herhalde
Oğlumdan kalan küçük mobilya beşik var ztn bunu da bizim odaya koymak için aldık. 6-7ay sonra ztn odasını ayırıcaz ve kızımızın odası için harika planlarımız var eşim hemen başlayalım dedi. Önümüzdeki hafta başlarız inş size de foto gönderirim malum bi oğlumuz var aynı odaya yatıramayız birbirlerini uyandırırlar diye sanki ilk bebeğimiz gibi heyecanlıyız ona bişeyler aldıkça çok mutlu oluyoruz ya bu arada 70 günüm aslında teyzoşlar öptük hepinizi

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 45
Meraba canım aynı balonlu magnetlerfen biz de yapıyoruz ozradan ve birmax'tan aldık sorduğun ipi ozradan aldık kınnap ip diye geçiyor adı ben sürekli yattığım için internetten sipariş ettim makreme ipi satan yerlerde de bulabilirsin cnm buda bizim yaptığımız

Canim 699 tl fiyati magazada indirim var ama ben araba ile birlikte aldim arabanin 500 tl hediye ceki vardi bana besik 200 tl gelmis oldu
Canım bedava almışsınız resmen çok iyi bi kampanya olmuş.Çok güzel bir beşik iyi günlerde kullanın güzel güzel uyusun kuzunuz

Canım örgüden hiç anlamam ama birmaxta buna benzer altın yada gümüş rengi ip var bak istersen 50mt bu da iş görür bence

Ben yapıcam canım içimdeki tütü aşkı ortaya çıktı bu hafta başlamayı düşünüyorum hatta. Resim paylaşırım yrn da çıkabilirsem malzemeleri alıcam 5mt tül yeter gibi geliyo bana ama yere kdr yaparsan yetmez tabi. Lastikte ben tütü yaparken almıştım ztn kalın lastik. O yatakların ölçüsü yanılmıyosam 40x70 fln oluyo salı randevum var sorarım sanada hbr veririm canım

Canımmm güle güle kullansın inşallah çok güzelmiş beşiğiniz ben de beşik bebek arabasını tamamladım hastane çıkışı kendi pijama takımım ve bebek bakım ürünleri kaldı onu da zaman yaklaştıkça halledicem benimde bir oğluşum var odası büyük olduğu için ikisi de aynı oda da kalacaklar ben de nasıl bir oda tasarlayayım düşüncesi var kız erkek aynı oda olacak ilerleyen zamanlarda bizde mutlaka ayırırız ama şimdilik aynı oda da olacaklar

Elinin altında ne güzel Eminönü var canım, bol bol fikir edinirsin gidince.

Haber beklerim o zaman senden canım. tül eksik kalsa da alınır ama şu yatak ölçüleri kafamı karıştırdı bir tek.

Mersi canım bnm de çoğu bitti hazırlıkların bi tek şampuan, emzik, biberon, bez fln kaldı ama onlarda en son ztn
Ama senin oğluşun büyük canım bnmki 24 aylık olucak bebiş doğunca ve birbirlerini uyandırırlar şimdiden 2 yaş sendromundayız zaten ergen gibi takılıyo evde
Karışık renkli bişeyler yapabilirsiniz yani canlı renklerle hem kız hem erkek için uyar. Değişik şeylere rastlarsam etiketlerim seni. Aslında ben ranzalı tasarım odalara bayılıyorum ama daha küçükler tabi olmaz

Bende aynı şeyi düşündüm bu sabah ben bi dahaki randevuda ölçü alacağım hastanede kullanılan bebiş yatağının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…