- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.101
Canım doktoruma sordum whatsapp tan40x70 oluyomuş yatak 90cm de yüksekliğiymiş. Her hastanede aynıdır sanırım
Kızlar hastanede giyilen terlik ler hakkında konuşulmuştu ben o süslü terlik leri kesinlikle tavsiye etmiyorum oglumda öyle yaptım bin pişman oldum süs terligi evde giyinmeli hastaneye normal dışarda giyilebilen terlik alcam bi tanıdık lohusa terlik lerinden giydi dogumdan sonra düşmüş bacakları ayrılmış kırılmış sizinde aklınızda bulunsun
Elinin altında ne güzel Eminönü var canım, bol bol fikir edinirsin gidince.
Biz de bundan aldık canım, çok da sevdik.
Mersi canımbnm de çoğu bitti hazırlıkların bi tek şampuan, emzik, biberon, bez fln kaldı ama onlarda en son ztn
Ama senin oğluşun büyük canım bnmki 24 aylık olucak bebiş doğunca ve birbirlerini uyandırırlar şimdiden 2 yaş sendromundayız zaten ergen gibi takılıyo evde
Karışık renkli bişeyler yapabilirsiniz yani canlı renklerle hem kız hem erkek için uyar. Değişik şeylere rastlarsam etiketlerim seni. Aslında ben ranzalı tasarım odalara bayılıyorum ama daha küçükler tabi olmaz
Eki Görüntüle 1771337 kızlar bu beşiği aldım e-bebekten.odasını zaten aldık birde ucuz birşey düşünüyordum bunu buldum aldım inşallah iyi olur.Sırada englishhome un bebek-çocuk indirimini beklemek var
Kızlar günaydınn oğluşumun tekmeleriyle uyandımmm
Biz oğluma bi isim düşündük sizin de fikrinizi alayım
Tuna Selim
Nasıl sizce?
Bende bi süredir bakıyorum, sepet besik dusunuyodum ama hareketlenince tehlikeli oluyormuş, o yüzden böyle küçük bi mobilya daha güzel olur diye düşündüm, hem 4 yasa kadar kullanabilirmis bebis
Simdiden kolay gelsin canim @NicksizYumurta biliyordu onun adini hatirlamiyorum ama o soyler sana hatta o bulamamisti ve renkli orgu ipleri ile yapmisti öyle de çok güzel olmustu bu konuda @NicksizYumurta sana tavsiyede bulunur ama yapmasi ve yaptikca ortaya güzel seylerin cikmasi çok zevkli oluyor
Meraba canım aynı balonlu magnetlerfen biz de yapıyoruz ozradan ve birmax'tan aldık sorduğun ipi ozradan aldık kınnap ip diye geçiyor adı ben sürekli yattığım için internetten sipariş ettim makreme ipi satan yerlerde de bulabilirsin cnm buda bizim yaptığımızEki Görüntüle 1771281
Ay canım güldürdün beni allah ta seni güldürsün inşBen de o terliği hastanede giyen nasıl giyiyor anlamadım. Kirlenir hep evde bir daha giyemezsin ki.
Bir de deneyimlilere yine sormak istiyorum o terlik malum lohusa terliği, pijama altına giyiliyor. Eve gelen giden olunca öylece pijamayla mı oturuyorsunuz? Notmal kıyafet giyiyorsanız altına süslü lohusa terliği saçma olmuyor mu?
Ne cahilim, etrafımda hiç öyle lohusa terliği giyen olmadı, görmedim yani kullanımını çok fazla.
Sen şişlideydin di mi canım doğru hatırlıyorum yrn hava güzel olursa eşimin yanına gelip malzeme alıcam ben de. Osmanbey metro durağı varya madonun hizasından devam edince orda bi pasaj var keçeler süsler taşlı stickerlar fln satıyo ordan alıcam ben aklında olsun senindeaaa evet seninki ufakmış 2 yaş sendromu Allah kolaylık versin :)
farklı tasarımlar dikkatini çekerse paylaşırsan seviirim ranza tasarımlar benimde aklımdan geçmiyor değil
Eki Görüntüle 1771283
Canım örgüden hiç anlamam ama birmaxta buna benzer altın yada gümüş rengi ip var bak istersen 50mt bu da iş görür bence
Eki Görüntüle 1771337 kızlar bu beşiği aldım e-bebekten.odasını zaten aldık birde ucuz birşey düşünüyordum bunu buldum aldım inşallah iyi olur.Sırada englishhome un bebek-çocuk indirimini beklemek var
Günaydın hamile canlarımmmçok güzel bi gün olsun hepimiz için inş
Ben yine çok mutluyum bu sabah kızımızın beşiğini aldık ptesi elimizde olur herhalde
Oğlumdan kalan küçük mobilya beşik var ztn bunu da bizim odaya koymak için aldık. 6-7ay sonra ztn odasını ayırıcaz ve kızımızın odası için harika planlarımız var eşim hemen başlayalım dedi. Önümüzdeki hafta başlarız inş size de foto gönderirimmalum bi oğlumuz var aynı odaya yatıramayız birbirlerini uyandırırlar diye sanki ilk bebeğimiz gibi heyecanlıyız ona bişeyler aldıkça çok mutlu oluyoruz ya bu arada 70 günüm aslında teyzoşlar öptük hepinizi
Canım bedava almışsınız resmen çok iyi bi kampanya olmuş.Çok güzel bir beşik iyi günlerde kullanın güzel güzel uyusun kuzunuz
Saol canım, kime sorduysam bilemedi hatta bunları satan kadına da güzel dille sordum, belki cevaplar diye ama cevap vermedi hıııhhh. Bende renkli ip yapayım dedim ama 3 çeşit örgü ipi alsam, geriye bolca kalacak iple ne yapacağımı düşündüm alamadım. İnşallah güzel ortaya çıkar.
Canım valla saolasın, küçük tuafiyelere baktım bilen birini bulamadıydım. Keşke bende ozra'dan isteseymişim siparişlerimi verirken hiç aklıma gelmedi. adını not ettim, eminönünde bulurum sanırımTekrar saol canım
Valla ben de taç falan aldım o terlik eksik kaldı biAy canım güldürdün beni allah ta seni güldürsün inşbence de o terlik evde giymek için, oğlumda hastanede vermişlerdi terliği şu otel işi olanlardan. Zaten yatıyosun yatakta sezaryen olursa sadece bacakların açıldıktan sonra yürütüyolar koridorda o an da emin ol kimse ayağına bakmıyo herkes bebeğin sevincinde sonda takılı oluyo ilk etapta sonra wc için kalktığında basit terlikleri giyersin ztn gelenlerin yanında kalkmazsın malum alt bölge o gün biraz kanlı oluyo
Oğlumda eve geldiğimiz ilk gün logusa geceliğimi giydim altına da ev babeti almıştım mavili ponponlu fln onu giydim ama sonra hep normal kıyafet giydim. Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum pijamayla oturamam ben btn gün
Sen şişlideydin di mi canım doğru hatırlıyorum yrn hava güzel olursa eşimin yanına gelip malzeme alıcam ben de. Osmanbey metro durağı varya madonun hizasından devam edince orda bi pasaj var keçeler süsler taşlı stickerlar fln satıyo ordan alıcam ben aklında olsun seninde
Kızlar doktordan geldik şimdioğlum 1240 gr 37 cm olmuş maşallah suyu gelişimi gayet iyiymiş bende 1 kilo vermişim dikkat ediyosun demekki süper dedi ama dikkat diye bişey yok bebek iyi sen psikolojik olarak iyi değilsin dedi tansiyonum 13 e 7 çıktı kardiyolojiye yönlendirdi ekg çekildi kalbe bakıldı kardiyoloji doktoruna göre sorun yoktu.kendi doktorum her geldiğinde panik ve heyecanlı oluyosun ne gerek var dedi birde beyin gelişimi 1 hafta önde dedi ben yine panik tabi çünkü hiç öyle bişey duymadım..sanırım kafa büyüklüğü 1 hafta önde demek istedi.Ben kötü bişeymi diye sordum gayet iyi bişey dedi anlamadım neyse ki oğlumu iyi gördüm çok şükür
Canım buna ambalaj ipi diyorlar. Sanırım tuhafiye ya da kırtasiyelerde bulabilirsiniz.Canım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim cancat @candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?