2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar hastanede giyilen terlik ler hakkında konuşulmuştu ben o süslü terlik leri kesinlikle tavsiye etmiyorum oglumda öyle yaptım bin pişman oldum süs terligi evde giyinmeli hastaneye normal dışarda giyilebilen terlik alcam bi tanıdık lohusa terlik lerinden giydi dogumdan sonra düşmüş bacakları ayrılmış kırılmış sizinde aklınızda bulunsun

Ben de o terliği hastanede giyen nasıl giyiyor anlamadım. Kirlenir hep evde bir daha giyemezsin ki.

Bir de deneyimlilere yine sormak istiyorum o terlik malum lohusa terliği, pijama altına giyiliyor. Eve gelen giden olunca öylece pijamayla mı oturuyorsunuz? Notmal kıyafet giyiyorsanız altına süslü lohusa terliği saçma olmuyor mu?

Ne cahilim, etrafımda hiç öyle lohusa terliği giyen olmadı, görmedim yani kullanımını çok fazla.

Biz de bundan aldık canım, çok da sevdik.

Bende bi süredir bakıyorum, sepet besik dusunuyodum ama hareketlenince tehlikeli oluyormuş, o yüzden böyle küçük bi mobilya daha güzel olur diye düşündüm, hem 4 yasa kadar kullanabilirmis bebis

aaa evet seninki ufakmış 2 yaş sendromu Allah kolaylık versin :)
farklı tasarımlar dikkatini çekerse paylaşırsan seviirim ranza tasarımlar benimde aklımdan geçmiyor değil

Canım güle güle kullansın inşallah engilish home da indirim başladı bugün son diye biliyorum haberin olsun

Bende bi süredir bakıyorum, sepet besik dusunuyodum ama hareketlenince tehlikeli oluyormuş, o yüzden böyle küçük bi mobilya daha güzel olur diye düşündüm, hem 4 yasa kadar kullanabilirmis bebis

4 yaşa kadar küçük gelir ama 2 yaşa kadar kullanır sanırım. Biz çok beğendik, hafif ve tekerlekli, kapıdan da geçebiliyor.

Saol canım, kime sorduysam bilemedi hatta bunları satan kadına da güzel dille sordum, belki cevaplar diye ama cevap vermedi hıııhhh. Bende renkli ip yapayım dedim ama 3 çeşit örgü ipi alsam, geriye bolca kalacak iple ne yapacağımı düşündüm alamadım. İnşallah güzel ortaya çıkar.

Canım valla saolasın, küçük tuafiyelere baktım bilen birini bulamadıydım. Keşke bende ozra'dan isteseymişim siparişlerimi verirken hiç aklıma gelmedi. adını not ettim, eminönünde bulurum sanırım Tekrar saol canım

Ay canım güldürdün beni allah ta seni güldürsün inş bence de o terlik evde giymek için, oğlumda hastanede vermişlerdi terliği şu otel işi olanlardan. Zaten yatıyosun yatakta sezaryen olursa sadece bacakların açıldıktan sonra yürütüyolar koridorda o an da emin ol kimse ayağına bakmıyo herkes bebeğin sevincinde sonda takılı oluyo ilk etapta sonra wc için kalktığında basit terlikleri giyersin ztn gelenlerin yanında kalkmazsın malum alt bölge o gün biraz kanlı oluyo
Oğlumda eve geldiğimiz ilk gün logusa geceliğimi giydim altına da ev babeti almıştım mavili ponponlu fln onu giydim ama sonra hep normal kıyafet giydim. Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum pijamayla oturamam ben btn gün

aaa evet seninki ufakmış 2 yaş sendromu Allah kolaylık versin :)
farklı tasarımlar dikkatini çekerse paylaşırsan seviirim ranza tasarımlar benimde aklımdan geçmiyor değil
Sen şişlideydin di mi canım doğru hatırlıyorum yrn hava güzel olursa eşimin yanına gelip malzeme alıcam ben de. Osmanbey metro durağı varya madonun hizasından devam edince orda bi pasaj var keçeler süsler taşlı stickerlar fln satıyo ordan alıcam ben aklında olsun seninde

Eki Görüntüle 1771283
Canım örgüden hiç anlamam ama birmaxta buna benzer altın yada gümüş rengi ip var bak istersen 50mt bu da iş görür bence

Canım valla saolasınız, ipten anlamayınca size sorayım dedim iyiki de sormuşum :) şimdi esmerim0786 ipin tam adının söyledi. kınnap ipiymiş, artık elimdeki isimle tuafiyelerde bulurum

Canım güzel günlerde kullansın yavruşun. çok sade duruyo. eminim sen onu bi güzel de süslersin Englishhome'da sevgililer gününe özel tüm ürünlerde 50'e varan indirim başlamış. bebek indirimi de devam ediyor. bak istersen

Kızlar doktordan geldik şimdioğlum 1240 gr 37 cm olmuş maşallah suyu gelişimi gayet iyiymiş bende 1 kilo vermişim dikkat ediyosun demekki süper dedi ama dikkat diye bişey yokbebek iyi sen psikolojik olarak iyi değilsin dedi tansiyonum 13 e 7 çıktı kardiyolojiye yönlendirdi ekg çekildi kalbe bakıldı kardiyoloji doktoruna göre sorun yoktu.kendi doktorum her geldiğinde panik ve heyecanlı oluyosun ne gerek var dedibirde beyin gelişimi 1 hafta önde dedi ben yine panik tabi çünkü hiç öyle bişey duymadım..sanırım kafa büyüklüğü 1 hafta önde demek istedi.Ben kötü bişeymi diye sordum gayet iyi bişey dedi anlamadımneyse ki oğlumu iyi gördüm çok şükür

Ayy pek guzelmis canim besiginiz saglikli gunlerde kullanin inşallah kizin güzel güzel uyusun icinde bende simdi anne yani besigimizi merak ediyorum babam yapacak onu acaba nasil olacak diye merak var biraz

Canım bedava almışsınız resmen çok iyi bi kampanya olmuş.Çok güzel bir beşik iyi günlerde kullanın güzel güzel uyusun kuzunuz

Aynen canim baya iyi denk geldi bize bu kampanya teşekkürler canim daha güzelleri senin ve bebeginin olsun

Ayy sizin yatakta cok güzel canim güle güle kullanin inşallah english homede indirim vardi devam ediyor mu bilmiyorum ama hala

Sonradan kullanilir canim örgü biliyorsan eger ama arkadaslar soylemis sanirim adini inşallah rahatlikla bulursun

Valla ben de taç falan aldım o terlik eksik kaldı bi Az önce başka bir konudan yeni doğan arkadaşa da sordum o da almamış, evde de normal giyiniyorsun zaten terlik altına olmaz diye. Sanırım ben almayacagim.

Ayy çok çok sevindim canim oglusunun iyi olmasina. Sen niye kotuymussun peki onuda dedimi doktorunuz ilgincmis orasina takildim ben nedense

Canım buna ambalaj ipi diyorlar. Sanırım tuhafiye ya da kırtasiyelerde bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…