- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.121
Güzel anneler biz de doktordan geldik çok şükür sorun yok bebişimiz 915 gr olmuş uzun bi Bebek olcak dedi... Beşiğini ben de ebebekten aldım iki kademeli 60*120 Bebek arabası da casual cadillac oldu yavaş yavaş tamamladık sanırım şimdi en güzel bekleyişte sıra
Çok sağol canımAyy çok çok sevindim canim oglusunun iyi olmasina. Sen niye kotuymussun peki onuda dedimi doktorunuz ilgincmis orasina takildim ben nedense
Ayy uyuyamadim tatlım kargo göndermem gerekiyordu çıktım hem yürüyüş yaptım hem işleri hallettimOhh afiyet olsun tatlim hem sana hem ela bahar'a simdi uyku iyi gelir iste ikinizede az daha uyuyun siz hadi bende ilac icmeye kalktim dayanamayip siteye girdim bende az daha uyuyup öyle kalkayim barim
Tabiki canım çok fazla kirleniyor banyo tuvalet sonuçta kullaniyosun hastanede tatlım hani lohusa pijama ları la bir hafta terliginle evde dolaşırsın yeni dogum yaptıgın için sürekli yat kalk kıyafetle uğraşman yorucu olur bizim burda lohusa görmeye gelen olur onların yanında ailen falan olur onlar giyilir tabiki sonrasında degilBen de o terliği hastanede giyen nasıl giyiyor anlamadım. Kirlenir hep evde bir daha giyemezsin ki.
Bir de deneyimlilere yine sormak istiyorum o terlik malum lohusa terliği, pijama altına giyiliyor. Eve gelen giden olunca öylece pijamayla mı oturuyorsunuz? Notmal kıyafet giyiyorsanız altına süslü lohusa terliği saçma olmuyor mu?
Ne cahilim, etrafımda hiç öyle lohusa terliği giyen olmadı, görmedim yani kullanımını çok fazla.
Jüt ipi cnm onun adı. Herkes farklı bir isim söylemiş ama el işleri için en uygun ip bence bu ve doğal bir ip. Kolay gelsinCanım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim @cancat candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
Ay canım güldürdün beni allah ta seni güldürsün inşbence de o terlik evde giymek için, oğlumda hastanede vermişlerdi terliği şu otel işi olanlardan. Zaten yatıyosun yatakta sezaryen olursa sadece bacakların açıldıktan sonra yürütüyolar koridorda o an da emin ol kimse ayağına bakmıyo herkes bebeğin sevincinde sonda takılı oluyo ilk etapta sonra wc için kalktığında basit terlikleri giyersin ztn gelenlerin yanında kalkmazsın malum alt bölge o gün biraz kanlı oluyo
Oğlumda eve geldiğimiz ilk gün logusa geceliğimi giydim altına da ev babeti almıştım mavili ponponlu fln onu giydim ama sonra hep normal kıyafet giydim. Şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum pijamayla oturamam ben btn gün
Sen şişlideydin di mi canım doğru hatırlıyorum yrn hava güzel olursa eşimin yanına gelip malzeme alıcam ben de. Osmanbey metro durağı varya madonun hizasından devam edince orda bi pasaj var keçeler süsler taşlı stickerlar fln satıyo ordan alıcam ben aklında olsun seninde
Çok sağol canımhep iyi olsunlar inşallah her gittiğimde panik halde oluyomuşum ultrasonu açtığı zaman bak bebişte heyecanlanmış kalbi biraz hızlı çarpıyo heyecanından dolayı dedi.bi de ilk tartıya çıktım kilo verdiğimi görünce bi an aklıma bi sürü şey geldi ondanda heyecan yaptım heralde gayet iyi bi sorun yok rahat ol sende dedi..
Ayy uyuyamadim tatlım kargo göndermem gerekiyordu çıktım hem yürüyüş yaptım hem işleri hallettimama fena halde yoruldum bünye tembellige cok alışmış
Senin baya kafa dengi doktor olsa gerekCanım doktoruma sordum whatsapp tan40x70 oluyomuş yatak 90cm de yüksekliğiymiş. Her hastanede aynıdır sanırım
canim bende yapicam bebisin hastanedeki besigi icin..olculeride 50-90cm..tutu etek diker gibi dusun.lastigini gecir .direk hazir olsun..eminonunde sordum. bi yerde 45 tl bi yerde 70 tl dedi asiri pahali geldi.sadece tulu ve fiyonku var dusun.tulun mt ise 3.5 tl lastigiydi falan derken 10-15 tlye mal olur.Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
Ayy ne güzel tatlım balonlarimız cok sirin olacak eminim cok güzel renkler secmissindirCanım bizde sayende ozradan hazır keçelerden, birmax'tan tüllerimizi, kurdelalarımızı, mıknatıslarımızı aldık. Çok SaolasınRenklerin uyumunu pek doğru yapamasam da güzel bir şey ortaya çıkar herhalde. Sadece ipimiz kaldı bi türlü alamadım. Bulamıyorum. örgüden anlayan arkadaşlarımız da bakarsa çok sevinirim @cancat candanotecann yagmurr_damlasi . Sizlere danışmak istedim. Ekteki ipi tuafiyelerde ne diye bulabilirim? Böyle sanki keten gibi. Yorumlarınızı bekliyorum
canim bende yapicam bebisin hastanedeki besigi icin..olculeride 50-90cm..tutu etek diker gibi dusun.lastigini gecir .direk hazir olsun..eminonunde sordum. bi yerde 45 tl bi yerde 70 tl dedi asiri pahali geldi.sadece tulu ve fiyonku var dusun.tulun mt ise 3.5 tl lastigiydi falan derken 10-15 tlye mal olur.
Aynen canım zaten böyle sade birşey arıyodum bende uyku seti yastık vs geldiğinde süslencek zaten.Yüzde elli indirim vardı geçenlerde tüm bebek ürünlerinde inşallah 3 aya kadar yine olur onu bekleyim diyorum artık napıyımCanım güzel günlerde kullansın yavruşun. çok sade duruyo. eminim sen onu bi güzel de süslersinEnglishhome'da sevgililer gününe özel tüm ürünlerde 50'e varan indirim başlamış. bebek indirimi de devam ediyor. bak istersen
ya hastanede ev babeti gibi cariklar oluyor ya ondan giyilse komik mi olurKızlar hastanede giyilen terlik ler hakkında konuşulmuştu ben o süslü terlik leri kesinlikle tavsiye etmiyorum oglumda öyle yaptım bin pişman oldum süs terligi evde giyinmeli hastaneye normal dışarda giyilebilen terlik alcam bi tanıdık lohusa terlik lerinden giydi dogumdan sonra düşmüş bacakları ayrılmış kırılmış sizinde aklınızda bulunsun
Yaza denk geldiği için ne yazikki aktaramiyoruz diye biliyorum cnmAllaha Şükür atandık kizlatsimdi dusunmeye basladim benim dogum iznim nasil olucak? Burda ogretmen arkadaslara sorum dogum izni yaza geliyor cogunlugu ktarilabiliyor mu? Bir de goreve basladim diyesiye ay sonunu bulcak. Herhangi bir sart gerekiyor mu cunku baslar baslama 2 3 hafta sonra dogum iznine cikilacak. Yani en az bir ay fiilen calusmak gbi birsey var mi? Izin aktarilamiyorsa 32 de izne ayrilmayi dusunuyorum ozel yordu beni kalan vakitte dinleneyim
Dikkat edince dahabiyi çıktı sanırım canim inşallah bundan sonra hep istedigin gibi cikar sekerin. Benim de istahim cok fena acildi sanki sonum ne olacak bakalimGünaydın Kızçelerrr
Dün akşam tok karnına şekerimi ölçtük 131 çıktı mutlu oldum bakalım doktora gidene kadar kontrol altında tutayım sonuçlar ne olacak bakalım Bu arada bnm iştahım açıldı doyamıyorum bir türlü
Inşallah güzel sonuclar alirsin canimGünaydın herkeseşekerli suyumuzu ictik beklemedeyiz çok acıktım ama ya
Cok sekermis Nefes hanımın nevresim takımı güzel günlerde kullanın inşallah canimEki Görüntüle 1771276
Bu da nevresim takimimiz ben uyku seti almadim mobilya besigimizin oglumdan kalma var bu da park besigimiz icin
Hadi bakalım minik kuşun beşiği hayırlı olsun canımGünaydın hamile canlarımmmçok güzel bi gün olsun hepimiz için inş
Ben yine çok mutluyum bu sabah kızımızın beşiğini aldık ptesi elimizde olur herhalde
Oğlumdan kalan küçük mobilya beşik var ztn bunu da bizim odaya koymak için aldık. 6-7ay sonra ztn odasını ayırıcaz ve kızımızın odası için harika planlarımız var eşim hemen başlayalım dedi. Önümüzdeki hafta başlarız inş size de foto gönderirimmalum bi oğlumuz var aynı odaya yatıramayız birbirlerini uyandırırlar diye sanki ilk bebeğimiz gibi heyecanlıyız ona bişeyler aldıkça çok mutlu oluyoruz ya bu arada 70 günüm aslında teyzoşlar öptük hepinizi
Güle güle kullanın canım cok sekermis besiginizEki Görüntüle 1771337 kızlar bu beşiği aldım e-bebekten.odasını zaten aldık birde ucuz birşey düşünüyordum bunu buldum aldım inşallah iyi olur.Sırada englishhome un bebek-çocuk indirimini beklemek var
Maşallah oğluşa kuzum yaaKızlar doktordan geldik şimdioğlum 1240 gr 37 cm olmuş maşallah suyu gelişimi gayet iyiymiş bende 1 kilo vermişim dikkat ediyosun demekki süper dedi ama dikkat diye bişey yok bebek iyi sen psikolojik olarak iyi değilsin dedi tansiyonum 13 e 7 çıktı kardiyolojiye yönlendirdi ekg çekildi kalbe bakıldı kardiyoloji doktoruna göre sorun yoktu.kendi doktorum her geldiğinde panik ve heyecanlı oluyosun ne gerek var dedi birde beyin gelişimi 1 hafta önde dedi ben yine panik tabi çünkü hiç öyle bişey duymadım..sanırım kafa büyüklüğü 1 hafta önde demek istedi.Ben kötü bişeymi diye sordum gayet iyi bişey dedi anlamadım neyse ki oğlumu iyi gördüm çok şükür
Maşallah canim bebisineGüzel anneler biz de doktordan geldik çok şükür sorun yok bebişimiz 915 gr olmuş uzun bi Bebek olcak dedi... Beşiğini ben de ebebekten aldım iki kademeli 60*120 Bebek arabası da casual cadillac oldu yavaş yavaş tamamladık sanırım şimdi en güzel bekleyişte sıra
Şükür stres bitti canımKızlar dün bizim de doktor kontrolümüz vardı. Detaylı ultrasonda bebek bir hafta geri gibi görünmüştü, Sat tekrar hesaplansın ilk ultrasonlara bakılsın denmişti. Kafama takılmıştı açıkçası.
Dün bakıldı hesaplandı ve sat bir hafta ileri atıldı yani geç yumurtlama olmuş. Bebek olması gerektiği gibi gelişiyormuş. Ölçüleri vs de uyumlu çok şükür. Çok mutlu oldum
paylasirim tatlim,50-90 cm toplarsak 1.40mt yaklasik genisligi 1.50mt olcasa..uzunluguda 70-80cm falan....zaten tuller cift enli 1.50 2mt tul alinsa yeterli gelir.ben oglumun hastane cikisini biyik temali suslucem :) yataginin tulunede biyik yapcam fiyonk yerine :).bugunde lavanta kesesi icin kumas aldim en kisa zamanda onuda dikmeye baslarim.yuklerim burayadaCanim yapinca bizimlede yaplasirmisin nasil birsey olacak merak ettim eger kolaysa bende yapayim kizima
Şükür stres bitti canıminşallah hep böyle devam eder minik prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?