2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Sevindim canim herseyin iyi olmasina. Ohh guzel gunlerde kullansin bebegin aldiklarinizi artik hepimiz yavas yavas herseyi tamamliyoruz. Geriye kalan bebeklerimizi beklemek

Ayy çok çok sevindim canim oglusunun iyi olmasina. Sen niye kotuymussun peki onuda dedimi doktorunuz ilgincmis orasina takildim ben nedense
Çok sağol canım hep iyi olsunlar inşallahher gittiğimde panik halde oluyomuşum ultrasonu açtığı zaman bak bebişte heyecanlanmış kalbi biraz hızlı çarpıyo heyecanından dolayı dedi.bi de ilk tartıya çıktım kilo verdiğimi görünce bi an aklıma bi sürü şey geldi ondanda heyecan yaptım heraldegayet iyi bi sorun yok rahat ol sende dedi..

Ohh afiyet olsun tatlim hem sana hem ela bahar'a simdi uyku iyi gelir iste ikinizede az daha uyuyun siz hadi bende ilac icmeye kalktim dayanamayip siteye girdim bende az daha uyuyup öyle kalkayim barim
Ayy uyuyamadim tatlım kargo göndermem gerekiyordu çıktım hem yürüyüş yaptım hem işleri hallettimama fena halde yoruldum bünye tembellige cok alışmış

Tabiki canım çok fazla kirleniyor banyo tuvalet sonuçta kullaniyosun hastanede tatlım hani lohusa pijama ları la bir hafta terliginle evde dolaşırsın yeni dogum yaptıgın için sürekli yat kalk kıyafetle uğraşman yorucu olur bizim burda lohusa görmeye gelen olur onların yanında ailen falan olur onlar giyilir tabiki sonrasında degil

Jüt ipi cnm onun adı. Herkes farklı bir isim söylemiş ama el işleri için en uygun ip bence bu ve doğal bir ip. Kolay gelsin

Son düzenleme:

Evet canım Şişli deyim ben de keşke fırsatın olsa hafta içi gelsen tanışsak :) tam nerede dediğin yer ve ne yapacaksın anlatırsan ben de belki yapabilirim.

Himm anladim canim aman sende pasanda iyi olsunda kilo verilir de alinirda ister istemez hepimiz heyecan yapiyoruz

Ayy uyuyamadim tatlım kargo göndermem gerekiyordu çıktım hem yürüyüş yaptım hem işleri hallettimama fena halde yoruldum bünye tembellige cok alışmış

Aynen bende uyuyamadim kalktim bir güzel kahvalti yaptik birazdan da gezmelere cikacagiz ohh iyi olmus islerini halletmissin. İnsan hamlayinca öyle oluyor bitanem aman çok yormadan hallet islerini

Kızlar dün bizim de doktor kontrolümüz vardı. Detaylı ultrasonda bebek bir hafta geri gibi görünmüştü, Sat tekrar hesaplansın ilk ultrasonlara bakılsın denmişti. Kafama takılmıştı açıkçası.
Dün bakıldı hesaplandı ve sat bir hafta ileri atıldı yani geç yumurtlama olmuş. Bebek olması gerektiği gibi gelişiyormuş. Ölçüleri vs de uyumlu çok şükür. Çok mutlu oldum

Kızlar hastanede bebek yatağı için tütü yapmak istiyorum. Aramızda yapan var mı hiç? Kaç cm lastik-tül kullanmak gerekir bilemedim.
canim bende yapicam bebisin hastanedeki besigi icin..olculeride 50-90cm..tutu etek diker gibi dusun.lastigini gecir .direk hazir olsun..eminonunde sordum. bi yerde 45 tl bi yerde 70 tl dedi asiri pahali geldi.sadece tulu ve fiyonku var dusun.tulun mt ise 3.5 tl lastigiydi falan derken 10-15 tlye mal olur.

Ayy ne güzel tatlım balonlarimız cok sirin olacak eminim cok güzel renkler secmissindir Ben ortaokuldayken o iple makrome yapmıştım. Ismini jüt ipi diye biliyorum ama farklı sekilde soyleyenler de olmuş. Ikisini de sorarsin sen. Malum ben burası küçük bi yer sordum jüt ipini insanlar ufo gören masum köylü gibi baktı suratıma ben de bulamayacagimi anlayinca evdeki renkli yunlerle yaptık cok da sevimli oldu hatta daha çok sevdik. Gosterdigimiz herkesten olur aldıeger bulamazsan kendini hiç zormala ben sogukta o kadar aradığıma bile pisman oldum. 4 renk yün alsan da aynı işi görür ama yunu sonra kullanamam dersen örgü ören akraba konu komsu varsa onlardan bile isteyebilirsin cok kullanmiyorsun çünkü

Canim yapinca bizimlede yaplasirmisin nasil birsey olacak merak ettim eger kolaysa bende yapayim kizima

Aynen canım zaten böyle sade birşey arıyodum bende uyku seti yastık vs geldiğinde süslencek zaten.Yüzde elli indirim vardı geçenlerde tüm bebek ürünlerinde inşallah 3 aya kadar yine olur onu bekleyim diyorum artık napıyım

ya hastanede ev babeti gibi cariklar oluyor ya ondan giyilse komik mi olur

Kızlar nasılsınız kac gündür misafirim vardı yatılı bugün yolculadık.cok yazamadım ama,ara,ara okudum.beşikler alınmış çok güzeller.Allahım sağlıklı günlerde misil misil uyumayı nasip etsin insallah.kızlar ben çok yorgun hissediyorum hiç yataktan kalkmak istemiyorum.misafir beni çok yormadı ama.demir eksikliğinden olabilir mi acaba

Yaza denk geldiği için ne yazikki aktaramiyoruz diye biliyorum cnm

Dikkat edince dahabiyi çıktı sanırım canim inşallah bundan sonra hep istedigin gibi cikar sekerin. Benim de istahim cok fena acildi sanki sonum ne olacak bakalim

Günaydın herkese şekerli suyumuzu ictik beklemedeyiz çok acıktım ama ya
Inşallah güzel sonuclar alirsin canim

Eki Görüntüle 1771276

Bu da nevresim takimimiz ben uyku seti almadim mobilya besigimizin oglumdan kalma var bu da park besigimiz icin
Cok sekermis Nefes hanımın nevresim takımı güzel günlerde kullanın inşallah canim

Hadi bakalım minik kuşun beşiği hayırlı olsun canım

Güle güle kullanın canım cok sekermis besiginiz English Home indirimi coktan basladı gecenlerde %50oldu biz hemen aldik Su an da var sanirim ama bizim aldigimiz fiyatlardan biraz daha pahalı sanirim. Sen de bi bak istersen

Maşallah oğluşa kuzum yaa yav annesi cocuk zeki olacak sen neyin stresini yaşıyorsun

Maşallah canim bebisine aldiklarinizi güzel günlerde kullanın inşallah ah bi de zaman geçse gelse bebisler

Şükür stres bitti canım inşallah hep böyle devam eder minik prenses

Canim yapinca bizimlede yaplasirmisin nasil birsey olacak merak ettim eger kolaysa bende yapayim kizima
paylasirim tatlim,50-90 cm toplarsak 1.40mt yaklasik genisligi 1.50mt olcasa..uzunluguda 70-80cm falan....zaten tuller cift enli 1.50 2mt tul alinsa yeterli gelir.ben oglumun hastane cikisini biyik temali suslucem :) yataginin tulunede biyik yapcam fiyonk yerine :).bugunde lavanta kesesi icin kumas aldim en kisa zamanda onuda dikmeye baslarim.yuklerim burayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…