2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mrbakızlar dokuzdan beri hastanedeyim kontrole diye gittim nts dopplere girdim birsurude tahlil cabasi ...28 haftaligim doktora bebek hareketlerde iki gündür azalma var dedim bu testleri yaptık çocuğa giden kan akışında meğer az bi sorun olduğu için hareketlerde azalma var dedi birde kordon boyna yakin dedi kan sulandirici igne verdi ama malesef ben onu yapamam kasiliyorum diyince onun yerine hap verdi ...yani anliycaniz bebek hareketlerinde bariz bi azalma varsa bise yoktur ama cok beklemeyin canlar bence ben iki gün beklediğim için kızdı

Canım bi test yaptır istersen demir eksikligi olabilir ya da havalardan kaynaklanıyordur yavas yavas baharı hissetmeye başlıyoruz sanki. Ben de aynıyım son zamanlarda bol bol yogurt yiyorum o yüzden uykum geliyor diye düşünüyordum ama pazartesi randevum var doktora bi soracagim bakalım nedenmis

Ayyy yokk dikkat etmedim valla insan dikkat edicem deyince daha çok yiyormuş dün biraz kaçırdım tatlıyı ona rağmen öyle çıktı şaşırdım ama dikkat edicem kararlıyım

ya hastanede ev babeti gibi cariklar oluyor ya ondan giyilse komik mi olur
Ay canım ben de düşenleri bacagini kiranları duydukca sadelige dogru gidiyorum. Hastaneye tabanı daha sert ve kalin olan bisey götürmek en iyisi galibasüsten geçip sağlıklı olana mi yönelsek ne yapsak

Ayyy yokk dikkat etmedim valla insan dikkat edicem deyince daha çok yiyormuş dün biraz kaçırdım tatlıyı ona rağmen öyle çıktı şaşırdım ama dikkat edicem kararlıyım
Gerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedi bebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohhhhhh bi güzel çikolata yedim

Nasıl durmuş çikolata yemeden zararlı olduğuna dair bir şey duymadım..fazla kilo da almamıştır o zaman

İlk aklıma,demir geldi canım benimde ama,randevuma 15 gün var daha.sağlık ocağında yaptırayım desem hiç öyle laboratuvar gibi değil küçük bi oda,iki cihaz çokta,temiz,ve doğru gelmedi bana.sen sor bi canım benim bana haber verir misin

Ay canım Alemsin ya,bende öyleyim biri bana yapma,dese inadına yapasım gelir

ayy evet yaa psikolojik işte her şeyin fazlası zarar ama kendime de işkence çektiremem yemeden duramam

slm canım geçen bende yazmıştım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz sabaha kadar bir sağa bir sola bir tuvalete modundayız :)

bacağını arasına yastık koy canım faydası oluyo uyku problemi başlıyo artık malesef

slm canım geçen bende yazmıştım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz sabaha kadar bir sağa bir sola bir tuvalete modundayız :)

Vallahi ne yaptımsa olmuyo 10 tane yastıkla yatıyorum yine de yok. 3 ay daha çekicez o zaman gerçi sonrası da uykusuz geceler ama hiç yoktan bedenen acı çekmiycez :))

Vallahi ne yaptımsa olmuyo 10 tane yastıkla yatıyorum yine de yok. 3 ay daha çekicez o zaman gerçi sonrası da uykusuz geceler ama hiç yoktan bedenen acı çekmiycez :))

Her şey Allahtan işte alıştırma provaları yaşıyoruz 3 ayda da uykususzluğa alışırız sonra bebek gelince rahat ederiz :)

off sormaaa bende son zamanalrda hastanede tansiyonum yuksek cikiyor,evdede normal cok sukur..hatta evde inanmiyorum yanlismi diye ama esimin ve kayinvalidemin tansiyonlari yuksek cikiyor.o zaman rahatkiyorum.doktorumda diyo neye panikliyorsun diye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…