- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.141
Canım bi test yaptır istersen demir eksikligi olabilir ya da havalardan kaynaklanıyordur yavas yavas baharı hissetmeye başlıyoruz sanki. Ben de aynıyım son zamanlarda bol bol yogurt yiyorum o yüzden uykum geliyor diye düşünüyordum ama pazartesi randevum var doktora bi soracagim bakalım nedenmisKızlar nasılsınız kac gündür misafirim vardı yatılı bugün yolculadık.cok yazamadım ama,ara,ara okudum.beşikler alınmış çok güzeller.Allahım sağlıklı günlerde misil misil uyumayı nasip etsin insallah.kızlar ben çok yorgun hissediyorum hiç yataktan kalkmak istemiyorum.misafir beni çok yormadı ama.demir eksikliğinden olabilir mi acaba
Dikkat edince dahabiyi çıktı sanırım canim inşallah bundan sonra hep istedigin gibi cikar sekerin. Benim de istahim cok fena acildi sanki sonum ne olacak bakalim
Inşallah güzel sonuclar alirsin canim
Cok sekermis Nefes hanımın nevresim takımı güzel günlerde kullanın inşallah canim
Hadi bakalım minik kuşun beşiği hayırlı olsun canım
Güle güle kullanın canım cok sekermis besiginizEnglish Home indirimi coktan basladı gecenlerde %50oldu biz hemen aldik Su an da var sanirim ama bizim aldigimiz fiyatlardan biraz daha pahalı sanirim. Sen de bi bak istersen
Maşallah oğluşa kuzum yaayav annesi cocuk zeki olacak sen neyin stresini yaşıyorsun
Maşallah canim bebisinealdiklarinizi güzel günlerde kullanın inşallah ah bi de zaman geçse gelse bebisler
Şükür stres bitti canıminşallah hep böyle devam eder minik prenses
Ay canım ben de düşenleri bacagini kiranları duydukca sadelige dogru gidiyorum. Hastaneye tabanı daha sert ve kalin olan bisey götürmek en iyisi galibaya hastanede ev babeti gibi cariklar oluyor ya ondan giyilse komik mi olur
Gerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dediAyyy yokk dikkat etmedim valla insan dikkat edicem deyince daha çok yiyormuş dün biraz kaçırdım tatlıyı ona rağmen öyle çıktı şaşırdım ama dikkat edicem kararlıyım
Nasıl durmuş çikolata yemedenGerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedibebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohhhhhh bi güzel çikolata yedim
İlk aklıma,demir geldi canım benimde ama,randevuma 15 gün var daha.sağlık ocağında yaptırayım desem hiç öyle laboratuvar gibi değil küçük bi oda,iki cihaz çokta,temiz,ve doğru gelmedi bana.sen sor bi canım benim bana haber verir misinCanım bi test yaptır istersen demir eksikligi olabilir ya da havalardan kaynaklanıyordur yavas yavas baharı hissetmeye başlıyoruz sanki. Ben de aynıyım son zamanlarda bol bol yogurt yiyorum o yüzden uykum geliyor diye düşünüyordum ama pazartesi rande
Ay canım Alemsin ya,bende öyleyim biri bana yapma,dese inadına yapasım gelirGerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedibebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohh
Gerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedibebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohhhhhh bi güzel çikolata yedim
Musmutlu günler Kızlar ben hiç uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum ve artık soluma yatmaktan sol tarafım çürük gibi acıyo sağ tarafa yatınca rahat edemiyorum 28 haftadayım ama iri bebek dedi doktor rahat uyuyabilmek için önerisi olan var mı acaba ??
bacağını arasına yastık koy canım faydası oluyo uyku problemi başlıyo artık malesefMusmutlu günler Kızlar ben hiç uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum ve artık soluma yatmaktan sol tarafım çürük gibi acıyo sağ tarafa yatınca rahat edemiyorum 28 haftadayım ama iri bebek dedi doktor rahat uyuyabilmek için önerisi olan var mı acaba ??
Güzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
slm canım geçen bende yazmıştım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz sabaha kadar bir sağa bir sola bir tuvalete modundayız :)
Vallahi ne yaptımsa olmuyo 10 tane yastıkla yatıyorum yine de yok. 3 ay daha çekicez o zaman gerçi sonrası da uykusuz geceler ama hiç yoktan bedenen acı çekmiycez :))
off sormaaaKızlar doktordan geldik şimdioğlum 1240 gr 37 cm olmuş maşallah suyu gelişimi gayet iyiymiş bende 1 kilo vermişim dikkat ediyosun demekki süper dedi ama dikkat diye bişey yok bebek iyi sen psikolojik olarak iyi değilsin dedi tansiyonum 13 e 7 çıktı kardiyolojiye yönlendirdi ekg çekildi kalbe bakıldı kardiyoloji doktoruna göre sorun yoktu.kendi doktorum her geldiğinde panik ve heyecanlı oluyosun ne gerek var dedi birde beyin gelişimi 1 hafta önde dedi ben yine panik tabi çünkü hiç öyle bişey duymadım..sanırım kafa büyüklüğü 1 hafta önde demek istedi.Ben kötü bişeymi diye sordum gayet iyi bişey dedi anlamadım neyse ki oğlumu iyi gördüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?