2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ahhahaha
Tamam dikkat edelimde abartmayada gerek yok bencede yaa. Bende kahvesiz yapamam. Yok denedim olmuyor.butun gun aklim kahve icmrdigimde olkuyor bagimli gibiyim gunde bi fincan turk kahvesi iciyorum bende. Yoksa normalde 2-3 fincan turj kahvesi filtre kahve vs vs kac kere kahve ictigimi bende bikmiyorum. İyi engellemisim kendimi.
Tamamaen de herseyi yasaklayamayiz ki caniiimmm

Kızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım ilk başta yapmıştı doktorum sonra da bu ikili test falan sorunlar çıkınca hep kaldı demir ilacım da bitti acaba doktoruma söyleyip yaptirsam mi yeniden kan ve idrar tahlili

Onerimi o ne ki
Yok be canim keske bi yolu olsa. Ben dun gece mide yanmasindanm hic yatamadim. Uykusuz gunler geceler erken basladi

Benimde var ama bastiriyorum bu ara
Bende mustela alicam sampuan pisik kremi vs.
Hatta fasulyemayisi set almisti. Ama dedgin sitede o seti gorrmedim canim. Eczanelre bakicam birde

Saglik ocagida yapiyor kan tahlili'benimde gitmem lazim bi turlu firsat bulyp gidemedim

Bu ara problemlerden bende unuttum en iyisi yaptırım yeniden doktoruma söyleyip kaç kere yaptırdın sen şimdiye kadar
İdrar tahlilini bir kez yaptırdım, baya zaman geçti yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Kan tahlilini daha çok yaptırdım, demir, tiroid, şeker, vitaminlere aynı anda bakılıyor, sağlık ocağı hepsini yapıyor zaten çabucak

Güzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
İkisinide kullanmadi, canim
Benim oglan yastikta yorganda kullanmiyor. O yuzden kizcede sanki kullanmicakmis gibi bi dusunce olustu bende.
Yorgani vardi bi tane ebebekten almistim ama icerigini hatirlamiyorum. Yastikta ordan almistim. Hep dekor olarak kullandim onlari

Yun yorgan cok sicaklatmaz mi canim. Bilemdim

Ayy ne bileyim canım hiç duymamıştım beyin gelişimi önde diye ondan kafam karıştısağ salim atlatsakta şu günleri,sonra birbirimize hatırlatıp gülseksenin kontrol ne zaman geçen ay aynı zamanda gittik diye hatırlıyorum?

Yaa nedenki canim
Canım miden kalkmasın ama çok pisler gerçekten hani şırıngalar yerlerde o sedyenin üstünde oturup aşı olduğun bi de ileri geri konusuyo taşra bizim orası biraz saygı gösterirler hani hemşireye falan havalardalar O yüzden hamileliğini ben daha kimseye söylemeden konuşmadığım insanlara söylemişler en son patladım bende aramışlar beni diyo geleceksin emir veriyo dedim niye gelicem artis artis diyo doktora gidiyomusun ki şikayet ettim en son

Anlamdım bende;( evde geçen ölçtüğümde de 13-7 14-7 falan çıkıyodu normal geliyodu banada.zaten kardiyoloji doktoruda normal dedi ama benim doktora yüksek geldi heralde..napalım heyecanlanıyoruz bebeği görene kadar sonra geçiyo benim idare etcez artık.

Gerçekten terbiyesizmiş onlar da . Kendilerini doktor sanıyorlar belli ki.. Baya küçük yer sanırım herkes birbirini tanıyor. Şımarmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…