- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.161
AhhahahaGerçi orası da öyle tatlım ya gecen gun arkadaşa seker yüklemesi yaptirdim dedim gözlerini bi pörtletti nedeeeennnnn diye kızdı ben de güya kendimi savunuyorum zaten gun içerisinde cikolata tatlı yesek bile o glikozu alıyoruz dedim. Neeeeee sen çikolata mı yiyorsun dedibebege zararlı sakin yeme ben ağzıma bile koymadim tatli da yemedim çikolata da yemedim doktorum bile sasirmisti dedi.
O öyle kızdı ya eve geldim ooohhhhhh bi güzel çikolata yedim
Onerimi o ne kiMusmutlu günler Kızlar ben hiç uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum ve artık soluma yatmaktan sol tarafım çürük gibi acıyo sağ tarafa yatınca rahat edemiyorum 28 haftadayım ama iri bebek dedi doktor rahat uyuyabilmek için önerisi olan var mı acaba ??
Benimde var ama bastiriyorum bu araayyy kızlarrrr içimde deli gibi bebek alışverişi tutkusu başladııı hoş aldım bir çok şey ama şimdi de şampuanı pişik kremi ıvır zıvırı canım çok çekiyorhangi markaları tercih edeceksiniz ben bir chicco bir de sebamede bakıyorum
Yaptır bence bir eksiklik varsa önlem almak gerekirKızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım ilk başta yapmıştı doktorum sonra da bu ikili test falan sorunlar çıkınca hep kaldı demir ilacım da bitti acaba doktoruma söyleyip yaptirsam mi yeniden kan ve idrar tahlili
Saglik ocagida yapiyor kan tahlili'benimde gitmem lazim bi turlu firsat bulyp gidemedimKızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım ilk başta yapmıştı doktorum sonra da bu ikili test falan sorunlar çıkınca hep kaldı demir ilacım da bitti acaba doktoruma söyleyip yaptirsam mi yeniden kan ve idrar tahlili
Bu ara problemlerden bende unuttum en iyisi yaptırım yeniden doktoruma söyleyip kaç kere yaptırdın sen şimdiye kadarYaptır bence bir eksiklik varsa önlem almak gerekir
Öyle canım önemli olan iyi olmamız tabiHimm anladim canim aman sende pasanda iyi olsunda kilo verilir de alinirda ister istemez hepimiz heyecan yapiyoruz
Canım yapıyor da ben değiştirmeyi düşünüyorum sağlık ocagini ebeyle kavga ettim çok kötü aşılarımı bile dışarıda oluyorumSaglik ocagida yapiyor kan tahlili'benimde gitmem lazim bi turlu firsat bulyp gidemedim
İdrar tahlilini bir kez yaptırdım, baya zaman geçti yeniden yaptırmayı düşünüyorum. Kan tahlilini daha çok yaptırdım, demir, tiroid, şeker, vitaminlere aynı anda bakılıyor, sağlık ocağı hepsini yapıyor zaten çabucakBu ara problemlerden bende unuttum en iyisi yaptırım yeniden doktoruma söyleyip kaç kere yaptırdın sen şimdiye kadar
İkisinide kullanmadi, canimGüzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
Sağlık ocağını değiştirmek çok kolay. Hemen kimlik fotokopinle başka bir sağlık ocağına git oraya başlaCanım yapıyor da ben değiştirmeyi düşünüyorum sağlık ocagini ebeyle kavga ettim çok kötü aşılarımı bile dışarıda oluyorum
Yaa nedenki canimCanım yapıyor da ben değiştirmeyi düşünüyorum sağlık ocagini ebeyle kavga ettim çok kötü aşılarımı bile dışarıda oluyorum
Kabul etmiyorlar canım öyle toplum sağlığından yapmanız gerekiyo dendi bisSağlık ocağını değiştirmek çok kolay. Hemen kimlik fotokopinle başka bir sağlık ocağına git oraya başla
Ayy ne bileyim canım hiç duymamıştım beyin gelişimi önde diye ondan kafam karıştıDikkat edince dahabiyi çıktı sanırım canim inşallah bundan sonra hep istedigin gibi cikar sekerin. Benim de istahim cok fena acildi sanki sonum ne olacak bakalim
Inşallah güzel sonuclar alirsin canim
Cok sekermis Nefes hanımın nevresim takımı güzel günlerde kullanın inşallah canim
Hadi bakalım minik kuşun beşiği hayırlı olsun canım
Güle güle kullanın canım cok sekermis besiginizEnglish Home indirimi coktan basladı gecenlerde %50oldu biz hemen aldik Su an da var sanirim ama bizim aldigimiz fiyatlardan biraz daha pahalı sanirim. Sen de bi bak istersen
Maşallah oğluşa kuzum yaayav annesi cocuk zeki olacak sen neyin stresini yaşıyorsun
Maşallah canim bebisinealdiklarinizi güzel günlerde kullanın inşallah ah bi de zaman geçse gelse bebisler
Şükür stres bitti canıminşallah hep böyle devam eder minik prenses
Canım miden kalkmasın ama çok pisler gerçekten hani şırıngalar yerlerde o sedyenin üstünde oturup aşı olduğun bi de ileri geri konusuyo taşra bizim orası biraz saygı gösterirler hani hemşireye falan havalardalar O yüzden hamileliğini ben daha kimseye söylemeden konuşmadığım insanlara söylemişler en son patladım bende aramışlar beni diyo geleceksin emir veriyo dedim niye gelicem artis artis diyo doktora gidiyomusun ki şikayet ettim en sonYaa nedenki canim
Anlamdım bende;( evde geçen ölçtüğümde de 13-7 14-7 falan çıkıyodu normal geliyodu banada.zaten kardiyoloji doktoruda normal dedi ama benim doktora yüksek geldi heralde..napalım heyecanlanıyoruz bebeği görene kadar sonra geçiyo benim idare etcez artık.off sormaaabende son zamanalrda hastanede tansiyonum yuksek cikiyor,evdede normal cok sukur..hatta evde inanmiyorum yanlismi diye ama esimin ve kayinvalidemin tansiyonlari yuksek cikiyor.o zaman rahatkiyorum.doktorumda diyo neye panikliyorsun diye ama
Ben öyle değiştirdim ama geçen sene. Farklı olabilir şehirden şehireKabul etmiyorlar canım öyle toplum sağlığından yapmanız gerekiyo dendi bis
İnternette de öyle yaziyo ama sağlık olcağı heralde bizi basindan attıBen öyle değiştirdim ama geçen sene. Farklı olabilir şehirden şehire
Gerçekten terbiyesizmiş onlar da . Kendilerini doktor sanıyorlar belli ki.. Baya küçük yer sanırım herkes birbirini tanıyor. ŞımarmışlarCanım miden kalkmasın ama çok pisler gerçekten hani şırıngalar yerlerde o sedyenin üstünde oturup aşı olduğun bi de ileri geri konusuyo taşra bizim orası biraz saygı gösterirler hani hemşireye falan havalardalar O yüzden hamileliğini ben daha kimseye söylemeden konuşmadığım insanlara söylemişler en son patladım bende aramışlar beni diyo geleceksin emir veriyo dedim niye gelicem artis artis diyo doktora gidiyomusun ki şikayet ettim en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?