- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.181
Hafta içi de geldiğim oluyo canım ama ctesi daha rahat oluyo eşim de erken çıkıyo ordan da biyerlere gidiyoruz. Hastane beşiği için tütü yapıcam tatlım o dediğim yerde çok güzel süslemeler var. Bursa kumaş pazarı diye biliyorum adını ama emin değilim pasajın içinde alt katta bi dükkan. Hafta içi gelirsem hbr veririm canım tanışırız hem eşim izzetpaşa cad.de sen nerdesin?Evet canım Şişli deyim ben de keşke fırsatın olsa hafta içi gelsen tanışsak :) tam nerede dediğin yer ve ne yapacaksın anlatırsan ben de belki yapabilirim.
Evet tlf whatsapp her türlü 7/24 ulaşabiliyorum arkadaş gibiyiz sağolsun çok tatlı bi kadın. Onunda oğlu nisan doğumlu o da bana sorar şunu nasıl yedirdin hangi yürüteç ek gıda tarifleri fln. Eski doktorumla da hala görüşürüz istediğim an ulaşamadığım ya da bana dönmeyen doktorla ben yapamazdım ztnSenin baya kafa dengi doktor olsa gerek
Gözün aydın canım çok sevindim. Geç döllenmedendir o sağlığı yerinde olsun da erken geç farketmez.Kızlar dün bizim de doktor kontrolümüz vardı. Detaylı ultrasonda bebek bir hafta geri gibi görünmüştü, Sat tekrar hesaplansın ilk ultrasonlara bakılsın denmişti. Kafama takılmıştı açıkçası.
Dün bakıldı hesaplandı ve sat bir hafta ileri atıldı yani geç yumurtlama olmuş. Bebek olması gerektiği gibi gelişiyormuş. Ölçüleri vs de uyumlu çok şükür. Çok mutlu oldum
Evet evet küçük bi yer herkes tanır birbirini şikayet ettim hala ona buna soruyorlar gelmiyo ne oluyo diye ama ariyo beni değil eşimi artık düzgün konusuyo korka korka yaptınız mi ne yapalım diyeGerçekten terbiyesizmiş onlar da . Kendilerini doktor sanıyorlar belli ki.. Baya küçük yer sanırım herkes birbirini tanıyor. Şımarmışlar
Hafta içi de geldiğim oluyo canım ama ctesi daha rahat oluyo eşim de erken çıkıyo ordan da biyerlere gidiyoruz. Hastane beşiği için tütü yapıcam tatlım o dediğim yerde çok güzel süslemeler var. Bursa kumaş pazarı diye biliyorum adını ama emin değilim pasajın içinde alt katta bi dükkan. Hafta içi gelirsem hbr veririm canım tanışırız hem eşim izzetpaşa cad.de sen nerdesin?
Evet tlf whatsapp her türlü 7/24 ulaşabiliyorum arkadaş gibiyiz sağolsun çok tatlı bi kadın. Onunda oğlu nisan doğumlu o da bana sorar şunu nasıl yedirdin hangi yürüteç ek gıda tarifleri fln. Eski doktorumla da hala görüşürüz istediğim an ulaşamadığım ya da bana dönmeyen doktorla ben yapamazdım ztn
Gözün aydın canım çok sevindim. Geç döllenmedendir o sağlığı yerinde olsun da erken geç farketmez.
M Mjdmjd canım maşallah oğluşuna kafa çapı da önemli değil canım bnm oğlumun da 2 hafta öne geçtiği olurdu erkekler biraz daha koca kafalı olabiliyo :)
Gözün aydın canım çok sevindim. Geç döllenmedendir o sağlığı yerinde olsun da erken geç farketmez.
Evet evet küçük bi yer herkes tanır birbirini şikayet ettim hala ona buna soruyorlar gelmiyo ne oluyo diye ama ariyo beni değil eşimi artık düzgün konusuyo korka korka yaptınız mi ne yapalım diye
cook güzelmiş cnm ebebektenmi aldın orda görmüştüm sanki :) bende ay sonu artık alayım diorum sepet besik düşünüorum yanımda ev icinde gezdirmek icin daha sonra artık büyük besige gecicem hevesimi alayımda ilk cocuk :)Günaydın hamile canlarımmmçok güzel bi gün olsun hepimiz için inş
Ben yine çok mutluyum bu sabah kızımızın beşiğini aldık ptesi elimizde olur herhalde
Oğlumdan kalan küçük mobilya beşik var ztn bunu da bizim odaya koymak için aldık. 6-7ay sonra ztn odasını ayırıcaz ve kızımızın odası için harika planlarımız var eşim hemen başlayalım dedi. Önümüzdeki hafta başlarız inş size de foto gönderirimmalum bi oğlumuz var aynı odaya yatıramayız birbirlerini uyandırırlar diye sanki ilk bebeğimiz gibi heyecanlıyız ona bişeyler aldıkça çok mutlu oluyoruz ya bu arada 70 günüm aslında teyzoşlar öptük hepinizi
4 yaşa kadar küçük gelir ama 2 yaşa kadar kullanır sanırım. Biz çok beğendik, hafif ve tekerlekli, kapıdan da geçebiliyor.
Geçmiş olsun canım ilacını kullaninca inşallah her sey yoluna girer ve minigin eski hareketliligine kavusurMrbakızlar dokuzdan beri hastanedeyim kontrole diye gittim nts dopplere girdim birsurude tahlil cabasi ...28 haftaligim doktora bebek hareketlerde iki gündür azalma var dedim bu testleri yaptık çocuğa giden kan akışında meğer az bi sorun olduğu için hareketlerde azalma var dedi birde kordon boyna yakin dedi kan sulandirici igne verdi ama malesef ben onu yapamam kasiliyorum diyince onun yerine hap verdi ...yani anliycaniz bebek hareketlerinde bariz bi azalma varsa bise yoktur ama cok beklemeyin canlar bence ben iki gün beklediğim için kızdı
Ay sormadim canım nasıl durduğunu organikgiller diyoruz biz onlara güya her şeyin organik olanini tuketiyorlarNasıl durmuş çikolata yemedenzararlı olduğuna dair bir şey duymadım..fazla kilo da almamıştır o zaman
Tamam canim haber veririm bizim sağlık ocağı da aynı canım ama kanı sabah en gec 10a kadar alıp laboratuvara gonderiyorlar. Bi de kullandikları seyleri hemen çöpe atiyorlar gerci ben de artik orda kan vermeye aşı yaptirmaya korkuyorum hemsiremin eli cok ağır aşıda bile dakikalarca kolumu kanatmayı becerdiİlk aklıma,demir geldi canım benimde ama,randevuma 15 gün var daha.sağlık ocağında yaptırayım desem hiç öyle laboratuvar gibi değil küçük bi oda,iki cihaz çokta,temiz,ve doğru gelmedi bana.sen sor bi canım benim bana haber verir misin
Ay napim canim yaa sinir oldum ohh yedim rahatladimAy canım Alemsin ya,bende öyleyim biri bana yapma,dese inadına yapasım gelir
Ay bilemedim ki tatlım dedigin gibi kadin dediğin çikolata yer
Geçen gün arkadaşın oğluna hediye almaya gittik deli gibi kız bebis kiyafetlerine bakiyorum ama her seyi aldik eşim gülüyor bulamadın dimi bisey diyeayyy kızlarrrr içimde deli gibi bebek alışverişi tutkusu başladııı hoş aldım bir çok şey ama şimdi de şampuanı pişik kremi ıvır zıvırı canım çok çekiyorhangi markaları tercih edeceksiniz ben bir chicco bir de sebamede bakıyorum
Dimi canim yaa amaaan ben de çay iciyorum napimAhhahaha
Tamam dikkat edelimde abartmayada gerek yok bencede yaa. Bende kahvesiz yapamam. Yok denedim olmuyor.butun gun aklim kahve icmrdigimde olkuyor bagimli gibiyimgunde bi fincan turk kahvesi iciyorum bende. Yoksa normalde 2-3 fincan turj kahvesi filtre kahve vs vs kac kere kahve ictigimi bende bikmiyorum. İyi engellemisim kendimi.
Tamamaen de herseyi yasaklayamayiz ki caniiimmm
Canim saglik ocaginda sorun vardi senin devlet hastanesine gidip orda da test yaptirabilirsin. Ayni gün çıkıyor sonuclar arada bir yaptirmak lazim benceKızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım ilk başta yapmıştı doktorum sonra da bu ikili test falan sorunlar çıkınca hep kaldı demir ilacım da bitti acaba doktoruma söyleyip yaptirsam mi yeniden kan ve idrar tahlili
Iyi biseymis tatlım kendini üzme yok yereAyy ne bileyim canım hiç duymamıştım beyin gelişimi önde diye ondan kafam karıştısağ salim atlatsakta şu günleri,sonra birbirimize hatırlatıp gülsek senin kontrol ne zaman geçen ay aynı zamanda gittik diye hatırlıyorum?
Valla ben de taç falan aldım o terlik eksik kaldı biAz önce başka bir konudan yeni doğan arkadaşa da sordum o da almamış, evde de normal giyiniyorsun zaten terlik altına olmaz diye. Sanırım ben almayacagim.
Tmm canım gelince mutlaka hbr vericem yrn da yapmur yağmazsa gelebilirm inş yazarım sana dükkanın adını aldıklarımın da fotosunu koyarımBen 19 Mayıs caddesindeyim Radisson Blue Otelin orada pasajın ismini vs tam öğrenince bana yazar mısın yolun düşerse bir öğlen vakti yemek yer sohbet ederiz :)
Sağol canım evet e bebekten aldık int sitesinden çünkü mağazadan da alsan eve kargoluyolarmış. Ama gidip inceledim axiste 6 ay için ideal 4 farklı boy ayarı var. Sallanabiliyo, dönencesi var, üst taraf sökülüyo sadece puset gibi kalıyo biz çok beğendik alıcaksan kaçırma derim bgn %29 indirimdecook güzelmiş cnm ebebektenmi aldın orda görmüştüm sanki :) bende ay sonu artık alayım diorum sepet besik düşünüorum yanımda ev icinde gezdirmek icin daha sonra artık büyük besige gecicem hevesimi alayımda ilk cocuk :)
Geçmiş olsun canım ilacını kullaninca inşallah her sey yoluna girer ve minigin eski hareketliligine kavusur
Ay sormadim canım nasıl durduğunu organikgiller diyoruz biz onlara güya her şeyin organik olanini tuketiyorlarbenim simdiki gobegim onun doğuma gittiği halinden bile fazla bana göre yapı olarak da kilo almayan biri
Tamam canim haber veririm bizim sağlık ocağı da aynı canım ama kanı sabah en gec 10a kadar alıp laboratuvara gonderiyorlar. Bi de kullandikları seyleri hemen çöpe atiyorlar gerci ben de artik orda kan vermeye aşı yaptirmaya korkuyorum hemsiremin eli cok ağır aşıda bile dakikalarca kolumu kanatmayı becerdi
Ay napim canim yaa sinir oldum ohh yedim rahatladim
Ay bilemedim ki tatlım dedigin gibi kadin dediğin çikolata yerhaa sevmez hastaligi vardir o ayrı mesele ona lafim yok ama hamileyken bari bi lokmacik da mı yemez insan yaa
Geçen gün arkadaşın oğluna hediye almaya gittik deli gibi kız bebis kiyafetlerine bakiyorum ama her seyi aldik eşim gülüyor bulamadın dimi bisey diyededim keşke her seyi almasaydık canım biseyler alamak istiyor
Bu arada ben Sebamedin şampuan ve sabununu aldım pişik kremi de bepanthol öneriyorlar eczaneden alacağım onu. Bebe yağı kendime chicconunkini kullanıyorum ama bebisime uzun süre kullanmayacagim icin daha sonra alacagim.
Dimi canim yaa amaaan ben de çay iciyorum napim
Canim saglik ocaginda sorun vardi senin devlet hastanesine gidip orda da test yaptirabilirsin. Ayni gün çıkıyor sonuclar arada bir yaptirmak lazim bence
Iyi biseymis tatlım kendini üzme yok yeresen anlatirsin artik benim oğluş oyle zekice seyler yapiyor ki hayret ediyorum dersin ben de hatırlatırım sana sebebini
benim randevum pazartesi günü canim her ayin 15inde devlet hastanesinde hir hafta sonra da özelde randevum oluyor genelde
Tmm canım gelince mutlaka hbr vericem yrn da yapmur yağmazsa gelebilirm inş yazarım sana dükkanın adını aldıklarımın da fotosunu koyarım
Sağol canım evet e bebekten aldık int sitesinden çünkü mağazadan da alsan eve kargoluyolarmış. Ama gidip inceledim axiste 6 ay için ideal 4 farklı boy ayarı var. Sallanabiliyo, dönencesi var, üst taraf sökülüyo sadece puset gibi kalıyo biz çok beğendik alıcaksan kaçırma derim bgn %29 indirimde
Bu ara problemlerden bende unuttum en iyisi yaptırım yeniden doktoruma söyleyip kaç kere yaptırdın sen şimdiye kadar
Valla canım şiş oluyorsun dogumdan sonra ben böyle rahat bişey alırım oglumla hastanede yatmıtşk hastanede 4 ay önce babetlede rahat edemedim en güzeli terlikya hastanede ev babeti gibi cariklar oluyor ya ondan giyilse komik mi olur
Canım bende yaptırmadım 24 de gittiğimde bütün testleri yeniden yapacak şeker yüklemesi ile birlikte.senin doktorunda belki onu bekliyordurKızlar ben hiç kan tahlili yaptırmadım ilk başta yapmıştı doktorum sonra da bu ikili test falan sorunlar çıkınca hep kaldı demir ilacım da bitti acaba doktoruma söyleyip
Ohh ne mutlu sana canım simdi rahat rahat alırsın hepsiniben ıvır zıvırları keyifli şeyleri sona bıraktım süsleme çikolata banyo ürünleri hastane çıkışı ve pijama takımı ama sabırsızlanıyorum
İlk başta yapmıştı doktorum bana da sonra hep o ikili amniyosentez derken kaldı ama değerlere yeniden bakılmalı aslında demir ilacimda bitti yapılsın diye düşündüm bende arkadaşlara sordum onuKan testleri ne için yapılıyor, bana 2 li test dışında hiç tahlil yapılmadı, dr hiç bişey demiyor tahlil felan
Ben şeker yüklemesi yaptırımıcam daha doğrusu amniyosentez yapanlara şeker yüklemesi yapmiyorlarmis evet yenilemek lazım testleri aslındaV
Canım bende yaptırmadım 24 de gittiğimde bütün testleri yeniden yapacak şeker yüklemesi ile birlikte.senin doktorunda belki onu bekliyordur
Canım banada annem yaptı oglumDada kullandım yün yatak yataşın üstüne yorgan yastık çokta memnun kaldımGüzeller ben bebişe sanırım hazır yikanilabilir yün yorgan ve yün yastık alcam sizin fikirlerinizi de merak ediyorum
sağol canımcım. amin inşallah emek veren herkesin Allah yardımcısı olsunÇok şükür cnm rahatladım inşallah sonuna kdr böyle devam ederiz hepimiz
htcsell15 hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?