- 22 Ekim 2015
- 568
- 887
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #37.201
sanırım oyle canım. buna da şükür artık erken ayrılırız izne bizdeYaza denk geldiği için ne yazikki aktaramiyoruz diye biliyorum cnm
kızlar hastane odasını süsletecek olan var mı ya da tanıdığı bu işi yapan fiyat araştırması yapıyorum da internetten de çok güvenemiyorum açıkçası
Mrbakızlar dokuzdan beri hastanedeyim kontrole diye gittim nts dopplere girdim birsurude tahlil cabasi ...28 haftaligim doktora bebek hareketlerde iki gündür azalma var dedim bu testleri yaptık çocuğa giden kan akışında meğer az bi sorun olduğu için hareketlerde azalma var dedi birde kordon boyna yakin dedi kan sulandirici igne verdi ama malesef ben onu yapamam kasiliyorum diyince onun yerine hap verdi ...yani anliycaniz bebek hareketlerinde bariz bi azalma varsa bise yoktur ama cok beklemeyin canlar bence ben iki gün beklediğim için kızdı
ben de uyuyamıyordum ablama hamilelik yastığı diktirdim sosis gibi gece yatarken soluma alıyorum göbeğime doğru üzerine de bacağımı atıyorum biraz daha rahtladımMusmutlu günler Kızlar ben hiç uyuyamıyorum. Nefes alamıyorum ve artık soluma yatmaktan sol tarafım çürük gibi acıyo sağ tarafa yatınca rahat edemiyorum 28 haftadayım ama iri bebek dedi doktor rahat uyuyabilmek için önerisi olan var mı acaba ??
ya ben daha hiç birşey almadım eç kaldım değilmiKızlar ben oglumdan kalanları yıkadım bugün çantasıda hazır sayılır bezimizide aldık prima premium care bi ıslak mendil kaldı onuda uni baby alcam kendi çantamı hazırlıycam kızlar kızım için 3 takım kıyafet 4 adet çorap 2 adet penye battaniye bir adet Pelüş battaniye agız silme mendilleri iç zıbın alt üst takım 2 adet bunlar aklımda başka sizin aklınıza gelen unuttuğum bişey varmı
Ayyy hastane çantadı mııııı, biz o kadar büyüdük mü yaaa heyecanlandımmKızlar ben oglumdan kalanları yıkadım bugün çantasıda hazır sayılır bezimizide aldık prima premium care bi ıslak mendil kaldı onuda uni baby alcam kendi çantamı hazırlıycam kızlar kızım için 3 takım kıyafet 4 adet çorap 2 adet penye battaniye bir adet Pelüş battaniye agız silme mendilleri iç zıbın alt üst takım 2 adet bunlar aklımda başka sizin aklınıza gelen unuttuğum bişey varmı
O nasil bir hemsireymis oyle yaa. İyi yapmissin sikayet etmekle.Canım miden kalkmasın ama çok pisler gerçekten hani şırıngalar yerlerde o sedyenin üstünde oturup aşı olduğun bi de ileri geri konusuyo taşra bizim orası biraz saygı gösterirler hani hemşireye falan havalardalar O yüzden hamileliğini ben daha kimseye söylemeden konuşmadığım insanlara söylemişler en son patladım bende aramışlar beni diyo geleceksin emir veriyo dedim niye gelicem artis artis diyo doktora gidiyomusun ki şikayet ettim en son
Canım bence başla erken dogum falan oluyor sonuçta ben riske atmk istemedimya ben daha hiç birşey almadım eç kaldım değilmi
Ya canım kadının nami duyulmuş heryerde kime söylesem dudak buzuyo baksa yerdeki hemşire falan kendi hala benden kimse şikayetçi değil diyoO nasil bir hemsireymis oyle yaa. İyi yapmissin sikayet etmekle.
Bide yuzsuzYa canım kadının nami duyulmuş heryerde kime söylesem dudak buzuyo baksa yerdeki hemşire falan kendi hala benden kimse şikayetçi değil diyo
Telefonda kızdım insanlara söyleme hamile olduğumu diyo ki evlisin kim ne karışır sanane be kadın
Tatlım gerçekten zaman çabuk geçiyor artk zamanı geldiAyyy hastane çantadı mııııı, biz o kadar büyüdük mü yaaa heyecanlandımm
Ben 32. haftada izne ayrılacağım zamana erteledim bu işleri hep.
Haklısın tatlım geç kaldım çalışıyorum diye hiç zamanım olmadı biran önce başlamak lazımCanım bence başla erken dogum falan oluyor sonuçta ben riske atmk istemedim
benim kızçemin bi hastane çıkışı bile yok dahaTatlım gerçekten zaman çabuk geçiyor artk zamanı geldiinsan nasıl mutlu oluyor heycan sarıyor o minicik kıyafetleri gördükçe içini heycan kaplıyor tatlım temizlik yapcam ben daha dondurucu içinde biraz hazırlık yapmayı düşünüyrm elimin altında olsun iki çocukla zorlanmayım
bende en azından 32. haftayı geçeyim istiyorum çanta hazırlığı için. bide bebişimin büyüme durumuna göre kıyafet alıcam.Benim de daha Hiç biseyim hazır değil ama nisana kadar hazır olsun istiyorum nisan da temizliğim de bitsin çantam da hazır olsun istiyorum ama bunun için çok sıkı bi plan yapmam lazım çünkü hiç bi şey hazırlamadım
Sağol canm allah razı olsunGeçmiş olsun canım ilacını kullaninca inşallah her sey yoluna girer ve minigin eski hareketliligine kavusur
Ay sormadim canım nasıl durduğunu organikgiller diyoruz biz onlara güya her şeyin organik olanini tuketiyorlarbenim simdiki gobegim onun doğuma gittiği halinden bile fazla bana göre yapı olarak da kilo almayan biri
Tamam canim haber veririm bizim sağlık ocağı da aynı canım ama kanı sabah en gec 10a kadar alıp laboratuvara gonderiyorlar. Bi de kullandikları seyleri hemen çöpe atiyorlar gerci ben de artik orda kan vermeye aşı yaptirmaya korkuyorum hemsiremin eli cok ağır aşıda bile dakikalarca kolumu kanatmayı becerdi
Ay napim canim yaa sinir oldum ohh yedim rahatladim
Ay bilemedim ki tatlım dedigin gibi kadin dediğin çikolata yerhaa sevmez hastaligi vardir o ayrı mesele ona lafim yok ama hamileyken bari bi lokmacik da mı yemez insan yaa
Geçen gün arkadaşın oğluna hediye almaya gittik deli gibi kız bebis kiyafetlerine bakiyorum ama her seyi aldik eşim gülüyor bulamadın dimi bisey diyededim keşke her seyi almasaydık canım biseyler alamak istiyor
Bu arada ben Sebamedin şampuan ve sabununu aldım pişik kremi de bepanthol öneriyorlar eczaneden alacağım onu. Bebe yağı kendime chicconunkini kullanıyorum ama bebisime uzun süre kullanmayacagim icin daha sonra alacagim.
Dimi canim yaa amaaan ben de çay iciyorum napim
Canim saglik ocaginda sorun vardi senin devlet hastanesine gidip orda da test yaptirabilirsin. Ayni gün çıkıyor sonuclar arada bir yaptirmak lazim bence
Iyi biseymis tatlım kendini üzme yok yeresen anlatirsin artik benim oğluş oyle zekice seyler yapiyor ki hayret ediyorum dersin ben de hatırlatırım sana sebebini
benim randevum pazartesi günü canim her ayin 15inde devlet hastanesinde hir hafta sonra da özelde randevum oluyor genelde
Yani canm iki gün boyunca eskisine nazaran azalma oldu hic hissetmedim degil ama normalde ben elimi karnima koydumda hep bi hareket olurdu onu nispeten az hissetmeye başlayınca anladim zaten bi sorun oldunuazalma deyince canım yani nasıl ne sıklıkta yapmamaya başladı?
Bi arkadaş sekizde yaptım deyince korktum bendebende en azından 32. haftayı geçeyim istiyorum çanta hazırlığı için. bide bebişimin büyüme durumuna göre kıyafet alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?