2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar hastane odasını süsletecek olan var mı ya da tanıdığı bu işi yapan fiyat araştırması yapıyorum da internetten de çok güvenemiyorum açıkçası

Canım ben beşik süslemesini kendim yapmayı planlıyorum 35. haftada izine ayrılırsam eğer koskoca 1 ayım evde geçeceği için kweyifli olur diye düşünüyorum bir de balonlar aynalı kapı süsü almayı planlıyorum bir de masa içinde ayrıca hem tütü yapıcam hem de tütüye uygun bir masa örtüsü alıcam olmadı zorlanırsam en kötü teyzemin gelinine yaptırıcam

azalma deyince canım yani nasıl ne sıklıkta yapmamaya başladı?

ben de uyuyamıyordum ablama hamilelik yastığı diktirdim sosis gibi gece yatarken soluma alıyorum göbeğime doğru üzerine de bacağımı atıyorum biraz daha rahtladım

Kızlar ben oglumdan kalanları yıkadım bugün çantasıda hazır sayılır bezimizide aldık prima premium care bi ıslak mendil kaldı onuda uni baby alcam kendi çantamı hazırlıycam kızlar kızım için 3 takım kıyafet 4 adet çorap 2 adet penye battaniye bir adet Pelüş battaniye agız silme mendilleri iç zıbın alt üst takım 2 adet bunlar aklımda başka sizin aklınıza gelen unuttuğum bişey varmı

Kızlar bnm sol göğüs altım kaburgam acayip batıyor yaa otururken ayrı batıyor fazla yürüyünce ayrı batıyor.Var mı aranızda böyle bir şikayeti olan.İş yerinde artık yatarak çalışıcam bu gidişle nasıl oturursam oturuyum rahatsızım.Zor geçecek 3 ay zorrrr

ya ben daha hiç birşey almadım eç kaldım değilmi

Ayyy hastane çantadı mııııı, biz o kadar büyüdük mü yaaa heyecanlandımm

Ben 32. haftada izne ayrılacağım zamana erteledim bu işleri hep.

O nasil bir hemsireymis oyle yaa. İyi yapmissin sikayet etmekle.

O nasil bir hemsireymis oyle yaa. İyi yapmissin sikayet etmekle.
Ya canım kadının nami duyulmuş heryerde kime söylesem dudak buzuyo baksa yerdeki hemşire falan kendi hala benden kimse şikayetçi değil diyo
Telefonda kızdım insanlara söyleme hamile olduğumu diyo ki evlisin kim ne karışır sanane be kadın

Bide yuzsuz
Tuhafmis canim yaa.

Ayyy hastane çantadı mııııı, biz o kadar büyüdük mü yaaa heyecanlandımm

Ben 32. haftada izne ayrılacağım zamana erteledim bu işleri hep.
Tatlım gerçekten zaman çabuk geçiyor artk zamanı geldiinsan nasıl mutlu oluyor heycan sarıyor o minicik kıyafetleri gördükçe içini heycan kaplıyor tatlım temizlik yapcam ben daha dondurucu içinde biraz hazırlık yapmayı düşünüyrm elimin altında olsun iki çocukla zorlanmayım

Benim de daha Hiç biseyim hazır değil ama nisana kadar hazır olsun istiyorum nisan da temizliğim de bitsin çantam da hazır olsun istiyorum ama bunun için çok sıkı bi plan yapmam lazım çünkü hiç bi şey hazırlamadım

benim kızçemin bi hastane çıkışı bile yok daha
dondurucu için bende bişeyler yapıcam. malum doğumdan kısa bir süre sonra ramazan geliyor. hazırda pratik bişeyler olunca iyi oluyor gerçekten. oğlumda da ramazanda doğum yapmıştım. çok çok faydasını gördüm hazırladıklarımın

bende en azından 32. haftayı geçeyim istiyorum çanta hazırlığı için. bide bebişimin büyüme durumuna göre kıyafet alıcam.

Sağol canm allah razı olsun

bende en azından 32. haftayı geçeyim istiyorum çanta hazırlığı için. bide bebişimin büyüme durumuna göre kıyafet alıcam.
Bi arkadaş sekizde yaptım deyince korktum bende
Kizcemiz büyüyecek sen hiç merak etme bak doğuma kadar yaklayamazsa doğumdan sonra yakalar inşallah
Dolap için evet hazırlıkları yapmak lazım ramazan çabuk geliyo doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…