2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yarın gidicez Allah nasip ederse. İşitme testi yapılacakmış ondan sonra çıkarsınız dediler. :)
Ohhh cok sukur canim sevindim cok.
Ay isitme testi ne zahmetli olmustu bizim. İkinciye gitmem gerekmisti. Daha o zamandan kurtluydu benim sipa

Donme ihtimali yokmuki hic canim daha vakit var ama.

Yok canım bişi demedi. Genetik olabilir sorun değil yani dedi.ultrason kağıdında da 34 hafta yazıo. Baş. Biz 32 yiz

Canim merak etme bizim de başımiz uc hafta vucudumuz bir hafta önden gidiyo doktorum önemli degil genetiktir beyinsel bisi gorunmuyo dedi ve sonradan oldu boyle son iki ayda.

Canm ne hayirliysa allahtan onu istemeli eger cocuk yukari donduyse bundada bi hayir vardır illa normal olsun diye diretmektense hayirlisini istemek en iyisi bence
Tesekkurler canim insallah Allah hayirlisini nasip etsin hepimize saglikla kabusmayi , ben biraz fazla istiyorum belki normal dogumu abartmamak lazim ama ilk olunca bole oluyo galiba

Yok canım bişi demedi. Genetik olabilir sorun değil yani dedi.ultrason kağıdında da 34 hafta yazıo. Baş. Biz 32 yiz
kasma kendini bukadar fazla canım doğum anında zaten kemikler birbirene geçicek kafası ona göre yaratılmıştır bebeklerin sakin ol ve dr bişe demediyse sen biyerlere takılıp boşuna moralini bozma

vorones canim benimde oyle gorunuyor ama dr bisey demedi cok sorun olacagini dusunmuyor. Biliyorsun ilk yil bastan ayaga dogru bir gelisme oluyor ve bebislerin kafasinin buyuk olmasi normal ki makinalar tam olcu veremiyor. Cok kafana takma.

günaydın güzel anneler
sizde gece çok sık idrara çıkıyomusunuz
ben kalkınca bi daha uyuyamıyorumda gece toplamda 3 saat uyuyabildim
çok sıkıldım artık bu durumdan

Cnm insallah ikiniz icinde hayirlisi hangisiyse o olur. Doktorun elle cevirmesi yani riskli tehlikeli ni durum degilse dene bence, cunku bende ilk kizimnda normal dogum yaptim ve suan oglumdada kesinlikle normal istiyorum.. elle ceviremediyse zaten son ana kadar bekle belki doner,donmezse bile buyuk ihyimal epidural olursan sezeryanla hemen alirlar,bence en son ihyimale sezeryeni... ama doktor ikiniz icin hangisi daha dogru dediyse o onemli

Iki güne unutursun sanki hep evdeymisgibi hissedersin canm :)yatıp dinlenmek en güzel şey canm
En çok yürüyüşleri ihmal edip kilo alaçam diye korkuyorum
Çalışırken hareket iyi geliyordu
Yürüyerek gidip geliyordum zaten işe
Her gün en az yarım saat yürüyordum
İşte ayakta durup kosturmalari saymiyorum :)
Ev modu hem çok rahat hem tehlikeli
Mutfağa girince gözlerim fildir fildir oluyor
Annem de şimdi fırın çalıştırdı yine
Ay hamur işinden uzak durmalı
Şurada 2 ayım kaldi:)

günaydın güzel anneler
sizde gece çok sık idrara çıkıyomusunuz
ben kalkınca bi daha uyuyamıyorumda gece toplamda 3 saat uyuyabildim
çok sıkıldım artık bu durumdan
Bebek baskı yapıyor ya idrar torbasına
Az da idrar olsa çok var sanıp kalkıyoruz cnm
Ben her kalktigimda eğer yatmadan yine şu içersem 2 saat sonra yine kalkiyorum
Eminim haftalar ilerleyince bu durum artacak

Idrar sıkıntısı son aylarda oluyo bendede var gece surekli tuvalete kalkıyorum yatmadan önce cok su icersem daha cok kalkiyorum zor bi durum ama bebekler dogana kadar idare etmeliyiz sanirim

Günaydın güzel anneler
Sımsıcak güneşli bir haftasonu:)
Bebisler de tekmeliyo hadi kahvaltiya diye:)
Salı günü kontrol var benim
32.hafta is göremez raporu alacam
İnşallah 4Dfoto da alabilirim
Bakalim Tosun paşam kaç kilo olmuş:)
Ablasının ònuñde gidiyor kilosu
Ve ablası 4kilo 40 gr doğmuştu
:) :) :)
Mecburen sezaryen olacak ya,
kilo çok almasın ya da erken gelsin az kilolu olsun da normal dogurma ihtimalim artsin diye endişelerim yok ilk gebeligimdeki gibi
Hayirlisiyla durabildigince dursun bol bol büyüsün gelsin inşallah sağlıkla hayirla :)

Kızlar bu arada 40.haftayı bekleten Dr varmış mecburi sezaryen durumlarinda
Çok şaşırdım
Hep çevremde 38-39 arası alınıyor mecburi sezaryenler
Benim Dr da bekletmem dedi
Biraz kafam karışık. ..

Bebeği donmeyenler İnşikak suresini okusun Allahin izniyle döner. Secde ayeti gecen diğer süreleri de okuyabilirsiniz. Bide yürüyüş yapın kendinizi cok yormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…