2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Evet var hatta doğal doğumla ilgilenen drlar sanci basliyo acilma oluyo normal dogumu deneyip bi tehlike olursa ondan sonra sezaryen yapiyolar tehlike yoksa normal dogum yapiyosun

Drlar bebek kafasi yerlesene yani son ana kadar sezaryene alabiliriz diyolar onemli olan burda normal sağlıklı bebek dunyaya getirmek. Iciniz rahat olsun drnuza söyleyin normal doğum istiyosaniz 40.haftanizi bekleyebilir

Bebek baskı yapıyor ya idrar torbasına
Az da idrar olsa çok var sanıp kalkıyoruz cnm
Ben her kalktigimda eğer yatmadan yine şu içersem 2 saat sonra yine kalkiyorum
Eminim haftalar ilerleyince bu durum artacak
evet canm aynen öyle çok az oluyo ama uykumu bölüyo işte napalım sabredicez artık

Ben arada bu durumu yasiyorum. 4 gündür geceleri iki üç saat uyuyorum. Bazen çok hareketli oluyor. Doktorum hareketli olmasi iyi birşey dedi. Hareket etmezse korkmamiz gerekiyormus.[/QUOTE]

Ben arada bu durumu yasiyorum. 4 gündür geceleri iki üç saat uyuyorum. Bazen çok hareketli oluyor. Doktorum hareketli olmasi iyi birşey dedi. Hareket etmezse korkmamiz gerekiyormus.[/QUOTE]
Evet arkadaşım tesekkur ederim.bende ertesi gün soluğu doktorda aldım.çok hareketli olması çoksağlıklıolduğuğnu gösteriyormuş.yaramazlar korkutuyorlar bizi sağlıklı olsunlarda inşallah.

benim kızımda 37.haftada 3.200 doğmustu oğlumundahakilolu doğmasınıçok istiyorum.31*5 De 2 Kgydi sizce tahminen Ne kadar doğar

Kızlr merhaba şuan 33+5 teyim. Dün kontrolüm vardı ve ilk kez nst ye girdim. Kasılmalarım çıktı. Dr. Bu bebek 40 haftayı beklemez dedi. Galiba bende mayıs sonunu beklemicem.

Tatlım çok geçmiş olsun eşler böyle işte sanki ateş ölçer almak çok zor bide kızın hasta olmasa neyse ne kadar düşüncesiz insanlar bence sen sonuna kadar haklısın canını sıkma ogluşunu düşün

benim kızımda 37.haftada 3.200 doğmustu oğlumundahakilolu doğmasınıçok istiyorum.31*5 De 2 Kgydi sizce tahminen Ne kadar doğar

Canim 32.hafta da benim oğlumda 2150 gr di, dr doğuma kadar 3 bucugu geçer 4 ü bulabilir dedi, seninkide aşağı yukarı öyle görünüyor

Evet canım aynen öyle kızım hala ateşleniyo.4 gün oldu dün serum yedi bugün yine ateşlendi.çok zor geçiyo hastalığı.senin oğluş nasıl.salgın var heralde sende dikkat et canım.

Canım benim ankarada gittiğim doktor sezeryan bile olsan 40 haftayı tamamla dedi.hee bebek kendi erken gelir o olabilir ama sakın keyfi erken aldırma dedi.çünkü onun anne karnındaki bir günü bir ömrünü etkilermiş.

Öyle dimi Haklsın . Sorun olmasın bebislerimiz sağlıklı olsun inşallah. Senin nasıl geçiyor evde vakit .alisabildin mi ben de 10 günlük raporum bitti . Analık iznine başladım evde iş de Pek yapamıyorum elişi yapayım kitap okuyayım die zaman geçiriyorum.

Düşündükçe stres oluyor insan ayaklarını kesmek için artık annemlere kalmaya falan gitcem. Tatile gitmekti falan derken şuan ki düzene geçeriz diye düşünüyorum. Hep mesafeliydik biz o nedenle öyle aramadan çıkıp gelmeler falan olmazdı ama çocuk olunca nolur bilemiyorum. Çok korkuyorum valla. EŞime de dedim 15 gün falan izin al diye.

günaydın güzel anneler
sizde gece çok sık idrara çıkıyomusunuz
ben kalkınca bi daha uyuyamıyorumda gece toplamda 3 saat uyuyabildim
çok sıkıldım artık bu durumdan
Tuvalate gitmekten uyuyamıyorum ben artık
En fazla 2 saat dayanabiliyorum. Kendimi tuvalette buluyorum.
Fazlasıyla rahatsızlık verici gece uykusu olmayınca gündüz bitkin oluyorum haliyle.

Sağol canım darısı başına:)

Aynen yaa çok fena vallahi bu arada bebisim 3 kilo olmuş doktor iki hafta sonra gel dedi çatı muayenesi yapacakmis hayırlısı bakalım
Masallah bebise annesi . Benim kizimda 10 gun once 2670 di simdi 2800 felan olmuştur herhalde.

Gec degilmi cati icim 38 ij bitmis olacak
Benim aceleci 37 bitiminde yapacakmis. Ama ben yaptirmayabilirim. Bakmasa nolir catiya . Nasilsa sanci baslayinca bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…