- 28 Kasım 2013
- 153
- 47
- 28
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.781
Günaydın güzel anneler
Sımsıcak güneşli bir haftasonu:)
Bebisler de tekmeliyo hadi kahvaltiya diye:)
Salı günü kontrol var benim
32.hafta is göremez raporu alacam
İnşallah 4Dfoto da alabilirim
Bakalim Tosun paşam kaç kilo olmuş:)
Ablasının ònuñde gidiyor kilosu
Ve ablası 4kilo 40 gr doğmuştu
:) :) :)
Mecburen sezaryen olacak ya,
kilo çok almasın ya da erken gelsin az kilolu olsun da normal dogurma ihtimalim artsin diye endişelerim yok ilk gebeligimdeki gibi
Hayirlisiyla durabildigince dursun bol bol büyüsün gelsin inşallah sağlıkla hayirla :)
Kızlar bu arada 40.haftayı bekleten Dr varmış mecburi sezaryen durumlarinda
Çok şaşırdım
Hep çevremde 38-39 arası alınıyor mecburi sezaryenler
Benim Dr da bekletmem dedi
Biraz kafam karışık. ..
Günaydın güzel anneler
kilo çok almasın ya da erken gelsin az kilolu olsun da normal dogurma ihtimalim artsin diye endişelerim yok ilk gebeligimdeki gibi
Hayirlisiyla durabildigince dursun bol bol büyüsün gelsin inşallah sağlıkla hayirla :)
Çok şaşırdım
Biraz kafam karışık. ..
evet canm aynen öyle çok az oluyo ama uykumu bölüyo işte napalım sabredicez artıkBebek baskı yapıyor ya idrar torbasına
Az da idrar olsa çok var sanıp kalkıyoruz cnm
Ben her kalktigimda eğer yatmadan yine şu içersem 2 saat sonra yine kalkiyorum
Eminim haftalar ilerleyince bu durum artacak
Ben arada bu durumu yasiyorum. 4 gündür geceleri iki üç saat uyuyorum. Bazen çok hareketli oluyor. Doktorum hareketli olmasi iyi birşey dedi. Hareket etmezse korkmamiz gerekiyormus.[/QUOTE][QUO
melekkuzu, post: 45902150, member: 386501"]Arkadaslar benim gibi geceyi uykusuz gecirenler var mi bilmiyorum bugun bir ilk yadiyorum oglum karnimda asiri jareketli nornslde bu satte uyurdu fakat sanirim bugun hic uyumadi surekli tepinio karnim surekli sekil degistiriyor ve bunlar olurken sancilaniyorum bunu yadaysn varmi suan cok telaslandim ve korkuyorum
Ben arada bu durumu yasiyorum. 4 gündür geceleri iki üç saat uyuyorum. Bazen çok hareketli oluyor. Doktorum hareketli olmasi iyi birşey dedi. Hareket etmezse korkmamiz gerekiyormus.[/QUOTE][QUO
melekkuzu, post: 45902150, member: 386501"]Arkadaslar benim gibi geceyi uykusuz gecirenler var mi bilmiyorum bugun bir ilk yadiyorum oglum karnimda asiri jareketli nornslde bu satte uyurdu fakat sanirim bugun hic uyumadi surekli tepinio karnim surekli sekil degistiriyor ve bunlar olurken sancilaniyorum bunu yadaysn varmi suan cok telaslandim ve korkuyorum
Tatlım çok geçmiş olsun eşler böyle işte sanki ateş ölçer almak çok zor bide kızın hasta olmasa neyse ne kadar düşüncesiz insanlar bence sen sonuna kadar haklısın canını sıkma ogluşunu düşün3-4 gündür kızım hasta ateşli bademciği şişmiş.dün kaynım aramış markete gitmiş uzaktan ateş ölçerlerden bulamamış bizimkini istiyo.bizimkide yok diyemiyo.geçen verdim daha alırkende dedimki sizde alın.illa çocuğun hastalanmasınımı bekliyosun.bende sinirlendim bizim çocukta hasta gitsin nöbetçi eczaneye baksın dedim.bide biliyolar kızın hasta olduğunu.annesigilde vardı.annesigilin yanında bağırmıycakmışım ona.sende bağırtma demi.valla sinir tepeme çıktı yemin ederim.arabada ağzıma geleni saydım.eve gelincede sinirimden ağladım.
benim kızımda 37.haftada 3.200 doğmustu oğlumundahakilolu doğmasınıçok istiyorum.31*5 De 2 Kgydi sizce tahminen Ne kadar doğar
Benim deeeeeeAyaklarim hobit ayagi gibim oldu.
Ben dandik bir babet aldim gecen gun artik. Topuguna noldiki. Bisey batmis olmasin. Guzel bisey elde.etmek.icin niye illa.cirkinlesmek gerek uff. Hayat sen ne acimasizsin.Benim deeeeeehiç bir ayakkabıya sığmıyorum ve topuğum çok acıyooooo
Evet canım aynen öyle kızım hala ateşleniyo.4 gün oldu dün serum yedi bugün yine ateşlendi.çok zor geçiyo hastalığı.senin oğluş nasıl.salgın var heralde sende dikkat et canım.Tatlım çok geçmiş olsun eşler böyle işte sanki ateş ölçer almak çok zor bide kızın hasta olmasa neyse ne kadar düşüncesiz insanlar bence sen sonuna kadar haklısın canını sıkma ogluşunu düşün
Canım benim ankarada gittiğim doktor sezeryan bile olsan 40 haftayı tamamla dedi.hee bebek kendi erken gelir o olabilir ama sakın keyfi erken aldırma dedi.çünkü onun anne karnındaki bir günü bir ömrünü etkilermiş.Günaydın güzel anneler
Çok şaşırdım
Biraz kafam karışık. ..
Öyle dimi Haklsın . Sorun olmasın bebislerimiz sağlıklı olsun inşallah. Senin nasıl geçiyor evde vakit .alisabildin mi ben de 10 günlük raporum bitti . Analık iznine başladım evde iş de Pek yapamıyorum elişi yapayım kitap okuyayım die zaman geçiriyorum.vorones canim benimde oyle gorunuyor ama dr bisey demedi cok sorun olacagini dusunmuyor. Biliyorsun ilk yil bastan ayaga dogru bir gelisme oluyor ve bebislerin kafasinin buyuk olmasi normal ki makinalar tam olcu veremiyor. Cok kafana takma.
Düşündükçe stres oluyor insan ayaklarını kesmek için artık annemlere kalmaya falan gitcem. Tatile gitmekti falan derken şuan ki düzene geçeriz diye düşünüyorum. Hep mesafeliydik biz o nedenle öyle aramadan çıkıp gelmeler falan olmazdı ama çocuk olunca nolur bilemiyorum. Çok korkuyorum valla. EŞime de dedim 15 gün falan izin al diye.Canım gecen hafta bi kaynanam geldi gtti 4günlük tüm enerjimi aldı da gtti resmen bsinir stres oldum. Doğum sonrası kalabalık benim de çok büyük korkum 4günde böyle olduysa 40 gün nolcak ve aynen senin gbi hiç enerjim kalmadı kılımı kıpırdatasım yok
Tuvalate gitmekten uyuyamıyorum ben artıkgünaydın güzel anneler
sizde gece çok sık idrara çıkıyomusunuz
ben kalkınca bi daha uyuyamıyorumda gece toplamda 3 saat uyuyabildim
çok sıkıldım artık bu durumdan
Sağol canım darısı başına:)slm hanımlar hayırlı akşamlar herkese
epeydir bakamadım neler olmuş neler doğum yapan arkadaşlar @keser84 M Mjdmjd @Gulcin-84 gözünüz aydın Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bebişlerinize
bizim de yarın kontrolümüz var çok özledim oğluşu merak ediyorum bakalım nasılmış
Aynen yaa çok fena vallahiAyaklarim hobit ayagi gibim oldu.
Masallah bebise annesi . Benim kizimda 10 gun once 2670 di simdi 2800 felan olmuştur herhalde.Aynen yaa çok fena vallahibu arada bebisim 3 kilo olmuş doktor iki hafta sonra gel dedi çatı muayenesi yapacakmis hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?