2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm kızlar dün gece ruyamda normal doğum yaptığımı gördüm o kadar basit dogurdum ki inşallah gercekte de öyle olur. Aklım sürekli dogumda ve kızımda. Düşünmediğim bi an yok sanki. Doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum. İyice duygusala bağladım artık.

Ayyy Olmuştur tabi fıstık maşallah onlara inşallah sağ salim alırız bebislerimizi kucağımiza benim haftan doktorun hesabina göre biraz daha geri bikaç gün kadar yani aslında 37 bitmeden yapacak benimki de tabi bizim paşa erken davranıp gelmezse

iyi akşamlar kızlar :)
oyy oy maşallah bebişlerimize.
2-2,5 derken 3 kiloları duymaya başladık, ne güzel, inşallah hepimiz hayırlısıyla kolay doğumlar atlatırız, sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :)

Hii simdi anladim ne demek istedigini.
Su fazlaliginda ne oluyormus peki bisey dedi mi onun icin

Canım nete giremedim kusura bakma yeni gördüm. Doktor çalışmamın riskli olduğunu söyledi ama ben çok detaylı birşey sormadım.pazartesi kendi doktoruma gideceğim için. Sadece normal doğumu engellermi diye sordum tabi engelleyebilir dedi. İnternettende aşağıdaki bilgileri buldum suyun fazla olmasıyla ilgili...

en sık görülen komplikasyon; bebeğin eşinin yerinden erken ayrılmasına bağlı olarak anne ve bebek için hayati risk oluşturabilecek kanamalardır.
• Rahmin sıvı fazlalığına bağlı olarak aşırı gerilmesi nedeniyle doğum sonrası rahim düzgün kasılamaz ve kontrol edilmesi zor olan kanamalar meydana gelebilir.
• Erken doğum riski artar.
• Fetal zarların (amniyotik kese) erken yırtılmasına bağlı olarak bebekte hayati risk oluşturabilecek olan kordon sarkması.

Kızlar Günaydın
Mutlu pazarlar :)
Geceleri sağdan sola dönmek büyük mesele olmaya başladı
3yastikla yatar oldum
Biri benim başıma
Biri oğlumun başına
Biri oğlumun tepiklerine :)
İlk gebeligimde daha kiloluydum ama kuş gibi hafiftim
Bu bebisim hem daha hareketli hem daha güçlü minik afacanim benim :)
Daha 32 de uyku pozisyonunda sıkıntılar yasiyorsam ohhooooo 36lari düşünemiyorum
Hizla geçmişi okumaya calisacagim
Doğum yapacaklar vardı noldu acaba....

Günaydın ahali. Kayip ilani vericem mayis annelerineceeeeeeeee

Maşalah size en zayıf benim bebiş galiba 2300 lerde

Benim bebişde 2.300 civarı cnm . Ben minyonum bebegimde minyon herhalde .saglikli olsunda cnm kg alırlar

Uzulmeyin kizlar bazi bebekler son haftalarda atak yapiyor. Saglikli olsunlarda memisler buyutur onlari

Galiba benim bebiş doğunca geceleri hiç uyumayacak çünki beni şimdiden uyutmamaya başladı bile allah yardımcımız olsun hepimizin nasıl olcak napıcaz bilmiyorum hiç deli gibi uykum ooluyo ama uyayamıyorummm

Benimde şuan 3 küsür dedi.inşallah doğar canım.bende normal istiyorum.benim ikinci zaten.

Kızlar adet ağrısı gibibelimde sancı var yatınca geçiyo ilk hamılelığimde böyle bi sorunum olmamıştı hiç inşşlh erken doğmaz tek korkum o

ne güzel canım 37 sağlıkla bulmuşsunuz bundan sonra miniğinede sanada bişe olmaz darısı başımıza inşşalh güzel doğumlar sağlıkla gelsin meleğin ve bol sütlü günler sizin olsun

Ben dandik bir babet aldim gecen gun artik. Topuguna noldiki. Bisey batmis olmasin. Guzel bisey elde.etmek.icin niye illa.cirkinlesmek gerek uff. Hayat sen ne acimasizsin.
Bilmiyorum canım yaaa. Görünürde pek bişi yok. Bir de ben kanada da yaşıyorum. Hava hala -10 derece. Mecburen kar botu giyiyoruz. Ama ayaklarım davul gibi şişti. Çok zorlanıyorum. Yaz gelse babet bile değil direk terlik moduna geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…