2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben gittikçe daha da yorgun düşüyorum ve inanılmaz moralim bozuk artık doğurmak istiyorum hemen geçsin şu bir buçuk ay

Ben gittikçe daha da yorgun düşüyorum ve inanılmaz moralim bozuk artık doğurmak istiyorum hemen geçsin şu bir buçuk ay
Ay ben de aynı duygular içindeyim. Bazen erken geliver diye konuşuyorum bebeğimle. Sonra da prematur dogcagini düşünüp pişman olup bekle bebeğim. 37 de elma deyince ciiikkk şimdilik armut diyorum

Evet canım aynen öyle kızım hala ateşleniyo.4 gün oldu dün serum yedi bugün yine ateşlendi.çok zor geçiyo hastalığı.senin oğluş nasıl.salgın var heralde sende dikkat et canım.
Tatlım buara oglum iyi şükür aylık koruyucu igne yaptırıyorum artık bogazı şişmiyor bronşiti de düzeldi çareyi igne de bulduk sizde yaptırsanız çok sık hastalanıyorsa

Tatlım buara oglum iyi şükür aylık koruyucu igne yaptırıyorum artık bogazı şişmiyor bronşiti de düzeldi çareyi igne de bulduk sizde yaptırsanız çok sık hastalanıyorsa
Deposilinmi canım gerçekten fayda ediyomu.bizimkinin yazın bile şişiyo boğazı.iyiyse bizde yaptıralım.valla usandık artık

Ay
aynı durum bende de var çabuk yorulur oldum doğumdan sonra bu tembellık gecer umarım

Yaa ben de beklemek istiyorum
Benim Dr eğer beklemek istersen ani sancilanmada nöbetçi Dr kimse o gelir yapar ameliyatını gibi bir sey dedi
Kaldı ki sanırım 39 a kadar en gec bekleyecek
Kabul etmeyecek
Hatta 39u geçerse belki sorumluluğu kabul ediyorum gibi kağıt bile imzalatabilir bana

Drlar bebek kafasi yerlesene yani son ana kadar sezaryene alabiliriz diyolar onemli olan burda normal sağlıklı bebek dunyaya getirmek. Iciniz rahat olsun drnuza söyleyin normal doğum istiyosaniz 40.haftanizi bekleyebilir
Benim mecburi sezaryen olacak cnm
İlki sezaryen diye.
Ama yine de kendi gelsin istiyorum
Durabildigince dursun
Sancilanma suyumun gelmesi nisan gelmesi gibi bi belirti olsun öyle gideyim istiyorum
Ama Dr um bekleme taraftarı değil
38 buçuk haftalikken en gec almak istiyor

Kızlar benimle aynı haftada olup karnında kasılma hisseden var mı yaa ben bebek hareketleri mi kasılma mı ayırt edemiyorum ilk gebeligim.bebek karnımda top gibi oluyor bir kaç dakika sonra geçiyor ayağa kalktığımda da biraz ağrım var gibi oluyor.birde bende miyom vardı biraz büyük 10 cm miyomun olduğu taraf da ağrım da var.çok moralim bozuk korkuyorum erken doğum olacak diye

Evet var hatta doğal doğumla ilgilenen drlar sanci basliyo acilma oluyo normal dogumu deneyip bi tehlike olursa ondan sonra sezaryen yapiyolar tehlike yoksa normal dogum yapiyosun
Cnm sezaryen sonrası nirmal dogum SSVD diye geciyor ve Türkiyede çok yapılmıyor
Sezaryen dikişler patlayabiliyormus
Riskleri varmış
Benim normal doğum ihtimalim yok
Ama 2.kez sezaryen de olacak olsam bebeğim bi işaret verene dek beklemek istiyorum
Bebeğim kendi doğum tarihini kendi koysun istiyorum
Dr um istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…