2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay ben de aynı duygular içindeyim. Bazen erken geliver diye konuşuyorum bebeğimle. Sonra da prematur dogcagini düşünüp pişman olup bekle bebeğim. 37 de elma deyince ciiikkk şimdilik armut diyorum
Ayy deme canım deme erken gel diyebeni biliyosun diye diye erken doğurdum

bana da sancım oldu diye gittiğin bir doktor suyun fazla dedi, erken gelebilir dedi, hatta hormon al falan dedi...ama ben 1 hafta sonra kendi doktoruma geldim, magnezyum verdi, diyet ve ıstırahat iyi geldi..suyum da normale dönmüş o arada ...sen kendini dinle eger calışırken kasılma vs. olursa ayrılırsın izne olmuyorsa da sorun yok demektir...ultrason sonuçları her doktorda farklı çıkıyor kimi daha pipirikli oluyor , bir doktora güven onun dediklerini yap bence...

Canım ben senin adinin da gectigi bi hafta once bi rüya gördüm.... dogum yapiyodum satwada dogum yapmış vs diye okuyodum hayırdır ins

Vee özelde ki dr um resmen bana kazık attı kizlar en baştan beri riskli gebelik olduğunu bildigi halde. Sezaryenini yaparım sorun yok dedi. Bu sabah kanama ile gittim. Senin ki riskli doğum ya sen büyük bir devlet veya üni hastanesine git dedi. Sonra cok şükür kanamam durdu da hastane hastane gezmedim. Ama simdi devlette kendime bir dr bulmam gerek hemde bu hafta da moralim cok bozuk

Vay .......valla agzimi bozcam he niye öyle dediki ya...neyse vanm bunada sukur dedigin gibi aramadın o halinle insallah kafana göre bi doktor bulursun bende bulmadım daha ama napim herşeyin hayirlisi

Braxton- hicks kasılmaları diye bir oku nette ...öyle mi bak bakalım?

Vay .......valla agzimi bozcam he niye öyle dediki ya...neyse vanm bunada sukur dedigin gibi aramadın o halinle insallah kafana göre bi doktor bulursun bende bulmadım daha ama napim herşeyin hayirlisi
evt vardir mutlaka bir hayir bende oyle diyorum ama ne yapcam ne etcem hic bilmiyorum

Canım hayırlı olsun bi an önce kucağına al inşallah haftası çok iyi niye girdiki kuveze

gözün aydın Allah sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah çıkar bir an önce küvezden. ne güzel sen de kavuştun yavruna

Hadi gözün aydın canım.güle güle büyüt.

Canım gözün aydın hayırlı güzel ömrü olsun inşallah

Canım Gözünaydın umarım sağlıcakla alırson bebişini kucağına erken doğum riski mi vardı normalmi oldu doğumun

Gozunaydin canim. Nasisin bebisin nasil.
Heyecanlandim. Erken neden oldu bir sıkıntiniz varmi. Toparlaninca bizi haberdar edermisin.

missburc
Cnm hayırlı olsun
Maşallah 37 hafta gayet iyi bi hafta doğum için
Neden kuvezde acaba
Hepinize çok teşekkür ederim, darısı hepimizin başına olsun.
Erken doğum riskim vardı, ama ben suyumun patlamasını beklerken birden kanamaya ve kasılmaya başladım.
Annem ambulans çağırdı, hastaneye gittik doktor hemen doğuma aldı, planladığımız gibi sezaryen doğdu oğlum.
Ama doğunca ağlamasını kucağıma vermelerini beklerken alıp dışarı götürdüler, öldüğünü sandım.
Solunum sıkıntısı yaşamış, küveze koydular. Neyse ki geçici, şimdi ne olur ne olmaz diye tutuyorlar 4 gündür, yarın çıkacak yavrum.

Canım cuma günü ilk kez nst ye girdim ve kasılmalarım çıktı. Dr.um bu bebek 40 haftayı beklemicek dedi. Anlattığın seylerin aynısı bendede var. Doktora git ve nst ye gir. Bana istirahat verdi. İşede gitme ayaklarını uzat yat ve yürüme dedi.

Nasil yaa.
Simdiye kadar zaten biliyordu noldu birdende baska dr a yonlendiriyor.
Neyse canim dogum aninda yasamadin neyseki. Gecte olsa en son an degil diye dusunmek lazim. Hakkinda hayirlisi olsun canim

Canim azcik korkulu anlar yasatmis minigin sana ama insallah toparlicak oglusunda biran once.
Saglikli mutlu buyusun insallh hayirlis olsun canim

Canım ben senin adinin da gectigi bi hafta once bi rüya gördüm.... dogum yapiyodum satwada dogum yapmış vs diye okuyodum hayırdır ins
Ay kızlar daha 32.haftayı yeni gördüm :)
Hayırdır insallah
Cnm çok korkmus olmalisin o an
Şükür hayatta ya sağlıklı ya
İnşallah tez zamanda cikarsiniz hastaneden de
satwa yi ruyada gormek gibi bi durum var topic te galiba . Bende gormustum hayir olsun ruyan canim
Hayirlisi olsun
Beni de heyecan sardı bakın şimdi yaa :)

8 ay grip olmadan geçirdim, geçen gün dr gittiğimde öksürme ve hapşırmaya dikkat et grip olma dedi kontrolden 2 gün sonra grip oldum başım ağrıyor gözüm burnum akıyor hapşırıyorum yarında temizlik için yardımcı gelecek ne yapacağım off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…