- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.841
Ayy deme canım deme erken gel diyeAy ben de aynı duygular içindeyim. Bazen erken geliver diye konuşuyorum bebeğimle. Sonra da prematur dogcagini düşünüp pişman olup bekle bebeğim. 37 de elma deyince ciiikkk şimdilik armut diyorum
Günaydınlar herkese
benim bir problemim var arkadaşlar... bebeğimin suyu son 2 aydır fazla çıkıyodu ama tehlikeli bir durum yoktu.. ben hem devlet hastanesinde hemde özelde gidiyorum kontrollere tek doktora bağlı kalmamak açısından... geçen hafta özeldeki doktorumdan çalışabilir raporu aldım ...
2 gün öncede devletteki doktoruma gittim suyumun dahada arttığını söyledi bebekte çok şükür bir problem görünmüyo. benimde açlık tokluk şekerime bakıldı tekrar ondada problem yok. kendi doktoruma tekrar pazartesi kontrolüm var .. devlet hastanesindeki de ben bu durumda çalışabilir raporu vermezdim istirahat etmen gerekiyo riskli durumdasın dedi .
sizlerde varmı bu şekilde suyu fazla olan yada çevrenizde duyduğunuz????
Canım ben senin adinin da gectigi bi hafta once bi rüya gördüm.... dogum yapiyodum satwada dogum yapmış vs diye okuyodum hayırdır insEn çok yürüyüşleri ihmal edip kilo alaçam diye korkuyorum
Çalışırken hareket iyi geliyordu
Yürüyerek gidip geliyordum zaten işe
Her gün en az yarım saat yürüyordum
İşte ayakta durup kosturmalari saymiyorum :)
Ev modu hem çok rahat hem tehlikeli
Mutfağa girince gözlerim fildir fildir oluyor
Annem de şimdi fırın çalıştırdı yine
Ay hamur işinden uzak durmalı
Şurada 2 ayım kaldi:)
Vay .......valla agzimi bozcam he niye öyle dediki ya...neyse vanm bunada sukur dedigin gibi aramadın o halinle insallah kafana göre bi doktor bulursun bende bulmadım daha ama napim herşeyin hayirlisiVee özelde ki dr um resmen bana kazık attı kizlar en baştan beri riskli gebelik olduğunu bildigi halde. Sezaryenini yaparım sorun yok dedi. Bu sabah kanama ile gittim. Senin ki riskli doğum ya sen büyük bir devlet veya üni hastanesine git dedi. Sonra cok şükür kanamam durdu da hastane hastane gezmedim. Ama simdi devlette kendime bir dr bulmam gerek hemde bu hafta da moralim cok bozuk
Braxton- hicks kasılmaları diye bir oku nette ...öyle mi bak bakalım?Kızlar benimle aynı haftada olup karnında kasılma hisseden var mı yaa ben bebek hareketleri mi kasılma mı ayırt edemiyorum ilk gebeligim.bebek karnımda top gibi oluyor bir kaç dakika sonra geçiyor ayağa kalktığımda da biraz ağrım var gibi oluyor.birde bende miyom vardı biraz büyük 10 cm miyomun olduğu taraf da ağrım da var.çok moralim bozuk korkuyorum erken doğum olacak diye
evt vardir mutlaka bir hayir bende oyle diyorum ama ne yapcam ne etcem hic bilmiyorumVay .......valla agzimi bozcam he niye öyle dediki ya...neyse vanm bunada sukur dedigin gibi aramadın o halinle insallah kafana göre bi doktor bulursun bende bulmadım daha ama napim herşeyin hayirlisi
Canım hayırlı olsun bi an önce kucağına al inşallah haftası çok iyi niye girdiki kuveze
gözün aydın Allah sağlıklı hayırlı ömür versin inşallah çıkar bir an önce küvezden. ne güzel sen de kavuştun yavruna
Hadi gözün aydın canım.güle güle büyüt.
Canım gözün aydın hayırlı güzel ömrü olsun inşallah
Canım Gözünaydın umarım sağlıcakla alırson bebişini kucağına erken doğum riski mi vardı normalmi oldu doğumun
Gozunaydin canim. Nasisin bebisin nasil.
Heyecanlandim. Erken neden oldu bir sıkıntiniz varmi. Toparlaninca bizi haberdar edermisin.
Hepinize çok teşekkür ederim, darısı hepimizin başına olsun.
Saol canım baktım şimdi netten benimkisi galiba yalancı sancı.insan başına ilk kez gelince endişelendiriyor malesefBraxton- hicks kasılmaları diye bir oku nette ...öyle mi bak bakalım?
maşallh kuzuna ne gzel kavuşmuşsunuz sağlıkla evinize gecin inşşlh bol sütlü günlerKızlar ben Nisan annesi oldum, 37 haftalık doğdu şu an küvezde.
Canım cuma günü ilk kez nst ye girdim ve kasılmalarım çıktı. Dr.um bu bebek 40 haftayı beklemicek dedi. Anlattığın seylerin aynısı bendede var. Doktora git ve nst ye gir. Bana istirahat verdi. İşede gitme ayaklarını uzat yat ve yürüme dedi.Kızlar benimle aynı haftada olup karnında kasılma hisseden var mı yaa ben bebek hareketleri mi kasılma mı ayırt edemiyorum ilk gebeligim.bebek karnımda top gibi oluyor bir kaç dakika sonra geçiyor ayağa kalktığımda da biraz ağrım var gibi oluyor.birde bende miyom vardı biraz büyük 10 cm miyomun olduğu taraf da ağrım da var.çok moralim bozuk korkuyorum erken doğum olacak diye
Canım ben senin adinin da gectigi bi hafta once bi rüya gördüm.... dogum yapiyodum satwada dogum yapmış vs diye okuyodum hayırdır ins
Nasil yaa.Vee özelde ki dr um resmen bana kazık attı kizlar en baştan beri riskli gebelik olduğunu bildigi halde. Sezaryenini yaparım sorun yok dedi. Bu sabah kanama ile gittim. Senin ki riskli doğum ya sen büyük bir devlet veya üni hastanesine git dedi. Sonra cok şükür kanamam durdu da hastane hastane gezmedim. Ama simdi devlette kendime bir dr bulmam gerek hemde bu hafta da moralim cok bozuk
Canim azcik korkulu anlar yasatmis minigin sana ama insallah toparlicak oglusunda biran once.Hepinize çok teşekkür ederim, darısı hepimizin başına olsun.
Erken doğum riskim vardı, ama ben suyumun patlamasını beklerken birden kanamaya ve kasılmaya başladım.
Annem ambulans çağırdı, hastaneye gittik doktor hemen doğuma aldı, planladığımız gibi sezaryen doğdu oğlum.
Ama doğunca ağlamasını kucağıma vermelerini beklerken alıp dışarı götürdüler, öldüğünü sandım.
Solunum sıkıntısı yaşamış, küveze koydular. Neyse ki geçici, şimdi ne olur ne olmaz diye tutuyorlar 4 gündür, yarın çıkacak yavrum.
satwa yi ruyada gormek gibi bi durum var topic te galiba . Bende gormustum hayir olsun ruyan canim[/QUOT
hadiya sende mi gordun canm:)amin hayır olsun ins....bu arada aklıma geldikçe dua ediyorum sana canm insallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin allah maddi manevi yardımcınız olsun
Ay kızlar daha 32.haftayı yeni gördüm :)Canım ben senin adinin da gectigi bi hafta once bi rüya gördüm.... dogum yapiyodum satwada dogum yapmış vs diye okuyodum hayırdır ins
Cnm çok korkmus olmalisin o anHepinize çok teşekkür ederim, darısı hepimizin başına olsun.
Erken doğum riskim vardı, ama ben suyumun patlamasını beklerken birden kanamaya ve kasılmaya başladım.
Annem ambulans çağırdı, hastaneye gittik doktor hemen doğuma aldı, planladığımız gibi sezaryen doğdu oğlum.
Ama doğunca ağlamasını kucağıma vermelerini beklerken alıp dışarı götürdüler, öldüğünü sandım.
Solunum sıkıntısı yaşamış, küveze koydular. Neyse ki geçici, şimdi ne olur ne olmaz diye tutuyorlar 4 gündür, yarın çıkacak yavrum.
Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?