2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nasil yaa.
Simdiye kadar zaten biliyordu noldu birdende baska dr a yonlendiriyor.
Neyse canim dogum aninda yasamadin neyseki. Gecte olsa en son an degil diye dusunmek lazim. Hakkinda hayirlisi olsun canim
Demek ki politikalari son ana kadar sömür sonra devlete postalaymis oyle tabi canim ama nereye gideceğim kimi bualacagim kafam allak bullak. Başka ozele de guvenemem artik

Kızlar geçmişi okuyamadim size yazayım dedim. Birissine sitesi vardı ya bi kaç ark ordan pijama takımı almıştık şimdi baktım gecelik de gelmiş ondan da aldım bi tane nasıl olsa ucuz die uzun gibi biraz.onu da terziye vercem biraz kisaltcam

neff1316
Cnm yarın belli olacak doğum günü değil mi
Ayy ne heyecan..
Rabbim yardimcin olsun

Gulcin-84
Cnm doğum yaptın di mi
Nasılsın
Senle ilgili bsi göremedim ?
Evet canimm.
Bende nasil heyecanliyim bi bilsen.
Tansiyonum bile yukseldi hafiften.
Sabah erkenden gidicez dr a bakalim neler olucakk

Gecmis olsun canim. Ytaip dinlenmen lazim. İnsallah coj surmeden atlatirsin

Demek ki politikalari son ana kadar sömür sonra devlete postalaymis oyle tabi canim ama nereye gideceğim kimi bualacagim kafam allak bullak. Başka ozele de guvenemem artik
Kuzenimde benzet bisye yasadi. Ama onun bebisinde vardi sorun.
Skinti kesinlesince dr yenidogan ypgun bakim olan bi yerde dpgum yapmalisin bu hastanede yok burda dogum yapsan bile bebegini baska hastaneye sevk ederler demisti dr. 6 veua 7 ayiydi. Oda sonradan dr hastane aramisti.baska ozel bi dr a gidip durmunu izah etmisti. Dr cok iyi ilgilenmis takip etmisti. O kadasr guvendiki dr una ilk hamileligimde bana onerdi. Benim ikinci bebegim hala ayni dr a gidiyorum.
Skma canini vardir bunda da bir hayir. Ozellride arastir iyi bi hastane. Devletide arastir. Rabbim gonlune gore iyi bi dr cikarisn insallah karsina

Kizlarrrrr bise sorcam yastık almayı dusunuyomusunuz yoksa atiyorum park yatakta yastiksizmi yatircaksiniz... ben bugün mycey boğulma önleyici yastık aldım çok ince acaba kullanmak mi kullanmamakmi saglikli

Sabah erkenden gidicez canim. Randevu almayi unuttum o yuzden actiklasri gibi gidelim bari dedik.
Bakalim ne dicek dr. Fazlaca heyecanliyimmm
Sakin ol canım benim insallah güzel seyler soyleyecek doktorun. Simdi yat bi güzel dinlen sabah kadar. Rüyanda da tatlı prensesi gör inşallah yarın sonucu yazarsın bize dua ediyoruz sizin icin

Kizlarrrrr bise sorcam yastık almayı dusunuyomusunuz yoksa atiyorum park yatakta yastiksizmi yatircaksiniz... ben bugün mycey boğulma önleyici yastık aldım çok ince acaba kullanmak mi kullanmamakmi saglikli
Ben hic yastik kullanmadim. Bebek cok kusarsa vs kullanmak laizm

Canım benim sakin ol,iyi haberlerle dön inşallah..heyecanla bekliyorum bende tarihinizi:)
İnsallah canimm.
Bakalim ne dicek dr.
Cigergelistirici igne icin yatis yapmak grekir mi onu bilmiyorum. Sanki gecen hafta oyle dedi. Detaylari konusucaz bakalim

Ay

aynı durum bende de var çabuk yorulur oldum doğumdan sonra bu tembellık gecer umarım
Günlerimizde çok yakınmış şekerim. Demek ki normali bu. Gece uykusuzluk gündüz iş bir de bebeğe hazırlık derken demek ki enerjimiz kalmıyor. Gerçi bizi daha çooook uykusuz geceler bekliyor ama!

Ayy deme canım deme erken gel diyebeni biliyosun diye diye erken doğurdum
Ay evet şekerim hepsinin ayrı bir zorluğu var. Ama sen şükür atlattin. Bebeğin koynunda ve sağlıklı. Maşallah ikinize de. Biz daha bekleyeceğiz. Her şer de bir hayır var diye boşuna demiyorlar. Ağırlaştıkca gebelik de zor oluyor

Selam herkese benim bebiste 2300 aramızda iki hafta var ama Dr normal bi bebek olucak dedi.saglikli olsunlar inş.

Canım yanlış hatırlamıyosam sen de Sakaryadaydın değil mi? Çok yakın doğum tarihlerimiz. Hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun? Normal ya da sezeryan belli mi ne olacağı? Benim çarşamba kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz. Daha hiç nstye falan girmedim ben.

Evet canimm.
Bende nasil heyecanliyim bi bilsen.
Tansiyonum bile yukseldi hafiften.
Sabah erkenden gidicez dr a bakalim neler olucakk
Hadi hayırlı haberler al inşallah neffcim. Dualarım seninle ve Defne kızımla. Çok sık giremiyorum malum ama sizi tekin edicem heyecanla. Herşey güzel olacak inşallah

neff1316
Cnm yarın belli olacak doğum günü değil mi
Ayy ne heyecan..
Rabbim yardimcin olsun

Gulcin-84
Cnm doğum yaptın di mi
Nasılsın
Senle ilgili bsi göremedim ?
Geldi kızım teyzesi. Kızım 4 günlük oldu bile. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Bugün 2:30 da Dr randevumuz var. İnşallah güzel şeyler söyler. Darısı başına olsun inşallah ama vaktinde gelsin tabiki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…