2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ben Nisan annesi oldum, 37 haftalık doğdu şu an küvezde.
Hayırlı olsun bebeğin. Bende nisan annesi oldum:) Nasıl bebeğin ve sen iyi misiniz? Umayım herşey yolundadır. Mayıs bebeleri çok sabırsız. Bizimki acıkınca memeyi anında ağzında istiyor mesela:)

Ben çalışırken kötü hissetmiyorum canım zaten masa başı bütün günüm boş gibi geçiyo ve saat en geç 4 buçukta çıkıyorum akşam... beni yorcak bir iş değil zaten ama ben biraz fazla hareketliyim galiba bazen frenlemek zorunda hissediyorum kendimi ama tutamıyorum yinede... bazen otobüse yetişmek için koşuyorum yani o derece hareketliyim .. bunlar etkilermi bilmiyorum ama korktum açıkçası doktorun söylediklerinden ve nette okuduklarımdan.. ama bugün kendi doktoruma gidicem ona göre hareket edicem sonuç olarak doğumumuda bugünkü doktorum yapıcak onu dinlemem daha doğru diye düşünüyorum.

Haklısın canım o aşamaları ben değil siz yaşıyosunuz artık..siz daha iyi biliyosunuz yani:)çok şükür tatlım zor günlerini atlattık ama inan prematüre bebek farklı bi ilgi alaka gerektiriyo,bi de o yaşadığım stres iyi olcakmı kendine gelcekmi stres yaparsam sütüm azalır daha bi sürü sorular??onlar bile yormaya yetiyo.şükür geride kaldı o günler iyiyiz artık:)darısı başınıza hiç anlamadan sorun yaşamadan doğum yaparsınız sütünüz bol olur inşallah:)

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın sağlıcakla olsun kuzucuklar...

Benimde yarın kontrolum var bebişim ne kadar oldu nasıl merak ediyorum. Acayip ara ara kasılmalar oluyor hafta sonu temzilik yaptık.Eksikleri tamamladık. baya bir yorucuydu. cantamı hazırladım.

Günaydın arkadaşlar
Dün bebegimin bütün eksiklerini aldık, içimde biseycik kalmadı çok şükür çok mutluyum. Bugün yıkama yarın utuleme işimiz var inşallah.
Bişey soracam arkadaşlar dün aklıma takıldı, doğum sonrası hastaneden cikarken puset üzerine örtü olarak ne örtmeyi düşünüyorsunuz

Annemin yaptigi igne oyali minik beyaz bi yemeni var onu ortecegim canim

Bizde bebeğin yüzüne iğne oyası dan yazma tarzında örtü ortülüyor. ama pusete ne örtülür bilemdim.

Cnm bol C Vitamini al ve dinlenmeye çalış
Dinlenmeden atlatmak zor
Bir de saglik ocagindaki DR bana AFEBRYL diye suda eriyen bi ilaç verdi
Kadın doğum Dr una sor yine de dedi
Sordum
Sorun yok al dedi
Ama kısa süre kullan dedi
Günde 1 kez alınıyor suya atıp iciyosun
İçinde parasetamol agri kesici c vitamin fln var..
2 gün kullandım hemen toparladim
Aklında bulunsun sen de sor Dr una
Parola zaten alabiliyoruz
Ağrı ya da ateşin olursa al
Geçmiş olsun cnm
Gecelik çok iyi oluyo
Ben de hemen giydim sezaryenden sonra
Benimki de uzun ama yere surunmuyo
Kisalttirmadim
Doğum sonrası iç çamaşırı giydirmediler bir süre
Sondanin çıkması, kanamanin pedlerle tamponlarla durdurulmasi, ameliyat kesiginin kontrolü ,..derken sık sık gelip baktılar
Gecelik o açıdan da rahat oldu açıp kaparken.
Bir de kimildayamadigim için uzun olmasi iyi oldu hemen kapadık bacaklarımı yatar pozisyonda muayenelerin ardından cnm
Evet canimm.
Bende nasil heyecanliyim bi bilsen.
Tansiyonum bile yukseldi hafiften.
Sabah erkenden gidicez dr a bakalim neler olucakk
Hadi hayırlısı cnm
Su an belki de Dr dasin :)
Kizlarrrrr bise sorcam yastık almayı dusunuyomusunuz yoksa atiyorum park yatakta yastiksizmi yatircaksiniz... ben bugün mycey boğulma önleyici yastık aldım çok ince acaba kullanmak mi kullanmamakmi saglikli
İlk aylarda hiç kullanmadim
Aklında bulunsun bebeği hele ki emzirdikten hemen sonra gazino almadan yatiriyorsan yan yatır
Ben çok dikkat etmeme rağmen dalginligima gelmiş
Bir baktım bebeğim sırtüstü yatiyor ve kusuyor
Kusmuk ağzından yukarı çıkıyor sonra yine iniyor geri geliyor
yutuyor öksürüyor...
Çok korkmustum
Hemen yan çevirdim
İyi ki o an odadaydim
Ben de uyuyordum yaninda
Bi kaç ay sonra ince yastık kullanabilirsn demişti çocuk drum ve biz basladik kullanmaya
Kızlar bnde mayıs annesi olacam sanıyordum, doktor nisan ayında alırız dedi, hatta 21 nisan olabilir dedi. , bnde haftaya kontrole gidelim ona göre karar versin diyorum
Kaçıncı haftada alacak cnm
Mecburi sezaryen mi senin de
Benim de öyle
En gec 38 buçukta alalım diyor Dr um benim
Ben daha çok beklemek istiyorum
Selam kızlar günümüz bereketli olsun.benim şu anda adet ağrıları gibi agrilarim var bu normal mi yaşayan varmı?
Evet bi çok kişinin oldu bu topikte cnm
Eger sancılar belirli araliklarla ise
Bele kasiga bacaga yayilarak vuruyorsa
Durup durup birden yine bastiriyorsa Dr unu ara
Ancak bir on dakika on beş dakika sürekli adet sancısı gibi sancı geldiyse ve bi daha tekrarlamadiysa sıkıntı yok
Dr uM bana böyle dedi

canım pazar gunu butun gun yattım hiç kalkmadım.şimdi işe geldim oturarak çalısıyorum agrım yok gıbı tekrarlarsa gıdecegım doktora inşallah tekrarlamaz

Cnm ilk bebeğim nisan bebegiydi
Üzerine beyaz Penye ince bir örtü ve onun üzerine de peluş beyaz ince bir baddaniye örtüp hastaneden öyle cikarmistik arabaya park yerine tasimistik bebegimi ana kucağında :)
Gunaydin kizlar bugun ise gitmedim doktora gidecegim artik raporumu alacağım son bir hafta da olsa dayanamayacagim artik cok yorucu oluyor iyi haberler alırız umarim
Maşallah iyi sabretmissin
Ben 32.haftayı dar bekledim
3 gün önce ayrıldım cnm izne
Simdiden sana da hayırlı olsun

benım de oldu canım haftasonu ama dınlenınce gectı sanırım yalancı sancıydı.dayanamayacak gibi olsaydım bugun gidecektim ama suan için iyiyim.bu haftalarda normal demekkı

Günaydın anneler bende işi bıraktım tamamiyle kendimi tuhaf hissediyorum 7 yıldan beri sürekli çalışıyordum bugün ev hanımlığında ilk günüm ev işlerimi yapıcam bebek için eksiklerimi tamamlarım siz neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…