- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.901
Canim insallah en kisa zamanada kucagina alipta evinizede cikarirsin,allah sag salim buyutmeyi nasip etsinHepinize çok teşekkür ederim, darısı hepimizin başına olsun.
Erken doğum riskim vardı, ama ben suyumun patlamasını beklerken birden kanamaya ve kasılmaya başladım.
Annem ambulans çağırdı, hastaneye gittik doktor hemen doğuma aldı, planladığımız gibi sezaryen doğdu oğlum.
Ama doğunca ağlamasını kucağıma vermelerini beklerken alıp dışarı götürdüler, öldüğünü sandım.
Solunum sıkıntısı yaşamış, küveze koydular. Neyse ki geçici, şimdi ne olur ne olmaz diye tutuyorlar 4 gündür, yarın çıkacak yavrum.
Ay insallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bakalım bizim bebiş ne zaman ne halde gelecek. Şimdilik sadece herkesi meraklandiriyor :)Haklısın canım o aşamaları ben değil siz yaşıyosunuz artık..siz daha iyi biliyosunuz yani:)çok şükür tatlım zor günlerini atlattık ama inan prematüre bebek farklı bi ilgi alaka gerektiriyo,bi de o yaşadığım stres iyi olcakmı kendine gelcekmi stres yaparsam sütüm azalır daha bi sürü sorular??onlar bile yormaya yetiyo.şükür geride kaldı o günler iyiyiz artık:)darısı başınıza hiç anlamadan sorun yaşamadan doğum yaparsınız sütünüz bol olur inşallah:)
Canım günaydın. Yaklaşık 5 ay kadar çektim. 3. Aydan birkaç gün öncesine kadar. ama şu aralar sıkıntım yok çok şükür. Kaçıncı haftandasın?Kızlar kaburgalarimdan acayip rahatszim çok.aci cekiuorum böyle bi durum yaşayan varmi
Sağol canm bise geldi aklıma sen böyle diyince emzirdikten sonra her halukardami yan yatirilmali bide ne kadar süre yan yatcaksonuçta hep sırtüstü yatirin diyolarlaCnm bol C Vitamini al ve dinlenmeye çalış
Dinlenmeden atlatmak zor
Bir de saglik ocagindaki DR bana AFEBRYL diye suda eriyen bi ilaç verdi
Kadın doğum Dr una sor yine de dedi
Sordum
Sorun yok al dedi
Ama kısa süre kullan dedi
Günde 1 kez alınıyor suya atıp iciyosun
İçinde parasetamol agri kesici c vitamin fln var..
2 gün kullandım hemen toparladim
Aklında bulunsun sen de sor Dr una
Parola zaten alabiliyoruz
Ağrı ya da ateşin olursa al
Geçmiş olsun cnm
Gecelik çok iyi oluyo
Ben de hemen giydim sezaryenden sonra
Benimki de uzun ama yere surunmuyo
Kisalttirmadim
Doğum sonrası iç çamaşırı giydirmediler bir süre
Sondanin çıkması, kanamanin pedlerle tamponlarla durdurulmasi, ameliyat kesiginin kontrolü ,..derken sık sık gelip baktılar
Gecelik o açıdan da rahat oldu açıp kaparken.
Bir de kimildayamadigim için uzun olmasi iyi oldu hemen kapadık bacaklarımı yatar pozisyonda muayenelerin ardından cnm
Hadi hayırlısı cnm
Su an belki de Dr dasin :)
İlk aylarda hiç kullanmadim
Aklında bulunsun bebeği hele ki emzirdikten hemen sonra gazino almadan yatiriyorsan yan yatır
Ben çok dikkat etmeme rağmen dalginligima gelmiş
Bir baktım bebeğim sırtüstü yatiyor ve kusuyor
Kusmuk ağzından yukarı çıkıyor sonra yine iniyor geri geliyor
yutuyor öksürüyor...
Çok korkmustum
Hemen yan çevirdim
İyi ki o an odadaydim
Ben de uyuyordum yaninda
Bi kaç ay sonra ince yastık kullanabilirsn demişti çocuk drum ve biz basladik kullanmaya
Kaçıncı haftada alacak cnm
Mecburi sezaryen mi senin de
Benim de öyle
En gec 38 buçukta alalım diyor Dr um benim
Ben daha çok beklemek istiyorum
Evet bi çok kişinin oldu bu topikte cnm
Eger sancılar belirli araliklarla ise
Bele kasiga bacaga yayilarak vuruyorsa
Durup durup birden yine bastiriyorsa Dr unu ara
Ancak bir on dakika on beş dakika sürekli adet sancısı gibi sancı geldiyse ve bi daha tekrarlamadiysa sıkıntı yok
Dr uM bana böyle dedi
Paşa iyi canım alıştı evine:)tamda sorduğun soru yani gaz dışında sorunumuz yok..papatya çayı içiyorum ama işe yaramıyo sanki.aslında gaz sorunu varmı onuda anlamıyoruz.evdeki büyükler normal ıkınır gerinir diyo ama bana gaz gibi geliyor canım.Ay insallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bakalım bizim bebiş ne zaman ne halde gelecek. Şimdilik sadece herkesi meraklandiriyor :)
Miraç bebek nasıl bu arada? Evine alıştı mi? Gaz sorununuz oluyor mu annesi? Papatya çayı çok iyi geliyor diyorlar.
Tahmin edebiliyorum. Benim kaburga ağrım bitti ama şimdi uyutmayan kalça ağrım var. Resmen kemiklerim ağrıyor. Sağa da yatsam sola da yatsam aynı ağrı. Sırt üstü yattığımda ağrı geçiyor o da yasak. Artık uykusuz gecelere hazırlık. Hayırlısı :)36.haftadayim canım dün tüm geceyi uykusuz gecirdim
Canım gazı varsa çok ağlar susmaz.bacaklarını karnına çekerek kızarır ağlar.Paşa iyi canım alıştı evine:)tamda sorduğun soru yani gaz dışında sorunumuz yok..papatya çayı içiyorum ama işe yaramıyo sanki.aslında gaz sorunu varmı onuda anlamıyoruz.evdeki büyükler normal ıkınır gerinir diyo ama bana gaz gibi geliyor canım.
üzme kendini canm boşver hemen randevu al üniversite hastanesine bir iki gidince alışırsın doktoruna zaten benim arkadaşımda yaşadı aynı şeyi gebeliği riskliydi hep özele gitti doğuma yakın doktor başından atmaya başladı kocaeli üniversitesi hastanesinde doğum yaptı oda doğumunu hiçbi sıkıntıda yaşamadı çok şükürVee özelde ki dr um resmen bana kazık attı kizlar en baştan beri riskli gebelik olduğunu bildigi halde. Sezaryenini yaparım sorun yok dedi. Bu sabah kanama ile gittim. Senin ki riskli doğum ya sen büyük bir devlet veya üni hastanesine git dedi. Sonra cok şükür kanamam durdu da hastane hastane gezmedim. Ama simdi devlette kendime bir dr bulmam gerek hemde bu hafta da moralim cok bozuk
ben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdınKizlarrrrr bise sorcam yastık almayı dusunuyomusunuz yoksa atiyorum park yatakta yastiksizmi yatircaksiniz... ben bugün mycey boğulma önleyici yastık aldım çok ince acaba kullanmak mi kullanmamakmi saglikli
Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heraldeben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdın
Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde
ultrasonda bakar canm karındanhanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?