2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim insallah en kisa zamanada kucagina alipta evinizede cikarirsin,allah sag salim buyutmeyi nasip etsin

neff1316 canim bugun doktora gudecektin sanirim. Hayirli guzel haberlerle gel insallah,insallah birazda olsa kilo almisdir minigimiz... allahim yardimcin olsun insallah,herseyin ustesinden geleceksiniz

Ay insallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Bakalım bizim bebiş ne zaman ne halde gelecek. Şimdilik sadece herkesi meraklandiriyor :)

Miraç bebek nasıl bu arada? Evine alıştı mi? Gaz sorununuz oluyor mu annesi? Papatya çayı çok iyi geliyor diyorlar.

Merhaba kızlar. Ben de bu hafta sonu doğum çantaları için ugrasanlardanim. Doğum çantaları diyorum çünkü tek çantaya sigamadim. Kendim için bir, bebek için ayrı bir çanta hazırladım. Ay sadece pedler, hasta bezleri ve çocuk bezleri bile bir cantalik yer edecekti neredeyse!
Devin'imin eşyaları mis gibi koktu yikaninca. Annemle uteleyip katlarken deli gibi heyecanlandik. Şu son haftalar sanırım çok hızlı geçecek. Haftaya eşimin doğum günü. Biraz onunla ilgileneceğim. Öbür hafta artık emzirme koltuğu, beşik ve yatağını ismarlayacagim. Sanırım nisanın son haftasında da gelir. Ondan başka da eksiğimiz yok. Mayısın ilk haftası hamile çekimleri olacak. İkinci haftası herhalde işle ilgilenir ve izne ayrılırım. Sonra da bebek gelecek :)))

Bu arada tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğin çantasına bir biberon ve iki emzik koydum. Koymadan önce avent in sterilizer I ile sterelize ettim. Ama onlar gelecek 7 hafta sterilize kalmaz herhalde. Hastanede napiyorlar? Sıcak suyla tekrar steril yapıyor mu hemşireler?

Sağol canm bise geldi aklıma sen böyle diyince emzirdikten sonra her halukardami yan yatirilmali bide ne kadar süre yan yatcaksonuçta hep sırtüstü yatirin diyolarla

Paşa iyi canım alıştı evine:)tamda sorduğun soru yani gaz dışında sorunumuz yok..papatya çayı içiyorum ama işe yaramıyo sanki.aslında gaz sorunu varmı onuda anlamıyoruz.evdeki büyükler normal ıkınır gerinir diyo ama bana gaz gibi geliyor canım.

36.haftadayim canım dün tüm geceyi uykusuz gecirdim
Tahmin edebiliyorum. Benim kaburga ağrım bitti ama şimdi uyutmayan kalça ağrım var. Resmen kemiklerim ağrıyor. Sağa da yatsam sola da yatsam aynı ağrı. Sırt üstü yattığımda ağrı geçiyor o da yasak. Artık uykusuz gecelere hazırlık. Hayırlısı :)

Merhaba arkadaşlar. Dün evimi taşıdık şükür ama o kadar çok yorulmuşum ki kımıldamaya dermanım yok. Ama bugün doktora gelmem gerekiyordu sabah kan idrar verdim öğleden sonra sonuç göstereceğim. İnşallah herkesle birlikte bende güzel sonuçlar alırım.
#Neff arkadaşımız da bugün inşallah güzel haberlerle gelir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Adlarını hatırlayamadım iki arkadaşla doğum yapmış allah analı babalı büyütsüb. küvözde olan bir an önce annesinin kollarına kavuşur. Diğerleri de sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

Canım gazı varsa çok ağlar susmaz.bacaklarını karnına çekerek kızarır ağlar.

üzme kendini canm boşver hemen randevu al üniversite hastanesine bir iki gidince alışırsın doktoruna zaten benim arkadaşımda yaşadı aynı şeyi gebeliği riskliydi hep özele gitti doğuma yakın doktor başından atmaya başladı kocaeli üniversitesi hastanesinde doğum yaptı oda doğumunu hiçbi sıkıntıda yaşamadı çok şükür

Kizlarrrrr bise sorcam yastık almayı dusunuyomusunuz yoksa atiyorum park yatakta yastiksizmi yatircaksiniz... ben bugün mycey boğulma önleyici yastık aldım çok ince acaba kullanmak mi kullanmamakmi saglikli
ben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdın

ben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdın
Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde

hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.

Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde

bende ince bi yorgan almayı düşünüyorum soğuk havalarda üzerine birde battaniye örterim
bi ara uyku tulumu giydireyim dedim ama vazgeçtim ondan şimdilik

hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
ultrasonda bakar canm karından
nstyede alır
ama alttan bakmaz ben 36 dayım daha hiç alttan muayene olmadım
çatı muayenesi yapacak ama sanırım 38. haftada oluyo o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…