- 4 Mart 2012
- 2.711
- 2.379
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.921
hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
Canım ben çalışabilir raporu almak istiyorum dedim.kendi doktorum yoktu.başka doktora gittim.hiçbirşeye bakmadan verdi raporu.hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
Cnm beden olarak ne aldin pijama takimi l beden aldim rahat oldu ama gecelikte m alsammi diye dusundum seninki nasil olsu bende almayi dusunuyorum daKızlar geçmişi okuyamadim size yazayım dedim. Birissine sitesi vardı ya bi kaç ark ordan pijama takımı almıştık şimdi baktım gecelik de gelmiş ondan da aldım bi tane nasıl olsa ucuz dieuzun gibi biraz.onu da terziye vercem biraz kisaltcam
bende ince bi yorgan almayı düşünüyorum soğuk havalarda üzerine birde battaniye örterim
bi ara uyku tulumu giydireyim dedim ama vazgeçtim ondan şimdilik
ultrasonda bakar canm karından
nstyede alır
ama alttan bakmaz ben 36 dayım daha hiç alttan muayene olmadım
çatı muayenesi yapacak ama sanırım 38. haftada oluyo o
hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
ben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdın
kızlar ben de yorgan almadim ama uyku tulumu aldım mayısta yorgan sıcaklatır sanki ama pike alabilirsiniz English home da güzel pikeler var ben de düşünüyorum almayiSagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde
Ağlama yok canım sadece kızarıyo arada bacak çekiyor ve ama çoğunlukla sadece ıkınıp kızarıyo.anlayamıyorum o yüzden.Canım gazı varsa çok ağlar susmaz.bacaklarını karnına çekerek kızarır ağlar.
canım ben tecrubeli değilim ama gecen gun yenı dogum yapmıs bır arkadası zıyarete gıtmıstım hastanesye. sutu az geldıgınden bebege mama veriyorlardı bir bardakta mamayı hazırladılar sonra da enjektor ile damla damla agzına damlattılar bebek bıberona alısıp anneyı unutmasın dıye oyle yapıyorlarmısMerhaba kızlar. Ben de bu hafta sonu doğum çantaları için ugrasanlardanim. Doğum çantaları diyorum çünkü tek çantaya sigamadim. Kendim için bir, bebek için ayrı bir çanta hazırladım. Ay sadece pedler, hasta bezleri ve çocuk bezleri bile bir cantalik yer edecekti neredeyse!
Devin'imin eşyaları mis gibi koktu yikaninca. Annemle uteleyip katlarken deli gibi heyecanlandik. Şu son haftalar sanırım çok hızlı geçecek. Haftaya eşimin doğum günü. Biraz onunla ilgileneceğim. Öbür hafta artık emzirme koltuğu, beşik ve yatağını ismarlayacagim. Sanırım nisanın son haftasında da gelir. Ondan başka da eksiğimiz yok. Mayısın ilk haftası hamile çekimleri olacak. İkinci haftası herhalde işle ilgilenir ve izne ayrılırım. Sonra da bebek gelecek :)))
Bu arada tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğin çantasına bir biberon ve iki emzik koydum. Koymadan önce avent in sterilizer I ile sterelize ettim. Ama onlar gelecek 7 hafta sterilize kalmaz herhalde. Hastanede napiyorlar? Sıcak suyla tekrar steril yapıyor mu hemşireler?
Canım ben ilk 6 ay kemik gelişimi açısından yorgan örtülmemeli diye okumuştum ağır geliyomuş miniklere bi araştır istersenSagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde
Ben a101den aldım canm on lira ya gayette güzel e benziyordu takı çamaşır makinasinda başka bi eşyadan boya alana kadar :)neyse bencede pikede çok ise yarar sagol cnmkızlar ben de yorgan almadim ama uyku tulumu aldım mayısta yorgan sıcaklatır sanki ama pike alabilirsiniz English home da güzel pikeler var ben de düşünüyorum almayi
sadece calısır raporu alacaksan bunların hiçbirini yapmıyorlar canım sadece raporunu yazıp gonderiyor.hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
Haklısın canım sagolasin zaten bir ay sonra pismeye başlarız bebislerleCanım ben ilk 6 ay kemik gelişimi açısından yorgan örtülmemeli diye okumuştum ağır geliyomuş miniklere bi araştır istersen
Himmmm herkes farklı bi metod dusunuyo demekki seninkide mantikli canm sagolasinbende ince bi yorgan almayı düşünüyorum soğuk havalarda üzerine birde battaniye örterim
bi ara uyku tulumu giydireyim dedim ama vazgeçtim ondan şimdilik
Ben maviş bi battaniye ördüm oğluşuma orta kalınlıkta annem de yine mavi bi ince ipne oyalı yüz örtüsü yaptırmış onları örtücem cnm foto atayım sanaGünaydın arkadaşlar
Dün bebegimin bütün eksiklerini aldık, içimde biseycik kalmadı çok şükür çok mutluyum. Bugün yıkama yarın utuleme işimiz var inşallah.
Bişey soracam arkadaşlar dün aklıma takıldı, doğum sonrası hastaneden cikarken puset üzerine örtü olarak ne örtmeyi düşünüyorsunuz
Kızlar ben Nisan annesi oldum, 37 haftalık doğdu şu an küvezde.
Aynı gün görünüyor doğumlarımız şirineHaklısın canım sagolasin zaten bir ay sonra pismeye başlarız bebislerle
Ağlama yok canım sadece kızarıyo arada bacak çekiyor ve ama çoğunlukla sadece ıkınıp kızarıyo.anlayamıyorum o yüzden.
Canım irem in de dediği gibi benim de yeğenimin gazı olduğunda ciyyak ciyyak ağlıyordu. Bir de küçük sıpa ayaklarıyla spor yaptırınca pırtlayiverirdi.Paşa iyi canım alıştı evine:)tamda sorduğun soru yani gaz dışında sorunumuz yok..papatya çayı içiyorum ama işe yaramıyo sanki.aslında gaz sorunu varmı onuda anlamıyoruz.evdeki büyükler normal ıkınır gerinir diyo ama bana gaz gibi geliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?