2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar. Hastaneden geldik kontrolden.
34 haftayı atlattığımız için artık bakmıyorum dedi açılma var mı yok mu diye.
Sancı kanama vs olursa hemen merkez binaya gelin dedi.
Bebiş 2300 kilo olmuş. Kalça ameliyatım var dedim normal doğuma engel değil dedi.
Şuan büyük ihtimal normal doğum olacak gibi duruyor dedi nası sevindim
Korkuyordum engel olacak diye.
Bizden haberler böyle :) Çok şükür bir sorun yoktu kontrolde.

hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
hanımlar merhaba 32. haftam için çalışabilir raporu almaya gideceğim. hangi işlemleri uyguluyorlar. ultrason,nst vb... birde alttan bakıyorlar mı acaba yoksa sadece karından mı bakıyorlar.
Canım ben çalışabilir raporu almak istiyorum dedim.kendi doktorum yoktu.başka doktora gittim.hiçbirşeye bakmadan verdi raporu.

Cnm beden olarak ne aldin pijama takimi l beden aldim rahat oldu ama gecelikte m alsammi diye dusundum seninki nasil olsu bende almayi dusunuyorum da

ben de devlet hastanesinr gidip aldim doktor hic biseye bakmadi raporu yazip verdi

ben yastık almadım canm şimdilik almayı düşünmüyorum bende yorgan konusunda kararsızım sen nasıl aldın yada yündenmi yaptırdın

Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde
kızlar ben de yorgan almadim ama uyku tulumu aldım mayısta yorgan sıcaklatır sanki ama pike alabilirsiniz English home da güzel pikeler var ben de düşünüyorum almayi

canım ben tecrubeli değilim ama gecen gun yenı dogum yapmıs bır arkadası zıyarete gıtmıstım hastanesye. sutu az geldıgınden bebege mama veriyorlardı bir bardakta mamayı hazırladılar sonra da enjektor ile damla damla agzına damlattılar bebek bıberona alısıp anneyı unutmasın dıye oyle yapıyorlarmıs

Sagol canm... ben normal mağazadan aldım canm slikon heralde ama örtmeyi düşünmüyorum cok agir ve bence sicak ben oda sicaklini yuksek tutmayi dusunuyorum ustunede kalın bebek battaniyeleri varya onu orterim heralde
Canım ben ilk 6 ay kemik gelişimi açısından yorgan örtülmemeli diye okumuştum ağır geliyomuş miniklere bi araştır istersen

kızlar ben de yorgan almadim ama uyku tulumu aldım mayısta yorgan sıcaklatır sanki ama pike alabilirsiniz English home da güzel pikeler var ben de düşünüyorum almayi
Ben a101den aldım canm on lira ya gayette güzel e benziyordu takı çamaşır makinasinda başka bi eşyadan boya alana kadar :)neyse bencede pikede çok ise yarar sagol cnm

sadece calısır raporu alacaksan bunların hiçbirini yapmıyorlar canım sadece raporunu yazıp gonderiyor.

Ben maviş bi battaniye ördüm oğluşuma orta kalınlıkta annem de yine mavi bi ince ipne oyalı yüz örtüsü yaptırmış onları örtücem cnm foto atayım sana

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 85
Ağlama yok canım sadece kızarıyo arada bacak çekiyor ve ama çoğunlukla sadece ıkınıp kızarıyo.anlayamıyorum o yüzden.

Canım gaz olmadığından eminsen biz yeğenimde karşılaşmıştık poposunda çatlak olabilir.
Çocuk ıkınıyordu ama kaka yapmıyordu meğerse acı olduğu için yapmıyormuş.
Bi doktora sor isterseniz iki krem vermişlerdi karıştırıp kullanılıyor. Biri bölgeyi uyuşturuyo hafif biri iyileştiriyo.
Biraz kullandıktan sonra düzeldi bişeyi kalmadı.

Canım irem in de dediği gibi benim de yeğenimin gazı olduğunda ciyyak ciyyak ağlıyordu. Bir de küçük sıpa ayaklarıyla spor yaptırınca pırtlayiverirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…