2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay galiba benim yeğenimde mamaya ilk öyle başlamıştı. Ama ben biberonu beni ememezde sütümü sağmam gerekirse diye almıştım yanıma. Cikarsam mi acaba çantadan?

Bir de emziklerini de steril ettim ama onlar ne Olacak ki??

kızlar ev temizliği filan yapabiliyomusunuz
benim belimde ve sırtımda çok ağrı var yemeği zor yapıyorum ev karman çorman napıcam hiç bilmiyorum

canım bende ne olur ne olmaz dıye attım cantaya hem bıberon hem emzık. eğer kullanmak gerekırse kaynamıs su ıle yıkanabılır dıye dusunuyorum hemsıreler yardımcı olacaktır.

Ben maviş bi battaniye ördüm oğluşuma orta kalınlıkta annem de yine mavi bi ince ipne oyalı yüz örtüsü yaptırmış onları örtücem cnm foto atayım sana

Çok güzeller Güle güle kullansın kuzun, mavi oyali örtü çok güzel öyle bişey yaptiriyim olmazsa. Tsk ederim

benim belimde ve sırtımda çok ağrı var yemeği zor yapıyorum ev karman çorman napıcam hiç bilmiyorum
bende yapamıyorum canım napalım sabredıyorum doguma yakın temızlık ıcın kadın alıp dıp kose temızletecegım sonrasında da toparlanınca kendım yaparım ınsallah

Ağlama yok canım sadece kızarıyo arada bacak çekiyor ve ama çoğunlukla sadece ıkınıp kızarıyo.anlayamıyorum o yüzden.
Yok tatlım gazı olsa ağlar.dedikleri gibi o kendince hareketler yapıyodur.gerneşiyodur.karından çıktı bi rahatlama gelmiştir çocuğa.ay o hareketleri geldi gözümün önüne.ne tatlıdır kim bilir

canım bende ne olur ne olmaz dıye attım cantaya hem bıberon hem emzık. eğer kullanmak gerekırse kaynamıs su ıle yıkanabılır dıye dusunuyorum hemsıreler yardımcı olacaktır.
Genelde anne sutu alsin ve emme gudusunu annede tatmin etsin diye hastanelerde en azindan benim bildiklerimde emzik vermiyorlar..saglikli bir emme basladiktan sonra belki veriyirlardir... Ben cantaya gecelik pijama ic camasiri ve hastane cikisi koydum bez vs digerlerini hastane veriyor benim bildigim..

neff1316 naptim canim
Sirf senin icin girdim baktim he . Dogurdun mu yoksa kiz defnemizi sabahtan gidecektin kontrole hale ses yok.

Kizlar dogurmadan islerimi bitireyum diye musterilerle uğraşıyorum. Hepinizi opuyorum saglicakla kalin.

Canım benimde annem geldi.c.tesi günüde kadın tuttuk o gelcek.genel temizlik olcak.annem burdayken çıksın aradan dedik.evim büyük 1 günde bitiremez kadın yoksa bizde yardım etcez bakalım.

ay bi bebek daha geldi :)
hayırlı olsun, gözün aydın, nasılsın peki? herşey yolundadır umarım.
37. hafta iyi aslında neden küveze aldılar? şimdi sağlık durumu nasıl? Kaç kilo kaç cm doğdu?
2700, 47 cm doğdu.
Geçici solunum sıkıntısı oldu, o yüzden küvezde kaldı ama bu sabah çıktık evdeyiz, şimdi doya doya oğlumu kucaklıyorum kokluyorum şükürler olsun Sağlıklı da maşallah, 5 günlük bi tosuncuğuz :)
Yok böyle bir aşk
Darısı sağ salim hepimize olsun

Ayy hadi ya anasınamı çekti bizimki acabacanım inşallah değildir ya kaç gündür acımı çekiyo çocuğum yoksa ya( kan falan geliyomuydu yeğeninden canım?

Yok tatlım gazı olsa ağlar.dedikleri gibi o kendince hareketler yapıyodur.gerneşiyodur.karından çıktı bi rahatlama gelmiştir çocuğa.ay o hareketleri geldi gözümün önüne.ne tatlıdır kim bilir
Evet canım ya bazen yatarken üstüme koyuyorum sanki içimdeymiş gibi hissediyorum o sıcaklığı ayaklarını itişi falan:)

Canım irem in de dediği gibi benim de yeğenimin gazı olduğunda ciyyak ciyyak ağlıyordu. Bir de küçük sıpa ayaklarıyla spor yaptırınca pırtlayiverirdi.
Bazen bacaklarını ittiriyorum o da pırtlatıveriyo:))ama ağlamıyo işte nettende baktım gazı olan çocuk ağlar yazıyo hep anlayamadım gitti

Kizlar merhabalaar artık izne ciktik cok mutluyum valla artik dayanamiyormusum

Bebegim ise iyi mi kotu mu anlayamadım bugun 3100 gr olmus biraz tombul ve kafasi halen buyuk gidiyo dogum nasil olacak diye sordum bugun ilk kez takip edecez kafa böyle olursa normal zor dedi doktorum.

Bi de tutturdu seker var miydi diye diyorum yok yuklemede cikmadi neden soruyorsunuz diyorum hiic diyo cildirtti beni sizce kilodan midir yoksa baska bisi mi vardır. . Bende cok kilo almadim ki 12 kilo aldim toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…