2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bazen bacaklarını ittiriyorum o da pırtlatıveriyo:))ama ağlamıyo işte nettende baktım gazı olan çocuk ağlar yazıyo hep anlayamadım gitti
e pirtliyorsa onun derdi belli canim. uzulme aglamiyor diye, her bebek farkli.
demek ki senin minnak ugrasiyor yapacagim diye. o zamanlarda ikiniyor kizariyor. normal bence. zaten doktorun da rahatlatacaktir seni bu konuda.

benim yegenim cok gazliydi bebekken. annesinin sutu azdi, onu emcem de azicik sut iccem derken hep hava yutardi. biz azicik papatya cayini da bebege verirdik. ama tabi doktor ne demisti hic hatirlamiyorum, biz bebegin babanesi akil verdigi icin oyle bir ise kalkismistik. aklimda kalan sadece ise yaradigi....
bir de ben jimnastik yaptirirdim bacaklarina gunde iki uc defa. hic utanmadan pirt pirt salardi vallahi. simdi 11 yasinda ben dalga geciyorum onunla. sana pirtlamayi ben ogrettim diye

canım bende ne olur ne olmaz dıye attım cantaya hem bıberon hem emzık. eğer kullanmak gerekırse kaynamıs su ıle yıkanabılır dıye dusunuyorum hemsıreler yardımcı olacaktır.
ay insallah canim yaa.. ben kanadadayim burda hemsireler napar bilemiyorum. ama sterilize ederler insallah diye dusunuyorum.

ben de oyle gerek olursa diye attim cantaya ama... masallah atmadigim sey de kalmadi. tek cantaya sigamadik, bir tane kendim icin bir tane de bebek icin yapmis bulundum.

Ayy hadi ya anasınamı çekti bizimki acabacanım inşallah değildir ya kaç gündür acımı çekiyo çocuğum yoksa ya( kan falan geliyomuydu yeğeninden canım?
Yok canım kanama falan yoktu hiç belirti vermiyor gaz sancısı zannettik baya bi süre yavrum işkence çekti öyle.
Teyzem söyledi sonra benim torunda olmuştu diye doktora götürdüler bu çıktı. İHmal etme sende yazık tuvalete çıkamayınca rahatsız olur minik :)

senin yine iyiymiş, bende bir çanta bana bir çanta bebeğe ayrıca bir poşet bana, bir poşet bebeğe. Arabanın bagajına yerleştik, komple hastaneye taşınıyor gibiyiz :) hala da kafamda ekstra bişeyler var ya çok üşürsem ya çok yanarsam vs diye.. bakalım doğuma kadar daha ne kadar yüklenicem gariban arabaya..

Deposilinmi canım gerçekten fayda ediyomu.bizimkinin yazın bile şişiyo boğazı.iyiyse bizde yaptıralım.valla usandık artık
Evet tatlım deposilin çok etkili bizim artık şişmiyor bogazımız ben faydasını gördüm tavsiye ederim bizde bıkmıştık şimdi iyiyiz şükür ayda 1 kere keşke daha önce yaptırsaydım çoj zor günler yaşadık igne de aglıyor ama hastalanıyor artık

kızlar ev temizliği filan yapabiliyomusunuz
benim belimde ve sırtımda çok ağrı var yemeği zor yapıyorum ev karman çorman napıcam hiç bilmiyorum

Cat pat dolaniyorum ev içinde ama ne ayaklarım ne belim bizi taşıyacak durumda değiller pek, Allah tan kv varda o yapıyor işimi

Kızlaar cuma günü yazmıştım suyum fazla diye... bugün kendi doktoruma gittim dahada artmış ama bebeğimde bir problem görünmüyor çok şükür.. perinoloğa görünmemi önerdi... erken doğuma sebep olabilirmiş suyun fazla olması. Perinotoloğun yönlendirmesine göre ciğer geliştirici iğne olmam gerekebilirmiş... ama doktorun yönlendirdiği perinotolog 450tl muayene ücreti istiyor. Hep böylemi fiyatlar...detaylı ultrason zamanından hatırlyorum 300-350 civarındaydı.. benin muayene olcak sadece 450tl . istanbulda önerebileceğiniz biryer varmı...

Teşekkür ediyorum, birer birer doğuyor bebekler aman sağlıklı doğsunlar da. Kalıcı sıkıntısı yok ve prematüre değil tek tesellim o.

Selam güzel mayıs anneleri
Herkesler iyidir inşallah. Kayınvalidemler teşrif ettiler memleketten. Pek yoğunuz
Birde iki gündür diş ağrım tuttu ki sormayın. Perşembeye randevu verdi doktor taaaaa. 3 gün daha çekicem bu ağrıyı
Bu arada doğum 37. Hafta olacak. Şimdilik 5 mayıs görünüyor tarihimiz. Şafak saymaya başladım
Artık gelse oğluşum uyusa koynumda

ay ben genelde tatile cikarken cok az esya alirim yanima. ve goturdugum herseyi kullanir gelirim. ama bu sefer evden bes dk ote hastaneye gidecegim diye neler koydum neler! gerci sadece hasta-bebek bezleriyle pedler bile yarim canta aliyor yani masallah!
dun esime dedim ki mayonu da getir. adam deli misin onu napcaz hastanede diyor. halbuki internette okudum. dogum sancilari icin jakuzi varmis benim girecegim dogum odasinda. kadinlar ciplak giriyormus oraya ama eslerinin ciplak girmelerine izin vermiyormus hemsireler. o yuzden yaninizda erkekler icin mayo olsun yaziyordu
daha da bugun aklima esimin tras setini koymamiz gerektigi geldi. malum hastanede foto cekimi olacak. burda havalar da bir duzelemedi gitti. ben yanima hastaneden cikmak icin elbise ve babet almistim ama belki de kislik mont ve bot goturmem gerekecek. nazar boncugunu unutmusum bebek icin ondan bayagi kizdim kendime. yavruma nazarlar degerse ya diye... makyaj malzemeleri bir iki koydum ama sonra yetmeyecegini dusundum. sac masami koymamistim, onu da ekliyeyim bari. sac insallah dogal kurur, kurutma makinasina gerek kalmaz! acaba oje de mi koysam fotolar da guzel durur...

ayhhhh dugune mi gidiyoooommm doguma mi belli degil!! napicaz biz mavitepecim boyle? en sonunda evi hastaneye tasiyacagim diye bir his var icimde!

lorenacimm! yegenimle dogum gunu das olacak senin oglun demek. bizim ki tam 11 sene once 05.05.05 te dogdu, seninki de 05.05.16 da dogacak demek :) guzel tarih :))
bu arada sezeryan mi olacaksin hayatim. nasil kesinlesti boyle tarih?

Bugün kontrole götürdük çok şükür geçmiş.doktor bu yıl kaçıncı şişişi dedi ikinci deyince çok çok iyi dedi.benim oğlumun beş sefer şişti bu sene diyo.kelin merhemi hesabı oldu biraz:)

Gecmis olsun canim. Ytaip dinlenmen lazim. İnsallah coj surmeden atlatirsin
Sağol canım korktuğum gibi olmadı iyiyim temizliğimde bitti rahatladım sadece ayağım çok ağrıyor üst kısmı ve bilek üstüne basamıyorum şişiyor bu ay böyle geçecek sanırım sen nasılsın prş günü mü dr a gidiyorsun hayırlısıyla

ahhaha sekerim sen hiiiiiiiic merak etme.. benimki kesin mayis da hatta son gununde dogar. ben erken gelsin de kavusayim istiyorum ya bebegime, hayatta oyle gelmez bekletir beni. bahtsiz bir bedevi var aranizda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…