- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.961
e pirtliyorsa onun derdi belli canim. uzulme aglamiyor diye, her bebek farkli.Bazen bacaklarını ittiriyorum o da pırtlatıveriyo:))ama ağlamıyo işte nettende baktım gazı olan çocuk ağlar yazıyo hep anlayamadım gitti
ay insallah canim yaa.. ben kanadadayim burda hemsireler napar bilemiyorum. ama sterilize ederler insallah diye dusunuyorum.canım bende ne olur ne olmaz dıye attım cantaya hem bıberon hem emzık. eğer kullanmak gerekırse kaynamıs su ıle yıkanabılır dıye dusunuyorum hemsıreler yardımcı olacaktır.
Yok canım kanama falan yoktu hiç belirti vermiyor gaz sancısı zannettik baya bi süre yavrum işkence çekti öyle.Ayy hadi ya anasınamı çekti bizimki acabacanım inşallah değildir ya kaç gündür acımı çekiyo çocuğum yoksa ya ( kan falan geliyomuydu yeğeninden canım?
ay insallah canim yaa.. ben kanadadayim burda hemsireler napar bilemiyorum. ama sterilize ederler insallah diye dusunuyorum.
ben de oyle gerek olursa diye attim cantaya ama... masallah atmadigim sey de kalmadi. tek cantaya sigamadik, bir tane kendim icin bir tane de bebek icin yapmis bulundum.
Evet tatlım deposilin çok etkili bizim artık şişmiyor bogazımız ben faydasını gördüm tavsiye ederim bizde bıkmıştık şimdi iyiyiz şükür ayda 1 kere keşke daha önce yaptırsaydım çoj zor günler yaşadık igne de aglıyor ama hastalanıyor artıkDeposilinmi canım gerçekten fayda ediyomu.bizimkinin yazın bile şişiyo boğazı.iyiyse bizde yaptıralım.valla usandık artık
kızlar ev temizliği filan yapabiliyomusunuz
benim belimde ve sırtımda çok ağrı var yemeği zor yapıyorum ev karman çorman napıcam hiç bilmiyorum
Teşekkür ediyorum, birer birer doğuyor bebekler aman sağlıklı doğsunlar da. Kalıcı sıkıntısı yok ve prematüre değil tek tesellim o.missburc canım gözün aydın, bizim mayıs bebekleri şubatta dogmaya başladılar, o değil mayisa doğacak bebek kalmayacak bu gidişle.
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
aldık biz bu hafta, ovalette markaydı, 2 kg yaklaşık içerisinde 90 adet var ve fiyatı 70 tlydi. ama üzeince fiğür fln yok, kendimiz kurdela ile süsleme yapıcaz.Bebek cikolatasi aldiniz mi fiyatlari nasil bir fikir verseniz
ay ben genelde tatile cikarken cok az esya alirim yanima. ve goturdugum herseyi kullanir gelirim. ama bu sefer evden bes dk ote hastaneye gidecegim diye neler koydum neler! gerci sadece hasta-bebek bezleriyle pedler bile yarim canta aliyor yani masallah!senin yine iyiymiş, bende bir çanta bana bir çanta bebeğe ayrıca bir poşet bana, bir poşet bebeğe. Arabanın bagajına yerleştik, komple hastaneye taşınıyor gibiyiz :) hala da kafamda ekstra bişeyler var ya çok üşürsem ya çok yanarsam vs diye.. bakalım doğuma kadar daha ne kadar yüklenicem gariban arabaya..
lorenacimm! yegenimle dogum gunu das olacak senin oglun demek. bizim ki tam 11 sene once 05.05.05 te dogdu, seninki de 05.05.16 da dogacak demek :) guzel tarih :))Selam güzel mayıs anneleri
Herkesler iyidir inşallah. Kayınvalidemler teşrif ettiler memleketten. Pek yoğunuz
Birde iki gündür diş ağrım tuttu ki sormayın. Perşembeye randevu verdi doktor taaaaa. 3 gün daha çekicem bu ağrıyı
Bu arada doğum 37. Hafta olacak. Şimdilik 5 mayıs görünüyor tarihimiz. Şafak saymaya başladım
Artık gelse oğluşum uyusa koynumda
Bugün kontrole götürdük çok şükür geçmiş.doktor bu yıl kaçıncı şişişi dedi ikinci deyince çok çok iyi dedi.benim oğlumun beş sefer şişti bu sene diyo.kelin merhemi hesabı oldu biraz:)Evet tatlım deposilin çok etkili bizim artık şişmiyor bogazımız ben faydasını gördüm tavsiye ederim bizde bıkmıştık şimdi iyiyiz şükür ayda 1 kere keşke daha önce yaptırsaydım çoj zor günler yaşadık igne de aglıyor ama hastalanıyor artık
Sağol canım korktuğum gibi olmadı iyiyim temizliğimde bitti rahatladım sadece ayağım çok ağrıyor üst kısmı ve bilek üstüne basamıyorum şişiyor bu ay böyle geçecek sanırım sen nasılsın prş günü mü dr a gidiyorsun hayırlısıylaGecmis olsun canim. Ytaip dinlenmen lazim. İnsallah coj surmeden atlatirsin
missburc canım gözün aydın, bizim mayıs bebekleri şubatta dogmaya başladılar, o değil mayisa doğacak bebek kalmayacak bu gidişle.
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?