2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Cnm beden olarak ne aldin pijama takimi l beden aldim rahat oldu ama gecelikte m alsammi diye dusundum seninki nasil olsu bende almayi dusunuyorum da
Cnm pijama large aldım tam olmuştu. Gecelik de large aldım ama daha gelmedi dün gece siparis verdim bende.

ahhaha sekerim sen hiiiiiiiic merak etme.. benimki kesin mayis da hatta son gununde dogar. ben erken gelsin de kavusayim istiyorum ya bebegime, hayatta oyle gelmez bekletir beni. bahtsiz bir bedevi var aranizda :)

Olsun kız, anne karnında geçirdiği hergün bebişler için çok önemliymis, benimkide mayista gelir bende sezeryan olacak diye üzülüyorum çünkü bebişim normalden 10 gün kadar erken alınacak, annecik onu 10 gün daha beslese kötümu olurdu

Cnm ben perinatoloğa gidiyorum yeri bahçelievlerde, dr alkan yıldırım, ücreti 350 tl. Memnunum tavsiye edilen bir hekim

olsun sekerim dogunca da sen besleyeceksin. :) 10 gun hic sorun degil bence. 37. haftadan sonra bebekler zaten dogmaya hazir oluyormus. sen 38i gecmis olacaksin. ay keske benimki de oyle dogsa da mayis ortasi geliverse! ne sevinirim

Bizim bi arabamız yok artık. Enkazini getirdiler kapıya. Hurda ci 1000 lira verirm demiş. Yaptırsak 10 binlira istio lar. Haliyle ne oto koltuğunu takacak ne de hastane çantasıni koyacak arabamiz var. Ama şurası çok doğru ki cana gelecek mala gelsin .

neff1316 ne oldu defnenin durumu acaba.. sabahtan beri neffi merak ediyorum valla. İnşallah sağlıklısınızdır ve herşey yolundadır

selamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

vorones Rabbim sağlık versin mal önemli değil.kendi evim var istediğim şekilde dosedim ettim.hevesle 21/haftadan beri erke. Doğum riskim var evime gidemiyorum kapısını acamiyorum eşimin arabası var hatta galerisi ama sadece doktor için evden cikiyom binemiuorum bile Rabbim sağlık versin yavrum iyi olsun hepsi olur gider

olsun sekerim dogunca da sen besleyeceksin. :) 10 gun hic sorun degil bence. 37. haftadan sonra bebekler zaten dogmaya hazir oluyormus. sen 38i gecmis olacaksin. ay keske benimki de oyle dogsa da mayis ortasi geliverse! ne sevinirim

Belli olmaz canım şeytanın bacağı kırılır bi bakmissin gelmiş mayıs ortasi

canm bütün gün baktım sen bişey yazmışmısın diye
13 nisan büyük gün yani sağ salim al inşallah bebeğini kucağına
dua ediyorum size

canım ben doğumdan sonra emzik veya biberon kullanmadım. o yüzden hastanede herhangi bişey yaparlar mı bilemiyorum. istersen o işi mayısta bi daha yaparsın. buzdolabı poşetine koyarsın sonrada. bende şimdi süt sağma makinamı öyle yaptım temizledim koydum poşete. bugünde biberonu temizleyip koyucam. Biberon süt sağma makinası için kullanıcam. bebişe biberondan vermiceklermiş süt burda biri demişti kimdi unuttum şimdi.

bi bebeğimiz daha geliyo desene ayyy ne heyecan vardır sende şimdii muhteşem bişe yaa sağlıkla boool bool sütleriniz olsun inşşalh darısı tüm mayıs annelerinin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…