- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.981
Benim sol göğüsümün altında batma oluyor oturamıyorum bebek ayağını koyuyor diyorlar bilmiyorum artıkKızlar kaburgalarimdan acayip rahatszim çok.aci cekiuorum böyle bi durum yaşayan varmi
Cnm pijama large aldım tam olmuştu. Gecelik de large aldım ama daha gelmedi dün gece siparis verdim bende.Cnm beden olarak ne aldin pijama takimi l beden aldim rahat oldu ama gecelikte m alsammi diye dusundum seninki nasil olsu bende almayi dusunuyorum da
ahhaha sekerim sen hiiiiiiiic merak etme.. benimki kesin mayis da hatta son gununde dogar. ben erken gelsin de kavusayim istiyorum ya bebegime, hayatta oyle gelmez bekletir beni. bahtsiz bir bedevi var aranizda :)
Cnm ben perinatoloğa gidiyorum yeri bahçelievlerde, dr alkan yıldırım, ücreti 350 tl. Memnunum tavsiye edilen bir hekimKızlaar cuma günü yazmıştım suyum fazla diye... bugün kendi doktoruma gittim dahada artmış ama bebeğimde bir problem görünmüyor çok şükür.. perinoloğa görünmemi önerdi... erken doğuma sebep olabilirmiş suyun fazla olması. Perinotoloğun yönlendirmesine göre ciğer geliştirici iğne olmam gerekebilirmiş... ama doktorun yönlendirdiği perinotolog 450tl muayene ücreti istiyor. Hep böylemi fiyatlar...detaylı ultrason zamanından hatırlyorum 300-350 civarındaydı.. benin muayene olcak sadece 450tl . istanbulda önerebileceğiniz biryer varmı...
olsun sekerim dogunca da sen besleyeceksin. :) 10 gun hic sorun degil bence. 37. haftadan sonra bebekler zaten dogmaya hazir oluyormus. sen 38i gecmis olacaksin. ay keske benimki de oyle dogsa da mayis ortasi geliverse! ne sevinirimOlsun kız, anne karnında geçirdiği hergün bebişler için çok önemliymis, benimkide mayista gelir bende sezeryan olacak diye üzülüyorum çünkü bebişim normalden 10 gün kadar erken alınacak, annecik onu 10 gün daha beslese kötümu olurdu
Çok zor dik durmaya çalış bir de bacağını düz uzat yatarken
Bizim bi arabamız yok artık. Enkazini getirdiler kapıya. Hurda ci 1000 lira verirm demiş. Yaptırsak 10 binlira istio lar. Haliyle ne oto koltuğunu takacak ne de hastane çantasıni koyacak arabamiz var. Ama şurası çok doğru ki cana gelecek mala gelsin .senin yine iyiymiş, bende bir çanta bana bir çanta bebeğe ayrıca bir poşet bana, bir poşet bebeğe. Arabanın bagajına yerleştik, komple hastaneye taşınıyor gibiyiz :) hala da kafamda ekstra bişeyler var ya çok üşürsem ya çok yanarsam vs diye.. bakalım doğuma kadar daha ne kadar yüklenicem gariban arabaya..
olsun sekerim dogunca da sen besleyeceksin. :) 10 gun hic sorun degil bence. 37. haftadan sonra bebekler zaten dogmaya hazir oluyormus. sen 38i gecmis olacaksin. ay keske benimki de oyle dogsa da mayis ortasi geliverse! ne sevinirim
Ayy bende pijama takımı ve geceligi M beden sipariş ettim olacak gibi duruyordu umarım olur yaCnm pijama large aldım tam olmuştu. Gecelik de large aldım ama daha gelmedi dün gece siparis verdim bende.
canm bütün gün baktım sen bişey yazmışmısın diyeselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
canım ben doğumdan sonra emzik veya biberon kullanmadım. o yüzden hastanede herhangi bişey yaparlar mı bilemiyorum. istersen o işi mayısta bi daha yaparsın. buzdolabı poşetine koyarsın sonrada. bende şimdi süt sağma makinamı öyle yaptım temizledim koydum poşete. bugünde biberonu temizleyip koyucam. Biberon süt sağma makinası için kullanıcam. bebişe biberondan vermiceklermiş süt burda biri demişti kimdi unuttum şimdi.Merhaba kızlar. Ben de bu hafta sonu doğum çantaları için ugrasanlardanim. Doğum çantaları diyorum çünkü tek çantaya sigamadim. Kendim için bir, bebek için ayrı bir çanta hazırladım. Ay sadece pedler, hasta bezleri ve çocuk bezleri bile bir cantalik yer edecekti neredeyse!
Devin'imin eşyaları mis gibi koktu yikaninca. Annemle uteleyip katlarken deli gibi heyecanlandik. Şu son haftalar sanırım çok hızlı geçecek. Haftaya eşimin doğum günü. Biraz onunla ilgileneceğim. Öbür hafta artık emzirme koltuğu, beşik ve yatağını ismarlayacagim. Sanırım nisanın son haftasında da gelir. Ondan başka da eksiğimiz yok. Mayısın ilk haftası hamile çekimleri olacak. İkinci haftası herhalde işle ilgilenir ve izne ayrılırım. Sonra da bebek gelecek :)))
Bu arada tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğin çantasına bir biberon ve iki emzik koydum. Koymadan önce avent in sterilizer I ile sterelize ettim. Ama onlar gelecek 7 hafta sterilize kalmaz herhalde. Hastanede napiyorlar? Sıcak suyla tekrar steril yapıyor mu hemşireler?
bi bebeğimiz daha geliyo desene ayyy ne heyecan vardır sende şimdii muhteşem bişe yaa sağlıkla boool bool sütleriniz olsun inşşalh darısı tüm mayıs annelerinin başınaselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?