2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
rezene çayıda iç canım. hem seni rahatlatır hem bol süt yapar. ben birde azıcık çay kaşığı ucuyla veriyordum oğluma. bazı çocuk dr ları gaz damlası veriyorlar hemen. benim dr um önermemişti pek. gazlı çocuk gazlıdır böyle şeyler çok durumu değiştirmez demişti. en güzeli doğal yollardan çözebilmek.
birde Alikaan da 2 aylıktı sanırım her akşam 8 gibi ağlama krizi yaşıyordu. ayaklarının altını karnını zeytinyağıyla ovup masaj yapıyordum öyle rahatlıyordu emip uyuyordu sonra. karın masajı. karına sıcak havlu hep iyi geldi bize.
çok çok ağladığı zamanlarda sımsıkı sarıp ısıtıyordum kucağımda sallıyordum birde. sakinleştiği gibide emziriyordum rahatlıyordu.
çok çektim gazdan denediğim iyi gelen şeyleri yazayım dedim

hadi hayırlısı canm yarından sonra defnecigi doya doya öpüp koklarsin artık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynen bende canım bir ufak valiz bir çanta bebişi taşımak icin puset derken bayagi bir hazirlanmisiz yani :))))

Canim benim inşallah defne kizimiz için en dogrusu budur, dualarimiz hep seninle

ayyyyy heyecanlar dorukta! defnenin ikinci ismi mucize gibi oldu artik benim icin. defne mucize bebek :)
su gibi olsun dogumun, sen de defne kizimiz da cabucak iyilesin insallah neffcim. doktorlarin yardimiyla, senin sutunle hemencecik buyuyecek defne bebek.

ay insallah coooook cabucak iyilesirsinde bize yazacak zaman da bulursun neffcim. azicik bencillik bu biliyorum ama sizi o kadar merak ediyoruz ki burda. bir giriyorum herkes neffcim nasilsin, kontrolun vardi, defnemiz iyi mi diye soruyor. diyorum ben de yazip kalabalik etmeyeyim artik, ama bazen hic dayanamiyorum yani. aklimizda, kalbimizde, dualarimizdasiniz hep.

ali kaanin tepkilerini de bir ayri merak ediyorum!

cok mutlu bir aile olun, hic bir sey uzemesin sizi. saglik, sihat, huzur ailenizin koruyuculari olsun. eve ciktik dediginiz gunleri de birlikte gorelim burda. hatta kutlamalar yapalim. Kocaman sevgiler neffcim!

evet sanirim en iyisi oyle neffcim. bir kere daha sterilize olmasi gerekiyor hepsinin. ben de insallah kullanmam biberon ve emzik ama ne olur ne olmaz diye aldim. aslinda emzik kullanan bebekler cok tatli geliyor bana ama ben uzun sureler dis teli kullandim ve dis doktorum emzigi 13 ay emdigimden dolayi oldugunu soyledi. simdi damak yapisini bozmayan emziklerden aldim. ama hala tereddutlerim var verip vermemek konusunda

Günlerimizde çok yakınmış şekerim. Demek ki normali bu. Gece uykusuzluk gündüz iş bir de bebeğe hazırlık derken demek ki enerjimiz kalmıyor. Gerçi bizi daha çooook uykusuz geceler bekliyor ama!
Evet Can'ım yakınız çok, bence de bundan sonrası daha zor olucak gıbı ama kaburga Ağrı'larım uykusuzluk topuklarımda ağrı yürüyemıyorum acıyor hemen.... Tüm bunlar yordu beyni kaç kılo aldın bu zamana dek ben 13 bide sende de ayak topuk Ağrı'sı oluyor mu?

Aynen bende canım bir ufak valiz bir çanta bebişi taşımak icin puset derken bayagi bir hazirlanmisiz yani :))))
eheheh annemin dedigi gibi "sizin arka koltuga oturmak icin benim herhalde valize girmem gerekecek. Bana yer kalmadi !!! anneni nasil paketlicen ??" tabi abarti bunlar da..
tek cantaya sigabilen kadin varmadir acaba!

kızlar ev temizliği filan yapabiliyomusunuz
benim belimde ve sırtımda çok ağrı var yemeği zor yapıyorum ev karman çorman napıcam hiç bilmiyorum
hiiiç birşey yapmıyorum.
geçen gün annem kovdu biizi evden. erken gelmeyin dedi. miss yapmış evi. bende keyifini sürdüm
yarında nevresimleri değiştircez annemle son bi kez bi gözen geçiriricez evi tamamdır

Minik yavrum çok şükür bu sabah küvezden çıktı, çok mutluyum. Ana oğul sağlıklıyız her şeyimiz yolunda, bizi merak eden ilgilenen herkese çok teşekkürler :))
gözünüz aydın canım çok sevindim. darısı benim gibi bekleyenlere artık inşallah.bekleme moduna şimdiden girdim ben

perinatologlar öyle oluyor fiyatlar cnaım. benimki proftu bide 700 tl idi ücreti

ay eveettt o topuk agrisi beni olduruyor yaaa!!! sag ayagimda var benim sadece. hafta sonu hic ayakkabi giymedim, direk evde terlikle dolastim. acaba gecer mi diye merak ettim. bana misin demedi. cok zorluyor beni bazen
kaburgalarimda da agri olmuyorda, bebek tekmeliyor o zaman canim yaniyor sadece. ozellikle iste calisirken bilgisayarima ulasmak icin egildiysem, ciglik attiracak bir tekmeyle uyariliyorum kucuk pasanin minnak ayaklari tarafindan.

ben bayagi kilolu gebe kaldim hayatim ama gebeligimden beri hic kilo almadim. 21 hafta mide bulantisi, sonra da diyabetti diyetti derken hala 500 gr oynuyorum haftadan haftaya. aslinda benim uc senedir bulundugum kilo ama yine de cok agirlasmis hissediyorum kendimi ve yururken ordek gibi sallanmaya basladim. bence o kemiklerin ve organlarin yer degistirmesinden kaynaklaniyor. bir de belim cok agriyor benim. 15-20 dk ayakta kalmayayim, bicak gibi acisi saplaniyor vallahi!

Canim hadi gözün aydın simdiden

En beterı topuk Ağrı'sı umarım bunlar kalıcı olmaz. Kılon için hıc almamış olman süper kontrol sende harıkasın normal doğum mu planın, benım öyle nıyetım ama son dakka nolur bilinmez bebeğim en son gecen hafta 2100 gramdı çok ırkı olmazsa normal doğum derdi doktorum pozısyonu dönemli belkı 6-7 hafta oluyor pek heveslı doğmaya :))

İyi olduğunuza çok sevindim hayırlısıyla her şey olup biter kolaylıkla inşalllah canım

neff1316 şükürler olsun haberini aldık
Alikaan dan anca fırsat buldum canım. teyzesi geldi de az geçebildim pc başına

canm bütün gün baktım sen bişey yazmışmısın diye
13 nisan büyük gün yani sağ salim al inşallah bebeğini kucağına
dua ediyorum size

inşallah kucağıma almakta en kıza zamanda kısmet olur canım.
bi bebeğimiz daha geliyo desene ayyy ne heyecan vardır sende şimdii muhteşem bişe yaa sağlıkla boool bool sütleriniz olsun inşşalh darısı tüm mayıs annelerinin başına
hemde ne heyecannnn
aklım başımda değil. dün değil saat sayıyorum artık.
yarınıda bol programlı bigün yaptık çabucak akşam olur zaten hoop çarşamba geldi bileee

hadi hayırlısı canm yarından sonra defnecigi doya doya öpüp koklarsin artık Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kucağıma alacağım anı iple çekiyorum canım. minnacık kızçem nasıl tutucam bilmem ama

Canim benim inşallah defne kizimiz için en dogrusu budur, dualarimiz hep seninle
inşallah canımm.
Allah razı olsun dualrınızdan.
sizlerde her duamda benimlesiniz
tutamadım şıp şıp akıverdi gözyaşlarım okuduğum gibi.
öyle candan hissediyorumki yazdıklarınızı.
inşallah mutlu heyecanlı gelişmeleride yazıcak fırsatım olur.
Alikaan a hastanede kalıcamı anlattım. gece benle değil babasıyla uyuması gerektiğini söyleidm. ama ben seni özlerim annecim dedi. beraber gidelim bebişi görmeye dedi. o an devam etmedim anlatmaya.
ertesi gün yine söyleidm. biraz daha ılımlıydı. Bugün babasıda oturmuş anlatmış. Tamam demiş babasınada.
doğumun sabahtan olmasıda büyük şans aslında benim için. o uyanana kadar ben çıkmış olucam doğumdan. zaten hastane eve 5 dk lık mesafede. hemen gelip görebilcek beni.
gün içinde oyunlarında hep bebek göbüşten çıkıoyrmuş gibi oyunlar oynuyor. çok heyecanlı farkediyorum. heveslide belli. inşallah iyi olur herşey.

Aay sesli güldüm yazdıklarına...hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…