- 28 Ocak 2016
- 135
- 158
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.021
Bende ayni durumdayim kaburgam mahvedior ara ara bir batiyorki bicak batmasi gibiBenim sol göğüsümün altında batma oluyor oturamıyorum bebek ayağını koyuyor diyorlar bilmiyorum artık
Alikaan hiçbir emziği beğenmedi 2 ay denedim baktım almıyor. doğal emzik meme daha çok işine geliyor. bende vazgeçtim emzik işinden. bakalım kızçe nasıl olucakevet sanirim en iyisi oyle neffcim. bir kere daha sterilize olmasi gerekiyor hepsinin. ben de insallah kullanmam biberon ve emzik ama ne olur ne olmaz diye aldim. aslinda emzik kullanan bebekler cok tatli geliyor bana ama ben uzun sureler dis teli kullandim ve dis doktorum emzigi 13 ay emdigimden dolayi oldugunu soyledi. simdi damak yapisini bozmayan emziklerden aldim. ama hala tereddutlerim var verip vermemek konusunda
çarşamba doğuma giriyorum canım ben. kuvözde bekleme için demiştim ben45 gün ne ki, sayılı gün çabuk geçer :)
Benim gibi bir avazda kurtulun inşallah
Aaa hayır olsun canım, neden doğuma alıyorlar bu haftanda?çarşamba doğuma giriyorum canım ben. kuvözde bekleme için demiştim benkızçemde kuvöze alınıcak yüksek olasılıkla
sağol canımmmCanim hadi gözün aydın simdiden
İyi olduğunuza çok sevindim hayırlısıyla her şey olup biter kolaylıkla inşalllah canım
ben hastanede bekleyemem canım çünkü birde oğlum var ya. onuda daha fazla annesiz bırakamam. zaten hastane 5 dk lık mesafede. her fırsatta gideriz inşallah.Aaa hayır olsun canım, neden doğuma alıyorlar bu haftanda?
Ben küvezdeyken hep bekledim hastaneden çıkmadım, belki beni hisseder diye. Ona güç ver annesi, sürekli git bekle. İnşallah alınmaz, alırlarsa kısa kalır.
Alikaan dan anca fırsat buldum canım. teyzesi geldi de az geçebildim pc başına
inşallah kucağıma almakta en kıza zamanda kısmet olur canım.
hemde ne heyecannnn
aklım başımda değil. dün değil saat sayıyorum artık.
yarınıda bol programlı bigün yaptık çabucak akşam olur zaten hoop çarşamba geldi bileee
kucağıma alacağım anı iple çekiyorum canım. minnacık kızçem nasıl tutucam bilmem ama
inşallah canımm.
Allah razı olsun dualrınızdan.
sizlerde her duamda benimlesiniz
tutamadım şıp şıp akıverdi gözyaşlarım okuduğum gibi.
öyle candan hissediyorumki yazdıklarınızı.
inşallah mutlu heyecanlı gelişmeleride yazıcak fırsatım olur.
Alikaan a hastanede kalıcamı anlattım. gece benle değil babasıyla uyuması gerektiğini söyleidm. ama ben seni özlerim annecim dedi. beraber gidelim bebişi görmeye dedi. o an devam etmedim anlatmaya.
ertesi gün yine söyleidm. biraz daha ılımlıydı. Bugün babasıda oturmuş anlatmış. Tamam demiş babasınada.
doğumun sabahtan olmasıda büyük şans aslında benim için. o uyanana kadar ben çıkmış olucam doğumdan. zaten hastane eve 5 dk lık mesafede. hemen gelip görebilcek beni.
gün içinde oyunlarında hep bebek göbüşten çıkıoyrmuş gibi oyunlar oynuyor. çok heyecanlı farkediyorum. heveslide belli. inşallah iyi olur herşey.
:) :) :)Aay sesli güldüm yazdıklarına...hakkında hayırlısı olsun inşallah
cansınız caanah kiyamam ben kucucuk tosunumaaaaa.. nasil sevecek kardesini. ama ali kaan tam tahmin ettigim gibi. tam bir mantik adami o, kucuk adam! anladigi, kafasinin yattigi herseyin oluru var. ayrica da cok merhametli, sevgi dolu bir cocuk. bir gun buyuk adam olacak, bu dunyaya hatiri deger katkisi olacak. cok belli hallerinden.
neffcim, mutluluktan olsa bile harcama gozyaslarini. kiyamam ben sana. bak ben hic akitiyor muyum?? gozlerim doldu mu, tasmadan elimin tersiyle siliyorum geciyor :) :) efeligime yediremem oyle aglamayi! yoksa hormonlar tepede, mutluluklar kalplerde, azicik da endise gozlerde diye aglayacak degiliz ya...
saka bir yana, gercektende cok candan yaziyorum yazdiklarimi. cunku biz burda bir garip aile olduk ve sen de defne de bu ailenin cooook onemli birer parcasisiniz!
Cnm ben perinatoloğa gidiyorum yeri bahçelievlerde, dr alkan yıldırım, ücreti 350 tl. Memnunum tavsiye edilen bir hekim
perinatologlar öyle oluyor fiyatlar cnaım. benimki proftu bide 700 tl idi ücreti
bu iğne 34. haftadan önce yapılıyor canım. perinatolog daha detaylı görüyor usg den. uzmanlık alanları farklı. ben senin yerinde olsam bu riski göze almaz giderdim. şuan sıkıntı yok gibi gelir kendinide iyi hissediyorsundur ama iki gün sonra ne olacağı bilinmez. hamilelikl kapalı kutu.Teşekkürler bahçelievlerdeki uyabilir bana benim doktorun önerdiğide bakırköyde. Ama gereklimi gitmem onu bilemiyorum. Doktorum gidersen iyi olur ona göre ciğer geliştirici iğne yaparız erken doğum ihtimaline karşı dedi. Kontrolleride sıklaştırdı zaten her hafta gidicem sanırım artık.. erken doğum belirtisi olunca zaten iğne yapılmıyormu. Perinotolog gereklimi sizce ultrasonla herşeyi görüyolar çünkü ve bir sorun olmadığınıda söylüyor doktor.
Ay canımmm Haklsın .yok yok ben dersimi aldım valla. Dediğin gibi para araba hiç önemli değil sağlık can önemli. Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almamizi nasip etsin. Sen de üzülme bebisin evinizde ordan oraya koşacakvorones Rabbim sağlık versin mal önemli değil.kendi evim var istediğim şekilde dosedim ettim.hevesle 21/haftadan beri erke. Doğum riskim var evime gidemiyorum kapısını acamiyorum eşimin arabası var hatta galerisi ama sadece doktor için evden cikiyom binemiuorum bile Rabbim sağlık versin yavrum iyi olsun hepsi olur gider
cansınız caan
Alikaan içinde ne güzel şeyler yazmışsın. aynende dediğin gibi. ne kadarda hırçın olsa çok merhametlidir. hiç kıyamaz. bi yandan içi gidiyor ne zaman büyücek bebiş ne zamn gelicek diye sabırsızlanıyor. bir yandan daha gelmesin diyor. az önce yatmaya gittik. bana diyorki anne sütler geldi mi. gelmedi daha bebiş gelince gelcek sen iççek misin ki o sütleri dedim. evet hepsini içicem bitiricem dedim. e kardeşin napçak peki onun dişi yok bişey yiyemezki dedim. o mama içsin bişey olmaz dedisonrada oda göbüşümdeymiş cenin pozisyonunda kıvrıldı karnıma sarıldı öyle uyudu. iki yoğun duyguyu aynı anda yaşıyor. napıcanı bilemiyor oda. ama çabuk alışıcak gibi geliyor bana. çok umutluyum.
Canimmmm ay ne güzel defnecigin gelecegi gün belli. Hayırla sağlıkla gelsin . Senin haberlerini almaya girdim bugün topice ne güzel bi aileyiz bizselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Ay canım hadi hayırlısı.ay iki gün var çok heyecanlandım sanki ben doğurcamselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
ay benim de yuregim eridi! hakikaten kardes ne onemli bir sey...miranda_1986 canım bak kardeşle ilgili küçük bi yazı. benimde bi içim eridi okurken
Oyuncu Anne
'Meteeeee annemiz dondurmamızın üzerine çikolata eritiyooooo’ cümlesi üzerine iki gün konuşabilirim ama uzatmayacağım. ‘Annemiz’ bu evde duymaktan en çok mutlu olduğum kelime. Anne demiyor, annem demiyor, ‘annemiz’ diyor. Kardeşler arasındaki en gerçek ortak nokta… Anneleri.
Bir arkadaşım ikinci çocuğunu dünyaya getirme hikayesini anlatmıştı. Ben dedi, 'tek çocukla kalmaya kararlıydım. Sonra bir gün annemi kaybettim. Bir sürü insan gelip başsağlığı diledi, eşim dostum geldi sarıldı, bütün arkadaşlarım çok üzüldü, herkes bana ‘geçecek, alışırsın, Allah sana uzun ömür versin’ falan dedi. Yanıma gelip beni teselli etmeyen tek insan; kardeşimdi. Çünkü o an benim ne hissettiğimi en iyi o biliyordu. Çünkü o bizim annemizdi… O gün oğlumu yalnız bırakmamak için tüm zorluklarına rağmen ikinci çocuğumu dünyaya getirdim…'
O gün ondan bu hikayeyi dinlediğimde ikizlere hamileydim. Bugün bu yaptığım şu basit işi birbirlerine haber verirken ‘annemiz’ diye sesleniyorlar. Çikolata mı eridi yüreğim mi belli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?