2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu menunun benimkiyle alakasi yok peynir ve meyve yiyorum hemen hemen hergun. sdce bunlsr ayni.. ama ben boyle yesem siser ptlarim ya cok bu gerci siz yine biliosaniz bebisn kilosunu fln ona gore rahat oluyosunuzdur ben bilmiom da vallaha. yani icerdeki bucur ne alemde bilemiom ins iyidir beslenmesi

Sola sağa fark etmiyor ama ben yatamiyirum.bel ağrım kötü gece uyuyamiyorum3nasil olacak hiç bi fikrim yok.uykusuzluktan olucam

benim belden gelip karna vuran sancilarim cogaldi,cidden korkutuyor beni. 29.hafta 2 gune falan dolacak,bu kadari bana erken gibi geliyor nedense.yani eminim bunlarin sahte sanci olduguna da agir cidden agir yani.kendimden korkar oldum sahsen

Ya bugün doktora gittim bebiş gelişmemiş bi hafta geride dedi. Dünya başıma yıkıldı. Kilosu 1220 imiş 1700 olmalıymış. Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan olabilir genetik de olabilir dedi. Ama üç hafta gerilerse ciddi problem olur dedi. Ben de başladım araştırmaya anne karnındali bebek nasıl kilo alır annr ne yemeşi falan.. Ama cidden az yiyomuşum ben yaa uff içim almaz bu kadar şeyi

Canım sıkıldı nerdeyse ağlayacam zor duruyorum

bende yemıyorum canım. hafta sonun dan hafta sonuna yumurta yıyorum peynırde ole.. ama sut ıcıyorum bıde unutmazsam yogurt yıorum her aksam meyve yemeye ozen gosterıorum son 2 gndr meyvede yemıom. pekmez ıc canım pekmez ve muz bebege cok kılo aldrıomus koskanın pekmezını al.. ben artk bıktım ıcemıom pekmez muzuda unutmazsam yıorum sevmıorum cunku

Canım ne 1700ü netten bak haftasina gore olmasi gereken yazar. Sikma caninı.
Tahin pekmez muz kasar ceviz badem bunları ye bol bol.

haslanmıs yumurtada bebege kılo aldırırmıs

benim belden gelip karna vuran sancilarim cogaldi,cidden korkutuyor beni. 29.hafta 2 gune falan dolacak,bu kadari bana erken gibi geliyor nedense.yani eminim bunlarin sahte sanci olduguna da agir cidden agir yani.kendimden korkar oldum sahsen
canım yaa sneınde yurtdısında olman bole her dk gıdememen kötü yabancılar soguk kanlı umurları deıl dıe saglıkcılar da umursamıo heralde... gercı bızımkılerde normal normal dııp duruo ya. dıkkat et kendıne ınsallah

kiyamam ins yakalicak haftasini. evet angel da yazmis ya muz pekmez ceviz diyorlardi kilo almasi icin. gerci genetikle de cok alakaliymis dogru..sen kendini bi duzene sok o halde,beebgin icin cok guzel beslen gerisi Allaha tevekkul ins daha guzel olacak her sey

oyle canim ya,arasana her sey normal normal..zaten 1 ultrason hakkim var dogum olana kadar,boyle aklin kalmasi hic hos degil :/ esim bise oldu mu ara sor diyor da duzgun cevap alamiyorum aramak da istemiyorum insanin i inden gelmiyor ki.. ins hepimizi saglikla tamamlariz saolasn cnm

Sağol canım inşallah.. Babası da küçük doğmuş bu yaşamaz demişler öyle ki doktor doktor gezmişler.. babasına benzemez inşallah

Kızlar muz dışonda bebeğe kilo yapan başka meyve varmı

yaaaa bence boşuna üzülüyorsun benimki 2 hafta önden gidiyo ve 2400 grm olmuş banada az geldi doktor gayet normal dedi....bence sende biraz yediklerini düzene sokabilirsen çok iyi olur bu arada vitamin kullanıyormusun...?

Selam kızlar ben de takip ediyorum sizi ama pek yazamıyorum.bebegine kilo aldırmak isteyenler bol protein ağırlıklı beslenin.benim bebis de gerideydi doktor her gün 2yumurta ye dedi ben de yedim.ve bi sonraki gittiğimde baya kilo almıştı hala devam ediyorum 2yumurtaya

yaaaa bence boşuna üzülüyorsun benimki 2 hafta önden gidiyo ve 2400 grm olmuş banada az geldi doktor gayet normal dedi....bence sende biraz yediklerini düzene sokabilirsen çok iyi olur bu arada vitamin kullanıyormusun...?
Kullanoyordum dört aylıkken bırakmak zorunda kaldım karciğer enzimlerimde yükselme yapmıştı. Problemli bir gebeliğim var. Pıhtılaşma bozukluğu ve Hipotiroidim var. Doktor bugün bebeğin kalp ritmimi dinledi durdu kapatto açtı baktı da baktı. Dolaşımda mı bir sorun var bir şey de soramadım kötü bir şey duymak istemedim. Kalbi durmaz de mi bişey olmaz de mi ben çok kötüyüm kızlar yaa

Canım ben dikkat ettigim halde bebeğim minyon.. su son 2 haftada sadece 100 gram almis mesela ama doktorum bunun genetik olduğunu açıkladı., ben diyetisyene falan az gitmedim bekarken kilo almak icin ama bünye meselesi.. hamilelikte 13 kilo aldim gerçi.
Süt, ceviz, pekmez, muz bunları mutlaka yiyorum ama bebek minyon kalıyor, bende kabullendim artık, yapı meselesi demek ki.. sen bebekken kilolu mu zayıf mı doğdun mesela bunları da dikkate almak lazım.

Ayy yumurta olsun dediği yerim yeterki bebişim düzelsin

kızlar dün bebeğimin hareketlerini hissetmedim stresten oldu galiba... doktora gittim nst ye bağladılar..Allaha şükür bebeğim iyi.. bi sıkıntı çıkmadı.. ama nst yi seviyorm ya 20 dk o sesi duymak çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…