- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.581
Aynen, ya bu minnoş haliyle zor taşıyorum bazen, merdivenleri çıkarken falan baya zorlanıyorum son bir kac haftadir.. haftasına göre iri olsa yerimden kalkamicam heralde :)
Yerim onların hareketlerini, tekmelerini
canım benide 31+3 te çağırdı rapor için anlamadım bendeya aslında ben de yatak katını gezmek istiyorum. sormam gereken bir sürü şey var. seninle kimin ilgilendiğini bana da mesaj atar mısın direkt onu buluyum ben de.
ben de çalışabilir raporu aldım 37ye kadar çalışmak için. ama herkese 32+0'da bana 31+1'de verildi rapor. bi yanlışlık var ama derdimi anlatamadım hastanede kimseye. o yüzden sordum sana da.
bu arada senin sezeryan mı olacaktı doğum? tarih belli mi? dün rüyamda seni gördüm deyani yüzünü falan görsem tanımam ama sen olduğunu biliyorum. ikizlerin doğmuş yataklarındaydılar :) hatta yatakları yan yana koymuş duvara da kadifeden ortak bir fon yaptırmışssın falan. hayırdır inşallah. şimdi hatırladım :)
Ben de polis memuruyum
ben de p.tesi gittim 3 hafta sonra gidicem tekrar.Erkenden vermisler raporu gerci pekde anlamiyorum.faydalanmadigim icinde cokda arastirmadim.soylerimm sana canim kimle gorustugumu.meshur bi fatma ebemi ne var heralde butun yorumlarda ondan bahsediyorlar.ebemi ilgilenir bilmiyorum.ama en azindan orda verilen seyleri bosyere goturmemis oluruz.evt canim benimm sezeryan olcak.37 de alir gibime geliyo tabi erkenden gelmeye karar vermezlerse.oda 11 aralik gibi oluyor.bakalim hayirlisi insallah.demek ruyanda gordun hayilara gitsin konusacagimiz varmis demekkibelkide denk geliyoruzdur.yarin 3 de ordayim.10 gunde bir gidiyorum artik.
aktarılamaz canım çalışırsan aktarırsınNasıl yani o haftalar boşa mı gidecekmiş yaBn dogumdan sonraya aktarılıyor diye biliyorum yanlıs mı yanı
Canim ikiz oldugu icin erken dogum riskine karsi.son 3 keredirde nst ye giriyorum.bide 33. Haftalik oluyorum yarin artik.sonra haftalar sizde her hafta gidiceksiniz.senin normal.dogummu olacakben de p.tesi gittim 3 hafta sonra gidicem tekrar.
senin niye 10 güne indi kontroller
evet sen benden ilerdesin hafta olarak. şimdilik normal doğum gibi görülüyor bi sorun çıkmazsa inşallah öyle de istiyorum :)Canim ikiz oldugu icin erken dogum riskine karsi.son 3 keredirde nst ye giriyorum.bide 33. Haftalik oluyorum yarin artik.sonra haftalar sizde her hafta gidiceksiniz.senin normal.dogummu olacak
Insallah normal olur ozaman canim.Allah yardimcin olsun.evet benimde bisey kalmadi.aklima pek getirmemeye calisiyorm heycan basiyor.bide esiminde girmesini istiyorm sezeryana ama almiyolarmis.norma doguma aliyolarmisevet sen benden ilerdesin hafta olarak. şimdilik normal doğum gibi görülüyor bi sorun çıkmazsa inşallah öyle de istiyorum :)
az kalmış senin baya o zaman :)
aktarılamaz canım çalışırsan aktarırsın
patrona beddua ettım ya ogunden berı ıkı yakası bı araya gelmıo... aslında beddua da etmedım allah ından bulsun dedım buluo.. dunku olay ondan once rontgen cıhazı kırıldı parcalara ayrıldı... bugunde kırım makınesının hıdrolık yagı bosaldı :) tutustu dolasıp duruo bı yandan eleman arıo... az once gelenlere dıo benım ıcın yaptıgı herseyı yapmalısınz cunku o bızım elımız ayagımız dıene olduuuuuuuuu dıcektım cok havalarda gezıodun anca dank ettı keltoşuna
bence de düşünmemek en iyisi oldu bitti, bebeğim kucağımda olsun inşallah :)Insallah normal olur ozaman canim.Allah yardimcin olsun.evet benimde bisey kalmadi.aklima pek getirmemeye calisiyorm heycan basiyor.bide esiminde girmesini istiyorm sezeryana ama almiyolarmis.norma doguma aliyolarmis
yok onuda aktaramıyorsun canım.. her halükarda 16 hafta toplamYok hayır benim sorduğum mesela 37 de izne ayrıldık 38 de dogum yaptık o kullanmdıgımız ıkı hafta aktarılıyor mu die sormustum
Ooo ben size yediklerimi yazayım... :))Ya bugün doktora gittim bebiş gelişmemiş bi hafta geride dedi. Dünya başıma yıkıldı. Kilosu 1220 imiş 1700 olmalıymış. Pıhtılaşma bozukluğu var bende ondan olabilir genetik de olabilir dedi. Ama üç hafta gerilerse ciddi problem olur dedi. Ben de başladım araştırmaya anne karnındali bebek nasıl kilo alır annr ne yemeşi falan.. Ama cidden az yiyomuşum ben yaa uff içim almaz bu kadar şeyi
Canım sıkıldı nerdeyse ağlayacam zor duruyorum
kızlar dün bebeğimin hareketlerini hissetmedim stresten oldu galiba... doktora gittim nst ye bağladılar..Allaha şükür bebeğim iyi.. bi sıkıntı çıkmadı.. ama nst yi seviyorm ya 20 dk o sesi duymak çok güzel
Kizlarr beynim.durdu resmen calisamaz. Raporunu 32+0da aliyoruz degil mi.
canım zaten dogum parası alan ıssızlık ıssızlık alan dogum parası alamıoms uzme kendını :)Yaa heralde yatak katini gezmek icin gittigimizde soracam yarin kontrolum var uygunsa ortam bi bakalim diyoruz sorarim ozaman dedim.ben 7 aydir falan cikmistim isten sigortami yapiyolardi bi tek.raporda almadim.sirket batmak uzere raporumu beyan edecek adam yok sirkette.bende direk cikis istedim.issizlik maasi alacam 8 ay.dogum param yandi yani malesef.sen calisiyomusun.
Yaa sezeryan icin ameliyatane kuraliymis.birkac sene once bir baba adayi bayilmis ondan beri kesinlikle alinmiyomus.ameliyathanede insan tanidik birini istiyor ama yaa rahatlamak acisindan.neyse Allah yardimcimiz olurbence de düşünmemek en iyisi oldu bitti, bebeğim kucağımda olsun inşallah :)
ben de tam tersi sezeryan olursa eşimi de alırım ama normalde istemem diyordum. demek ki her halükarda girmeyecek o :)
cok ıı yapmısın bırak takılsın pisscanım benide 31+3 te çağırdı rapor için anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?