2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen, ya bu minnoş haliyle zor taşıyorum bazen, merdivenleri çıkarken falan baya zorlanıyorum son bir kac haftadir.. haftasına göre iri olsa yerimden kalkamicam heralde :)
Yerim onların hareketlerini, tekmelerini

dogru diyosun dun sadce bitanecik merdiveni atlayip cikayim yukari dedim,tisladim nerdeyse duscektim

canım benide 31+3 te çağırdı rapor için anlamadım bende

ben de p.tesi gittim 3 hafta sonra gidicem tekrar.
senin niye 10 güne indi kontroller

Canim ikiz oldugu icin erken dogum riskine karsi.son 3 keredirde nst ye giriyorum.bide 33. Haftalik oluyorum yarin artik.sonra haftalar sizde her hafta gidiceksiniz.senin normal.dogummu olacak
evet sen benden ilerdesin hafta olarak. şimdilik normal doğum gibi görülüyor bi sorun çıkmazsa inşallah öyle de istiyorum :)
az kalmış senin baya o zaman :)

evet sen benden ilerdesin hafta olarak. şimdilik normal doğum gibi görülüyor bi sorun çıkmazsa inşallah öyle de istiyorum :)
az kalmış senin baya o zaman :)
Insallah normal olur ozaman canim.Allah yardimcin olsun.evet benimde bisey kalmadi.aklima pek getirmemeye calisiyorm heycan basiyor.bide esiminde girmesini istiyorm sezeryana ama almiyolarmis.norma doguma aliyolarmis

canım senin şu patronu çok merak ettim :)) patronunla senin aranızdaki iletişimden çok güzel film çekilir :)

Insallah normal olur ozaman canim.Allah yardimcin olsun.evet benimde bisey kalmadi.aklima pek getirmemeye calisiyorm heycan basiyor.bide esiminde girmesini istiyorm sezeryana ama almiyolarmis.norma doguma aliyolarmis
bence de düşünmemek en iyisi oldu bitti, bebeğim kucağımda olsun inşallah :)
ben de tam tersi sezeryan olursa eşimi de alırım ama normalde istemem diyordum. demek ki her halükarda girmeyecek o :)

Ooo ben size yediklerimi yazayım... :))
Sabah mutlaka bir bardak süt, 1 yumurta ve peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ile birlikte yiyorum... Hatta bazen yarım kase yoğurt bile yiyorum kahvaltıda..
Öğlen Allah ne verdiyse ama genelde sebze yemeği oluyor eğer baklagil ise ekmek yemiyorum...
Akşamda aynı şekilde, ama akşam 1 dilim ekmek kesin yiyorum.. Yoğurt her öğünümde oluyor...
Pilav, makarna, kızartma tüketmiyorum... meyve şeker oranı az olan, dağ eriği, ayva gibi meyvelerden yiyorum..
Bebeğin kilo alıp almaması biraz da genetik, hani ne kadar yersen ye o alacağı kadarını alıyor.. Benim doktorumda kilosu az dedi, ama şekerim fazla olduğu için abartarak yiyemedim diyet gibi bişey yaptım 3 günde 100 gram almış... Yemediğim halde o yüzden sıkma canını

canım nst nasıl bişey tam olarak ultrason gibi mi alttan değil dimi

canım zaten dogum parası alan ıssızlık ıssızlık alan dogum parası alamıoms uzme kendını :)

bence de düşünmemek en iyisi oldu bitti, bebeğim kucağımda olsun inşallah :)
ben de tam tersi sezeryan olursa eşimi de alırım ama normalde istemem diyordum. demek ki her halükarda girmeyecek o :)
Yaa sezeryan icin ameliyatane kuraliymis.birkac sene once bir baba adayi bayilmis ondan beri kesinlikle alinmiyomus.ameliyathanede insan tanidik birini istiyor ama yaa rahatlamak acisindan.neyse Allah yardimcimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…