- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.521
ben de sağa yatınca kıpır kıpır kesin rahat edemiyo diyerek eli mahkum sola dönüyorum ama sol taraftan gına geldi artıkcanım benimki sola yatınca genelde hiç rahat durmuyor sanki rahatsız oluyıor. o yüzden sağa daha çok yatıyorum
Çok teşekkür ederim canım benim...
külotandı onun. giyip çıkarması çok pratik. tabi onun doğum değildi kistten ameliyat oldu adet olmuştu öyle kullandı. doğum sonrası kanama o kadar aşırı olur mu bilmiyorum. ama ben en kötü ped takıp kullanırım diye külottan aldımHasta bezinden mi emici kilottandan mi cnm.kilot yeterli gelse hasta bezi kullanasim.hic yok
külotandı onun. giyip çıkarması çok pratik. tabi onun doğum değildi kistten ameliyat oldu adet olmuştu öyle kullandı. doğum sonrası kanama o kadar aşırı olur mu bilmiyorum. ama ben en kötü ped takıp kullanırım diye külottan aldım
ohh keyfini çıkar
Ben de iyiyim gittin mi işe ?
Rapora üşenme yatış yapacan evde
Ben de kaynanaya geldim ne göreyim boya yapmıslar
Sevgili kayinvalidem de caydanlıgı bile taşitmadı yemek ye otur dinlen yat deyip duruyor
Elti temizlik yapıyo ben de izliyorum
Hamile olmasaydım da yardım etmezdim o bana etmedi
Sag ol canim benim cok yorulmusum dun yerimde durmadim sabahtan geceye kadr.ama sende yat yaaaoooooooooooooo ıı yatıslar sekerım :)
ayy ayy ben ne zaman yatıcam hıc bılmıyorumSag ol canim benim cok yorulmusum dun yerimde durmadim sabahtan geceye kadr.ama sende yat yaaa
Dıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmişgeldım canım koku cıkmıs bısı yok... kız kv nın boya yapcagı bellıydı zaten
E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyozEtme tabi herkes kendi pisligini kendi temizlesin mademkaynana cok dusunceli bugun saglik ocagi da tam evin karsisi dusun
Kiyamam yaaaayy ayy ben ne zaman yatıcam hıc bılmıyorumbi an evvel evımde olmak ıstıyorum
Zaten yakında salondan mutfağa arabayla goturcekler bizi o kadar yaniDıs cepheyi yapacaklardı o duruyo iceri dalmıslar bi oda yapilacaktı eltimin de kaynanamin da bütün evi boyanmişfena gaza gelmişler.
E yanii. Bizom de saglik acogı karşida arabayla gidiyozsitenin girisi arkada bizim dolanmam gerekiyor yol uzuyor falan
Boyacı kaynanama kızdı bu evin hali ne 5 sene temizlik yapilmasa bu kadat pis olmazdı yine bi de gelin var diyo gelinin dairesi bi dekaynana da actı ağzını saydırdı bizde sans yok anası ablası böyle değil bizw bu denk geldi diyirum temizle yapmiyo napalim falan ah vah eltj de ben banyoya gircem dedi gitti daha yerler alcı toz boya içinde
ben almadım valla. aslında doğumdan önce hastaneye gidip ebelerle görüşüp ona göre hazırlamak lazım çantayı. her hastane farklı uyguluyor. hele benim hastanemin her şeyi şahsına münhasırBende ole yapiim dedim ama ark ebeler o hasta bezinden istiyorlar dedi ve ilk gun gerek.oluyormus.
patrona beddua ettım ya ogunden berı ıkı yakası bı araya gelmıo... aslında beddua da etmedım allah ından bulsun dedım buluo.. dunku olay ondan once rontgen cıhazı kırıldı parcalara ayrıldı... bugunde kırım makınesının hıdrolık yagı bosaldı :) tutustu dolasıp duruo bı yandan eleman arıo... az once gelenlere dıo benım ıcın yaptıgı herseyı yapmalısınz cunku o bızım elımız ayagımız dıene olduuuuuuuuu dıcektım cok havalarda gezıodun anca dank ettı keltoşuna
Poyraz :) bu arada bizim isim de hala belli değilCanlar bizim isim konusu hala muallakta eşim Poyraz ya da Barkın da birini istio ama ben hala kararsız ikisine de çok isinamadim sizce hangisi
canım u hafta nası gectı anlamadm ınsallah dıger haftalarda cabucak gecer de cıkarım.Kiyamam yaaabebisi düşün sıkma canini
bana gelmıs dıo nedır bu basımıza gelen allah ın takdırı sıkmayın canınızı dedımboyle hemen cikinca insan seviniyor yav :) demek ki hak ediyo ki cikiyo.. insafa gelir ins artik
yaaaaaaa napcan pekicanavar olmuş benin kökler yok böyle bi güç
yapan varsa görelimmm benim de pek olmuyor ya ama baya yakınımBir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.
Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa
bu gece sağa yatmışım benim herif gelmiş göbeğini göbeğime dayamış ezmiş oglusumu neyseki bastı da tekmeyi uyandımAynısını yaşıyorum canım ben de, sola yatınca hiç dinlenemiyorum. Bebiş sağ tarafta olmasına rağmen sağımda çok daha rahat ediyorum ve dinç olarak kalkıyorum sabah. Ama 30. haftada olduğumdan beri hiç sağa yatmamaya gayret ediyorum, doktorum 30'dan sonra sola yatarsın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?