- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.068
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.921
ben cok sefer uyanıyorum. kesıntısız uyuyabılırsan ne guzelOradan oyle mi gozukuyor saat 4.bir kere uyudum mu uyuyorum horul horul ama mesele uykuya dalabilmekte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cok sefer uyanıyorum. kesıntısız uyuyabılırsan ne guzelOradan oyle mi gozukuyor saat 4.bir kere uyudum mu uyuyorum horul horul ama mesele uykuya dalabilmekte.
95 ablamın ama o memeliydi zatisezaryenmiydi normalmiydi ne zaman mekige baslayabiliyoz?Biraz derken 110 oldular biri saga bakiy biri sola bakiy
![]()
Cok fena sirtimi boynumu agritiyo gobekle beraber agirligi cok fena. Ki bos hali bu dolunca neler olacak95 ablamın ama o memeliydi zatibu konuyu araştırmak lazım ,memişler konusuna hiç bakmadım
![]()
ya benimde bütün kilom göbekte ama sırtım değil deli gibi belim ağrıyoCok fena sirtimi boynumu agritiyo gobekle beraber agirligi cok fena. Ki bos hali bu dolunca neler olacakkurtulmam lazim ama nasil
![]()
kuzucum kanala girmiş seninki demek kiBıktım ama artık ya çiş çiş çiş ...bi yudum ciş içindünden beri 10 dk bir çişteyim sizde çok sık gidionuz mu
![]()
kuzucum kanala girmiş seninki demek ki
Bilmom ama klipler oluyordu canımburaya video yükleniyo mu şu an karnımdaki dalgalanmalara inanamazsınız![]()
nefes alışverişleri rahatlayıp, idrar sıklığı çok artınca kanala girmiş demekmiş 36dan itibarn normalmişne dedün sen
Ay dursun bari bi 10 gün daha aman aman küveze korlarnefes alışverişleri rahatlayıp, idrar sıklığı çok artınca kanala girmiş demekmiş 36dan itibarn normalmiş
Bıktım ama artık ya çiş çiş çiş ...bi yudum ciş içindünden beri 10 dk bir çişteyim sizde çok sık gidionuz mu
![]()
10 dakika degilde saatte 1 falan cisteyim ben canim. Bel agrisida yatinca oluyo bana ne alakaysa...ya benimde bütün kilom göbekte ama sırtım değil deli gibi belim ağrıyo
Benim kizda cok hareketli 1 dk durmuyo. Ama cok rahatsiz edici bu durum artikburaya video yükleniyo mu şu an karnımdaki dalgalanmalara inanamazsınız![]()
Adet olmadan önce de öyle pis ağrırdı belim..bide ateş basması var ..don atletim hep ...dışarısı -12 ama üzerime pike bile örttüm yok..üşütücem yakında10 dakika degilde saatte 1 falan cisteyim ben canim. Bel agrisida yatinca oluyo bana ne alakaysa...
normal video mu? nerden yüklüyorsun?buraya video yükleniyo mu şu an karnımdaki dalgalanmalara inanamazsınız![]()
Diye diye dogurucan. Deme oyle. Dogsa bile koymazlar belki kuveze. Bak bende demin altima cismi kacirdim yoksa sumuyduAy dursun bari bi 10 gün daha aman aman küveze korlar![]()
nasıl kaçırdın?Diye diye dogurucan. Deme oyle. Dogsa bile koymazlar belki kuveze. Bak bende demin altima cismi kacirdim yoksa sumuydudiyommu hic
![]()
Hic anlamadimki, tamda cise gittiydim o sirada, bi baktim az bi akinti olmus gibi donda bir islaklik renksiz cistir herhaldenasıl kaçırdın?![]()