2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi Akşamlar kızlar 11. 14. Haftalar Arasında 2 li tarama testi yaptırmamız gerekiyormuş bununla ilgili randevu alan oldu mu ve 11. Hafta en iyi sonuç veren hataymış ve bir şey daha bugün ogrendım bu arkadasım su an 14 haftalık hamile ve 10. Haftasında cinsiyetini öğrenmiş yani doktorlar görebiliyor demekki var mı burda da öğrenen

Banada 12.haftada gel dedi doktorum

bende tam 11.haftaya randevu aldimdoktor 1ay sonra gel dedi 27si 11. haftaya denk gelio ozamana aldim

kizlarrr sayfalar almis basini gitmis ama okuyamadim cunkuuu bugun benim dogum gunummmmmm cok sukir yeni yasima anne olarak giriyorum allahima binlerce kere sukurler olsn bugun carsi pazar gezdim ciciler baktim melegime de kendimede bursanin altini ustunu getirdim :)

Kiz daha erken degil mi ben de sabirsizlaniyorum biseyler almak icin

Bu arada dogum günün kutlu olsun bebişinle birlikte nice yaslara

Dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn iyikiiii doğdun bebeginle sağlıklı bir hayatınız olsun inş

Bizinde tutmuyor 7.haftada bebiş 6+4 kese 8+2 çıktı 3. Aya kadar kese büyüklüğü tutmazmis araştırdım
Nice yıllara canım.
Öyle canım tabiki ama acaba gerçekten gereklimi diye düşünmeden edemiyorum.asiri baş dönmesi ve uyku yapıyor.yerimden kalkamiyorun.
Bende kullanıyorum önlem amaçlı kizimda da kullanmıştım 3 ay
  • Evet canım bir ay sonra çağırdı. ...
    sıkıntılı gebelikte genelde daha erken çağırıyor bizim dün gitgittiik 10 gün sonra ondan 10 gün sonra yine randevumuz var 3 kere duyması gerekiyormus kalp atışlarını daha önce bebegimin kalbi durduğu icin

Kızlar göğüslerimin ağrısından duramıyorum... O kadar rahatsız edici ki mide ağrısı kıvamında resmen rahatsızlık huysuzluk yapıyor

Sert olduğu zamanlarda oldu minnoşum şu an her zaaman ki gibiler ama aşağı kısımları sökülürcesine ağrıyor sanki bir şeyler doluyor gibi değişik bir ağrı hiç sevmedim
Süt dolmaya başlıyor Evettt geçen gün okumuştum hatta şaşırdım bukadarmi erken diye

Hic biri hakkinda bir fikrim yok ki bilgi edinirsen benimle de paylasirsin canim bugunku kontrolun guzel gecmis sanirim sevindim canim
Evet şükür güzel geçti henüz bebişi göremedik ama. Leyla hanım çok iyi perihan hnmda iyi diye duymuştum ama bahara gitme istersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…