- 23 Mayıs 2015
- 61
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.721
Gecmiş olsun canım. Yalnız kalmamak Lazım aslında bu aralar.Ayyy kizlarrr az önce çok kötü oldum ben....tost yapıyordum birden bi başım dönmeye başladı kendimi koltuğa zor attım eşim hemen hafif tuzlu ayran yaptı yer kaydı sanki 2 3 dakika sürdü hemde tansiyonum düştü sanırım inş böyle bişe olmaz artık ya birde evde yalnizken olursa
Allah korusun. Dolapta günlük ayranın olsun nolur nolmaz. Allah sıhhat versin canım benimmm :)Ayyy kizlarrr az önce çok kötü oldum ben....tost yapıyordum birden bi başım dönmeye başladı kendimi koltuğa zor attım eşim hemen hafif tuzlu ayran yaptı yer kaydı sanki 2 3 dakika sürdü hemde tansiyonum düştü sanırım inş böyle bişe olmaz artık ya birde evde yalnizken olursa
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineAyyy kizlarrr az önce çok kötü oldum ben....tost yapıyordum birden bi başım dönmeye başladı kendimi koltuğa zor attım eşim hemen hafif tuzlu ayran yaptı yer kaydı sanki 2 3 dakika sürdü hemde tansiyonum düştü sanırım inş böyle bişe olmaz artık ya birde evde yalnizken olursa
Sağol cnm sorma ya mecbur yalnız kalıyoruz işte inş olmaz birdaha hamilelikte oluyormuş tabi birçok arkadasimda olmuştu biliyorumGecmiş olsun canım. Yalnız kalmamak Lazım aslında bu aralar.
Saol cnm ya eşim yaptı dolaba koydu hergün yaparım artık hepiniz yapın cnm ne olur ne olmaz yalnizken olunca ayakta duramiyorsun bırak ayran yapmayı oyüzden hepimiz bulunduralimAllah korusun. Dolapta günlük ayranın olsun nolur nolmaz. Allah sıhhat versin canım benimmm :)
Saol cnm eksik olma kafa bi milyon derlerya aynen öyle olduçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağol canımmm benim :) sizlerin duaları hep kabul olur unutmayın beni dualarınızda nolurrr :/ rabbimde kimsenin başına böyle zor bi sınav vermesin inşallahKendimi bir an senin yerine koydummm, Rabbim hemencik birleştirsin sizi inşallah.. Çok zor çok. Eşim olmasaydı bu dönemde napardım diyorum.. Düşüncesi bile kötü.. Çok dua edicem senin için. Çok zor birşeyi başarıyorsunuz..
Canim bebegin gelismis buyuyo onemli olan bu umarim hemen bu aksam bu mesajimi gorursunde icin biraz rahatlar ayni sendeki bana da oldu ve biz ayni haftalardayiz bu haftalarda devir kanamasimi ne oyle bisey oluyomus hani eskiler der ya ben 3 ay 4ay adet gordum netten arastir devir teslim kanamasimi ne tam 8.9.haftalarda oluyo yaziyo moralini hic bozma diycem drnu gorene kadar rahatlamiycaksin elinden geldigince yuksek tutmaya caliskizlar doktorumu aradim yine var akintinin icinde kirmizimsi kahvemsi leke bel agrinda var progestani koy hemen gece yatarkende koy ptesi gel bana dedi acile gidimmi dedim gerek yok ptesi gelirsin bakariz dedi ama icim rahat etmedi zubeydenin aciline gittim okuz bi erkek doktr vardı ultrasnda bakti bana hicbisi demedi kalktm gttim yanina anlattgna gore biz sana kanamali hasta olarak bakariz dedi bebegin kalbi atiomu atio dedi bende snradan baktim buyumus melegim. ama riske atmamak lazm dedi bende yatinca istirahatni verionuz tedavi olarak ne uygulayacaksinz dedim burasi acil zaten seni daha once hic gormedim kime gidiosun bana gelmiosn hatrlamiorum seni burda kararlar hemen verilir ameliyatsa ameliyat suysa su buysa bu hemen yapilir kararini ver gel neyse yapalim dedi disari ciktm esime dedim bosver dedi ne bicim konusmus o senle dedi geldik eve koydum fitili yatiom hem bi yandan agliyorum. okuz herif adam gbi aciklama yapsa anlicaz ne yapcaklarini yaticamda kim refakatci kalicak kimsem yok bursada sinir oldum sonra doktr öldü mü öldü oluyor herseyi hakediolar. smdi belimin ortasi agrio peceteye silince sanki ilk adet zamanı gelen pembemsi akinti gordum esime gosterdm o goremedi ışık tanmi neden bilmem allahim dua ediyorum ne olur onu benden almasin dua edin benim icin ne olur
Canim bakan gecenlerde aciklama yapmis bu sene madur etmicez diye ama acikcasi cok guvenemiyrm cunku bakan yonetmelik degismiycek diye aciklama yaptiginin ertesi gunu yonetmelik degisti bakalum agustosu bekleyip gorucez hayilusi ins.bu arada bende yarin gorevliyim 12 saat nasil gecicek diye dusunuyrmamin tatlım, çok sağol..eşim özel sektörde, antrenör açıkçası adam sürekli klüp değiştiriyo işi gereği bu da sigortasında kesintilere yol açıyo..devlet baba özel sektörde kocan varsa 3 yıl sigortası kesintisiz olacak tayin isteyebilmen için diyo..sanki çok kolaymış gibi..ama Allah var ahirette elim yakalarında olacak bu çağ dışı düşüncelerinden dolayı..yazık eşim kendini kötü hissediyo, işi bırakayım diyo geliyim diyo ama ya sonrası? erkeğin işsiz kalması bi süre iş bulamaması daha büyük bi kriz..ay ne çok kafanı ağrıttım kusura bakma..inşallah herşey güzel olacak :)
Cnm çok sağol kısa sürdü ama kötüydü ya inş olmaz birdaha bütün ev dönüyorducimcim16 yanlis alinti yapmisim basin donup gozlerin karardigi icin
Yesilimsi akinti mantar diye biliyorum.tabiki dr unu ara cnm.kizlar az once vcye gittim sarinsi yesilimsi akinti gelmis busefer bayada gelmis disardaydik cok gezdim diyemi geldi acaba ve icinde iki tane sac teli inceliginde 3 mm kadar kirmizilik vardi gorunce sok oldum nedirki bu simdi doktoru arasammi sanki sol yumurtaligmda agrimaya basladi napim bilemedin
Bu devlettekiler alttan bakmaya cok merakli galiba.benimde 8. Haftada oldu kanama.dr um sabah gel sehir disindayim dedi diye devlete gittim.alttan baktirmak istemedim tabiki.aynen oldurulesi bi dr du.kendi dr um korkma kalp atisindan sonra kanamadan birsey olmaz dedi bana pruloton igne yapti.he birde kan uyasmaZligi varsa kanama olunca ignesini yapiyorlar.ondanda yapti.bence korkma.hastanede neden yatcakmissin aciklama olmadan yatilir mi.ne yapcaklar acaba.ay ne korkunc seyler ya.devletteki dr da bana cok ters konustu ama kendi dr uma gittigimde bebisimizi gormustuk.sikma.canini.aynen canim sopalik sonra doktrlar oluyor diolar gebersinler boleleri suan yok akinti fitil belki etkisni gosterdi yatiyorum insallh bebegime bisi olmaz
Gunaudin Kızlar dun benden kan geldi eşim şehir dışında gorevdeydi aradım cagrdm geldi jet hızıyla kiyamamsonra özel bi hastahanenin aciline gittik ultrasyndan bakamiyolarmis para neyse vercez ama yk dedi adam aşağıda ebeyle konusun bi dedi gittik ebeyle konuştuk ebenin bana tavrı doktorun sana düşük yaptgni söylemiştir dedi doktorumda o hastahanenkn doktoru bende dedjmki doktorum bana progestan verdi sakim ol bise olmaz dedi dedm güldü ama ben okadr kizdim ki serum bavlasnlar idrar kan tahlili ver dedi bende dedm daha çarşamba verdm bakin sonuçlarına yok bidaha ver dedi eğer kanamam artarsa gel alalım dedi gulerek ama kan beynime hücum etti eşim beni kaldırdı sandalyeden bagirarak eşime dedim ki acaba benim yerimde kızı olsaydı ayni şekilde mi konuşurdu dedim kadın mor oldu ama eşim yanmda görev kıyafetleriyle ydi silah fln bisuru şey iste kadın korkttu bisey diyemedi bende altında kalmamış oldum eşime dedim yürü çıkıyoruz ben serum almcam hastahane hastahane gezcez bebegmin kalbini duyana kadar snra acil devletin baktılar kalbi atiyo okadar agladimki kalbi atiyodu güçlü olmam gerekiyordu doktor sadece dinlen ilacını al dedi kalbi atiyo dedi şükürler olsun bide bana çalışmama rağmen rapor verdi düşük tehlikesi var diye kesimde gitti kendine rapor çıkardı bugünde diyarbkira gidecekti çünkü is yerinde sorun olcak ama eşim umursamadi neyse kisaca kocam evde kalbinde atiyo bebegn bize bu şekilde davrananları da Allaha havale ediyorum uzun oldu kusura bakmayın çok optm
Mide yanmasindan bıktım gavisconla kardes oldum ama yinede geçmiyooooGünaydınlarrrrrrrrrrr ben kalkamiyommm uyku çok güzel yaaa
canim kiyamam cok gecmis olsn iyimisin smdiAyyy kizlarrr az önce çok kötü oldum ben....tost yapıyordum birden bi başım dönmeye başladı kendimi koltuğa zor attım eşim hemen hafif tuzlu ayran yaptı yer kaydı sanki 2 3 dakika sürdü hemde tansiyonum düştü sanırım inş böyle bişe olmaz artık ya birde evde yalnizken olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?