2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aa ole birseydemi var bakarim canim bebek buyumus ama agzini acip bisi demedi mal mal bakti gitti yerine oturdu sikayet edicem bugun.kendine geldim. cezalarini bulsunlar cok sukur fitil hemen gecirdi yok canim ama ayaga kalkmaya korkuyorum inan. annem gelicek bugun bikacgun kalicak pteside en azindan doktra gorundummu icim rahat edicek insallah kotu bisi yoktr dun gece hep tuhaf tuhaf ruyalar gordum allahim hayra cikarsin

cokk iyi yapmssin canim ben dun afalladm o doktrun agzinin payini veremedim ama bimere sikayet edicem bide onlarin bi yeri varmis hemen yarim saat icinde doktora gidiolarmis orayada sikayet edicem. kadina bak sen gerizekali zor geliosa yapma oylelerini yok etceksin salak ne varmis gulecek ordaki insan cani icin gelio hicmi dogurmamis ama allah onlarada yasatsin anca ole anlarlar pislikler. smdi iyimisin canim su zamanlar bian evvel gecsin insallah

aynen kurbanlik koyun gibi yaticam ama sen ne yapacaksın bi acikla dimi insan degiller bunlar kesinlikle degiller seni gormedim hic gelmedin dio sanki mecburdum sanki hatirlamak zorunda

Çok geçmiş olsun canm. Malesef bu kadar insani duygulardan uzak bir şekilde yaklaşıyorlar bize.Daha anlayışlı daha şevkatli olmaları gereken yerde insanlıklarını kaybediyorlar.Anlamış değilim bu yaklaşımı sen içini ferah tut ve dinlen .benimde hamileliğimin başından beri geçmeyen kasık ağrılarım var .Doktor miyomlarımdan olduğunu söylüyor ama bazen çıldıracak gibi oluyorum.Geçecekmi yoksa hamileliğin sonuna kadar devam mı edecek bilmiyorum

Cnm bende kullanıyorum mecbur yapacak bişi yok hep hafif yememiz lazım bide
Kullansamda gecmio neden ki
Kahvaltida salatalik azcik peynir bide cay içtim midem bulandi..
Oglende 1 kase corba ictim baska bisey yiyemedim bulantidan.Şimdi bulanti yok yanma var

Benim bu zamana kadar bulantım olmuyordu ama artık yemek kokularına dayanamıyorum. Yemek yapcam nasıl olcak bilmiyorum. Berbat bir durummuş. Yeni anlıyorum.

Evin altını üstüne getirdim çokkkk şükür. Çiçek gibi oldu. CRAZYBEL canımmm çok çok çok geçmiş olsun.. Lafını vermişsin içinde kalmamış. Hadsizler işte. İnsanlık yapmıcakaın bu tiplere. Yazık ya doktorların ebelerin geldiği hale bak..

Kullansamda gecmio neden ki
Kahvaltida salatalik azcik peynir bide cay içtim midem bulandi..
Oglende 1 kase corba ictim baska bisey yiyemedim bulantidan.Şimdi bulanti yok yanma var
Hafif yemissin zatende işte cnm hamilelik bu işin kötüsü bu mide yamaları ilerleyen aylarda daha belirgin olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…