2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben kestim bulantı ılacını
bır halta yaradıgı yok. şuan vücut alısma aşamasında oldugu ıcın ne yaparsan yap bulanacak o mıde
o yuzden kullanmıyorum artık. hala gün boyu devam
Banada bulantiya ilac verdi ama hic kullanmadim.Benim derdim mide yanmasi.Birde ustune reflum var

kizlar ara ara hafif bel agrim oluyor sizlerdede varmi boyle seyler ayni anda kasiginizla belinizinde agridigi oluyormu
Kasik agrim suan yok ilk haftalarda olmustu.Ama bel agri evdeki test ciktigi andan beri var canim.Senin baska kanaman olmadı dimi

yok canım olmadi cok sukur akintida cookkk cokkk az oluo arada bazen belime agri girio korkuyorum ama normaldir heralde
Normalmis bel agrisi doktor dedi...
hele benimki degisik bi agri bazen sol bacgmn ustu kalca kemigi agriyo diorum bazen belin ortasi gecinip gidiyorum oylee

aynen. kokuya bulantım kesılır kesılmez hemen 15 dk ıcınde yemek yaptım kendıme :=)
sebze cok onemlı
sureklı atıstırmalıklar mıdeyı yoruyor
yemekle gecıstırılen mide daha rahat oluyor
Benim bugun corbadan bile yandi
Peki seninde az yesende siskinlik sorunun oluyormu?

arkadaşlar bende yara olduğunu söylemişti hamilelikten önce doktorum o yüzden akıntım oluyor süt kesiği beyaz yeşil sarımtırak gibi. belli bir hafta geçtikten sonra fitil verebiliyormuş ama 5 su bardağı suyu kaynat soğusun içine iki yemek kaşığı sirke koy bununla yıka demişti hem steril normalde de uygula demişti benim gibi akıntı şikayeti olan varsa belki yardımcı olur...

benimde belimin ortasi agrio bugun oglen gbi sag tarafim agriodu senin dedigin gbi
Rahim genisledikce agriyomus.Birde sende progestni fitil olarak aliodun dimi.O akinti ondan.Bende jel kullaniyorum.Bazen gun icinde kesin adet oldum diye kosuyorum wcye ayy Rabbim korusun bebeklerimizi

Rahim icindemi yara var?

iyimis bu deneyecegim saol canim

şişkinlik olmayan kişi yoktur bence.
şişkinlik, gaz ve sanırım vücudun kendını hızla hazırlaması
sebep bu.
fazla yıyemıyorsun kı, hemen rahatsız edıyor
zaten şişsin yaa
Bugun asiri olduda birde ustune yanma cok rahatsiz oldum.En zor gunumdu bugun.Ama tabi daha ne zor günler gecircez..Rabbim yardımcımız olsun

Rahim genisledikce agriyomus.Birde sende progestni fitil olarak aliodun dimi.O akinti ondan.Bende jel kullaniyorum.Bazen gun icinde kesin adet oldum diye kosuyorum wcye ayy Rabbim korusun bebeklerimizi
evet canim fitil olarak kullaniyorum. sanki oluk oluk akio vcye gidiyorum hicbirsey yok aman olmasn akinti dunku cok korkuttu beni arada oluo ozamanda fitilin parçaları ni goruyorum

evet canim fitil olarak kullaniyorum. sanki oluk oluk akio vcye gidiyorum hicbirsey yok aman olmasn akinti dunku cok korkuttu beni arada oluo ozamanda fitilin parçaları ni goruyorum
Kahve yada kirmizi leke yoksa korkma.Bende gunde kac kez iccamasiri degistirmek zorunda kaliyorum.Hemsirede jel8n posasi geliyo dedi.Gunluk pedde kullanmak istemiyorum mantar yapiyo demisti doktor daha onceden.Bide onla ugrasamam Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…