- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.801
Canım benim de belim ağrıyo.dışardaysam uzun süre oturunca mesela.ayağa kalkıp yürüyüncw hafifliyo.evdeyken de yüzde doksan uzanıyor oluyorumkizlar ara ara hafif bel agrim oluyor sizlerdede varmi boyle seyler ayni anda kasiginizla belinizinde agridigi oluyormu
evet canım rahimde yara var smer testi temiz fitil ve ilaçla da geçmedi hamile kaldım şuan onları da veremiyor temiz olur dedi düzenli kullanınca da işe yarar belki ben henüz o kadar istikrarlı olamadımRahim icindemi yara var?
rica ederim canım annemde deneyecek her zaman geçerli yani ...ama şuan daha da dikkatli olmak lazım ben unutuyorum bazı günler ama dikkat edeceğim inşallah bide günlük yapmaya çalışiyimis bu deneyecegim saol canim
Biliyorum yaptığı açıklamayı ama senin de dediğin gibi guvenmiyorum sözlerine. .bakalım neler olucak tatlım hakkımızda hayirlisiCanim bakan gecenlerde aciklama yapmis bu sene madur etmicez diye ama acikcasi cok guvenemiyrm cunku bakan yonetmelik degismiycek diye aciklama yaptiginin ertesi gunu yonetmelik degisti bakalum agustosu bekleyip gorucez hayilusi ins.bu arada bende yarin gorevliyim 12 saat nasil gecicek diye dusunuyrm
evet canım rahimde yara var smer testi temiz fitil ve ilaçla da geçmedi hamile kaldım şuan onları da veremiyor temiz olur dedi düzenli kullanınca da işe yarar belki ben henüz o kadar istikrarlı olamadım
rica ederim canım annemde deneyecek her zaman geçerli yani ...ama şuan daha da dikkatli olmak lazım ben unutuyorum bazı günler ama dikkat edeceğim inşallah bide günlük yapmaya çalış
birde idrarını tutma dedi bu da her zaman olmuyor tabi
Cnm kacgundur burda yazılıyor herkeste var sarı akintiBende sarı akıntı var kokulu değil.Progestan kullanıyorum vajinal yoldan.İlaç gelirken sarı akıntı onunla geliyor.İlaç m yapıyor iltihaplanmamı oldu anlamadım
int araştırdım koruma amaçlıda olabiliyormuş.Aman ne bileyim doktorun o zaman söylediği şeyler yüzünden kafam allak bullak herşeye takılır oldumCnm kacgundur burda yazılıyor herkeste var sarı akinti
izlemek istemiyorum strese giremicemKızlar uyudunuzmu ben Tw ye kilitlendim bugun
Yediklerini nie sayiyonki aşk olsun hamileyiz şurdaKızlar çoğunuzun mide bulantısı var biliyorum ama benim inanılmaz iştahım açık:) Kayınvaldem sarma yapmış 2 tabak ondan götürdüm akşam şimdi de resmen midem kazındı, bir kase kuruyemiş yedim ama bıraksanız bir kase daha yerimallah sonumu hayır etsin:)
Biz aşeren olur yiyemez diye isim vermiyoruz kıııııııaaazzzz :)) yaprak sarması demişsin bide uğraşması zor Aman diyim :)Kızlar çoğunuzun mide bulantısı var biliyorum ama benim inanılmaz iştahım açık:) Kayınvaldem sarma yapmış 2 tabak ondan götürdüm akşam şimdi de resmen midem kazındı, bir kase kuruyemiş yedim ama bıraksanız bir kase daha yerimallah sonumu hayır etsin:)
Yarin yapacam mecburBiz aşeren olur yiyemez diye isim vermiyoruz kıııııııaaazzzz :)) yaprak sarması demişsin bide uğraşması zor Aman diyim :)
Ah kıyamamYarin yapacam mecburazcık yapim canımı istetti arkadaş
Neyse boşver arkadaş boş anina denk geldiAh kıyamamnefsini körelt evet yap ye birazcık. Biz boşunamı canım bişey çekti çok çok çok yesim falan diyoruz. Olmazki ama
Hayatım canın ne istiyosa ye ama tadimlik dibini getirmeBu saatte oturdum sağlıksız sağlıksız şeyler yiyorum ya aferin banaaaaaaagelsin kilolar, onu da geçtim artık çocuğuma üzülüyorum. Allahtan çok zararlı bişi değil. Olmasada olur ama nefis işte. Köreltmek öazım. Bu arada sanırım herkes uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?