2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rahim icindemi yara var?
evet canım rahimde yara var smer testi temiz fitil ve ilaçla da geçmedi hamile kaldım şuan onları da veremiyor temiz olur dedi düzenli kullanınca da işe yarar belki ben henüz o kadar istikrarlı olamadım

iyimis bu deneyecegim saol canim
rica ederim canım annemde deneyecek her zaman geçerli yani ...ama şuan daha da dikkatli olmak lazım ben unutuyorum bazı günler ama dikkat edeceğim inşallah bide günlük yapmaya çalış
birde idrarını tutma dedi bu da her zaman olmuyor tabi

Biliyorum yaptığı açıklamayı ama senin de dediğin gibi guvenmiyorum sözlerine. .bakalım neler olucak tatlım hakkımızda hayirlisi

Gecmis olsun canim.Insallah fayda eder sifa verir sirkeli su..

Bende sarı akıntı var kokulu değil.Progestan kullanıyorum vajinal yoldan.İlaç gelirken sarı akıntı onunla geliyor.İlaç m yapıyor iltihaplanmamı oldu anlamadım

Kızlar çoğunuzun mide bulantısı var biliyorum ama benim inanılmaz iştahım açık:) Kayınvaldem sarma yapmış 2 tabak ondan götürdüm akşam şimdi de resmen midem kazındı, bir kase kuruyemiş yedim ama bıraksanız bir kase daha yerim allah sonumu hayır etsin:)

Yediklerini nie sayiyonki aşk olsun hamileyiz şurda

Biz aşeren olur yiyemez diye isim vermiyoruz kıııııııaaazzzz :)) yaprak sarması demişsin bide uğraşması zor Aman diyim :)

Bu saatte oturdum sağlıksız sağlıksız şeyler yiyorum ya aferin banaaaaaaa gelsin kilolar, onu da geçtim artık çocuğuma üzülüyorum. Allahtan çok zararlı bişi değil. Olmasada olur ama nefis işte. Köreltmek öazım. Bu arada sanırım herkes uyudu

Hayatım canın ne istiyosa ye ama tadimlik dibini getirme boşa kiloya heccccccc gerek yok bide yiyip üstüne yatcan reflü olursun benim gibi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…