2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben gunluk ped kullaniyorum kullanmasammo acaba ya iccamasirida islannca kotu gelio ama mamtar yaparsa allah korusun kullanmiim bari
bende günlük ped kullanıyorum.çok temiz geliyordu bana bende mi kullanmasam.ama çamaşır ıslanır çok rahatsız eder o da.selpak koysak olur mu acaba?

benim var canım sabit dr um.birtek ona gidiyorum şu an için çok memnunum.beni 20-25 haziranda çağırdı.o da 12. 13. hafta gibi oluyor.11-14 haftalar arası 2li test var ondan öyle demiştir dr.

gunaydinnnnnnnnnnnn bugun doktora gtcez randevu yok doktr gelin dedi insallah gorunebilirim ve insallah bebisimde sikinti yoktur Allahimm
canım acil durumlarda alıyorlar erkenden gitmiştim bende hemen giriş yaptırmıştım dr sabah çağırdı kanamam oldu diye demiştim.hemen girdim muayeneye.

duyarsın bugün annesii : )) benımde bir kızım war ama yine kız istiyorm kızımın her zaman yanında olacak bir kız kardeşi daha olsun diye : )) ama insan merak ediyor cinsiyetini : )) çin takvimine baktım o da kız diyor ama Allahın dediği olur tabi...bana kızımda 9 ay erkek dediler bi doğdu kızzz kısmet yani canım...sende duyarsın miniğini güzel haberlerini beklşiyorum

Ben ayaklarını oynatinca ağladım kuzum kalbi dinlerken çok hastaydm o donem pek olayı farkedemedim:)huzurumoglusum ya adınız erkek mi istiyosunz canım bi çocuğunuz vardı demi

ay ben bide ayağını oynatınca heralde ağlamaktan bi hal olurum bizim hikayemiz biraz başka...ben 9 ay erkek diye bekledim bir doğdu kızzz : )) erkek beklerken kızımız sürpriz yaptı bize canım ondan kullanıcı adım huzurumwe oğluşum diye kaldı

Kızlar vücudunuza ne gibi değişiklikler oldu bu arada?
Ben 5 kilo aldım bile, hamile olduğumu daha bilmediğim ilk 7 haftada.. çok zayıftım o yüzden güzel oldu ama şuan hafif bir göbek var bende. Bebek daha küçücük bişey karnimin büyümesi garip geliyor ama büyüdü yine de :/ bir de göğüs bölgemde damarlarim çok belirginlesti, yeşil yeşil görünüyor..

bende aldım 3 kiloydu en son bidaha tartıyı görmek istemiyorum.göbeğim ve yanlarım şişti.ark lar ne hazırmış vücudun hamileliğe direk şekle girdin diye dalga geçiyorlar.göğüsler zaten kocaman

Tartıya çıkmaya korktuğumdan çıkmadım henüz
Göğüslerim milka ineği gibi oldu :))) Ve damarlarım o kadar belirgin ki görebiliyorum :)

Ay evet Milka ineği tabiri cuk oturdu.. damar konusunda yanliz degilmisim iyi ki :)
Hiç korkma her belirtiyi tüm hamişler yaşıyoruz.
Kızlar hamile kaldıktan sonra, herkese dua ediyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin diye. Sizde dua edin bebek isteyipte o kadar olmayan insanlar var ki Çok üzülüyorum....

Günaydın kızlar, ben de 3 kilo aldım, gögüslerde büyüme başladı, karnımda bebişin şişliği azcık var cogunlukla gazdan dolayı şişlik oluyor, doktorum öyle dedi yani Kalça ve catı kemiklrimde agrım oluyor, kasık agrılarım azaldı, yok denecek kadar az hem de Çabuk yoruluyorum bir de uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…