2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sabah cok güldüm milka inegi çok iyiymiş :) benim randevm 15.30 sabredemiyorum kızlar :/
:)) Ayy şükret en azından bugün randevun benim cuma günü randevum akla karayı seçtim gün geçmiyor tam 1 ay olacak göremedim daha minnoşumu Güzel haberlerle gel bize Bebişin fotosunuda isteriz ona göre

Ben 57,5 ile başladım. Şuan 58,5. Oğluma hamileyken havadaki bulutları bile yiyesim gelirdi ama şuan yiyecek birşey bulamıyorum. Sadece meyve ve salata istiyor canım. Genelde de aç kalıyorum. O yüzden 2,5 ayda sadece 1 kilo alabilmişim.

Bende ocak annelerinin arasındayım artık deilim tedavilerimden sonra kendilinden hamile kalmak çok sevindirmisti ama boş gebelik bebek gelişmemiş şuan adetim gelir gibi lekem var insallah kolay atlatırım allahım sizin bebeklerinizi korusun

Günaydın herkese,
Mide bulantılarım sabah değilde genelde öğleden sonra ve aksam olurdu sürekli söyleniyordum. Amma ters insanım diye. Bu sabah gördüm nasıl oluyormuş. ( buraya ebemin örekesi yazmıştım ama kibar olayım diye değiştirdim). Siz düşünün artık. Ilaçlar kar etmiyor. Leblebi Çubuk kar etmiyor. Napacağımı şaşırdım.

Neyse çabucak geçen bi hafta Olmasını diliyorum.

üzüldüm canım geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.en yakın zamanda tekrar hamile kalman dileği ile..

Günaydın kızlarrrrr ,çok güzel bir hafta olsun inşallah :)
İlacımı evde unutmuşum mide bulantısı için olan , emedur var şirkette ,hamileler içebiliyor muydu onu bilen var mı?

Canımm benimm, rabbime sığın elbet bir bildiği vardır senin için en hayırlısını böyle yazmıştır. Eminim kolay değil yaşadığın durum, tez zamanda kolay atlatırsın inşallah çalışmalara ara verme, kimyasal ve boş gebeliklerden sonra, vucüt tekrardan kendisini hazırlıyormuş gebelik oluşturmak için. Şükret genede, hamile kalabildiğin için, önümüzdeki aylar senin için güzel haberler getirsin inşallah canımmm.. Bol bol dua et allaha, hayırlısını iste.

Geçmiş olsun, üzüldüm.. Umarım yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bir sorun çıkmaz

Selam kızlar, hamilelik nasıl gidiyor bakalım :) Ben bu 2 haftadır biraz daha iyiyim çok şükür.. Bu arada geçen hafta başka bir doktora gittik, ilk gittiğimiz doktora göre 9 haftalıktı, bu doktor alttan baktı ve 8 haftalık olduğunu söyledi, yani benim doğum tarihi 1 hafta daha ileri gitmiş oldu neysee bu arada ilk defa kalp atışlarını da duyduk, gerçekten çok mükemmel bir duyguydu 12.hafta da tekrar çağırdı doktor, 2'li testler yapılacakmış.. off daha 3 hafta var, sürekli gidip bebeğimizi görmek istiyoruz artıkk bakalım İnşallah her şey yolunda gider de, bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

ben gunluk ped kullaniyorum kullanmasammo acaba ya iccamasirida islannca kotu gelio ama mamtar yaparsa allah korusun kullanmiim bari
Canim ben gebelikten once 2 kez mantar oldum.Benimde ilk evlendigim zamanda akintim coktu.Zaten genelde herkes oluyormus mantar.Bende baya fitil kullandim.Smear testi yapildi kotu bisey cikmadi cok sukur ama doktorda ic camasiri utulememi gunluk ped pecete pamuk vs koymamami soyledi.Ben utuluyordum ama gunluk ped kullaniyodum.Cok sukur gecti fitilinde etkisiyle.Hamile kaldigimdan beri akinti var bide ustune jel kullaninca artti..Gun ici surekli camasir degistiriyorum mecbur canim

787

o problem bende de var, üstelik kötü kokulu bir akıntı geliyor, zaten bu aralar midem aşırı hassas, tuvalete gittiğimde o kokudan aşırı midem bulanıyo, sürekli çamaşır değiştiriyorum ama başa çıkamıyorum artık, günlük ped kullanmaya başlayacağım mecbur.. doktoruma da söylemedim daha, bir dahaki muayenede söyleyelim bari, yanımda da eşim oluyor çekiniyorum onun yanında söylemeye..

Zahidemmm canim Rabbim sabrini artirsin nolur cok yipratma kendini.Uzulmemek elde degil ama umutsuz olma.Bende gecen sene haziranda kimyasal gebelik yasadim..Kac kez doktora gittim.ilac icin yada asilama yapın yada tup bebege baslamak.istiyorum dedim.Yasin genc bekle bi kez hamile kalmissin yine kalirsin diyip durdular...Hamile kaldigim ay klomen kullandim ama Rabbim nasip etmese hepsi bos.ALLAH sana saglikli hayirli evlatlar nasip edicek canim ben inaniyorum...Simdi biraz vucudun dinlensin bi kac ay sonra guzel haberlerini alicaz

Peki sendemi kullaniosun progestn canim...Akinti normalde kokulu olmasini bilemedim

Hayır ben hiç bir ilaç kullanmıyorum, Mantar olabilir sanırım benimki, daha önce de birkaç kez oldu kendiliğinden geçti, ama hamilelikte tehlikesi var mıdır ki acaba..
Inan hic bilmiyorum canim.Bence doktorunu ara sor.Hani randevuna daha varsa gecikmis olma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…