2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun be kuzum bu arada...bende böyle hastaydı şöyleydi diyince siz üzülğyorum...insanın aklı gidiyor..
allah sabır ve şifa versin..havalar bohk gibi ya
Burda su an mevsim sonbahar gibi birçok kişi de yine hasta. Geçen eltimlere gittik çocuğu öpüp opup durdu sonra da demez mi ayy çok rahatsızım hapsirip duruyorum. Bunları duyduğumda iş işten geçmişti. Zannımca oğlum ondan kaptı. Çünkü ilkini de o şekilde kalmıştı . İnşallah bu sefer bise olmadan atlatiriz .
Sağol bu arada pembe

Ya madem hastasın öpme çocuğu a mübarek, ben anlamıyorum koca koca insanlar bunu bilmiyormuş gibi davranıyor

Ahh bende hastayım. Usutmusum kizima pek yaklasmiyprum ama emziriyorum sütümden geçer değil. Mi

Bence de doymadigindan degildir canm. Bazen huzursuz oluyorlar anlayamiyoruz elbette ama mutlaka biselerdenrahatsiz olmustur. Bnmki de gece 11de yatti ama hep donuyordu,sabah 5e kadar 5kez kalkti sanirm.. Ve emmek icin uyanmadi hicbirinde de,mutlaka beni istedi kucagimda guzel daliyordu cunku.. Du bakalim az daha sabredelim sonra biz de baslariz hafiften ek gidaya. allah kolaylik versin tatlim,zor cunku gun icinde de hep kosturuyoruz yorgun dusuyoruz. Op pasani

Kızlar ateşi 37,5-37,7 arasında degisiyo hep ilaç vermistm üstü de çok ince bir tulbent var. Bi sıkıntı olmaz ınş.

Gecmis olsun cnm. Nereden olcuyosun atesini? En dogru sonuc popisndenmis biz hep ordan olcuyoruz ve o sekil genelde 37.5-37.7arasi benimkinin. 38den sonra dikkat edilecekmis. Uc gun dikkat edin diyorlar 3aydan buyukler icin,hala devam ederse doktoru arayackmissin. Baska bi rahatsizligi fln var miydi yoksa disten mi acaba cnm ?

selam güzel annelerrr
yine yüz sayfa dırdır
yetişemem
özledim
tatil bitti geldik evdeyiz
evim evim güzel evimm
sıkıntılı bir durum yok sizde inşallah
Millet banlaniyor. Bebekler gece gunduz uymuyor. Gece aglamalar. Meyve pureleri sebze tarifleri falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…