- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #91.821
Hos geldinselam güzel annelerrr
yine yüz sayfa dırdır
yetişemem
özledim
tatil bitti geldik evdeyiz
evim evim güzel evimm
sıkıntılı bir durum yok sizde inşallah
anammmMillet banlaniyor.Bebekler gece gunduz uymuyor. Gece aglamalar. Meyve pureleri sebze tarifleri falan filan
sağol tatlımmmHos geldin
Benim kız çok huysuz, anamızı ağlatıyor sağolsun. Kaşık mamasına başladık, biberon almaz oldu, kaşık maması desen kabız yapıyor. Günde bir kere veriyorum, onun haricinde biberon vermeye çalışıyorum ama içe içe 30 cc içip bırakıyor, sanırım sıcaktan. Uyumuyor, yemiyor, vız vız vız vız. O ter içinde ben ter içinde kaç gündür kafayı yedim, klima açıyorum artık ama iştahsızlığına bir çözüm olmadı maalesef. Bıçakla kesmiş gibi gündüz uykuları da azaldı, gündüz en fazla 30-40 dakika uyuyor.
Canım çok haklisin unutmayiz canım inşallah döneriz iki yıl sonra düzene girer iki yasinda ise başlayacam uykusuz yorgun işle çok zor olurBu bebisler böyle yapmasa biz nasil doğum ve sonrası a(nı)/(cı)larımızı unururuz?
Hafizamiz bu uykusuzlukla formatlaniyor sanki :)
2 yıl sonra fabrika ayarlarimiza döneriz :))))
Ihlamur iç..Ahh bende hastayım. Usutmusum kizima pek yaklasmiyprum ama emziriyorum sütümden geçer değil. Mi
Bu arada benim sleepy bezler geldi.
Dün bağladık.
Kaka denememiz başarılı :) sızıntı yok.
Dokusu çok yumusak, kokusu hiç yok.
Bel kisminda esnek bantlar var ( bu benim olmazsa olmaz kriterim).
Çiş göstergesi mevcut.
Bebisim rahat etmise benziyor.
Emin olamadığım tek nokta bant kisimlari cildini terletmis gibi geldi.
Ama diğer bezlerde buna hiç dikkat etmemisim.
Eğer bu durum dune mahsus ise, ben bu bezi çok begendim.
150 tane bez 60 tl.
Duyunca eşim de çok beğendi :)))
Arkadaşlar, sanırım bel bölgesini terletiyor bu bezÇok yumuşak canim.
Benim sıralaman şu yönde:
(1) sleepy ( terletme isi yoksa)
(2) active
(3) premium care
Islakligi nasıl hissettiriyor bilemem ama active den daha iyi olduğu kesin.
Sana bisey deyimmi? Bizim bu kizlardan cekecegimiz var, ahada bi taneside ayagimdaBenim kız çok huysuz, anamızı ağlatıyor sağolsun. Kaşık mamasına başladık, biberon almaz oldu, kaşık maması desen kabız yapıyor. Günde bir kere veriyorum, onun haricinde biberon vermeye çalışıyorum ama içe içe 30 cc içip bırakıyor, sanırım sıcaktan. Uyumuyor, yemiyor, vız vız vız vız. O ter içinde ben ter içinde kaç gündür kafayı yedim, klima açıyorum artık ama iştahsızlığına bir çözüm olmadı maalesef. Bıçakla kesmiş gibi gündüz uykuları da azaldı, gündüz en fazla 30-40 dakika uyuyor.
Kırkı çıkana kadar çekmediğimi şimdi çekiyorum Atomum, sorma ne haldeyim sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım, başım duman 
Gece sahuru yapan kocam gelmiş odaya yüzüme bir nur indi sandım
Telefonun ışığı bunumu alcaz dedi..
Bi git yaa sabah sabah dedim..
Gelinen kıvam bu
Insallah sonucunda bir dis gelirde bu kadar sikintiyi bosa cekmezsin :) bizimkide ishal gibi gidiyo bugun zaten geceden beri inliyodu uyumadi zortlatti rahatladi. Dis belirtileriymis bunlar, azcik ates, ishal..Kızlar oğlumun ateşi 37.5 civarlarında tam dusmedi salyasii bugün çok arttı su an uyuuyo. Takipteyim
Bi de bakalım bez moduna döndürdük herifleri..
Ben bizimkine zurafe bu kadarmis desem ne der aceba? Dur aksam deyim bi
Alsinlar tabi yaaBi de bakalım bez moduna döndürdük herifleri..
Eee yemek yapıyom uyucam diyom azgın dişlerle başbaşa kalınca mecbur alcak..
Bizim adam gene yok aksama. Adam yalilarda iftara gidiyo bebende evdeki patatesi yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?