2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız çok huysuz, anamızı ağlatıyor sağolsun. Kaşık mamasına başladık, biberon almaz oldu, kaşık maması desen kabız yapıyor. Günde bir kere veriyorum, onun haricinde biberon vermeye çalışıyorum ama içe içe 30 cc içip bırakıyor, sanırım sıcaktan. Uyumuyor, yemiyor, vız vız vız vız. O ter içinde ben ter içinde kaç gündür kafayı yedim, klima açıyorum artık ama iştahsızlığına bir çözüm olmadı maalesef. Bıçakla kesmiş gibi gündüz uykuları da azaldı, gündüz en fazla 30-40 dakika uyuyor.

Kırkı çıkana kadar çekmediğimi şimdi çekiyorum Atomum, sorma ne haldeyim sorma kederdeyim, sorma yangınlardayım, başım duman 

Bence de doymadigindan degildir canm. Bazen huzursuz oluyorlar anlayamiyoruz elbette ama mutlaka biselerdenrahatsiz olmustur. Bnmki de gece 11de yatti ama hep donuyordu,sabah 5e kadar 5kez kalkti sanirm.. Ve emmek icin uyanmadi hicbirinde de,mutlaka beni istedi kucagimda guzel daliyordu cunku.. Du bakalim az daha sabredelim sonra biz de baslariz hafiften ek gidaya. allah kolaylik versin tatlim,zor cunku gun icinde de hep kosturuyoruz yorgun dusuyoruz. Op pasani[/QUOTE]
Canım aynen emiyor ama bir iki dakika ben de açıktığını düşünmüyorum ama sebep ne bilemedim canım geçecek bu donem de inşallah ama uykusuzluk beni çok yoruyor ama çok tatlılar ya benim kucağında çok mutlu başkasına gitse bile beni izliyor gülüyor bana yavrum ya onlar için herşeye değer öpüp kokluyirum

Bu bebisler böyle yapmasa biz nasil doğum ve sonrası a(nı)/(cı)larımızı unururuz?
Hafizamiz bu uykusuzlukla formatlaniyor sanki :)
2 yıl sonra fabrika ayarlarimiza döneriz :))))
Canım çok haklisin unutmayiz canım inşallah döneriz iki yıl sonra düzene girer iki yasinda ise başlayacam uykusuz yorgun işle çok zor olur

Kızlar apartmandaki kadının iki çocuğu var biri ömer kaganla biri bir yaşını geçmiş bana sut koruyor diye güvenme dedi ben hamile kaldım dedi valla tirstim eşimi aradım gebelik testi al gel diye yaptım sonic negatif içim rahatladı ne zaman regl olacam merakla bekliyorum

Çok yumuşak canim.
Benim sıralaman şu yönde:
(1) sleepy ( terletme isi yoksa)
(2) active
(3) premium care
Islakligi nasıl hissettiriyor bilemem ama active den daha iyi olduğu kesin.
Arkadaşlar, sanırım bel bölgesini terletiyor bu bez
Prima Active takiyorum terleme yok, sleepy takiyorum vucudunun lastik kısımlarına gelen yerleri nemli
Çok uzuldum. Böyle olmasa süperdi...

Sana bisey deyimmi? Bizim bu kizlardan cekecegimiz var, ahada bi taneside ayagimda yapis yapisiz...

Kızlar oğlumun ateşi 37.5 civarlarında tam dusmedi salyasii bugün çok arttı su an uyuuyo. Takipteyim
Insallah sonucunda bir dis gelirde bu kadar sikintiyi bosa cekmezsin :) bizimkide ishal gibi gidiyo bugun zaten geceden beri inliyodu uyumadi zortlatti rahatladi. Dis belirtileriymis bunlar, azcik ates, ishal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…