• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En son başlangıç kilomdaydım. Şimdi bilemiyorum :KK71:
Hımm iyi ozaman ben yiyemiyorum ya azıcık yiyorum hemen davul gibi oluyorum karnım şişiyor midem yanıyor çok fena yani zaten 9 dan sonra sadece su başka hicbise yok survivoru bile ödül zamanı kapatıyorum canım cekmesin bu saatte yiyemem diye :KK70::KK71:

Huhuuuuu gunaydin 4 saat uyudum sadece hatunlar ayaklarım yanıyor sabahın köründe uyandım uhuyamiyom camları açtım hava gelsin diye yanıyorum kalkinnn hadi :110::oops:

Kahve yada kirmizi leke yoksa korkma.Bende gunde kac kez iccamasiri degistirmek zorunda kaliyorum.Hemsirede jel8n posasi geliyo dedi.Gunluk pedde kullanmak istemiyorum mantar yapiyo demisti doktor daha onceden.Bide onla ugrasamam Allah korusun
ben gunluk ped kullaniyorum kullanmasammo acaba ya iccamasirida islannca kotu gelio ama mamtar yaparsa allah korusun kullanmiim bari

Huhuuuuu gunaydin 4 saat uyudum sadece hatunlar ayaklarım yanıyor sabahın köründe uyandım uhuyamiyom camları açtım hava gelsin diye yanıyorum kalkinnn hadi :110::oops:
gunaydinnnnnnnnnnnn bugun doktora gtcez randevu yok doktr gelin dedi insallah gorunebilirim ve insallah bebisimde sikinti yoktur Allahimm

gunaydinnnnnnnnnnnn bugun doktora gtcez randevu yok doktr gelin dedi insallah gorunebilirim ve insallah bebisimde sikinti yoktur Allahimm
Ins cnm benim ama sıkıntı yok suan kanama falan korkma ayrıca günlük Ped sakin kullanma direk mantar sebebi......saat kaçta gideceksin yağmurda yağıyor

Ins cnm benim ama sıkıntı yok suan kanama falan korkma ayrıca günlük Ped sakin kullanma direk mantar sebebi......saat kaçta gideceksin yağmurda yağıyor
9.bucukta cikoca evden esim izin alip gelicek alamazsa oglen gideriz dedi. ama komsumda hamile 2 hafta var aramizda onun randevusu 10.30da o benle girersin yada ben derim icerde dedi onla gidersek daha kolay girerim içeri diye düşünüyorum ama sonucta acil bi durum esneklikleri vardir heralde kullanmicam bugunden itibaren o kolaylik geliodu ama bide mantar cikarsa vah ki vay

9.bucukta cikoca evden esim izin alip gelicek alamazsa oglen gideriz dedi. ama komsumda hamile 2 hafta var aramizda onun randevusu 10.30da o benle girersin yada ben derim icerde dedi onla gidersek daha kolay girerim içeri diye düşünüyorum ama sonucta acil bi durum esneklikleri vardir heralde kullanmicam bugunden itibaren o kolaylik geliodu ama bide mantar cikarsa vah ki vay
Hadi bakalım mutlu haberlerle geleceksin inş :KK71:şimdi bu gittiğinde ikili test için tarih verecektir artık benim doktor 11+3 e randevu verdi bakalim

Birde senin tarih değişti dimi geç döllenmemi dedi doktor sen ocak başı degilmiydi hemen

Kızlar sayfalar çabuk ilerliyor her şeyi okuyamiyorum, bir şey merak ettim, sabit olarak bir doktorunuz var mı şuan? Benim hala yok :( 2 farklı doktora gittim + aile hekimi. Sabit bir doktorum olmadığı için şu hafta gel şu testi yaparız diyen de yok.. kafam karıştı biraz. Aile hekimi şey yolunda zaten 12. haftanda git dedi. Sizlerde de öyle mi, yani bir sonraki randevu 12. hafta mı?

Back
X