- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.821
Engel olamıyorum cimcimHayatım canın ne istiyosa ye ama tadimlik dibini getirmeboşa kiloya heccccccc gerek yok bide yiyip üstüne yatcan reflü olursun benim gibi Allah korusun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engel olamıyorum cimcimHayatım canın ne istiyosa ye ama tadimlik dibini getirmeboşa kiloya heccccccc gerek yok bide yiyip üstüne yatcan reflü olursun benim gibi Allah korusun
![]()
Amaannnnn önümüzdeki aylarda sana kim yemek yetistirir kız hehehhehheEngel olamıyorum cimcim![]()
En son başlangıç kilomdaydım. Şimdi bilemiyorumKilo almismisin peki hiç
Hımm iyi ozaman ben yiyemiyorum ya azıcık yiyorum hemen davul gibi oluyorum karnım şişiyor midem yanıyor çok fena yani zaten 9 dan sonra sadece su başka hicbise yok survivoru bile ödül zamanı kapatıyorum canım cekmesin bu saatte yiyemem diyeEn son başlangıç kilomdaydım. Şimdi bilemiyorum![]()
ben gunluk ped kullaniyorum kullanmasammo acaba ya iccamasirida islannca kotu gelio ama mamtar yaparsa allah korusun kullanmiim bariKahve yada kirmizi leke yoksa korkma.Bende gunde kac kez iccamasiri degistirmek zorunda kaliyorum.Hemsirede jel8n posasi geliyo dedi.Gunluk pedde kullanmak istemiyorum mantar yapiyo demisti doktor daha onceden.Bide onla ugrasamam Allah korusun
bende evde uzaniyorum ama evde bile biraz ayaktâ fazla kalayim agri girioCanım benim de belim ağrıyo.dışardaysam uzun süre oturunca mesela.ayağa kalkıp yürüyüncw hafifliyo.evdeyken de yüzde doksan uzanıyor oluyorum
gunaydinnnnnnnnnnnn bugun doktora gtcez randevu yok doktr gelin dedi insallah gorunebilirim ve insallah bebisimde sikinti yoktur AllahimmHuhuuuuu gunaydin 4 saat uyudum sadece hatunlar ayaklarım yanıyor sabahın köründe uyandım uhuyamiyom camları açtım hava gelsin diye yanıyorum kalkinnn hadi![]()
Ins cnm benim ama sıkıntı yok suan kanama falan korkma ayrıca günlük Ped sakin kullanma direk mantar sebebi......saat kaçta gideceksin yağmurda yağıyorgunaydinnnnnnnnnnnn bugun doktora gtcez randevu yok doktr gelin dedi insallah gorunebilirim ve insallah bebisimde sikinti yoktur Allahimm
9.bucukta cikoca evden esim izin alip gelicek alamazsa oglen gideriz dedi. ama komsumda hamile 2 hafta var aramizda onun randevusu 10.30da o benle girersin yada ben derim icerde dedi onla gidersek daha kolay girerim içeri diye düşünüyorum ama sonucta acil bi durum esneklikleri vardir heralde kullanmicam bugunden itibaren o kolaylik geliodu ama bide mantar cikarsa vah ki vayIns cnm benim ama sıkıntı yok suan kanama falan korkma ayrıca günlük Ped sakin kullanma direk mantar sebebi......saat kaçta gideceksin yağmurda yağıyor
Hadi bakalım mutlu haberlerle geleceksin inş9.bucukta cikoca evden esim izin alip gelicek alamazsa oglen gideriz dedi. ama komsumda hamile 2 hafta var aramizda onun randevusu 10.30da o benle girersin yada ben derim icerde dedi onla gidersek daha kolay girerim içeri diye düşünüyorum ama sonucta acil bi durum esneklikleri vardir heralde kullanmicam bugunden itibaren o kolaylik geliodu ama bide mantar cikarsa vah ki vay
Birde senin tarih değişti dimi geç döllenmemi dedi doktor sen ocak başı degilmiydi hemen9.bucukta cikoca evden esim izin alip gelicek alamazsa oglen gideriz dedi. ama komsumda hamile 2 hafta var aramizda onun randevusu 10.30da o benle girersin yada ben derim icerde dedi onla gidersek daha kolay girerim içeri diye düşünüyorum ama sonucta acil bi durum esneklikleri vardir heralde kullanmicam bugunden itibaren o kolaylik geliodu ama bide mantar cikarsa vah ki vay
Bizmde 20 haziranda muayenemz sabirszlaniorm 11 haftadaym ama hala bulanti devam ama hafiften istahim acildigünaydın güzel anneler temmuzun 3 ünü iple çekiyorum bulantılarım bir nebze geçti ama herşey kokuyor burnuma sizler nasılsınız
Günaydın ne var temmuzdagünaydın güzel anneler temmuzun 3 ünü iple çekiyorum bulantılarım bir nebze geçti ama herşey kokuyor burnuma sizler nasılsınız
ikili test yaparlar dimi 20 hazirandsBizmde 20 haziranda muayenemz sabirszlaniorm 11 haftadaym ama hala bulanti devam ama hafiften istahim acildi
ikili test icin 27 haziran a almistin randevu canim evet 2 hafta geriden gidiorm ocak basi olmaz dedi doktr bnde haftalari daha rahat gormek icin ona ayarladimikili test yaparlar dimi 20 hazirands