• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben işte en son ayın 3 ünde gitmiştim 4+6 haftalık dedi 10 gün sonra gelirsin demişti baklm işlh duyarz
duyarsın o zaman annesi, sonrası rahat zaten taaa 1 ay sonraya randevu veriyor ama geçmek bilmiyor tabi 1 ay ö yüzden kalp atışını duyunca bence videoya çekin yada ses kaydı alın, dinlersiniz sonradan ben yapmadım pişmanım :(

Benim de düngeceden beri sol kasığım ağrıyo bide vajinamdan îçeri doğru arada bir bi ağrı vuruyo saniyelik. Kanama yada leke yok ama eşîm doktoru ara söyle diyo da doktor kanaman yoksa normal cevabını vercek yüksek îhtimal. Sizce ne yapmalıyım dayanılmayacak bi ağrı değil ama hissettikçe rahatsız ediyo.
aynen ya doktor kesin normal o normal der:D Benim de hep öyle diyor ama bence ara sonuçta doktorun senin o kadar para ödüyoruz, cevabı öyle de olsa sen ara arayı açma doktorla :) .Benim de bugün agrım başladı mesela artık sallamıyorum, bebiş büyüyor ya ondan ya da kemikler değişiyor ondandır diye

Benim de düngeceden beri sol kasığım ağrıyo bide vajinamdan îçeri doğru arada bir bi ağrı vuruyo saniyelik. Kanama yada leke yok ama eşîm doktoru ara söyle diyo da doktor kanaman yoksa normal cevabını vercek yüksek îhtimal. Sizce ne yapmalıyım dayanılmayacak bi ağrı değil ama hissettikçe rahatsız ediyo.
bir de dinlenince yatınca falan geçiyor mu dikkat et dinlenince cogunlukla geçiyordur benim agrılarım

Günaydın kızlar ; ( internet paketim bitmişti Çoktandır giremedim geçmişte 200 sayfayi geçmiş oku oku bitirmeden benim.mide bulantilarim uykular devam mesala suan hala kahvaltı sofrası toplanmadi... yemek yapamıyorum evi süpürmem lazım of of ben gibi olan varmı

mesela ben, çalışıyorum evle alakam kalmadı resmen aksam eve girer girmez yataga atıyorum kendimi :D Sağolsun eşim de yemek hazırlıyor mecburen, yapmıyor tabi annemler getirior yemeği de bir kayınvalidem bir benim annem sanslıyız o yüzden, evi de pislik götürecek yakında temizlikçi gelmesi lazım

aynen ya doktor kesin normal o normal der:KK70: Benim de hep öyle diyor ama bence ara sonuçta doktorun senin o kadar para ödüyoruz, cevabı öyle de olsa sen ara arayı açma doktorla :) .Benim de bugün agrım başladı mesela artık sallamıyorum, bebiş büyüyor ya ondan ya da kemikler değişiyor ondandır diye
8. Haftanın başında oluyo diye okumuştum sanırım yunurtalıktan plasenteya mı ne aktarılıyomuş yada öyle bişi işte :110: Düngece yatmadan önce başladı ağrım ama uykumdan uyandırmadı öyle şiddetli bi ağrı değil de sabah kalktım hala kasığımda ağrı devam ediyo yatıyorum şimdi. Sadece idrarmın rengi çok koyuydu sabah acaba enfeksiyonmu dedim gerçi günde 3 lt.ye yakın su içiyorum o da nasıl olcaksa :KK76: Pzt günü kontrolüm var bakalım biraz daha bekleyeyim en iyisi.

Anca kahvaltı sofrasını kaldırdım midem karışa karışa :KK48: Yemek görmek istemiyorum adeta yaa. Hele ki peyniri çerez gibi sade sade yiyen ben peyniri ağzıma atınca midem kalkıyo :KK14:
Yaaaaa sevdiğimiz şeyleri yiyemiyoruzzz aynennn :KK53: biri beni görse nereyle güler bilmiyorum bi tane bişe ağzıma atıyorum iyyy bu değil sonra başka sonra başka bi bakiyom doymusum tiksine tiksine :KK70::KK71:

Canim ayni bi anlik agri arada bana da oluyor. Doktora sorarim simdi bekliyorum bakalim. Ama ben normal oldugunu dusunuyorum sonucta icimizde bir can var :) cok evham yapma kendini yipratirsin, akisina birakkkk :))

8. Haftanın başında oluyo diye okumuştum sanırım yunurtalıktan plasenteya mı ne aktarılıyomuş yada öyle bişi işte :110: Düngece yatmadan önce başladı ağrım ama uykumdan uyandırmadı öyle şiddetli bi ağrı değil de sabah kalktım hala kasığımda ağrı devam ediyo yatıyorum şimdi. Sadece idrarmın rengi çok koyuydu sabah acaba enfeksiyonmu dedim gerçi günde 3 lt.ye yakın su içiyorum o da nasıl olcaksa :KK76: Pzt günü kontrolüm var bakalım biraz daha bekleyeyim en iyisi.
zararsız zararsız benim de 1-2 haftadır bayagı koyuydu idrarım su içmeme ragmen akıntım da bir ara koyu renk geldi geçti şimdi vücutta neler oluyorsa artık sag salim büyüsünler de Allahım yardımcımız olsun

ben de aynı iğneden oldum dün devam etmesi endişelendiriyo bn de dinleniyorum uzanıyorum bi şey yapmıyorum canım inşallah geçer :110:
geçer canım korkma..bir hafta gelmişti benim.sonra yine arAdım dr hala geliyor diye.birşey olmıcak dedi.hiç sıkıntı yapma.dr u aradıktan sonra bidaha gelmedi :KK68: birde ben kan uyuşmazlığı iğnesi oldum.sizde var mı bilmiyorum eğer varsa kanama olduğunda yapılıyormuş:KK59:

Benimde tam adet günümde başladı. Doktora söyledim ama ondan olmaz dedi. Biran önce kesilsinde bizde rahatlayalım :KK43:
benimde tam adet günümde olmuştu.dr a sordum o da bana alakası yok dedi ama hep öyle olurmuş büyüklerimize.bu yüzden adet oldum sanıp hamile olduğunu anlamayanlar var 2 ay 3 ay

Y Yellu nasılsın canım ,nasıl gıdıyor , benım gögüsler bu aralar felaket şiş ve agrıyor . sende varmı böle bişey?
selam canım iyiyim de mide yanmasıyla başım dertte inanki :( göğüslerim 2 gündür balon gibi oldu :) el değmiyor. doktor krem vermişti aslında ama nette araştırdığım 3.aydan itibaren kullanıyormuş herkes. napsam bilemedim.

Allah devlet hastanesine dusurmesin.. Sicak, havasiz, tika basa dolu, asistanlar mal gibi, doktorla henuz gorusmedim ama iceride bagirinan birsey var. Eger bnden haber alamazsaniz kesin karakolluk oldum :))) bana oyle bagirmaya curet ederse muhtemelen yolarim.. Hala beklemedeyim, bir daha devlet hastanesimi ? ASLA !

Allah devlet hastanesine dusurmesin.. Sicak, havasiz, tika basa dolu, asistanlar mal gibi, doktorla henuz gorusmedim ama iceride bagirinan birsey var. Eger bnden haber alamazsaniz kesin karakolluk oldum :))) bana oyle bagirmaya curet ederse muhtemelen yolarim.. Hala beklemedeyim, bir daha devlet hastanesimi ? ASLA !
Ciktinmiii noldu

selam canım iyiyim de mide yanmasıyla başım dertte inanki :KK43: göğüslerim 2 gündür balon gibi oldu :) el değmiyor. doktor krem vermişti aslında ama nette araştırdığım 3.aydan itibaren kullanıyormuş herkes. napsam bilemedim.

bu cumartesı gıdıcem bende doktora kalp atısını duymaya , gittiğimde sorıyım gögüs agrısı ıcın ne verıcek .bu cumartesı gidicektin sende doktora dımı ?

duyarsın o zaman annesi, sonrası rahat zaten taaa 1 ay sonraya randevu veriyor ama geçmek bilmiyor tabi 1 ay ö yüzden kalp atışını duyunca bence videoya çekin yada ses kaydı alın, dinlersiniz sonradan ben yapmadım pişmanım :KK43:
Arkadaşım gelcek canım çekçek o valla 10 güne zor dayandm 1 ay nası geçer bilmem sağlıklı olsnlarda varsın bekleyelm :)

Ciktinmiii noldu
Çıktım canım çıktım.. Şimdi eve girdim. Doktorun odasına girdim, sedye yoktu, çatalda ultrasona bakıldı, ultrason aletini kullanmayı bilmiyordu, telefon ile konuşup öğrendi, bebeği ölçtü nasıl gördüyse o ekranda ben bebeğimi seçemedim, 9+1 gün beklediğin gibi mi dedi, hayır dedim ekran görüntüsünü değiştirdi tekrar ölçtü, 9+4 en fazla böyle çıkıyor dedi, e dedim ultrason görüntüsünü vereceksiniz değil mi dedi , bebeğinin kalbi atıyor yetmez mi dedi, o ne demek be dedi, yetmez tabiiki doktorsun sen dedim herşeyi açıklayacaksın, o görüntüyüde cebinden vermiyosun o benim hakkım dedim. Verdi. Çok bilen hastalarda beni bulur dedi sessiz sessiz, keşke sende biraz birşeyler bilsende bir anneyle böyle konuşulmaması gerektiğini idrak etsen dedim. Sustu. İdrar testini bu barkodla al dedi sert sert. Hiç birşeyimi sana yaptırmam dedim. Senide şikayet edicem dedim çıktım odadan. Hastanenin önündede bir güzel ağladım. Sinirimi tam alamadm çünkü. Bebeğimmi hareket ederken görür gibi oldum ama ekran net değildi.. Çok üzgünüm. Meleğimi görmeye gitti , stres oldum geldim. Özelden şaşmam, haftaya gideceğim..

bu cumartesı gıdıcem bende doktora kalp atısını duymaya , gittiğimde sorıyım gögüs agrısı ıcın ne verıcek .bu cumartesı gidicektin sende doktora dımı ?
evet canım cumartesi öğleden sonra gideceğim Allahın izniyle. bende krem olayını detaylı soracağım. gittiğimizde bebişimizi de kalp atışlarını da görürüz inşallah :) birde benim çok gazım varya. normalde akşamları olurdu sabahtan beri karnım sert şiş değişik :/

Back
X