2016 Şubat Anneleri

ben de sünger sağlıksız diye biliyorum. Nereye gitsem visko öneriyorlar

donanımhaber diye bi blog var orda bebekler için diye bi safa var, deneyimli, sağlıklı ve indirimleri paylaşıyorlar
eşim orda ki yorumlara bakarak sünger alacağız dedi, ama dediğim gibi ds diye bi şey var ona göre alacakmış
netten başka yerde de okudum süngeri önerdiler, kafam karışıyor böyle şeylerde, kocama devrettim

benim eşim de bazen bakıyor oraya. İyi yapmışsın canım biraz da onlar araştırsınlar. Ama bazı konularda internetteki yorumlar çelişkili olabiliyor. Yine de araştırıp karar vermek en iyisi. Tecrübesiz olduğumuz için

Kızlar merhaba Hayırlı Cumalar herkese, size danışmak istediğim bir husus var, kamu kurumunda çalışıyorum, 21 Aralıkta doğum iznine ayrılabiliyorum, aslında ben en azından 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum, ancak geçici olarak verilen bir müdür var, gece doğru düzgün uyuyamadığım için sabah kalkmalarda sıkıntı yaşıyorum, işe geç kalıyorum, daha öncesinde sıkıntı olmuyordu, ancak şimdi verilen müdür sıkıntı yapıyor, benim hamilelik stresim yetiyor zaten bi de müdürü çekemiycem sanırım. sizce 32.haftada ayrılayım mı? yoksa 35.haftaya kadar devam mı edeyim karar veremedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?

canım arada 3 hafta var bence biraz daha sık dişini. ne kadar geç ayrılırsan o kadar geç başlarsın.

Bende baktım çok var içinde o kadar kullanmayız. Almayacagım bende. Ped olanlardan almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra ilk pedi onlar koyuyor zaten. Kilot alırsak onu degiştirirken pijamayı çıkarıp giyecegiz falan zor iş bence.

Canım o kilot lar cıt cıt lı oluyor canım

Kızlar bugün kontrolumuz vardı. 29+6 yiz 1480 gr 41 cm olmuşuz. Bebiş iyi ama aşağıda. Serviks yani rahim ağzı da 24 mm ye düşmüş. 2 hafta once 30 mmdi.Canım çok sıkıldı. 2 hafta rapor verecek sonra izne ayıracak. Benim okul işi bitti yani. Erken doğum riskin var ama her aşağıdaki bebek erken doğacak diye bir şey yok, Dinleneceksin dedi. İnşallah erken gelmez bebeklerimiz.

söylediklerinde haklısın canım. aslında kişiye göre değişiyor. biz hafta sonu evde durmayan bir çiftiz, mutalaka dışarı çıkarız kar kış demeden :) eee birde aileler başka memlekette şehir dışıda çok oluyor. ozaman bence iyiki almışız. kimseyi dinlememk gerek. herkes kendi hayatına göre söylüyor. evet evde bile gerekli aslında puset. bizim arkadaşlarda getiriyor çünkü puseti eve. baya uyuyor bebek içinde.

İyi almışsın canım. Bana da çok diyorlar ne gerek var diye ama ben de bunu istiyorum. Bosverelim bence. Baharda yazın hele ki kullaniriz. Bor de Nerde bu Toker bebe yahu? Joker değil dii mi o? Istanbuldadir kesin. Poff
yok canım Ankara da açıldı Toker bebe cumartesi günü ben yoktum ama bunu istediğim için aldırdım birine. epeyce indirim varmış açıldığı gün. internette bile 1200 tl bu araba. baya iyi oldu yani.

teşekkürler canım. zaten çok uyguna aldık. internette bile 1200 tl. biz 900 tl ye aldık. sürüşü falanda çok rahat. tekerlekler şişmeli ve çok hafif oluyor. herkes aslında kendi hayatına göre konuşuyor sanırım. biz fazlaca geziyoruz, bencede iyiki aldık. evde dışarıda çok ihtiyaç. şehir dışında falanda otobüste gidersek koyarım kenarıma :)

Bende aynısını düşünüyorum külotlu hasta bezinin hepsini zaten kullanamayız 20 tl ona vereceğime 1 tane hamile külotu alsam. tek kullanımlıklar dan mı penyelilerden mi onu bilemedim, onun dışında hastane dediğin gibi zaten veriyor pedi. yerleştiririm içine ki ilk gün çok oluyomuş kanama. sonrasında hatta rica ederim bazı yerler veriyormuş biraz daha ev için, sonra emiciliği yüksek diye o 10lu mesane pedle devam ederim diye düşündüm ama normal gece pedi de işimizi görür mü acaba

teşekkürler canım. herkes aynı fikirde yaw. bencede iyiki almışız.

teşekkürlre canım. ben boş sürdüm gerçekten epeyce rahat :)
daha önceki yorumları uzun tuttum :) sayfa dolmasın diye kısa kesiyorum kızlar :)

slm kızlar koşuyolu medipol hastanesinde doğum yapacak olan varmı aranızda bide doktorunuz kim varsa

Öyle üzülüyorum ki kiminin annesi yanında, kimininki ilgili,kimininki Dayanamayıp habire bişeyler almış,yakın olanlar haftasonu bir arada.benim annem bir o kadar ilgisiz.eşim iş seyahatinde ve bırak buraya gelmeyi,arama gereksinimi bile yok.kp kv Arıyor her akşam sağolsunlar.2 saatlik yol var aramızda ama eşim Arıyor gitmeden gelmesini rica ediyor fakat resim kursuna başladığını,8 marta sergiye resim yetiştireceğini önce hocaya sorması gerektiğini söylüyor.eşime kızdım,ihtiyacım yok ben biliyorum onun böyle yapcanı,lütfen dile getirme bir daha gelmesini dedim.gerçekten de şimdilik ihtiyaç yok ama insan diyor ki hiç mi heves olmaz bu insanda???? Bir kere karnıma dokunmadı,sevmedi,2 ay önce bi geldi...cd ve ultrason resmi verdi Dr dedim,çıkart bakayım demedi.kıyafetleri dolapta hazırdı,çıkart bir bakayım ne eksik var kızım hani ne bileyim yok yani...dün kv bere Patik Örneği çıkartmaya çalışcakmış onu söylüyor.minnet duyuyorum...ama benim annem neden böyle...bana telefonda dedi ki başım ağrıyor gelemicem,fakat tüm gün facete Saçma sapan şeylerle uğraşıyor ve bana dedi ki bebeğin kıyafetlerini yıkayacağın zaman gelirim,öyle anlaşalım seninle...ya ben komşu kızı mıyım? Ne anlaşması....( inanın çok şükür ihtiyacım yok şu an,zaten Nazlı biri de değilimdir çok ağrım sızım olmadıkça fakat bu bahaneler,bu ilgisizliği çok sinirlendiriyor beni...ben evden çıkalı çok oldu eğitimim sebebiyle fakat anladım ki annem-babam - kardeşim üçü de birbirinin karakterini almış.babam da daha 2 hafta önce GÖRDÜ beni ilk kez,kardeşim de...annem nasıl başardı bunu...karnımın bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamadıklarını Gözlerinden okudum...inanamıyorum,her gün daha çok şaşırıyorum,nasıl bu kadar olur...ben Ufacık birşeyde dayanamıyorum ,akşam 2.kez arıyorum nasıl oldunuz diye...öf neyse çok uzun oldu pardon ama içimi Döktüm,iyi geldi...

ayy canım üzülme diycem ama annen gerçekten niye böyle yapıyor anlamadım. tam tersi olmasını beklerdim. herkese karşı mı soğuk ? yani babana, diğer kardeşlere ? yoksa sadece sana mı ? birde pskolojik sıkıntıları falan var mıki ?

maiii rabbim yüreğine ferahlık , ailene de merhamet versin inşAllah. annen kendi annesinden görmemiş ise neyin ne olduğunu anlamayabilir, hayatta hersey tecrübedir, eğer kv sana bu konuda daha merhametli ise bu da rabbimin bi taraftaki eksiliği diğer tarafla örtmesidir, seni öz ailenle sınayıp ikinci ailenle de denge kurdurabiliyor, Allah bebeğine sağlık sıhat versin inşAllah sana hayırlı evlat ve sen hayırlı anne olursun, duadan başka yapabilecek birşey yok malesef.

Kizlar bugun biraz kahverengi akintim var, ya usuttum yada dun bayagi bir yuruduk ondan oldu bilemiyorum Doktor akinti yogunlasmadikca SIKINTI etmememi soyledi, yarinda kontrolum var zaten, umarim ciddi birsey degildir..

Ah kuzum çok haklısın. Bu ihtiyaç meselesi değil şükür hepimiz şuan kendi işimizi görecek durumdayız ama işin bir manevi kısmı var ki orda insan sadece annesine ihtiyaç duyuyor ne desen haklısın. Bence annenle bunları aynı buraya yazdığın gibi konuş neden içinde yaşıyorsun bazı seyleri farkına varmalı insanlar. Bu sekılde kendini yıpratıyorsun yapma ara konuş ne söylemek istiyorsan söyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…