2016 Şubat Anneleri

e bebek ten baktın hep 80 90 bedenler kalmış. birde benim göğüslerim o kadar büyümedi ki hatta hiç değişmedi diyebilirim. acaba doğuma kadar büyürmü kafam çok karışık .

Ayy canım geçmiş olsun yaaa... benimde en korktuğum şeydir kordon dolanması Allahım sağ salim kucağımza sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin inşallah... sakın bozma moralini üzülme canım inşallah atar boynundan bebişin çok dikkat et... Dua et cab-nım...

Hepinizi tek tek alintilayamadim kusuruma baknayin. Umarim dediginiz gibi olur. Ama usg kagidinda bas angaje yaziykr. Netten baktim. Dogum.kanalinda demekmis. Stres yapmamaya calisiyorum ama Korkuyorum.

e bebek ten baktın hep 80 90 bedenler kalmış. birde benim göğüslerim o kadar büyümedi ki hatta hiç değişmedi diyebilirim. acaba doğuma kadar büyürmü kafam çok karışık .

Normal bedenin 75 se mesela 80 al canım bence.. süt dolunca az da olsa büyür bildiğim kadarıyla.. ben mesela gebelikten önce 75 tim. Gebelikle 80 oldum. Emzirme sutyenini 85 aldım

Ay öyle bi hata yapsam bilmiyorum onun içini çıkartmakla uğraşır mıydım,atardım belki neresinden yan dikişlerinden mi söktün de sonra geri diktin ? Ay hiç sevmediğim işler
aynen öyle oldu :) bildiğin bu soğukta yun yıkayıp cırpıp doldurdum basıma iş aldım ... bu durum eşimin cok hosuna gitti artık annesini felan mı gördü bilmiyorum.. ama misgibi oldu

Hepinizi tek tek alintilayamadim kusuruma baknayin. Umarim dediginiz gibi olur. Ama usg kagidinda bas angaje yaziykr. Netten baktim. Dogum.kanalinda demekmis. Stres yapmamaya calisiyorum ama Korkuyorum.
canım 30 haftadaki kontrolümde dr um bundan sonra angaje (tam olarak yerleşme demek aslında) olmaya baslayacak ağrı baskı artabilr dedi.. ki benim şimdilik sukur ne rahim ağzında nede baska bir noktada erken doğuma ihtimal bir durum yok.. ayrıca doğum baslamış olsa durdurulmaya kesinlikle calışılmaz acil doğuma girerdin rahat ol biraz bak gerekn önlemler alınmıs inşallah yatarak dinlenerek zamnını bekleyeceksin..

Benimde iki tur olmuş :'(
Doktor çözer belki üzülme dedi ama elde değil, çok iyi anlıyorum seni.
Bu arada birisi demişti ki uyurken dönme sırasında kordon boğaza dolanıyor diye.
Doktora sordum tamamen bebeğin yaramazlığı. Hiç dönmeden uyusan da dolanırdı dedi. Ben çok vicdan yapmıştım. Firkan da paylaşmıştı, Yokmuş öyle birşey.
Çözmesi için nette bol oksijenli ortamlarda bulunun yazıyor.

Hıhııı sanayi bölgesinde çok oksijen var

Sütyeni ben 85beden aldım. Normalde 75dim. Şuan büyüdüler. Giydim atlet kısmı sıkı sıkı oldu. Göğüs kısmı da şuan tam ama süt işleri olunca nolur bilinmez
Bir se benimkisi tam boy çıktı. Bunların alttan çıtçıtlısı yok mu acaba

anlıyorum seni canım netten bi bak isimlere belkide hoşuna gidecek başka bi isim bulursun

Hava coook soğuk kontrolumden dönüyorum 30+3 günlüğüm vee 1 buçuk kilo olmuşuz 15 günde bir çağırdı artik.. cok hareketli doktor bile zor baktı yerinde durmuyodu çünkü kan ve idrar verdim sonuçlar nasil cikcak bakalım :)

İste bende dependin o külodundan akşam mı diye kararsız kaldım 8 tane bitmez diyen de var ama bitmezse bitmez canım napim ne kadara aldın tatlm sen

Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım

Eklentiler

• IMAG1351.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 207
Hemşire bir ablam var normal olursa oda mutlaka ılık suyla taharetlenip pansuman sonrası gazlı bez önerdi senin dediğin gibide yapabilirim oda mantıklı

Aynen canım bitmezse bitmez napim:) migrostan 21 tl ye aldım
Canım eve gelince gece onları kullanabiliriz durumumuza göre benim normalde adetim ilk 3 gün çok olur eğer normal doğurabilirsem zannetmiyorum ki az olsun kanamam

Elyaf yastıklar yıkanınca bişey olur mu kızlar? Bir de beyazlasın diye toz domestos kullansam çok koku verip rahatsız eder mi ki ? (Bebeğin değil)

Ben yastiklariki yorganimi hep makinede yikiyorum bisey olmuyor canim. Toplanirsadanicini acip elinle biraz kabartsan yeter zaten

İnsallah bekler canım. Ne kadar çok korktuğunu emin ol çok iyi biliyorum. Aynı şeyi yaşadım çünkü. 1 cm acilmam vardi ve kasılmalarım. Rahim ağzım da 2.5 cm filan. 2 gece yattım hastanede. Durdurdular doğumu. Bana ilk buskopanla başladılar. Sonra serumla prepar verdiler. Prepar çok iyi geldi. Kasilmalari direk kesti. Ki açılmayı yapan kasilmalarmis. Kasılman mutlaka vardır yani. Neyse prepar nabzimı arttırdığı için hap olarak adalat verdi gündüz. Adalat fayda etmedi. Tekrar prepar. Ve şimdi 6 saatte bir prepar kullanıyorum. 3 ilaç var sanırım zaten: nidilat , adalat ,prepar. Sana hangisi iyi gelirse dr.un onu verir. Kasılmalarını iyi takip et. KasılmA önemli. Adalatı verdiği gün sürekli haber yolladım kasiliyorum diye. Ve stres yapma. Stres kasiyor canım. Ben 30+3 ten beri yatıyorum. Ne kadar zaman kazansak o kadar iyi.

Canım zaten doğum kanalında. Bebeğin aşağıda ki açılmaya sebep veriyor. Yer çekimine yenik düşmesin diye istirahat verecek büyük ihtimal. Benimki de aynı yani. Gönlünü ferah tut. Doktorun her şeyi yapıyor zaten. Sen kasilmalarini kontrol et. İlacın fayda edip etmediği anlamaya çalış ki Nts de çıkar. Taburcu olurken Bana adalat verecekti. O bana fayda etmedi dedim Preparin hapini verdi. İşe yarıyor inşallah.

aynen öyle oldu :) bildiğin bu soğukta yun yıkayıp cırpıp doldurdum basıma iş aldım ... bu durum eşimin cok hosuna gitti artık annesini felan mı gördü bilmiyorum.. ama misgibi oldu
Kesin kesin annesini görmüştür.demiştir benim karım tam kadın vallahi karnında bebeylen Yün kabartıyor demiştir

Çok gecmis olsun oncelikle bolll su tek ilacın .
Diğeri icin üzülme o kadar izledimki kordonla doğum yapanlar .
Doğar doğmaz aciyolardi kordonu sola yaticaksin onun içinde sola yatmakda çoğu şeyi düzeltiyor.
Doktor ne dedi panik yapmadan hareketleri takip et tedirgin olunca gel mi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…