e bebek ten baktın hep 80 90 bedenler kalmış. birde benim göğüslerim o kadar büyümedi ki hatta hiç değişmedi diyebilirim. acaba doğuma kadar büyürmü kafam çok karışık .Canım 75 bedeni bende bulamamıştım hatta en küçük 85 ti aldığım yerde. Bir iki arkadaşım keşke 90 beden alsaydın dediler. O da gözüme çok büyük geldi yaa :)) Göğüslere süt dolunca baya büyüyormuș ama..tecrübeli anneler daha iyi bilir.
Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmışdaha önce okuyordum 3 tur dolananlar var tehlikeli felan işte doğum esnasında bile dolanabiliyor diye ama bi tur olması bile canımı sıkmadı değil umarım atar boynundan kötü bir durum olmadan bebeğim.. Birde herşey normal giderken sırf kordonun tehlikesinden dolayı normal doğum yapamayacak duruma da gelirsem ayrı üzülürüm. Başta bebeğim iyi olsunda. 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl geçecek zaman çok korkuyorum sıkıştırırsa boynuna diye
e bebek ten baktın hep 80 90 bedenler kalmış. birde benim göğüslerim o kadar büyümedi ki hatta hiç değişmedi diyebilirim. acaba doğuma kadar büyürmü kafam çok karışık .
aynen öyle oldu :) bildiğin bu soğukta yun yıkayıp cırpıp doldurdumAy öyle bi hata yapsam bilmiyorum onun içini çıkartmakla uğraşır mıydım,atardım belkineresinden yan dikişlerinden mi söktün de sonra geri diktin ? Ay hiç sevmediğim işler
Sagol güzelim ben de çelişkide kaldımBen kraftın visco yatağını aldım. Visconun omurgaya zararlı olduğunu söyleyenler de var, visco yararlı diyenler de var.
canım 30 haftadaki kontrolümde dr um bundan sonra angaje (tam olarak yerleşme demek aslında) olmaya baslayacak ağrı baskı artabilr dedi.. ki benim şimdilik sukur ne rahim ağzında nede baska bir noktada erken doğuma ihtimal bir durum yok.. ayrıca doğum baslamış olsa durdurulmaya kesinlikle calışılmaz acil doğuma girerdin rahat ol biraz bak gerekn önlemler alınmıs inşallah yatarak dinlenerek zamnını bekleyeceksin..Hepinizi tek tek alintilayamadim kusuruma baknayin. Umarim dediginiz gibi olur. Ama usg kagidinda bas angaje yaziykr. Netten baktim. Dogum.kanalinda demekmis. Stres yapmamaya calisiyorum ama Korkuyorum.
Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmışdaha önce okuyordum 3 tur dolananlar var tehlikeli felan işte doğum esnasında bile dolanabiliyor diye ama bi tur olması bile canımı sıkmadı değil umarım atar boynundan kötü bir durum olmadan bebeğim.. Birde herşey normal giderken sırf kordonun tehlikesinden dolayı normal doğum yapamayacak duruma da gelirsem ayrı üzülürüm. Başta bebeğim iyi olsunda. 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl geçecek zaman çok korkuyorum sıkıştırırsa boynuna diye
Canım 75 bedeni bende bulamamıştım hatta en küçük 85 ti aldığım yerde. Bir iki arkadaşım keşke 90 beden alsaydın dediler. O da gözüme çok büyük geldi yaa :)) Göğüslere süt dolunca baya büyüyormuș ama..tecrübeli anneler daha iyi bilir.
anlıyorum seni canım netten bi bak isimlere belkide hoşuna gidecek başka bi isim bulursunO değil ikinci isim aklıma gelmiyor... Gençkızlığımdan beri oğlum olursa emir koymak istiyorum derdim ki eski soyadım şimdi dile bile getirmiyorum ailemle cok kötü olduk ve nikahtan beri görüşmüyorum şimdi dile getirsem cok yanlış anlaşılır.. Hayırlısı olsun dedim artık... Kv kp öyle bir istek yok... Eşimin tek erkek olarak kişisel olarak yapmak istediği bişey...
İste bende dependin o külodundan akşam mı diye kararsız kaldım 8 tane bitmez diyen de var ama bitmezse bitmez canım napim ne kadara aldın tatlm senCanım ben de hacı şeriften çikolata yaptırcam da sipariş için henüz erken değil mi?
Canım ben mesane pedini normal pedden çok da farklı bulmadım idare etmez diye düşündüm dependin 8li paketini aldım kadın külodu yazıyo üstünde
İstanbul canım kartal civarı :)
Aynen canım bitmezse bitmez napim:) migrostan 21 tl ye aldımİste bende dependin o külodundan akşam mı diye kararsız kaldım 8 tane bitmez diyen de var ama bitmezse bitmez canım napim ne kadara aldın tatlm sen
Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldımKızlar biz hacı Şerif ten 100 adet bebek cikolatasi ismarladik bugün. Bi de bebek şekeri yaptık. Çikolatalari lohusa serbeti yle ilk gelenlere veririz diyoruz hani çat kapı gelenlere. Bebek şekeri de mevlut luk olur heralde. Siz neler düşünüyorsunuz? Başka bi şey düşünen var mı. ? Ben biraz yabancıyim bu konulara
Hemşire bir ablam var normal olursa oda mutlaka ılık suyla taharetlenip pansuman sonrası gazlı bez önerdi senin dediğin gibide yapabilirim oda mantıklıBende hasta kilodu yada hasta pedi alacaktım içinde 8 tane var diye vazgeçtim. Çünkü çok fazla.. ablamı aradım ne yapmıştı diye sormak için. Onun hastanesinde odalarda pedler hazırmış. Oradan alarak kullanıyormuş. Hatta eve çıkarken 1 paket almış yanında.. pedler nasıl diye sordum. Bildiğimiz kalınca pamuğa gazlı bez sarılı imiş.
Bende dedimki neden kendim yapmayayım.
Gittim koca pamuklardan aldım. Kocaman kopardım yani uzunca... sardım gazlıbeze... mis gibi oldu sonra onu buzdolabı poşetine koydum. 2 tane yaptım. Çünkü sezeryanda 1 . 2 taneden sonra direk pede geçiyorsun. Ablamın normaldi. Evdede hastaneden aldıkları bitince kendi böyle hazırlayıp kullanmış. Altta dikiş olduğu için pedler acıtıyordu diyor. Ee hastabezleride ped gibi sert degilmi? O zaman onlarda acıtır. Bu gazlı bezli pamuk bana çok cazip geldi
Allah yardımcın olsun canım. İnş zamanı gelmemiştir biraz daha bekler bebişin. Açılma olup gününü dolduran çok kişi var.. dualarımız seninle
Canım eve gelince gece onları kullanabiliriz durumumuza göre benim normalde adetim ilk 3 gün çok olur eğer normal doğurabilirsem zannetmiyorum ki az olsun kanamamAynen canım bitmezse bitmez napim:) migrostan 21 tl ye aldım
Elyaf yastıklar yıkanınca bişey olur mu kızlar? Bir de beyazlasın diye toz domestos kullansam çok koku verip rahatsız eder mi ki ? (Bebeğin değil)
Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Canım ben de hacı şeriften çikolata yaptırcam da sipariş için henüz erken değil mi?
3 ay saklanabiliyormus Canım. Bir de benim erken gelebilir ya sipa. O yüzden halledelim dedik. Üstüne de " hos geldin kuçuk prens " yazdık. Gelince fotosunu atarım.
Hepinizi tek tek alintilayamadim kusuruma baknayin. Umarim dediginiz gibi olur. Ama usg kagidinda bas angaje yaziykr. Netten baktim. Dogum.kanalinda demekmis. Stres yapmamaya calisiyorum ama Korkuyorum.
Kesin kesin annesini görmüştür.demiştir benim karım tam kadın vallahi karnında bebeylen Yün kabartıyor demiştiraynen öyle oldu :) bildiğin bu soğukta yun yıkayıp cırpıp doldurdumbasıma iş aldım ... bu durum eşimin cok hosuna gitti artık annesini felan mı gördü bilmiyorum.. ama misgibi oldu
Çok gecmis olsun oncelikle bolll su tek ilacın .Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmışdaha önce okuyordum 3 tur dolananlar var tehlikeli felan işte doğum esnasında bile dolanabiliyor diye ama bi tur olması bile canımı sıkmadı değil umarım atar boynundan kötü bir durum olmadan bebeğim.. Birde herşey normal giderken sırf kordonun tehlikesinden dolayı normal doğum yapamayacak duruma da gelirsem ayrı üzülürüm. Başta bebeğim iyi olsunda. 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl geçecek zaman çok korkuyorum sıkıştırırsa boynuna diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?