2016 Şubat Anneleri

Canım sen niye vicdan yapıyorsun bebeklerin kordonu ile bizim nasıl alakamız olabilir bebişi içerde evirip çevirmiyoruzki ..Seninkinin yaramazlığı o inş bişey olmayacak 3 den sonrası tehlikeliymiş diye okumuştum. Doktorunda şimdilik bir sorun yok dediyse telaşlanma

Cemren0604 canım ablam 4 doğum yaptı. 2 tanesi kordonu boynunda çıkmış. Hiçbir problem olmamış canını sıkma.. içerde zaten nefes almıyorlarki.. hem zaten 3 kereden sonrası tehlikeliymiş ve müdahale ediyorlarmış.

Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
Çok güzeller canım. Hepsinden almissin. Bizde sade bebek şekeri ve cikolatasi var suan. Bunları her bebek görmeye gelene mi vereceksin. Yoksa mevlute mi ?sayıyı kaç yaptın.?

Din gece hiç uyuyamadim. Oğlum sakinleşmedi,çok hareketliydi. Sanki su gibi kayıp durdu içimde. Büyüdüğü içinmi böyle yapıyor en son Kuran açıp uyumusum büyük ihtimali onu sakinleştirdi. Gunduz de hareketliydi,kasildı... Korktum açıkçası. Devamlı tuvalete tasindim ;(

ayy rahatlattin beni canim. Sag ol. insallah dedigin gibi olur

Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
maşallah herşeyden koymuşsun
ben hastane için hacışeriften lokum ya da çikolata düşünüyorum..yanında da lohusa şerbeti..bi de butik kurabiye yapacağım çok heves ettim tarif falan aldım.
evdede aynılarını düşünüyorum..mevlüt hariç tabi ki

Canim bize makrosefali diye bi tani koyuldu gecen hafta eğitim araştirma hastanesinde epey bi incelendi gecen hafta 36 bu hafta 37 derken hani durmuyo surekli ilerliyo ondan tedirgin oldum

Benimkine öyle bişi demediler sıvı birikmesinden flan bahsetmişsin canım öyle bişi de yok bizde ama valla ben de korktum şimdi. 32+4 teyken 35+ görünüyordu başı 3 hafta önde. Doktor hiçbişi demedi yapısal olabilir dedi sallamadı ama korktum açıkçası. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah mühim bişi değildir ((

cherry_pie sonu ut ile biten isim düşündüm de şunlar geldi aklıma

Mesut
Umut
Tankut
Ferkut
Mahmut
Aykut
Davut
Yakut

Çok teşekkürler canım yine en uyumlusu Umut sanırım :)

Çok sağol canım bende korkardım ama hep derdim kendime 1 tane olsada üzülmeyeceğim çünkü 3 tane de dediğim gibi daha tehlikeli durummuş ama şimdi haftası ilerledi yeri darken böyle birşey çıktı şimdi atabilcek mi bilmiyorum. Ne kadar kendini hazırlasada önceden insan başına gelip doktor deyince kötü oldum yavrum benim ona sarılı boynu inşallah Allahım bir sonra ki kontrolünde atmış olur yardım etsin

Ya gerçekten bende vicdan yapıyorum şu anda ben onu unutarak bazen ani hareketler yapıyordum. Tek benden yana olması mümkün değil biliyorum onunda bulunduğu durum önemli ama başlatan bensem diye şimdi nasıl çözülecek bilmiyorum hiç uzanmadan sadece ayaklarımı uzatıp yatsam düzelir mi acaba kordonun boynunu sıkmasından bebeğimi tehlikeye sokmasından da korkuyorum var mı acaba böyle ihtimal

Hiç birşey demedi canım kan akımına baktı herşeyi çok güzel iyi ama işte kordon meselesi 1 turdu bende o an ne olcak şimdi bile diyemedim o da takip edicez dedi. Sanırım o da alışık bu duruma bi doktor olarak bende kordonla ilgili çok yazı okuduğumdan daha önceleri pek tepki veremedim çünkü gerçekten doğum sırasında bile dolanabiliyormuş bilincindeyim ama insanın kendi canı olunca çok farklı hissediyo ya

Allahım hiç birimize sıkıntı yaşatmadan yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin gerçekten inşallah atarda şuan ki sıkıntımdan kurtulurum veren Allah tabi ki son ana kadar bile hiç birşey yokken farklı seyler ortaya cıktıgı oluyo nstde mesela doğum anının sancısını çekerken kalp atımları değişirse farklı müdahaleye geçiyorlar vs ama anneyiz hepimiz herşey yolunda gitsin istiyoruz

Yüklükteki hurçlarla uğraştım.şimdi de belim çok ağrıyor,karnım sert ve biraz beyaz renkte akıntım oldu korkudan yatıyorum şimdi.bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim sanırım gebelik haftamın ciddiyetinde değilim çok kızdım kendime şu an ne kadar salak biriyim beeeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…