Canım sen niye vicdan yapıyorsun bebeklerin kordonu ile bizim nasıl alakamız olabilir bebişi içerde evirip çevirmiyoruzki ..Seninkinin yaramazlığı oBenimde iki tur olmuş :'(
Doktor çözer belki üzülme dedi ama elde değil, çok iyi anlıyorum seni.
Bu arada birisi demişti ki uyurken dönme sırasında kordon boğaza dolanıyor diye.
Doktora sordum tamamen bebeğin yaramazlığı. Hiç dönmeden uyusan da dolanırdı dedi. Ben çok vicdan yapmıştım. Firkan da paylaşmıştı, Yokmuş öyle birşey.
Çözmesi için nette bol oksijenli ortamlarda bulunun yazıyor.
Hıhııı sanayi bölgesinde çok oksijen var
Sütyeni ben 85beden aldım. Normalde 75dim. Şuan büyüdüler. Giydim atlet kısmı sıkı sıkı oldu. Göğüs kısmı da şuan tam ama süt işleri olunca nolur bilinmez
Bir se benimkisi tam boy çıktı. Bunların alttan çıtçıtlısı yok mu acaba
Cevizli de gülen tip merkezi var canjm. Bülent bey'e gidiyorum :) ya sen ?Merhaba canım , bende kartalda oturuyorum .
Hangi hastaneye gidiyorsun , doktorun kim ? Merak ettim :)
Kizlar canim cok kar cekiyo esime dedim gelirken elinde getir dayanamiyorum yicem
Yok gordum de istedi zaten :)) cocuklugumdan beri yerim zaten yagdigi zaman :)Esin çok sansliymis canım :) ya başka bir vakit canın kar isteseydin.. :)
Çok güzeller canım. Hepsinden almissin. Bizde sade bebek şekeri ve cikolatasi var suan. Bunları her bebek görmeye gelene mi vereceksin. Yoksa mevlute mi ?sayıyı kaç yaptın.?Benim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
Yok gordum de istedi zaten :)) cocuklugumdan beri yerim zaten yagdigi zaman :)
Canim benimde gögsum fazla yok bide bez oldugu icin rahat oluyo sikmiyo rahat oluyo normal bedendwn bi buyugu alsan iyi olabikir ben iyle yaptim rahat olduemzirme sudyeni atleti alan var mı? bedenini nasıl biliyorsunuz ? en küçük bedeni 80 mi neden hiç 75 bulamıyorum ??
ayy rahatlattin beni canim. Sag ol. insallah dedigin gibi olurcanım 30 haftadaki kontrolümde dr um bundan sonra angaje (tam olarak yerleşme demek aslında) olmaya baslayacak ağrı baskı artabilr dedi.. ki benim şimdilik sukur ne rahim ağzında nede baska bir noktada erken doğuma ihtimal bir durum yok.. ayrıca doğum baslamış olsa durdurulmaya kesinlikle calışılmaz acil doğuma girerdin rahat ol biraz bak gerekn önlemler alınmıs inşallah yatarak dinlenerek zamnını bekleyeceksin..
maşallah herşeyden koymuşsunBenim hediyeliklerim magnet kolonya lokum çikolata ve tespih foto paylaşıyorum bunları karton kutuya koyup vericem gelenlere burda biri paylaşmıştı arkadaşim böyle yapmış diye ondan ilham aldım
Cevizli de gülen tip merkezi var canjm. Bülent bey'e gidiyorum :) ya sen ?
this HTML class. Value is https://m.facebook.comKizlar şu video yu izlediniz mi izlemeyen keain izlemeli
this HTML class. Value is https://m.facebook.c
Canim bize makrosefali diye bi tani koyuldu gecen hafta eğitim araştirma hastanesinde epey bi incelendi gecen hafta 36 bu hafta 37 derken hani durmuyo surekli ilerliyo ondan tedirgin oldum
cherry_pie sonu ut ile biten isim düşündüm de şunlar geldi aklıma
Mesut
Umut
Tankut
Ferkut
Mahmut
Aykut
Davut
Yakut
Çok sağol canım bende korkardım ama hep derdim kendime 1 tane olsada üzülmeyeceğim çünkü 3 tane de dediğim gibi daha tehlikeli durummuş ama şimdi haftası ilerledi yeri darken böyle birşey çıktı şimdi atabilcek mi bilmiyorum. Ne kadar kendini hazırlasada önceden insan başına gelip doktor deyince kötü oldum yavrum benim ona sarılı boynu inşallah Allahım bir sonra ki kontrolünde atmış olur yardım etsinAyy canım geçmiş olsun yaaa... benimde en korktuğum şeydir kordon dolanması Allahım sağ salim kucağımza sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin inşallah... sakın bozma moralini üzülme canım inşallah atar boynundan bebişin çok dikkat et... Dua et cab-nım...
Ya gerçekten bende vicdan yapıyorum şu anda ben onu unutarak bazen ani hareketler yapıyordum. Tek benden yana olması mümkün değil biliyorum onunda bulunduğu durum önemli ama başlatan bensem diyeBenimde iki tur olmuş :'(
Doktor çözer belki üzülme dedi ama elde değil, çok iyi anlıyorum seni.
Bu arada birisi demişti ki uyurken dönme sırasında kordon boğaza dolanıyor diye.
Doktora sordum tamamen bebeğin yaramazlığı. Hiç dönmeden uyusan da dolanırdı dedi. Ben çok vicdan yapmıştım. Firkan da paylaşmıştı, Yokmuş öyle birşey.
Çözmesi için nette bol oksijenli ortamlarda bulunun yazıyor.
Hıhııı sanayi bölgesinde çok oksijen var
Sütyeni ben 85beden aldım. Normalde 75dim. Şuan büyüdüler. Giydim atlet kısmı sıkı sıkı oldu. Göğüs kısmı da şuan tam ama süt işleri olunca nolur bilinmez
Bir se benimkisi tam boy çıktı. Bunların alttan çıtçıtlısı yok mu acaba
Hiç birşey demedi canım kan akımına baktı herşeyi çok güzel iyi ama işte kordon meselesi 1 turdu bende o an ne olcak şimdi bile diyemedim o da takip edicez dedi. Sanırım o da alışık bu duruma bi doktor olarak bende kordonla ilgili çok yazı okuduğumdan daha önceleri pek tepki veremedim çünkü gerçekten doğum sırasında bile dolanabiliyormuş bilincindeyim ama insanın kendi canı olunca çok farklı hissediyo yaÇok gecmis olsun oncelikle bolle su tek ilacın .
Diğeri icin üzülme o kadar izledimki kordonla doğum yapanlar .
Doğar doğmaz aciyolardi kordonu sola yaticaksin onun içinde sola yatmakda çoğu şeyi düzeltiyor.
Doktor ne dedi panik yapmadan hareketleri takip et tedirgin olunca gel mi dedi.
Allahım hiç birimize sıkıntı yaşatmadan yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin gerçektenCemren0604 canım ablam 4 doğum yaptı. 2 tanesi kordonu boynunda çıkmış. Hiçbir problem olmamış canını sıkma.. içerde zaten nefes almıyorlarki.. hem zaten 3 kereden sonrası tehlikeliymiş ve müdahale ediyorlarmış.
Benimkine öyle bişi demediler sıvı birikmesinden flan bahsetmişsin canım öyle bişi de yok bizde ama valla ben de korktum şimdi. 32+4 teyken 35+ görünüyordu başı 3 hafta önde. Doktor hiçbişi demedi yapısal olabilir dedi sallamadı ama korktum açıkçası. Hakkı'mızda hayırlısı olsun inşallah mühim bişi değildir
Canim bende kendi dr bakti sivi var diyip e.a.hastanesine gonderdi orda bakti dr normalde en fazla 10mm olmasi gerekirken açiklik 14mm dedi sivi goremedi sonra cuma cagirdi yine bisiler gordu daha bilgili sanirim baska bir dr cagirdi abi falan diyo du dr onunla tekrar bakti oda konseye cagir falan derken baska bir dr geldi oda epey bi bilgili 3 dr bir bakti son gelwn dr iste normal gibi dedi her açidan bakinca değisiyo dedi sonra annenin kafasida buyuk genetik olabilur dedi birde erkek bebeklerde kafa buyuk olabiliomus yani en son gelen biraz açikcasi icimi rahatlatti sonra baska bir eğitim arastirmaya gittim dr hem eğitim versi gebelere hemde sonrasinda muayne etti bebeklerin bobrek ve kafa yapisi anlik degisebiliyormus bir gun iyiyken ertesi gun sorun olabilrmis ama bi bakarsiniz iki hafta sonra kendiliginden duzelebilirde falan dedi sonra muayne etti normal degerlendirdi kontrollerde bakilacak falan dedi yani her dr hemen hemen cok buuk bir sorun gormedi hele bi dogsun insallah saglikla bebisim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?