2016 Şubat Anneleri

Aminn canım . Tabiki herşey iyi olsun istiyoruz. Ama herşeye Allah karar veriyor verende o alanda o.. hiçbirimizin garantisi yok çok dua etmemiz lazım çook. Allahım saglıkla kucagımıza almamızı nasib etsin.

Valla bilmiyorum ki canım hiç çarpmadı gözüme

Kizlar yine agirlik coktu bana.. ayyy ne olucak benim bu halim, havalar sogudu ondanmi acaba? Bebekte bir durmadi zaten garip garip haller, o hareket ettikce benmi yoruluyorum nedir, anlamadim valla

Çok güzeller canım. Hepsinden almissin. Bizde sade bebek şekeri ve cikolatasi var suan. Bunları her bebek görmeye gelene mi vereceksin. Yoksa mevlute mi ?sayıyı kaç yaptın.?
Bunlar mevlüt için hazırlandı 50 şer tane mevlüt te dağıtılacak çikolata ve kurabiye ile lohusa serbetide hastaneye ve eve geçmiş olsuna gelenlere ikram edeceklerim.

Doğru linki buldum sonunda harika eşime izlettim sende böyle ol diyo

Seni anlıyorum tüy var dese kendi bebegimizde olunca korkuyoruz üzülüyoruz .. inşallah hiç birşey olmaz valla sırf birsey duycam diye gitmek istemiyorum.

Kizlar mevlutu hic dusunmemistim, ama kemeraltinda super seyler gordum bu sefer basite kacicam, kutu alicam icine kurabiye sekerleme vs aticam yanina bir kac ekstra sey ufak tul paketleri yapip fiyonklarim bitti gitti.. Dogum gununde boyle yapardik kiz kardesime, cocuklar bayilirdi, simdi misafirler bayilsinlar

Ay yorgunluktan sacmaliyorummm, ozurrr

geçmiş olsun canım gereken tüm önlemler alınmış için rahat olsun bol bol dinlen.. Bebişin biraz daha sabredecektir dualarımız seninle...

canım moralini hiç bozma bir sonraki kontrolünde çözülmüş olabilir. O şekilde normal doğum yapanlar da oluyormuş zaten. İnşallah güzel gider herşey dert etme kendine...

Oyy bu fotoyu instagramda gördüm. Nasıl miss nasıl güzel esniyor. Agzı yırtılacak neredeyse maşallah Allah annesine babasına bağışlasın... Böyle bebişleri gördükçe insan daha bir sabırsızlanıyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-30-18-42-44-1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
Ayý ama çokk tatlii yerim ben onlari yaa valla bir an once gelsin bebisim ama o gelene kadar yiğenlerimde gelse olur onlari özledim ben cocuk delisiyim galiba

evet canim hatirliyorum yazdiini. Ne gizel fayda etmis. Umarim bana da eder. Senin.sancilarin kac cikiyordu

gecmis olsun cnm, ins biraz daha sabreder bebisin.

benim de geceden beri belimden kasiklarima dogru gelen agrilarim var. ayrica cati kemigim gunlerdir agriyor. kendimi de cok keyifsiz hissediyorum
yarin kontrolum var, bakalim ne diyecek drcuklarim

Benimki sağlı sollu bazen kötüleşiyor sanirim yoruldugum zamanlar..

Benim de 2 gündür tam olarak bahsettiğiniz nokta da ağrım var. Aslında iki tarafımda da var ama sol taraf daha fazla ağrıyor
kızlar ağrı bebek büyüdüğü ve aşağıya doğru baskı yaptığı içinmiş.dahada artacak endişelenecek bişey yok dedi doktor.

bebişim 2300 gr olmuş 33+3 teyiz.yine yüzünü göstermedi

Maşallah kuzuya
Bugün biraz yürüdüm şimdi iyice ağrıyor, ağrı kesici almayı özledim
Pazartesi bende dr a gideceğim bakalım oglus nasilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…