Aminn canım . Tabiki herşey iyi olsun istiyoruz. Ama herşeye Allah karar veriyor verende o alanda o.. hiçbirimizin garantisi yok çok dua etmemiz lazım çook. Allahım saglıkla kucagımıza almamızı nasib etsin.Çok sağol canım bende korkardım ama hep derdim kendime 1 tane olsada üzülmeyeceğim çünkü 3 tane de dediğim gibi daha tehlikeli durummuş ama şimdi haftası ilerledi yeri darken böyle birşey çıktı şimdi atabilcek mi bilmiyorum. Ne kadar kendini hazırlasada önceden insan başına gelip doktor deyince kötü oldum yavrum benim ona sarılı boynu inşallah Allahım bir sonra ki kontrolünde atmış olur yardım etsin
Ya gerçekten bende vicdan yapıyorum şu anda ben onu unutarak bazen ani hareketler yapıyordum. Tek benden yana olması mümkün değil biliyorum onunda bulunduğu durum önemli ama başlatan bensem diyeşimdi nasıl çözülecek bilmiyorum hiç uzanmadan sadece ayaklarımı uzatıp yatsam düzelir mi acaba kordonun boynunu sıkmasından bebeğimi tehlikeye sokmasından da korkuyorum var mı acaba böyle ihtimal
Hiç birşey demedi canım kan akımına baktı herşeyi çok güzel iyi ama işte kordon meselesi 1 turdu bende o an ne olcak şimdi bile diyemedim o da takip edicez dedi. Sanırım o da alışık bu duruma bi doktor olarak bende kordonla ilgili çok yazı okuduğumdan daha önceleri pek tepki veremedim çünkü gerçekten doğum sırasında bile dolanabiliyormuş bilincindeyim ama insanın kendi canı olunca çok farklı hissediyo ya
Allahım hiç birimize sıkıntı yaşatmadan yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin gerçekteninşallah atarda şuan ki sıkıntımdan kurtulurum veren Allah tabi ki son ana kadar bile hiç birşey yokken farklı seyler ortaya cıktıgı oluyo nstde mesela doğum anının sancısını çekerken kalp atımları değişirse farklı müdahaleye geçiyorlar vs ama anneyiz hepimiz herşey yolunda gitsin istiyoruz
Benimde iki tur olmuş :'(
Doktor çözer belki üzülme dedi ama elde değil, çok iyi anlıyorum seni.
Bu arada birisi demişti ki uyurken dönme sırasında kordon boğaza dolanıyor diye.
Doktora sordum tamamen bebeğin yaramazlığı. Hiç dönmeden uyusan da dolanırdı dedi. Ben çok vicdan yapmıştım. Firkan da paylaşmıştı, Yokmuş öyle birşey.
Çözmesi için nette bol oksijenli ortamlarda bulunun yazıyor.
Hıhııı sanayi bölgesinde çok oksijen var
Sütyeni ben 85beden aldım. Normalde 75dim. Şuan büyüdüler. Giydim atlet kısmı sıkı sıkı oldu. Göğüs kısmı da şuan tam ama süt işleri olunca nolur bilinmez
Bir se benimkisi tam boy çıktı. Bunların alttan çıtçıtlısı yok mu acaba
ne deli hamileymiş canım bu kadın,eminim çok kolay doğurur hatta açıklığı yarım saatte tamamlanır
Vay be kadin ne guzel dogum yapmis. Hastane olanaklarina bakarmisin ne kadar rahatlar. Ah ah :-(
Bunlar mevlüt için hazırlandı 50 şer tane mevlüt te dağıtılacak çikolata ve kurabiye ile lohusa serbetide hastaneye ve eve geçmiş olsuna gelenlere ikram edeceklerim.Çok güzeller canım. Hepsinden almissin. Bizde sade bebek şekeri ve cikolatasi var suan. Bunları her bebek görmeye gelene mi vereceksin. Yoksa mevlute mi ?sayıyı kaç yaptın.?
Doğru linki buldum sonunda harika eşime izlettim sende böyle ol diyo
Çok sağol canım bende korkardım ama hep derdim kendime 1 tane olsada üzülmeyeceğim çünkü 3 tane de dediğim gibi daha tehlikeli durummuş ama şimdi haftası ilerledi yeri darken böyle birşey çıktı şimdi atabilcek mi bilmiyorum. Ne kadar kendini hazırlasada önceden insan başına gelip doktor deyince kötü oldum yavrum benim ona sarılı boynu inşallah Allahım bir sonra ki kontrolünde atmış olur yardım etsin
Ya gerçekten bende vicdan yapıyorum şu anda ben onu unutarak bazen ani hareketler yapıyordum. Tek benden yana olması mümkün değil biliyorum onunda bulunduğu durum önemli ama başlatan bensem diyeşimdi nasıl çözülecek bilmiyorum hiç uzanmadan sadece ayaklarımı uzatıp yatsam düzelir mi acaba kordonun boynunu sıkmasından bebeğimi tehlikeye sokmasından da korkuyorum var mı acaba böyle ihtimal
Hiç birşey demedi canım kan akımına baktı herşeyi çok güzel iyi ama işte kordon meselesi 1 turdu bende o an ne olcak şimdi bile diyemedim o da takip edicez dedi. Sanırım o da alışık bu duruma bi doktor olarak bende kordonla ilgili çok yazı okuduğumdan daha önceleri pek tepki veremedim çünkü gerçekten doğum sırasında bile dolanabiliyormuş bilincindeyim ama insanın kendi canı olunca çok farklı hissediyo ya
Allahım hiç birimize sıkıntı yaşatmadan yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin gerçekteninşallah atarda şuan ki sıkıntımdan kurtulurum veren Allah tabi ki son ana kadar bile hiç birşey yokken farklı seyler ortaya cıktıgı oluyo nstde mesela doğum anının sancısını çekerken kalp atımları değişirse farklı müdahaleye geçiyorlar vs ama anneyiz hepimiz herşey yolunda gitsin istiyoruz
geçmiş olsun canım gereken tüm önlemler alınmış için rahat olsun bol bol dinlen.. Bebişin biraz daha sabredecektir dualarımız seninle...Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
canım moralini hiç bozma bir sonraki kontrolünde çözülmüş olabilir. O şekilde normal doğum yapanlar da oluyormuş zaten. İnşallah güzel gider herşey dert etme kendine...Canım çıktım doktordan antibiyotik verdi iltihabım artmış başlayalım dedi. Beni üzen başka birşey oldu bebeğimin boynuna 1 tur kordon dolanmışdaha önce okuyordum 3 tur dolananlar var tehlikeli felan işte doğum esnasında bile dolanabiliyor diye ama bi tur olması bile canımı sıkmadı değil umarım atar boynundan kötü bir durum olmadan bebeğim.. Birde herşey normal giderken sırf kordonun tehlikesinden dolayı normal doğum yapamayacak duruma da gelirsem ayrı üzülürüm. Başta bebeğim iyi olsunda. 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar nasıl geçecek zaman çok korkuyorum sıkıştırırsa boynuna diye
Doğru linki buldum sonunda harika eşime izlettim sende böyle ol
Doğru linki buldum sonunda harika eşime izlettim sende böyle ol diyo
Ha ha canimm ya biz ne hallerde okuruz ah bilir ama bende çok bayildim kari koca iyi kivirtmislar
Ayý ama çokk tatlii yerim ben onlari yaa valla bir an once gelsin bebisim ama o gelene kadar yiğenlerimde gelse olur onlari özledim ben cocuk delisiyim galibaOyy bu fotoyu instagramda gördüm. Nasıl miss nasıl güzel esniyor. Agzı yırtılacak neredeysemaşallah Allah annesine babasına bağışlasın... Böyle bebişleri gördükçe insan daha bir sabırsızlanıyor
evet canim hatirliyorum yazdiini. Ne gizel fayda etmis. Umarim bana da eder. Senin.sancilarin kac cikiyorduİnsallah bekler canım. Ne kadar çok korktuğunu emin ol çok iyi biliyorum. Aynı şeyi yaşadım çünkü. 1 cm acilmam vardi ve kasılmalarım. Rahim ağzım da 2.5 cm filan. 2 gece yattım hastanede. Durdurdular doğumu. Bana ilk buskopanla başladılar. Sonra serumla prepar verdiler. Prepar çok iyi geldi. Kasilmalari direk kesti. Ki açılmayı yapan kasilmalarmis. Kasılman mutlaka vardır yani. Neyse prepar nabzimı arttırdığı için hap olarak adalat verdi gündüz. Adalat fayda etmedi. Tekrar prepar. Ve şimdi 6 saatte bir prepar kullanıyorum. 3 ilaç var sanırım zaten: nidilat , adalat ,prepar. Sana hangisi iyi gelirse dr.un onu verir. Kasılmalarını iyi takip et. KasılmA önemli. Adalatı verdiği gün sürekli haber yolladım kasiliyorum diye. Ve stres yapma. Stres kasiyor canım. Ben 30+3 ten beri yatıyorum. Ne kadar zaman kazansak o kadar iyi.
Canım zaten doğum kanalında. Bebeğin aşağıda ki açılmaya sebep veriyor. Yer çekimine yenik düşmesin diye istirahat verecek büyük ihtimal. Benimki de aynı yani. Gönlünü ferah tut. Doktorun her şeyi yapıyor zaten. Sen kasilmalarini kontrol et. İlacın fayda edip etmediği anlamaya çalış ki Nts de çıkar. Taburcu olurken Bana adalat verecekti. O bana fayda etmedi dedim Preparin hapini verdi. İşe yarıyor inşallah.
Eki Görüntüle 1731736
Kızlar besigimizi aldk bugun bunun 4 cekmeceli olanı nasl sizce ?
Amin canım inşallahŞık duruyor canım, hayırlı olsun insAllah gGüle güle huzurlu uyusun
gecmis olsun cnm, ins biraz daha sabreder bebisin.Kizlar sabah kontrolum vardi. Rahim boyu daha once kisaydi. Onu soylemistim. Akttan hem.usg yle bakti hem de eliyle muayene etti. 1.5 cm acikligim varmishemen yatis verdi. Servise ciktim. Serum bagladilar,ciger gelistirici igne yaptilar. 4 defa nidilat diye bi ilac verdiler kasilma onluyomus. Nst de azcik sanci cikmis. Simdi tekrar nst deyim. Bize dua edin nolur. Az daha beklesin bebegim.
Benimki sağlı sollubazen kötüleşiyor sanirim yoruldugum zamanlar..
kızlar ağrı bebek büyüdüğü ve aşağıya doğru baskı yaptığı içinmiş.dahada artacak endişelenecek bişey yok dedi doktor.Benim de 2 gündür tam olarak bahsettiğiniz nokta da ağrım var. Aslında iki tarafımda da var ama sol taraf daha fazla ağrıyor
Maşallah kuzuyakızlar ağrı bebek büyüdüğü ve aşağıya doğru baskı yaptığı içinmiş.dahada artacak endişelenecek bişey yok dedi doktor.
bebişim 2300 gr olmuş 33+3 teyiz.yine yüzünü göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?