2016 Şubat Anneleri

Slm herkese.bugün öğleden sonra kontrolumuz vardı.ultrasonda acilma yoktu,daha sonra nst ye girdim ve sancı çıktı Dr hazırlıklı olmamı söyledi 37 olmasını tercih ediyoruz ama sancı çıkınca siklasabilir dedi.korkuyorum lütfen dua edin erken daha biraz daha buyusun bebisim ins.

Açılman yoksa korkma Canm biraz daha dursun sabirsiz bebisin insallah

cnm 34. haftayi atlattik. korkma Allahin izniyle bir kac hfta daha bekler. beklemezse de kritik donemi gecirdik, biraz daha ozen gostermemiz gerekecek ilk zamanlarinda.
benim de ara ara sancim oluyor geceden beri. gecen cuma nstde sanci cikmamisti. yarin yine kontrolum var, ne cikacak bakalim.
bebegin kac kiloymus? benim ki iri baya. 3 kg uzerinde. o yuzden erken gelmesinden korkmuyorum. zaten erken dogum sayilmiyor artik.
ama normal dogumu basarabilir miyim, dayanabilir miyim, bebegime birsey olmadan kavusabilir miyim?? o korkularim var sanirim

Ya maşallah kaç haftalıkken 3 kiloya yakındi bizimki 32 haftalıkken 2 kiloydu

Açılman yoksa korkma Canm biraz daha dursun sabirsiz bebisin insallah

Teşekkür ederim inşallah biraz daha bekler nst de sancı birkaç defa yüksek gözüktü.bebek 2390 kg olmus,keşke benim de sağlıkla 3kg olsa da dogsa

Seninle durumlarımız aynı cnm. Benimde nst de 3 defa sancı çıktı. Doktorum bu saatten sonra doğum başlarsa durdurmayız erken olmuyor artık dedi. Bebeğimde 2500 kilo da. Ama insan gene tedirgin oluyor. İnşallah vaktinde alırız kucağımıza.

Ay maşallah ne yiyip ne iciyosn benm hiç istahm yok bu aralar yiyemyrm inşallah kilo aliyodur
valla cnm ozel bisey yapamadim hic beslenme konusunda. hatta toplamda 4 kg aldim. kuzum annesini somurdu galiba esim 4600 ben 3600 dogmusuz. genetik olabilir demisti eski drm. yine de bi kac aydir riskli gebelikteyiz bu yuzden.
20 kg uzeri alan ama bebegi kus kadar doganda oluyor. anneleri suclamamak lazim bebis alacagini aliyor

Ay maşallah ne yiyip ne iciyosn benm hiç istahm yok bu aralar yiyemyrm inşallah kilo aliyodur
Bnm de hiç iştahım yok canım zorla yemeye çalışıyorum. 33 haftada 1800 gram dı yarın tekrar gidecem ne diyecek banada kilo almazsa erken alırız dedi.

Bnde 8 kilo aldm onun için sordm acaba az kilo aldm ondan mi diye gerçi haftasına gore kilomz normal ama ultrasonda söyledikleri kilo birebir tutmuyoms

Bence de yapıyla alakalı. Ben dikkat ediyorum yediklerime ama gene de normal zamanıyla uyumlu gidiyor kilosu. Zaten bu haftalarda kilo alımı yavaşlayabiliyormuş. Ne yediysem farketmedi. Geriden gelmesinde napalım biraz minnak olsun. Isırmalık zamanlarıda gelir elbet

Bnm de hiç iştahım yok canım zorla yemeye çalışıyorum. 33 haftada 1800 gram dı yarın tekrar gidecem ne diyecek banada kilo almazsa erken alırız dedi.
Hadi ya sezeryan mi olcak bana bsy demedi kilosu normal hatta bi hafta önde gidiyo dedi sasrdm bende

İnşallah vaktini bekler canım. Bnm kinin kilosu az ya bnm de erken gelme durumu varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…