valla cnm ozel bisey yapamadim hic beslenme konusunda. hatta toplamda 4 kg aldim. kuzum annesini somurdu galiba esim 4600 ben 3600 dogmusuz. genetik olabilir demisti eski drm. yine de bi kac aydir riskli gebelikteyiz bu yuzden.
20 kg uzeri alan ama bebegi kus kadar doganda oluyor. anneleri suclamamak lazim bebis alacagini aliyor
Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben almamıştım.herkes Aldı mı???
2 haftadır saçlarımı taramıyordum doğru düzgün, az önce naptımsa o saçlar açılmadı bol saç kremi ile zorla açtım baktım olmayacak verdim kocaya makası belimde olan saçları küt yaptım , ohhh kafam rahat
bebekte gelecek hiç sacla uğraşmam artık
Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben almamıştım.herkes Aldı mı???
Ben almadım ve cevremde(3 ablam yengem Vs) alan olmadı.. Ki ablalarım öğretmen Hani çalışma durumu ve sut bırakma durumu varsa gerekli ama onun dısında sadece işi bi kaç gün için gerekli mi baska alternatif ne olur tecrubelilere sormalı lazım
Bana arkadaşım verdi cnm. İlk zamanlar süt gelmediği için sağmak beyine uyarı veriyormuş. Bende o yüzden bulunsun dedim. Ama hastanelerde de oluyormuş.
Seninle durumlarımız aynı cnm. Benimde nst de 3 defa sancı çıktı. Doktorum bu saatten sonra doğum başlarsa durdurmayız erken olmuyor artık dedi. Bebeğimde 2500 kilo da. Ama insan gene tedirgin oluyor. İnşallah vaktinde alırız kucağımıza.
Aminnn,Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.en son ne zaman girdiniz nst ye.sancı kaç civarındaydı. Cok soru sordum kusura bakma canim.Bi de ben normal doğumdan çok korkuyorum
Ben almadım ve cevremde(3 ablam yengem Vs) alan olmadı.. Ki ablalarım öğretmen Hani çalışma durumu ve sut bırakma durumu varsa gerekli ama onun dısında sadece işi bi kaç gün için gerekli mi baska alternatif ne olur tecrubelilere sormalı lazım
Bana arkadaşım verdi cnm. İlk zamanlar süt gelmediği için sağmak beyine uyarı veriyormuş. Bende o yüzden bulunsun dedim. Ama hastanelerde de oluyormuş.
Çalışacaksanız ihtiyaç var ama çalışmayacaksanız gerek yok arkadaşlar. İlk doğum yaptığınız gün gelmezse bile hastanelerde pompa var. Elektrikli acayip güzrl ve hızlı sagıyor. Zaten ilerki günlerde bir rahatsızlığınız olsa da hastaneye gidip sagabiliyorsunuz bence duruma göre alırsınız. Önceden alınması gereken birşey degil
Çalışacaksanız ihtiyaç var ama çalışmayacaksanız gerek yok arkadaşlar. İlk doğum yaptığınız gün gelmezse bile hastanelerde pompa var. Elektrikli acayip güzrl ve hızlı sagıyor. Zaten ilerki günlerde bir rahatsızlığınız olsa da hastaneye gidip sagabiliyorsunuz bence duruma göre alırsınız. Önceden alınması gereken birşey degil