2016 Şubat Anneleri

Maşallah canım ya bebeğine. Bnm eşim 4 kilo doğmuş bn 3 kilo bebeğim çok zayıf.

Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben almamıştım.herkes Aldı mı???

2 haftadır saçlarımı taramıyordum doğru düzgün, az önce naptımsa o saçlar açılmadı bol saç kremi ile zorla açtım baktım olmayacak verdim kocaya makası belimde olan saçları küt yaptım , ohhh kafam rahat
bebekte gelecek hiç sacla uğraşmam artık

Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben almamıştım.herkes Aldı mı???
Ben almadım ve cevremde(3 ablam yengem Vs) alan olmadı.. Ki ablalarım öğretmen Hani çalışma durumu ve sut bırakma durumu varsa gerekli ama onun dısında sadece işi bi kaç gün için gerekli mi baska alternatif ne olur tecrubelilere sormalı lazım

Bana arkadaşım verdi cnm. İlk zamanlar süt gelmediği için sağmak beyine uyarı veriyormuş. Bende o yüzden bulunsun dedim. Ama hastanelerde de oluyormuş.

Ay bende rüyamda hep sezeryan olduğunu goruyorm normal dogm istyrm ama nasl olcak acaba
Bende sezeryan istiyorum canım normal doğumdan korkuyorum hemde çok canım. Küçükken normal doğumu görmüştüm o beni çok etkiledi o yüzden korkuyorum

Aminnn,Rabbim sağlık versin hepimize ve bebeklerimize.en son ne zaman girdiniz nst ye.sancı kaç civarındaydı. Cok soru sordum kusura bakma canim.Bi de ben normal doğumdan çok korkuyorum

Bende sezeryan istiyorum canım normal doğumdan korkuyorum hemde çok canım. Küçükken normal doğumu görmüştüm o beni çok etkiledi o yüzden korkuyorum
Ben sezeryan ameliyat olduğu için korkyrm istemyrm normalden zaten korkyrm da en iyisi normal gbi geliyo nasl gordn Canm normal dogumu

Göğüs pompası şart diye konuşuluyor.deneyimli anneler,doğum Şekli ne olursa olsun süt hemen gelmiyor ve sağma makinası Kurtarıcı oluyor deniliyor.ben

Bana arkadaşım verdi cnm. İlk zamanlar süt gelmediği için sağmak beyine uyarı veriyormuş. Bende o yüzden bulunsun dedim. Ama hastanelerde de oluyormuş.
Çalışacaksanız ihtiyaç var ama çalışmayacaksanız gerek yok arkadaşlar. İlk doğum yaptığınız gün gelmezse bile hastanelerde pompa var. Elektrikli acayip güzrl ve hızlı sagıyor. Zaten ilerki günlerde bir rahatsızlığınız olsa da hastaneye gidip sagabiliyorsunuz bence duruma göre alırsınız. Önceden alınması gereken birşey degil

Canım devlette de var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…