2016 Şubat Anneleri

Allah korumus canim dikkat etmek geekiyor, yoruluyoruz cidden uyuyakalabiliriz. Neyseki bisey olmamis

Hayırdır ne oldu erkeklerde depresyona giriyor
Anlamıyor beni canım. Birşey söyleyim yüksek ses ile cvp veriyor hastalandı m oralı olmadı 40 derece ateşler içinde yandım hiç umursamadı ameliyatta enfeksiyon kapmışım o yüzden ateşim hiç düşmedi sinir oluyorum artık eşime ne yapsa gözüme batıyor

peki kullandığın korse nasıl bir şey ne marka veya fotoğrafını falan atabilir misin?

canim bebegin kac gunluk oldu.benimki daha cok kucuk gunluk gerci de bana soylenen maksimum 3saate bir kendisi uyanmasa bile uyandirilmali
22 günlüğüz.. Uyanıyor canım sütünü emiyor geri uyuyor 1,5 ile 3 saat arasında değişiyor ama hiç tam ayılmadan derin uykuya devam ediyor, az önce altını değiştirdim bir iki kımıldadı gözlerini bile açmadı, işim bitince uyumaya devam etti :) Gecede böyle, bazen mızmızlanıyor oda benim suçumdan ötürü, emzirdikten sonra altı aklıma geliyor, kızıyor o zaman beyefendi :) yada altını geç değiştirince rahatsız olup ağlayabiliyor.
Derin uyku modundan kastım hiç uyanmıyor değil yanlış anlaşılmasın..

Canım gece uykusu nasıl

Canim.bizim hastaneden geldigimiz gun tum vucudunda cikti. Ucu beyaz beyaz kirmizi lekeler. Heryerini ilik su ile sildim. 2 gun sonra duzeldi simdi biseyi yok canim. Telaslanma ben sicaktan oldu diye dusundum. Araba cok sicakti gelirken terlemisti klimayida acamadik dogal olarak :) bezini falan cikarip penye battaniyesine sarip rahat biraktim gecti sonra

Acaba bebeğimi kıskanıyor kendini dışlanmış hissediyor olabilir sen biraz durumunu duygu durumunu anlat benim eşim de benzer davrandı ben de konuştum daha hassas davranmaya başladın

Canım gece uykusu nasıl
İyi tatlım bugün bir ara burnu tıkandı ona mızırdadı pek uzun sürmedi uyudu yine.. Şimdilik uykucu moddayız.. Dilerim hep sever :) Akşam ilgileniyoruz yoruluyor haliyle, yani uyku problemi olan bebeklere tavsiyem, banyo, oyun (pek anlamıyolar ama) masal veya müzik dinletilenilir akşam saatlerine saklamak ve mümkünse biraz ayık tutmak .. Sonra yorulunca mis gibi uyuyolar bir rahatsızlıkları olmadığı sürece.. Bir iki saat oyalamak yeticektir. Özellikle banyodan sonra çok rahatlıyor bizim ki ve seviyorda çok şükür bizi üzmedi şu ana kadar..

Orkidee0238 ay çok geçmiş olsun canım yaa.. Allahım korusun, dikkat et kuzum ya benimde korkulu rüyam bu :/ Bebeği yanlışlıkla düşürmek, ara ara bildklerim uyuşuyor bebeği iyi tutabiliyomuyum emin olamıyorum

Ay aynennn şuan aynı şeyi geciriyofum içimden . gorumcem nohut pilav çorba yapmış sağolsun ama nohut gaz yapar çorba baharatlı e ben ne yicem((
Ay ye kız sendee abartma ben taze sarımsak taze soğan koyuyorum salatalara, tüm gaz yapıcak şeyleri yapıyorum, gazını çıkardığı sürece sorun yok :)))

Ya kızlar zirt birt bebeğin fotosunu at diyenler oluyo mu sizede ?
Gormeye gelmiyorlar whatsapptan foto yolla çok merak ediyoruz diyip foto istiyorlar . herkesin çocuğu kendine güzel elbette ama nazara çok inanıyorum . e fotoyu yollasan bi turlu e yollamasam diyecekler ki sanki bi bu çocuk doğurmuş. İstemeye istemeye yolluyorum ne onerirsiniz bu durumda ? Yollayamam diyip kötü mu olayım ? Offf

Ay ye kız sendee abartma ben taze sarımsak taze soğan koyuyorum salatalara, tüm gaz yapıcak şeyleri yapıyorum, gazını çıkardığı sürece sorun yok :)))
Ya aslında hiç yemek seçmen dün yedim nohutu gece kivrandi oglusum ay çok vicdan azabı çektim o yüzden bugün korkuyom yemeye :)))) ekmeğin arasına kasar koyup yedim valla napim :)))

Kizlar kizimi kucagima aldim cok sukur hemde oglumun 3.yas gununde. Tr saatiyle 14.06 da:) o kadar iyi gecti ki anlatamam epiduralli normal yaptim. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Herkese cok tesekkur ederim darisivbekleyenlerin basina.

Süperrr Gözünüz aydın canım

Maşallah canım ya bizimkisi sabaha kadar uyumuyor ve ağlıyor

Ya aslında hiç yemek seçmen dün yedim nohutu gece kivrandi oglusum ay çok vicdan azabı çektim o yüzden bugün korkuyom yemeye :)))) ekmeğin arasına kasar koyup yedim valla napim :)))
Ay kıyamamm, benim oğluşa işlemiyomu nedir, babası çok gazlı bu çocuk diyor, bana göre gayet normal, çıkarıyor, ağlamıyor tamamdır benim için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…