Bilmiyorum canım anlamıyor. Konuştum yine anlamadı. Sıkıldım artıkAcaba bebeğimi kıskanıyor kendini dışlanmış hissediyor olabilir sen biraz durumunu duygu durumunu anlat benim eşim de benzer davrandı ben de konuştum daha hassas davranmaya başladın
Ağlıyorsa bir problemi vardır, iyi doyduğuna eminmisimiz, yada altınamı yapıyor?.. Pişikmi oluyor veya gazımı var.. Yada yeterince sıcak mı oda, bizimki sıcağı seviyor bu yüzdende uzun uyuyor olabilir.. Terleticek kadar değil ama sıcak ortam yaratmaya çalışıyoruz..Maşallah canım ya bizimkisi sabaha kadar uyumuyor ve ağlıyor
Canım bnm oğlum çıkaramıyor gazıAy kıyamamm, benim oğluşa işlemiyomu nedir, babası çok gazlı bu çocuk diyor, bana göre gayet normal, çıkarıyor, ağlamıyor tamamdır benim için :)))
Oda 25 derece canım sıcak. Yeterince emiyor ama gazı mızı çıkaramıyoruz o yüzden çok geriliyor yavrum kıpkırmızı olup geliyorAğlıyorsa bir problemi vardır, iyi doyduğuna eminmisimiz, yada altınamı yapıyor?.. Pişikmi oluyor veya gazımı var.. Yada yeterince sıcak mı oda, bizimki sıcağı seviyor bu yüzdende uzun uyuyor olabilir.. Terleticek kadar değil ama sıcak ortam yaratmaya çalışıyoruz..
Ya o kadar kucuk bebegi ayakta niye salliyor ki belki kucaginda pispislarsin falan ama bilmiyotum bence cok kucuk.Kizlar bebis simdi sallanmaya alismaz dimi ya ...durmuyo uyuymuyo..kv bana yrdmci olmak icin aldiginda salliyo .sanki onunda hosuna gidiyo ..sallarim ilerde ayagimda da suan besik ayak herturlu sallaniyo ve cok kucuk ya ..uyusa nolur banyoda yapti bugun yok ..1 saat emdi uyuyo yerine koydum hopp uyaniyo.kendi haline dursa gozu acik oda yok aglicak illa...ay dun kisir yedim gaz yapti snrm surekli kivraniyo
Sıcak havlu sar karnına, yada sıcak su torbası koy yatağına sırt yada ayak kısmına.. Altını değiştirirken çok hızlı davranmak gerekiyomuş birdeOda 25 derece canım sıcak. Yeterince emiyor ama gazı mızı çıkaramıyoruz o yüzden çok geriliyor yavrum kıpkırmızı olup geliyor
Ay aynennn şuan aynı şeyi geciriyofum içimden . gorumcem nohut pilav çorba yapmış sağolsun ama nohut gaz yapar çorba baharatlı e ben ne yicem((
Ya kızlar zirt birt bebeğin fotosunu at diyenler oluyo mu sizede ?
Gormeye gelmiyorlar whatsapptan foto yolla çok merak ediyoruz diyip foto istiyorlar . herkesin çocuğu kendine güzel elbette ama nazara çok inanıyorum . e fotoyu yollasan bi turlu e yollamasam diyecekler ki sanki bi bu çocuk doğurmuş. İstemeye istemeye yolluyorum ne onerirsiniz bu durumda ? Yollayamam diyip kötü mu olayım ? Offf
Vee benim oğluş kalkarrr, gözleri fıldır fıldırrr :)
Kayınvalide kayınpeder İstanbul'a giriş yapmış bulunmakta en az 20 gun bendeler doğurduğum gun de görümcem ve kocası gelecek o da en az 10 gun kalsa,, bu karnımla hizmet beklerler biliyorum sabahtan beri çarpıntım var... Anneme evimde yatacak yer kalmıyor boş kalabalıktan, oysaki bana en büyük desteği annem verecek
Çok mutsuzum.. Kv aşırı sigara içiyor ve ben buna asla izin vermeyeceğim evde sigara içmek söz konusu olamaz !! Bebeğimi duman altı bir eve getiremem..
Ahh be kızım sende doğsan artık ...
Poffdd kv ve kp hafi anlarim da gorumce ne diye gelip o kadar kaliyor ki yaaa sinir seyler.
benim annem ve kv de cok sigara iciyor. Annem kendi evinde bile balkonda icer. Kv de ben daha dohum yapmadan soylerdim yasak diye. Gecen ilk defa gelmisti ya ben o gelmeden balkona.masa sandalye kultablasi koydum onu gorunce benim.bisey dememe gerek kalmadan direk balkona gidip icti
esim bana tripli sekilde annem mesajini aldi diyo. Illa msja gerek birakmasin dedim hiiihhh
bende de ayni şekilde geceleri cok zor geçiyor...Canim bende gunduz pek bisey yok bu saatlerde cosuyooo bende anlamadim. Dr u aramadim ne nisan ne sanci bisey yok
Genelde kendi çıkarıyor ama çıkaramazsa sırtını ovalıyorum.. Sık emzirmekte işe yarayan yöntemler arasında bu aradaCANIM gazını hangi pozisyonda çıkarıyoesub
Ayyy hadi yaa, ebe demişti bizede kakasını başlarda edemeyebilir yada çok edebilir hepsi normal diye, biz çok edenlerdeniz maalesef bez dayanmıyor :))Ben dün Nohut pilav yedim buyuk bi sikintimiz olmadi. Bence duzenli ve dogru olcude yedikten sonra hersey yenebilir.
Ve bi yazi okudum sende gaz yaoan bebeginde gaz yapmayabilir, yediklerini gozlemleyip onda nelerin gaz yaptigina bak
ayni sey bende de cok yapiliyor. Akrabalarim hepsi yurt disinda o sebeten cok istiyorlar. hayir diyemiyorum ama en cirkin belli olmayan fotoyu yolluyorum
ahhh ahh biz de 3 gun aradan sonra kakamizi yaptik cok mutluyuz.
esim dio bi kaka insani neden bu kadar mutlu eder
OluyorYa kızlar zirt birt bebeğin fotosunu at diyenler oluyo mu sizede ?
Gormeye gelmiyorlar whatsapptan foto yolla çok merak ediyoruz diyip foto istiyorlar . herkesin çocuğu kendine güzel elbette ama nazara çok inanıyorum . e fotoyu yollasan bi turlu e yollamasam diyecekler ki sanki bi bu çocuk doğurmuş. İstemeye istemeye yolluyorum ne onerirsiniz bu durumda ? Yollayamam diyip kötü mu olayım ? Offf
Valla bence alışır. Okuduğum kitaplarda "devam edemeyeceğiniz bir işe hiç başlamayın" mjı veriliyordu.Kizlar bebis simdi sallanmaya alismaz dimi ya ...durmuyo uyuymuyo..kv bana yrdmci olmak icin aldiginda salliyo .sanki onunda hosuna gidiyo ..sallarim ilerde ayagimda da suan besik ayak herturlu sallaniyo ve cok kucuk ya ..uyusa nolur banyoda yapti bugun yok ..1 saat emdi uyuyo yerine koydum hopp uyaniyo.kendi haline dursa gozu acik oda yok aglicak illa...ay dun kisir yedim gaz yapti snrm surekli kivraniyo
Bebeğin gaz problemi 15gündne sonra başlarmışBen dün Nohut pilav yedim buyuk bi sikintimiz olmadi. Bence duzenli ve dogru olcude yedikten sonra hersey yenebilir.
Ve bi yazi okudum sende gaz yaoan bebeginde gaz yapmayabilir, yediklerini gozlemleyip onda nelerin gaz yaptigina bak
ayni sey bende de cok yapiliyor. Akrabalarim hepsi yurt disinda o sebeten cok istiyorlar. hayir diyemiyorum ama en cirkin belli olmayan fotoyu yolluyorum
ahhh ahh biz de 3 gun aradan sonra kakamizi yaptik cok mutluyuz.
esim dio bi kaka insani neden bu kadar mutlu eder
Poffdd kv ve kp hafi anlarim da gorumce ne diye gelip o kadar kaliyor ki yaaa sinir seyler.
benim annem ve kv de cok sigara iciyor. Annem kendi evinde bile balkonda icer. Kv de ben daha dohum yapmadan soylerdim yasak diye. Gecen ilk defa gelmisti ya ben o gelmeden balkona.masa sandalye kultablasi koydum onu gorunce benim.bisey dememe gerek kalmadan direk balkona gidip icti
esim bana tripli sekilde annem mesajini aldi diyo. Illa msja gerek birakmasin dedim hiiihhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?