2016 Şubat Anneleri

Günaydınlar
Bugün sezeryan dikiş kontrolüm var en son 3 hafta öbce agdaya gıtmıstım sezeryana da 2 hafta oldu halıyle dikişlerin orda da tüy çıktı ama korkudan ne jiletle aldım ne de agdaya gittim drdan çekiniyorum sezeryan olanlar siz kontrole gıdınce nasıldınız
kısa ama çok utanıyorum

İlk 3 gün ben de çok zorlandım sonra hepsi geciyo cnm sadece zaman lazım

Ayy canım aynı dertten ben de muzdaribim saclarım çok bakımsız hamişken boyatmadım kestirmedim kuaföre gıtmem lazım ama annem 40ın cıkınca gıt nolur nolmaz dıyo
Bıraz daha sabredıyorum

Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg

Sezeryan olanlar sizde durum nasıl

Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg

1 ayda 12 kilo verdim 63 kiloyum hala.. 57 ile hamile kaldım. Var daha ulaşmaya o sayiya cnm

Bugün 5. Gün benim dikişlerim kabarmış ve yanma var arada Can'ım ama günden güne daha iyiyim bir ara hiç geçmeyecek sandım :)

Kızlar bmm bebeğimin gözü çapak okuyordu cok bu sabah sol gözünü çapaktan acamadı sutumden sagdım ama ilaç kullanan var mı böyle bir durumda yasayan oldu mu

Bide kızlar aklıma geldi konusu açılmıştı dopum hediyesi olarak konuşmuştuk neler geldi eşlerden :) merak ettim biliyorum bebeklerden baska bişeyi gözümüz görmüyor ama sonuçları merak ettim :)
Bilezik almış Sağolsun..

Geçmiş olsun canım inşallah ufak birseydir

Avent Soothie kesinlikle çok başarılı emzik emsin istiyorsan denemelisin

Oh gözün aydin gün kavuşma günü inşallah guzrl haberlerle dön . Inşallah saglikla kucağına alırsın

@semataha dogumun da sonrasi da kolay olur insaAllah. Duamizdasin :) 9 da bende kontrolde olcam bi mucize bekliyorum doktor dogum baslamis dese de dogurup da gelsem
Bende hep bekledim seni cok iyi anlıyorum hafi artık ağrılar gelsin diyordum hayırlısini nasip etsin allah guc kuvvet versin yardimcin olsun.

Sezeryan değilim ama
64 le hamile kaldim 68 e çıktım
Kusma evresinde 62 oldum
doguma 76 ile gittim
Eve geldigimde 70 dim eyvah kilolar gitmemis derken 4 5 günde 66 ya düştüm hedef 55 bakalım bu aralar cok yiyorum yemesem zayiflardim da kontrollu duzenli yemiyorum hep yiyorum ):

1 ayda 12 kilo verdim 63 kiloyum hala.. 57 ile hamile kaldım. Var daha ulaşmaya o sayiya cnm
Dışarı çıkarken halen hamile pantolonu giyiyorum cnm diğerleri olmuyo çok sıkıldım zayıflayınca kıyafet alışverişi yapcam çok affedersin popom kocaman bacaklarımın üst bölümü çok kalın nasıl bu kadar genişlemişim 10 ayda ufff

Uff bi ben 65 le gittim 62yimm norml kilom 52.az kilo aldim áiye seviniodum ama gitmiyo buda..kanamam yok olsa belki inerdi kilo

kiskiskis emzirince insan çok acıkıyo dimi canım yani en azından bana öyle oluyo sanki içim çekilmiş gibi öyle halsizleşiyorum ki yiyorum haliyle
Böyle yiyerek ve emzirerek kilo veriliyomuki tecrübeli anneler? Yemesek de süt nerden olucak?

Babalara göre bişey yok her sorun bizde patlıyo çok mu karamsarlaştım ne

Canim sen sen ol asla kendini zorlama. Ben aptallik ettim 10. Gunde dikislerin sikintisi gecmeye basladi ve ayaklandim 2 gun once gaza geldim evi supurdum 2 gundur oturamiyorum resmen tekrar agri kesiciye başladım ayni ilk gunku gibi zonkluyor.

Ben agri kesici falan kullanmiyorum. Doktor biseyde demedi. Sadece batikon suruyorum wc sonrasi

Sizinde iyle mi? Yoksa krem ilac falan verdi mi

sadevehuzurlu cnm bzm senle herseyini neredeyse aynı .bnde sezaryen yaptım iki gün var aramızda kil mevzusunu geçen gün banyo ettiğinde cesaret edip kara balta jiletle alarak cozdum napim valla utandım bnde öyle gitmeye. Ama çok da dokunamadim yanı uzanabilfigim kadar.
Kilo mevzusu...acmaa yaralarimi....
56 yla hamile kaldim 75 le doğuma grdim şuan baya göbek gitti ama sarkık duruyo kaç kiloyum bilmiyorum evde tartı yok hastaneye gittiğinde tekrar tartilcm geçen de unuttum çok merak ediyorum.dediğin gibi hamile pantolonlarının gyiyorum diğerleri basenden geçmiyor ((

Sezeryan olmadım ama 57.7 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 68 kiloydum..bebek 15 günlük olunca tartildim 66.5 çıktım ama halen kotlarim olmuyordu.. Şimdi oluyor ama kaç kiloyum bilmem çarşamba sağlık ocağına gitcez 1 aylık olucaz o zaman bakicaklar benim kiloma da..hedef 60 sonra da 56.. :)

Uykusuzluğun bu kadarı yani...rekor kırdım:) sabah dalmışım.eşim fotomu çekmiş.ağzım açık kendimden geçmiş,pejmurde halimi görünce ben ne olmuşum dedim.bebek hayatımızı 180 derece değiştirdi.ağladığı an saçımı toplayabilirsem ne ala...
Kucağımda da ağlıyor bırakınca da ağlıyor hep ağlıyor...napcaz ya böyle

Bnm de memem bildiğin ortalik mali :) hiç kapanmiyor ustsuz gezecem yanı emzirme atleti yalama yaptı illa memede uyucak aglayınca meme hmn ağza grcek besgine koyduğum gibi uyaniyo ya

Benim oğlumun da oldu netira damla kullandık 3 gün gecti çok şükür

Cnm ya aynıyız bir suru pantolon var hic birine olmamak ...Citi pıti hallerimizi ozlemeye basladim.Ne olacak halimiz.benim karnım bile var gibi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…