- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
İlk 3 gün ben de çok zorlandım sonra hepsi geciyo cnm sadece zaman lazımSezeryan olan anneler merak ediyorum birtek ben mi zorlandım ameliyat sonrası bu kadar.bebeğimin altını bile değiştiremiyorum anca ayakta yapabiliyorum birinin yardımı olmadan yataktan çok zor kalkıyorum oturduğum yerden kambur kalkıyorum zor yürüyorum sanki hep böyle olacakmışım gibi(( bugün 3. Gün biri bana hepsi geçecek eski günlerine döneceksin desin teselliye ihtiyacım var (
Kızlar yarın saç boyası ve keratın yaptirmayi düşünüyorum da saclarim mahVolMuş durumda biraz bakıma ihtiyaclari var dipler 10 aydır almış başını gidiyor :) hamile iken bebeğim zarar görmesin diye boyamadim. Şimdi boyatsam ve keratın yapsam bi zararı olur mu kızlar fikri olan var mı?
1 ayda 12 kilo verdim 63 kiloyum hala.. 57 ile hamile kaldım. Var daha ulaşmaya o sayiya cnmBugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Sezeryan olanlar sizde durum nasıl
Bugün 5. Gün benim dikişlerim kabarmış ve yanma var arada Can'ım ama günden güne daha iyiyim bir ara hiç geçmeyecek sandım :)İlk 3 gün ben de çok zorlandım sonra hepsi geciyo cnm sadece zaman lazım
Ayy canım aynı dertten ben de muzdaribim saclarım çok bakımsız hamişken boyatmadım kestirmedim kuaföre gıtmem lazım ama annem 40ın cıkınca gıt nolur nolmaz dıyo
Bıraz daha sabredıyorum
Doyurramadk bi küçücük mide hiç doymuyoSundurduklerinde çok tatlı oluyorlar.Benimki normalde oynarken hep sunduruyor kopartacak memeyi saniyorum..simdi yine besleniyoruz.
Bilezik almış Sağolsun..Bide kızlar aklıma geldi konusu açılmıştı dopum hediyesi olarak konuşmuştuk neler geldi eşlerden :) merak ettim biliyorum bebeklerden baska bişeyi gözümüz görmüyor ama sonuçları merak ettim :)
Geçmiş olsun canım inşallah ufak birseydirmoralim cok bozuk,sezeryan yerimde acik kirmizi renk akinti var,bi baktim ic camasirimda leke var bir de ne goreyim su gecirmez bantin ustu tamamen islak .cok oksurmekten dikisimmi acildi bilmiyorum doktoru aradim ustunu ac dedi annem bakti ufak bi yerden geliyo o sizinti,yarin sabah gidicem ustune bebegimin pamugundan pamugundan koydum
Avent Soothie kesinlikle çok başarılı emzik emsin istiyorsan denemelisinHanımlar yaaa emzige nasıl alistircam..aventin emziği var bizde emiyor güzelce ama ağzında tutamıyorum düşüyor hep benim yardımın olması lazim emmesi için..bazen de emmek istemiyor resmen kafasını çeviriyor..
Nasıl alistircam?? Yardım yaa bu konuda lütfen.
Oh gözün aydin gün kavuşma günü inşallah guzrl haberlerle dön . Inşallah saglikla kucağına alırsınHayırlı sabahlar arkadaşlar ben bugun saat 10 da doğum a gireceğim dualarinizi bekliyorum.9 ay boyunca birbirimize destek olduk...hersey için çok teşekkür ediyorum...inss hersey yolunda gider bnde burdaki çoğu anne gibi yavrum u kucağıma sorunsuz bir şekilde alırım. ..
Bende hep bekledim seni cok iyi anlıyorum hafi artık ağrılar gelsin diyordum hayırlısini nasip etsin allah guc kuvvet versin yardimcin olsun.@semataha dogumun da sonrasi da kolay olur insaAllah. Duamizdasin :) 9 da bende kontrolde olcam bi mucize bekliyorum doktor dogum baslamis dese de dogurup da gelsem
Sezeryan değilim amaBugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Dışarı çıkarken halen hamile pantolonu giyiyorum cnm diğerleri olmuyo çok sıkıldım zayıflayınca kıyafet alışverişi yapcam çok affedersin popom kocaman bacaklarımın üst bölümü çok kalın nasıl bu kadar genişlemişim 10 ayda ufff1 ayda 12 kilo verdim 63 kiloyum hala.. 57 ile hamile kaldım. Var daha ulaşmaya o sayiya cnm
Uff bi ben 65 le gittim 62yimm norml kilom 52.az kilo aldim áiye seviniodum ama gitmiyo buda..kanamam yok olsa belki inerdi kiloBugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Canim sen sen ol asla kendini zorlama. Ben aptallik ettim 10. Gunde dikislerin sikintisi gecmeye basladi ve ayaklandim 2 gun once gaza geldim evi supurdum 2 gundur oturamiyorum resmen tekrar agri kesiciye başladım ayni ilk gunku gibi zonkluyor.
Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Bnm de memem bildiğin ortalik mali :) hiç kapanmiyor ustsuz gezecem yanı emzirme atleti yalama yaptı illa memede uyucak aglayınca meme hmn ağza grcek besgine koyduğum gibi uyaniyo yaUykusuzluğun bu kadarı yani...rekor kırdım:) sabah dalmışım.eşim fotomu çekmiş.ağzım açık kendimden geçmiş,pejmurde halimi görünce ben ne olmuşum dedim.bebek hayatımızı 180 derece değiştirdi.ağladığı an saçımı toplayabilirsem ne ala...
Kucağımda da ağlıyor bırakınca da ağlıyor hep ağlıyor...napcaz ya böyle
Benim oğlumun da oldu netira damla kullandık 3 gün gecti çok şükürİki gündür beni tosbikin sol gözünde konjontivit var yaçapaklanıp duruyor yavrumun gözü... Temizliyorum sürekli tek hamlede içten dısa serum fizyolojikle.. Dr A gitmek istemiyorum şimdi.. Çünkü topuk kanından sonra oldu sağlık ocağında bulaştıgını düşünüyorum.. Babamız da sinir etti adam dr ama kendi cocugu olunca bi tobrased türevi bile yazmıyor ya :/ pazartesiye kadar bekleyeceğim bakalım inşallah gecer
Cnm ya aynıyız bir suru pantolon var hic birine olmamak ...Citi pıti hallerimizi ozlemeye basladim.Ne olacak halimiz.benim karnım bile var gibi halaDışarı çıkarken halen hamile pantolonu giyiyorum cnm diğerleri olmuyo çok sıkıldım zayıflayınca kıyafet alışverişi yapcam çok affedersin popom kocaman bacaklarımın üst bölümü çok kalın nasıl bu kadar genişlemişim 10 ayda ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?