2016 Şubat Anneleri

Girlmother Ses yok inşallah güzel haberle donersin

Hastanedeyim Can'ım dün kasıklarımda ve vajina da çok ağrım oldu nst de ebe Bebek baya inmiş Dedi sancım da cıktı ama cok yüksek değil. birazdan muayneye giricem umarım güzel haberler verir doktor Sen nasılsın?

Bende kilo Milo Bırakmadı prenses hanım.53 ile hamile kaldım 10 kg aldım.şimdi 55im...Totomdan ter akıyor.
Kızım doğduğunda ilk günler ne güzel uyuyordu.beşiğine bakıp bakıp ne huzurlu ve mutlu bir bebek,çok şükür diyordum kiiiii 14.gün acı gerçek ile karşılaştık.o benim masum yüzlüm tatlı kızım ,kuzum kurt gibi sürekli aç,Gazlı ve huzursuz olmaya başladı.uyurken bile ağlamaklı sesler çıkartıyor.
Tam bulduk:) al sana bebek :)
Kv de gitti.dün babam baya bi saydı annem kalınca tabii evden uzakmış da yok 40 gün hapis hayatı mı olurmuş,bakmış işte yetermiş bunca gün...bi de eşim,eşimin babaannesi,dedesi,kv,kp var yani onların içinde sayıp sövüyorherkes duymazdan geliyor ama devam...bi de hastahanede de 20 gün annem yoktu.15 günde sıkıntı bastı.
yok beşiği büyük almışız hiç danışmamışız.şaka gibi bişey:) umrunda değildik de bi de fikir sorcam Beşik için hem de :) surat sallandırdı da gitti.ne bye bye ne bişey...
Ay neyse...Bunların hepsini yani Beşik ana kucağı vs kv kp aldı..Allahtan biri çıkıp da sen alaydın madem demedi benim pedere :)

Hanımlar merhaba,
Bir çoğunuz artık bebek muhabbetine başladınız ama ben daha doğurmadığım için hamilelikle ilgili bir sıkıntımı paylaşmal istiyorum. İki gündür kalça ile belin birleştiği yerde beni topallatacak kadar ağrı başladı. Hamilelikle mi lgili başka birsey mi anlayamıyorum. İlk hamileliğimde böyle birsey yaşamamıştım. Ne yapmam gerek. Beni çok kısıtlıyor bu durum.

Aynen bizmkide can ama dayanamıyo insan boncuk boncuk bakiyo meme beklerken

Iste bugun 4.gunum.ilk gun ameliyat sonrasi kanama oldu ertesi gun de cok az bi sekilde.sonra kesildi.sari leke seklinde sadece.ya dun aksamdan ped bile koymadim.pecete koydum o derece yani
Ya benim zaten adet sorunum vardi dogumdan once.ilacsz adet olamiyordum erken menopoza girmistim.ama yani doğumda da bol bol kanarim sanmistim.valla ozlenmez belki ama guzelce kanamaya hasretim.
Bir de doguma girdgim kilodan sadece 1 kg eksilmis.halbuki 3700 dogurdum kizimi.guzelce bir kanasam bu sisligim de iner sonerm azcik.ama sende de varmis ayni sorun.umarim artar kanamalar.normali o yani.40 gun olurdu ortalama

Ay ben kuaföre geldim boya yaptırıyorum ama keratın için çelişkide kaldım bebisim zarar görsün istemiyorum bu konu hakkında da fikrim yok 40 imı bekleyemedim çünkü evime dönecem memleketeyım şimdi ordada kuaföre benle gelecek kimse yoktu

Kizlaaaarr!!
Bugun 9 da kontrol vardi kuzum olabildigince aşağıda kafasini guzelce yerlestrmis ama sanci yok diye doktor eve yolladi daha eve girmeden akintim basladi gelince kontrol ettim renkli su bildigim. Agri falan hic biseyim yok. Su gelmesi ya da sancı bekleyim simdi demi?

Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg

Sezeryan olanlar sizde durum nasıl
Ben tartilmadim valla canım kaç kg old. merak ediyorum ama nasip olmadi. Toplamda 12 kg almıştım bende. karnim bayagi küçüldü gibi az bi şey kaldı ama hala yüzüklerim parmağıma girmiyor:) öyle değişik bi alemdeyım:)

10 dk fazla ayakta kalsam
yada otursam alttan dikislerim felaket sızlıyor
o yetmiyormuş gibi yanma ve kaşıntı sinyalleri verilmeye başlandı
Ne zaman gececek bu ağrı ??

Ben agri kesici falan kullanmiyorum. Doktor biseyde demedi. Sadece batikon suruyorum wc sonrasi

Sizinde iyle mi? Yoksa krem ilac falan verdi mi
Canim benim dikislerde ilk gunden icten kanama oldu kalcama kadar mosmor oldu. Onun icin bana parol ve antibiyotik verdi. Pansuman icin batikom ve beyaz bi su verdi. Sonrasinda da morlugun dagilmasi icin krem suruyorum.

Biraz daha bekle canim. Zaten aksama kalmadan ya sancin baslar ya da nisan veya su gelir. Sancin baslarsa siklasmasini bekle. Ama nisan veya su gelirse git hemen doktora.

Çekinme canım insan hemen alamıyor agdada olmaz. Çekinecek bir durum yok bende öyle gittim küçük küçük çıkmaya başlamıştı benimde...
Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg

Sezeryan olanlar sizde durum nasıl
86 ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girdim. Şimdi 87 diyim. Hamilelik öncesi halime döndüm sayılıt ama hazır vermişken dahada bir versem süper olacak

Biraz daha bekle canim. Zaten aksama kalmadan ya sancin baslar ya da nisan veya su gelir. Sancin baslarsa siklasmasini bekle. Ama nisan veya su gelirse git hemen doktora.
Umarim dedigin gibi olur. Herseyimi topladim hazirlandim beklemedeyim. 2-3 cm acilma var diyeli bi ay oldu nerdeyse. Simdiki hali muamma ama sira sancida :)

Kızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş

Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..

Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..

Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım?

Şahsım="Girlmother, post: 45284968, member: 700478"]Kızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş

Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..

Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..

Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım? [/QUOTE]
Şahsım adina ben önce suniyi denerdim sonucta o gunden sonra muhtemelen sezeryana gore daha az canim acir diye

Kaçkncı haftadasın bilmiyroum ama doğum ile alakalı bir ağrı o ağrı
Artık kanala girmiş beya girmeye çalışıyordur.
Yakında seninde bebek telaşların başlar

10 dk fazla ayakta kalsam
yada otursam alttan dikislerim felaket sızlıyor
o yetmiyormuş gibi yanma ve kaşıntı sinyalleri verilmeye başlandı
Ne zaman gececek bu ağrı ??
Benim dikiş değil de etim ağrıyor galiba. Hala ağrıyan bir yerim var yani

Kızlar ya
Ben dün dışarı çıkmak zorunda kaldım
Biraz yağmur ve soğuk yedim
Gece üşüme tuttu beni
Bide isal başladı
Bugünde eklemlerim sızlıyo midem bulanıyo
Acaba üşüttüm mü

Normaldoğum iç dış dikişlerim var
Yoksa onlar mı enfeksiyon Oldu
Püfff

Şimdi yine dışarı çıkcaz bu sefer bebişi kontrole götürcez
İyice fena olmasam bari
Çocuğa bişey olurmu yaaa
Dışarda üşütür mü
Yada benim hastalık sütten geçer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…