- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 36
Girlmother Ses yok inşallah güzel haberle donersin
Benim kızın gözü capaktan acıkmadı by sabah dr mu verdi cnm sizinde böylemiydiBenim oğlumun da oldu netira damla kullandık 3 gün gecti çok şükür
Aynen bizmkide can ama dayanamıyo insan boncuk boncuk bakiyo meme beklerkenHemde ne eşşekleryerim ben o eşşekleri... valla ne kadar tatlı olsalarda bizimkide can acıyor... öğrenecekler onlarda. Ben çekiştirince memeyi çıkarıyorum bide yanagını okşayarak diyorumki hayır tatlım çekmek yoook eğitim şart tabi dayanamayıp yine veriyorum memeyi
Iste bugun 4.gunum.ilk gun ameliyat sonrasi kanama oldu ertesi gun de cok az bi sekilde.sonra kesildi.sari leke seklinde sadece.ya dun aksamdan ped bile koymadim.pecete koydum o derece yaniAynen cnm..bu arada kanama hicmi yok..benimde 5.gun tamanen durdu..sari sari akinti basladi..10.gun kontrolde doktor icerde kan birikmis dedi ilac verdi icerdeki kan oylece bosaldi.enfeksiyona sebep oluyomus bu durum...bugun 16.gun kanama yine yok ilacla beraber giden gitti snrm....aynwn ilkinde 40 gun surduydu..gobek iner iyilesirdik kanama olmasi iyi de yok bendede
Ay ben kuaföre geldim boya yaptırıyorum ama keratın için çelişkide kaldım bebisim zarar görsün istemiyorum bu konu hakkında da fikrim yokİlk 3 gün ben de çok zorlandım sonra hepsi geciyo cnm sadece zaman lazım
Ayy canım aynı dertten ben de muzdaribim saclarım çok bakımsız hamişken boyatmadım kestirmedim kuaföre gıtmem lazım ama annem 40ın cıkınca gıt nolur nolmaz dıyo
Bıraz daha sabredıyorum
Ben tartilmadim valla canım kaç kg old. merak ediyorum ama nasip olmadi. Toplamda 12 kg almıştım bende. karnim bayagi küçüldü gibi az bi şey kaldı ama hala yüzüklerim parmağıma girmiyor:) öyle değişik bi alemdeyım:)Bugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Sezeryan olanlar sizde durum nasıl
Canim benim dikislerde ilk gunden icten kanama oldu kalcama kadar mosmor oldu. Onun icin bana parol ve antibiyotik verdi. Pansuman icin batikom ve beyaz bi su verdi. Sonrasinda da morlugun dagilmasi icin krem suruyorum.Ben agri kesici falan kullanmiyorum. Doktor biseyde demedi. Sadece batikon suruyorum wc sonrasi
Sizinde iyle mi? Yoksa krem ilac falan verdi mi
Biraz daha bekle canim. Zaten aksama kalmadan ya sancin baslar ya da nisan veya su gelir. Sancin baslarsa siklasmasini bekle. Ama nisan veya su gelirse git hemen doktora.Kizlaaaarr!!
Bugun 9 da kontrol vardi kuzum olabildigince aşağıda kafasini guzelce yerlestrmis ama sanci yok diye doktor eve yolladi daha eve girmeden akintim basladi gelince kontrol ettim renkli su bildigim. Agri falan hic biseyim yok. Su gelmesi ya da sancı bekleyim simdi demi?
Çekinme canım insan hemen alamıyor agdada olmaz. Çekinecek bir durum yok bende öyle gittim küçük küçük çıkmaya başlamıştı benimde...Günaydınlar
Bugün sezeryan dikiş kontrolüm var en son 3 hafta öbce agdaya gıtmıstım sezeryana da 2 hafta oldu halıyle dikişlerin orda da tüy çıktı ama korkudan ne jiletle aldım ne de agdaya gittim drdan çekiniyorum sezeryan olanlar siz kontrole gıdınce nasıldınız
kısa ama çok utanıyorum
86 ile hamile kalmıştım 96 ile doğuma girdim. Şimdi 87 diyim. Hamilelik öncesi halime döndüm sayılıt ama hazır vermişken dahada bir versem süper olacakBugün sezeryan olalı 13 gün oldu gebelikte toplamda 18 kg almıştım 79 ile doğuma girmiştim bugün 69 kgyum 8 kg kaldı gerçi 56 filan olsam daha iyi ama ilk hedefim 61 kg
Sezeryan olanlar sizde durum nasıl
Umarim dedigin gibi olur. Herseyimi topladim hazirlandim beklemedeyim. 2-3 cm acilma var diyeli bi ay oldu nerdeyse. Simdiki hali muamma ama sira sancida :)Biraz daha bekle canim. Zaten aksama kalmadan ya sancin baslar ya da nisan veya su gelir. Sancin baslarsa siklasmasini bekle. Ama nisan veya su gelirse git hemen doktora.
Kaçkncı haftadasın bilmiyroum ama doğum ile alakalı bir ağrı o ağrıHanımlar merhaba,
Bir çoğunuz artık bebek muhabbetine başladınız ama ben daha doğurmadığım için hamilelikle ilgili bir sıkıntımı paylaşmal istiyorum. İki gündür kalça ile belin birleştiği yerde beni topallatacak kadar ağrı başladı. Hamilelikle mi lgili başka birsey mi anlayamıyorum. İlk hamileliğimde böyle birsey yaşamamıştım. Ne yapmam gerek. Beni çok kısıtlıyor bu durum.
Benim dikiş değil de etim ağrıyor galiba. Hala ağrıyan bir yerim var yani10 dk fazla ayakta kalsam
yada otursam alttan dikislerim felaket sızlıyor
o yetmiyormuş gibi yanma ve kaşıntı sinyalleri verilmeye başlandı
Ne zaman gececek bu ağrı ??
Hastanedeyim Can'ım dün kasıklarımda ve vajina da çok ağrım oldu nst de ebe Bebek baya inmiş Dedi sancım da cıktı ama cok yüksek değil. birazdan muayneye giricem umarım güzel haberler verir doktor Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?