Canm ben huggies kullanıyorum şuan, ama dediğin gibi bezi bağlayınca primadada taşırmamıştı..Canım mamalar tabii daha iyi doğuruyor.annesütü mama yanında çook hafif kalıyor. Bu yüzden sık emzirmek lazım. Aglamıyorsa bırak verme illa tıkabasa doyması gerekmiyorki. Maalesef buradada birçok arkadaşımız alışmış mama vermeye.. ve sarılıkta degilse birkaç saat aralıksız uyumasıda annelerin kolayına geliyoraslında normal olan saatte bir acıkması... kendileri küçük diye fazlada ememiyor uyuyor yada yoruluyor. Çabuk acıkıyor. Sen memeni vermeye devam et emecek boşaltacakki tekrar süt dolsun
Canım yukarda yazdıklarımı senin içinde yazdım. Saatte bir emzirmen çoook iyi hem sarılığıda düşerşu bazı doktorlar mamadan korkmayın diyorlar ya hemende veriyorlar... işte bebişler alışıyor kısa zaman içinde karnını doyurmaya sonra meme yerine mama istiyorlar. Karınları tıka basa doysun istiyorlar alışıyorlarda..
Ne olursa olsun emzirmek en iyisi hiç sütün gelmese mama işi tamamda sütün varsa azimle emzirmeye devam
Bezdede premimum care büyük... normal prima minnacık bende 1 numara kullanıyorum. 2 tane nümune premium care vardı arada takayım onları dedim. Anaa kocamanmış... primanın kendi normal beziyle bile arasında fark var.
keryneia canım senin sızıntı problemin vardı ya sende premium care kullanıyordun galiba. Onlar büyük diye de sızdırıyor olabilir
Canim gogus ucu kullansana Aventin o kadar kolay tutuyor ki bebegim hemen saldiriyorGelde deli olma
memeyi tutma süremiz hep uzun ya
15 20 dk tutması için uğraşıyorum
isira isira bi hal etti memeyi,
göğüs uçlarım sayesinde etleri kalkti resmen
Kesinlikle özellikle şekerli şeylere bayiliyorum misafirlere alinan cikolatalari yedim ): ekmekte yiyorum sen vermeyi bosver almasak iyidir.kiskiskis emzirince insan çok acıkıyo dimi canım yani en azından bana öyle oluyo sanki içim çekilmiş gibi öyle halsizleşiyorum ki yiyorum haliyle
Böyle yiyerek ve emzirerek kilo veriliyomuki tecrübeli anneler? Yemesek de süt nerden olucak?
Babalara göre bişey yok her sorun bizde patlıyo çok mu karamsarlaştım ne
Eliyle oynadıysa doğumun hızlanıcaktır, rahim ağzında yumuşamış, doğum belirtileri ufaktan başlamış benceKızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş
Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..
Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..
Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım?
Ben 11. Günde ofise filan gittim, işlerim vardı onları hallettim, sen daha çok üşütmüşe benziyosun canım, endişelenme..Kızlar ya
Ben dün dışarı çıkmak zorunda kaldım
Biraz yağmur ve soğuk yedim
Gece üşüme tuttu beni
Bide isal başladı
Bugünde eklemlerim sızlıyo midem bulanıyo
Acaba üşüttüm mü
Normaldoğum iç dış dikişlerim var
Yoksa onlar mı enfeksiyon Oldu
Püfff
Şimdi yine dışarı çıkcaz bu sefer bebişi kontrole götürcez
İyice fena olmasam bari
Çocuğa bişey olurmu yaaa
Dışarda üşütür mü
Yada benim hastalık sütten geçer mi
Canim benimde aynen öyle oluyordu belimle bacagimin arasina sanki demir giriyordu ben adim atamiyordum cok yorulup oturunca sonradan kalkinca oluyordu canım yorulmaHanımlar merhaba,
Bir çoğunuz artık bebek muhabbetine başladınız ama ben daha doğurmadığım için hamilelikle ilgili bir sıkıntımı paylaşmal istiyorum. İki gündür kalça ile belin birleştiği yerde beni topallatacak kadar ağrı başladı. Hamilelikle mi lgili başka birsey mi anlayamıyorum. İlk hamileliğimde böyle birsey yaşamamıştım. Ne yapmam gerek. Beni çok kısıtlıyor bu durum.
Bebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye
Sevindim canımCanm ben huggies kullanıyorum şuan, ama dediğin gibi bezi bağlayınca primadada taşırmamıştı..
Evet benimkide çok hıçkırıyor.. emzirince geçiyor canım. Hıçkırık durmazsa çok sinirleniyor benimkiBebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye
Canim ben 10ci gunde ogle bir kasintiya maruz kaldim ki anlatsam anlatamam yani papatya cayi yaptim onunla yikatim ilikken iyidir onu deneyebilirsin10 dk fazla ayakta kalsam
yada otursam alttan dikislerim felaket sızlıyor
o yetmiyormuş gibi yanma ve kaşıntı sinyalleri verilmeye başlandı
Ne zaman gececek bu ağrı ??
Evet canım doktor verdi çapak ve akıntı vardı 3 gün günde 3 kez kullandık şükür bitti 3.günBenim kızın gözü capaktan acıkmadı by sabah dr mu verdi cnm sizinde böylemiydi
Sıcak duş, eşin beline masaj yapsın, eşine bol bol sarıl güç al.. çok ağrın olursa ağla rahatlatıyor.. Sancı aralarında dinlen, benim gibi ortalığı toparlamaya çalışma :))Sanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Sancı aralarında dinlen , derin derin nefes al. Olumlu düşün. Aralarda yuruyus yapabilirsiniz ben sancı geldiğinde yatağın başlığından destek alıp, comeliyordum. Dua et bol bol. Ayy son saatlerde dualardan ayetrl kursi başlayıp ihlasla devam fatiha ile bitiriyordum.. Ahh birde çok bağırma gücünü ikinma zamanına birak.. Allah yardımcın olsunbSanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Kızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş
Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..
Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..
Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım?
Ben hergün onunla ağlıyorum sinirlerim dayanmıyor artıkBnm de memem bildiğin ortalik mali :) hiç kapanmiyor ustsuz gezecem yanı emzirme atleti yalama yaptı illa memede uyucak aglayınca meme hmn ağza grcek besgine koyduğum gibi uyaniyo ya
Benimkide ayni canimBebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?