2016 Şubat Anneleri

Canm ben huggies kullanıyorum şuan, ama dediğin gibi bezi bağlayınca primadada taşırmamıştı..

Kesinlikle özellikle şekerli şeylere bayiliyorum misafirlere alinan cikolatalari yedim ): ekmekte yiyorum sen vermeyi bosver almasak iyidir.

Eliyle oynadıysa doğumun hızlanıcaktır, rahim ağzında yumuşamış, doğum belirtileri ufaktan başlamış bence

Ben 11. Günde ofise filan gittim, işlerim vardı onları hallettim, sen daha çok üşütmüşe benziyosun canım, endişelenme..

Canim benimde aynen öyle oluyordu belimle bacagimin arasina sanki demir giriyordu ben adim atamiyordum cok yorulup oturunca sonradan kalkinca oluyordu canım yorulma

Bebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye

Canım karnımdan beri hep hıçkırıklıydı benim oğluş
Diyordum inanmıyolardı
Şimdi hala öyle hergün mutlakaa tutar bazen günde iki kez

Emzirince daha çabuk geçiyo

Kizlar bebegim bayaga huzursuztu kac gun uyumadik ben ac sanirken meyerse kulak agrisi cekiyormus kuzum sizede soyleleyim bazen doymuyor saniyoruz ama kulak agrisi cekiyor kuzular bide kakalarini yaparken tam olarak sari deyilde boyle hafif yesilimsi oluyorsa yuzde yuz kulak agrisi var deemek

10 dk fazla ayakta kalsam
yada otursam alttan dikislerim felaket sızlıyor
o yetmiyormuş gibi yanma ve kaşıntı sinyalleri verilmeye başlandı
Ne zaman gececek bu ağrı ??
Canim ben 10ci gunde ogle bir kasintiya maruz kaldim ki anlatsam anlatamam yani papatya cayi yaptim onunla yikatim ilikken iyidir onu deneyebilirsin

Ay kızlar bebek uyuyoken bende kestiriyim dedim vee rüya gördüm.. Ben bebek için hazırlıklara başlamışım, her yer mavi mavi.. Sonra doktor kontrolune gidiyoruz bebek kız diyor doktor, eşimde bebek kızsa çok sevinmem diyor, hani erkekti.. Ben nasıl üzülüyorum, ama bizim bebeğimiz kızı erkeğimi var diyorum çok zoruma gidiyor, erkek değilse sevinmem ben erkek bekliyodum diyor, eşyalarıda altık herşeyi mavi benim oğlum olucak diyor nasılll üzülüyorummm.. Derken bebeğin sesine uyandım pfff çok gerildim yaaa!

huzurunmeraklisi canım ortalama 40 gün sürüyomuş, bendede geçen gün çekme ve ağrı vardı ( tabi tonla iş yaparsam olacağı oydu) dün kaşıntım vardı tatlı tatlı :)) Şöyle bir inceledim tek iyi gelen şey çok ayakta durmamak, yat dinlen tatlım

Sanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Sıcak duş, eşin beline masaj yapsın, eşine bol bol sarıl güç al.. çok ağrın olursa ağla rahatlatıyor.. Sancı aralarında dinlen, benim gibi ortalığı toparlamaya çalışma :))

Sanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Sancı aralarında dinlen , derin derin nefes al. Olumlu düşün. Aralarda yuruyus yapabilirsiniz ben sancı geldiğinde yatağın başlığından destek alıp, comeliyordum. Dua et bol bol. Ayy son saatlerde dualardan ayetrl kursi başlayıp ihlasla devam fatiha ile bitiriyordum.. Ahh birde çok bağırma gücünü ikinma zamanına birak.. Allah yardımcın olsunb

Yaaa aynı durumdayız resmen, mart annelerindeyim ama burayı da aktif takip ediyorum
Kaçıncı haftadasın acaba? Ben 38+4 olucam yarın ve bebeğim kilosuna bakıcak dr son kez, 3.900-4 kg çıkıcak kilosu tahmini ..
Geçen hafta baktığında ne açılma ne rahimde yumuşama hiçbişey yoktu bebekte yukarda duruyo zaten, hala yukarda ..
Banada dr un dediği yarın bakıcak az da olsa açılma yumuşama varsa bekletmeden suni sancı verip doğumu başlatıcak çünkü 4 kg üstü çatın yeterli değil çok zorlanırsın Dedi geçen hafta ..
şimdi banada yarın sorucak ve ben suni sancıyı kabul etmicem, sezeryanı da istemiyorum, kendi kendine de doğmuyo çocuk ..
Mecbur sezeryan gibi olucak ama bakalım, sen ne düşünüyosun acaba aynı durumdayız, Nasıl bir yol izliceksin ?

Bnm de memem bildiğin ortalik mali :) hiç kapanmiyor ustsuz gezecem yanı emzirme atleti yalama yaptı illa memede uyucak aglayınca meme hmn ağza grcek besgine koyduğum gibi uyaniyo ya
Ben hergün onunla ağlıyorum sinirlerim dayanmıyor artık Altını almak bir işkence...açmak için yatırınca direk bağırıyor.hele açınca aman Allahımmm...hepimiz telef oluyoruz...ağlamaktan çişini yapıyor açınca.bir de Kıyafetler batıyor mu...Allah haydi kıyafet değiştir.bir de o yaygara...sırtımdan ter akıyor.
Arada kucağıma almak zorunda kalıyorum.
Bugün artık dayanamadım.yalancı memeyi verdim.baktım olcak gibi değil yani...hiç istemezdim ama mecburum.göbeği çaylıcak ağlamaktan.ilk defa sakince alt aldım...masajını bile yaptım:) ohh beee dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…