bence de al canim,bak ben hastanedeyim simdi sagip biraktim annem vericek acikinca,yalniz 1 numara uclu biberonla ver bebege sagdigin sutuBugün acayip uykuluyum ben ki 3 saatle ayakta kalırdım.. Ahhh ahh.. Süt sağma makinesi alıcam sütümü sağıcam, kv geldiğinde deliksiz bir uyku çekmeyi planlıyorum, babası yada kv verir bebeğime.. Valla hafta da bir gün böyle bir lüksüm olsun yoksa yorgunluktan hastalanıcam :/
İnşallah kolay ve hayırlı bir doğumun olur canımKızlar sanırım yrn sezeryan olacam. Bgn emin olmak için devlet hastanesinde de. Muayene oldum hmn yatış yaptılar çok korktum panikledim bebeğin suyu az neye uğradımı şaşırdım. Ağlamaktan yoruldum resmen. Tekrar kendi Dr geldim şimdi saat belirlicez. Dua edin çok paniğim bn şuan stres yaptım notmal doğuma şartlanmıştım
Senin son haftanmış anladım canım, benim de doktorum beklemek istemiyor, son haftana kadar beklersek 4.5 kiloyu geçicek Bebek ve çok zorlanırsın diyo, ablamın doğumları da hep iri Bebek ve çok çok zordu en son dr hatası yüzünden vakumla almaya çalıştılar çok problem yaşadı, benimde korkum o, beklemek istemiyorum gelmeye niyeti yok oğlumun sağolsun gittikçe kilo artıyo ..
Of kafam benimde çok karışık, ablamın durumundan dolayı kesinlikle sonuna kadar beklemek istemiyorum, suni sancı benimde bütün çevrem alma diyor, eşimde izin vermiyor, bende yarın söylicem doktora istemediğimi ..
Nolucak bilmiyorum, deli gibi bazen yürüyorum bende, squat falan yapıyorum egzersizler hurmalar, yok ..
Doğum işi kısmet kader gerçekten de ..
Çok istediğimiz için mi olmuyo anlamadım
O zaman hayırlısını dile tevekkül et Çarşambayı bekle birden sancın gelir belli mi olur inşallah yavruna en hayırlı yoldan kavuşursun.zaten onu gördüğünde sez yada normal farketmez tüm Ağrılarını unutuyorsun :)
Canım bende de hemoroid oldu doğumdan sonra,kabız olma sakın.baskı ve oturken batma olabiliyorOff ya gün geçmiyo ki ayrı bi dert bi sorun çıkmasın
Kızlar normal doğum yapanlar
Sizdede böyle oldumu
Sabah çok erken isal olmuştum
Sonra sürekli bir tuvalet ihtiyacı oldu gidip bekliyorum
Hiç bişey yok
Ama sancım aynı isal sancısı
Sonra afedersiniz bi baktım makattan renksiz dışkı yok sadece akıntı gelmiş ve çok bol
Acaba anüsteki yırtıkdan mı
Yırtık mı var
Bir haftadır rahattım yine başladı doğumdaki gibi anüse baskı hissetmeler
Var mı bu durumu yaşıyan
Doktora kontrole gitcem dikişler için
O zamana kadar içimi rahatlatmalıyım
Dedtekle birlikte Bol yürümek, sancı gelmeden önce denize girdiğimi düşünmüştüm. Sancı anında ise vajinama kadar denizin içinde olduğumu ve sancıları da dalgaların vajinama vurduğumu düşünmüşütüm. Su soğuk olur da giremezsin ya suya onun gibiSanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Prima, sleppy ve canbebe.en baştaki prima ortadaki huggies mi ikisi de 1 numara mı bunlar? hangisi daha iyi? bezin bol olması idrarı dışarı çıkırıyor mu?? nedense canbebe pişik yapar diye korkuyorm.
Ah iyi bari sıkıntı olmadığına sevindim. Bebişin yanında mı evde miMerhabalar
sabah sezeryan bolgemden birden su gibi geldi akinti,ustum basim batti .Zaten doktora gidecektik hemen ciktik su an hastanedeyim.Doktor bakti hicbisey yok belki oksururken biraz zorlamissindir dedi,antibiyotik yazacakti ben bogaz icin amokvalin kullaniyorum diyince ona devam et dedi. Yarindan itibaren de dus alabilirsin dedi.Ameliyat bolgeme ultrasonla da bakti,simdi eve donucez bebise de sut sagip birakmistim ama cok gerek kalmadi
Canım doktorlar sallıyolar biraz son haftalarda bebek nerdeyse hiç kilo almıyor.. 15-50gr max. Tabi suan bebeğin kaç kilo bilmiyorum ama 100gr alması bile mucize.. Benim son üç hafta hep aynıydı doğdu 150gr fazlaydı o kadar..
Benimkide öle iki gündür kucakta ıyumakmistiyorBenim çocuğa yatak batıyo sanki memede uyusun kucakta uyusun aman yatağa yatmasın kucakta alıyor uykuyu şöyle güzel derin bir uyku yok sürekli tedirgin yatıyor anlamadım niye böyle bu kuzu
Doktoruma duaciyim. Yillarin doktoru ve bu gune kadar cok nadir dikisli dogum yaptirmis. 3.900 gr 51cm dogdu kiziCanim nasil sifir dikis yaa o nasil oldu? Bu donemde mucize gibi geliyor insana.
Herkesin farklı oluyormuş Can'ım rahat rahat doğurcaz inşallah benim de perşembe kontrol. Filmlerdeki gb olacak bizimki hop beş dakikada sarıp kucağımıza inşallahBende yumuşama bile yoktu, çatı muayenesinde o kadar kurcaladı geçen hafta, lekelenmen olur Dedi dr o bile olmadı düşün :)
Yarın bakalım ne dicek dr, suni sancı Bi yanım kabul et dene şansını diyor Bi yanım da bebeğin kafası büyük olduğu için sonuna kadar sancı çekip son anda sezeryana alınmaktan korkuyor, ablamda doğumunda kilolu Bebek normal doğurmaya çalıştı ve kafası çıkmayınca Bebek tehlikeye girince sezeryana bile alamadılar vakumla zorla aldılar bebeği, düşündükçe hep aklıma ablam geliyor, o yüzden korkularım artıyor, bebeğin kilosu az olsa beklicem sonuna kadar ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ..
Insallah canim hic korkma. Benim suyum geldi ne bebek asagiya inmisti ne aciklik vardi ne de sancim vardi. Bekledik sanci olmayinca suni verildi ve sanci cekerken bebek asagi indi, acilma oldu. Suni sancidan hic korkma dua et ve sevdiklerine ettir. Ben suni sanciyla boyle kolay dogurdum kendi sancim olsa herhalde 5 dk da dogururdum diyorum. Ama sen dogum sonrasina da odaklan :) Dikisim az olacak hemen iyileseck hic sancim olmayacak de :) Rabbim yar ve yardimcin olsun. Yarin sabaha minigin kucaginda olsun ins.Ahhh kuzumm ağzın bal yesin..
Hep olumlu düşündüm normale odakladım kendimi hala umudum bar Çarşamba'ya kadar kendi gelecek insallah. Tek korkum suni yi çekip doguramamak .. Cok kolay doguracagım dedim dedim bakalım bendede tutacakmı Can'ım insallah Senın gibi bir dogumum olur..
Peki senin ilk dogumun mu?Doktoruma duaciyim. Yillarin doktoru ve bu gune kadar cok nadir dikisli dogum yaptirmis.
Canım doktorlar sallıyolar biraz son haftalarda bebek nerdeyse hiç kilo almıyor.. 15-50gr max. Tabi suan bebeğin kaç kilo bilmiyorum ama 100gr alması bile mucize.. Benim son üç hafta hep aynıydı doğdu 150gr fazlaydı o kadar..
Canım dediğim gibi mucize :)) herkeste aynı olmaz ama genel çoğunlukta az alıyor yaptığım izlenimlere göre, hoş bendede ıskaladı ama başından beri net rakam veremeyeceğini belirtmişti.. Sezeryan yapmak için türlü takla atan doktorlardan sonra tavrımı anlarsın :))Kuzum benim doktorun dediğinden fazla çıktı kilosu ve oğlum son haftalarda resmen kilo aldı... Ben de hep artık almaz diye beslenmeme dikkat etmemiştim. :)
Bol dua et Allah yardımcın olsunSanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?