2016 Şubat Anneleri

bence de al canim,bak ben hastanedeyim simdi sagip biraktim annem vericek acikinca,yalniz 1 numara uclu biberonla ver bebege sagdigin sutu

İnşallah kolay ve hayırlı bir doğumun olur canım

Kızlar prima premium care kullanıyorum eşim dün yeni paket aldı iç kısmı mavi noktalı çıktı daha önceki paket böyle değildi iç kısmı beyazdı kullanan arkadaşlar sizinde böyle farklı çıkan paket oldu mu ?

Bende öyle cok hareketli bir hamilelik gecirdim, sürekli yürüyüs plates vs ama yok.. Kısmet evet ama biz elimizden geleni Yaptk beklıcez :) Senın bebegın zamanı var ama durdukça kılo alacaktır bilemedim ki..

Orası öyle canım. Sagolasın destegın için insallah dedgn gibi olur..

Off ya gün geçmiyo ki ayrı bi dert bi sorun çıkmasın

Kızlar normal doğum yapanlar
Sizdede böyle oldumu

Sabah çok erken isal olmuştum
Sonra sürekli bir tuvalet ihtiyacı oldu gidip bekliyorum
Hiç bişey yok
Ama sancım aynı isal sancısı
Sonra afedersiniz bi baktım makattan renksiz dışkı yok sadece akıntı gelmiş ve çok bol

Acaba anüsteki yırtıkdan mı
Yırtık mı var
Bir haftadır rahattım yine başladı doğumdaki gibi anüse baskı hissetmeler

Var mı bu durumu yaşıyan
Doktora kontrole gitcem dikişler için
O zamana kadar içimi rahatlatmalıyım

Canım bende de hemoroid oldu doğumdan sonra,kabız olma sakın.baskı ve oturken batma olabiliyor

Bebem uyurken tv yi açayım dedim, o da ne
Doğum lekesi için ibrahim amcam formül veriyor

kızlar ben grip oldum,çok korkuyorum bebeğime de gecer diye.bi de cok yorgunum.akşam gaz sancıları baslıyor bebeğimde gec saatlere kadar ağlıyor.çok terliyorum,su içinde kalıyorum.dogumdan bu yana 10 kg verdim.

Selamlar herkese,annemle kardeşim doğumdan 1 hafta önce gelmişlerdi bugün gittiler,bir aydır elim ayağım oldular resmen bir de o kadar alışmışımki evdeki varlıklarına bomboş geliyor ev. 7 saat var aramızda daha yoldalar ama kızımı kaptığım gibi arkalarından yola çıkasım var,bir de giderken kızıma sarılıp sarılıp öyle ağladılar ki içim eridi.
Bizim kız gündüzleri melek gibi uyurken akşam 10dan sonra her ihtiyacı giderilmesine rağmen sürekli huzursuzlanıyor yalnız ilk gecemiz açıkçası korkuyorum. Umarım sakin geçen bir ilk gece olur ama sabahtan beri karnını doyurup doyurup uyuyor bizim prenses akşama güç topluyor sanırım

Sanci beklerken yapmami tavsiye edecginz bisey varmi? :|
Dedtekle birlikte Bol yürümek, sancı gelmeden önce denize girdiğimi düşünmüştüm. Sancı anında ise vajinama kadar denizin içinde olduğumu ve sancıları da dalgaların vajinama vurduğumu düşünmüşütüm. Su soğuk olur da giremezsin ya suya onun gibi
sancı anında çömelmek, bele masaj yaptırmak, ve refakatçıyı ısırmak veeee burundan nefes alıp iki katı kadar sürede ağızdan nefes vermek. Gözlerni kapatıp 4sn de alıp 8saniyede vermek gibi.

en baştaki prima ortadaki huggies mi ikisi de 1 numara mı bunlar? hangisi daha iyi? bezin bol olması idrarı dışarı çıkırıyor mu?? nedense canbebe pişik yapar diye korkuyorm.
Prima, sleppy ve canbebe.
Canbebe 3saat durdu çiş kısmı fullenmişti. Kakasını az birşey yapmıştı. Pişik kısmı olmadı.
Benim bebe her seferinde çiş aynı oranda olmuyor. Ya yemesi düzenli değil diye, ya da ben çok tezcanlıyım sık sık bez değişiyorum.
Bugün babanem çöpümüzü gördü, bu kadar bez mi değişilir dedi
Anlamadım gitti çok mu değişiyorum diye :)
2-3 saatte bir değişiyorum. Az çişli az kakalı olsa da değişiyorum.
Sizler basıl yapıyorsunuz? Bugün kaç bez değiştiğimi sayacağım :)
kaö tane kullanmışız bugüne kadar miktarına bakacağım
Piskopata bağlattılar beni

Ah iyi bari sıkıntı olmadığına sevindim. Bebişin yanında mı evde mi

Kuzum benim doktorun dediğinden fazla çıktı kilosu ve oğlum son haftalarda resmen kilo aldı... Ben de hep artık almaz diye beslenmeme dikkat etmemiştim. :)

Benim çocuğa yatak batıyo sanki memede uyusun kucakta uyusun aman yatağa yatmasın kucakta alıyor uykuyu şöyle güzel derin bir uyku yok sürekli tedirgin yatıyor anlamadım niye böyle bu kuzu
Benimkide öle iki gündür kucakta ıyumakmistiyor

Herkesin farklı oluyormuş Can'ım rahat rahat doğurcaz inşallah benim de perşembe kontrol. Filmlerdeki gb olacak bizimki hop beş dakikada sarıp kucağımıza inşallah

Insallah canim hic korkma. Benim suyum geldi ne bebek asagiya inmisti ne aciklik vardi ne de sancim vardi. Bekledik sanci olmayinca suni verildi ve sanci cekerken bebek asagi indi, acilma oldu. Suni sancidan hic korkma dua et ve sevdiklerine ettir. Ben suni sanciyla boyle kolay dogurdum kendi sancim olsa herhalde 5 dk da dogururdum diyorum. Ama sen dogum sonrasina da odaklan :) Dikisim az olacak hemen iyileseck hic sancim olmayacak de :) Rabbim yar ve yardimcin olsun. Yarin sabaha minigin kucaginda olsun ins.

Keşke 150 gr alsa canım yaa bekliyim son haftaya kadar
Haftada 300-350 gr alıyor bebeğim, bütün herşeyi kıstım yeme içmemle alakalı değil şekerimde yok tamamen genetik ..
Yarın gidince geçen hafta 3.650 idi, yarın gidince 4 kg olmuş olucak ve 2 hafta var daha ..
Sürekli hızlanıyor kilo alımı, inşallah yarın bakınca açılmam falan olursa suniyi kabul etmeyip 1 hafta daha mı beklesem acaba, yada hemen sezeryana alalım riske girmeyelim diyo dr .. 2 Bebek kaybım var zaten ben 2-3 kat fazla korkuyorum, geldik sona kadar artık, şimdi benim vericeğim yanlış bir kararla kötü sonuçları düşünmek bile istemiyorum ..

Kuzum benim doktorun dediğinden fazla çıktı kilosu ve oğlum son haftalarda resmen kilo aldı... Ben de hep artık almaz diye beslenmeme dikkat etmemiştim. :)
Canım dediğim gibi mucize :)) herkeste aynı olmaz ama genel çoğunlukta az alıyor yaptığım izlenimlere göre, hoş bendede ıskaladı ama başından beri net rakam veremeyeceğini belirtmişti.. Sezeryan yapmak için türlü takla atan doktorlardan sonra tavrımı anlarsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…