Alala çok yememene rağmen kilo alması çok ilginç, dedigin gibi genetiktir belkide.. çatın belki yeterince geniştir, 4,5 kilo dogurablar var.. Bilemedim canim ya :/ Hakkinizda hayirlisi, sagliginizi etkileyecekse sizin icin ne iyiyse o yontem uygulansin.Keşke 150 gr alsa canım yaa bekliyim son haftaya kadar
Haftada 300-350 gr alıyor bebeğim, bütün herşeyi kıstım yeme içmemle alakalı değil şekerimde yok tamamen genetik ..
Yarın gidince geçen hafta 3.650 idi, yarın gidince 4 kg olmuş olucak ve 2 hafta var daha ..
Sürekli hızlanıyor kilo alımı, inşallah yarın bakınca açılmam falan olursa suniyi kabul etmeyip 1 hafta daha mı beklesem acaba, yada hemen sezeryana alalım riske girmeyelim diyo dr .. 2 Bebek kaybım var zaten ben 2-3 kat fazla korkuyorum, geldik sona kadar artık, şimdi benim vericeğim yanlış bir kararla kötü sonuçları düşünmek bile istemiyorum ..
Canim sen dogurmamusmiydin, ohh masallah kuzuya, Allah anali babali buyutsunn.. dikissiz atlatmissin ama ikinci dogumun dimi? Helal olsun doktora kolaya kacmamisDoktoruma duaciyim. Yillarin doktoru ve bu gune kadar cok nadir dikisli dogum yaptirmis. 3.900 gr 51cm dogdu kizi
Kızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş
Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..
Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..
Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım?
Canım dediğim gibi mucize :)) herkeste aynı olmaz ama genel çoğunlukta az alıyor yaptığım izlenimlere göre, hoş bendede ıskaladı ama başından beri net rakam veremeyeceğini belirtmişti.. Sezeryan yapmak için türlü takla atan doktorlardan sonra tavrımı anlarsın :))
İnşallah derin bir açılma değildir. Hiç moral bozma, sütünü etkileme. Yarın inşallah ufak tefek pansumanla geçecek bir durum olduğunu görürsün...
Buarada evdeki durumlar nasıl? Kv ve gelen gidenler naptı? Sizde mi kalıyorlar yoksa akrabalara mı gittiker?
İnş bu işlerden ötürü dikişlerin zarar görmemiştir
Aaa bana da almadı ne çicek ne birley :)
Tria alacaktı son anda babadan kalma ev vergisi borcu çıktı, bende istemiyorum yüzük dedim:) ama çiçek alabilirdibak iyi hatırlattın, lohusa tribine gireyim bi
Bende de minik bir yırtık ve bir parmak başı kadar dikiş var :) doktor dikişin az var bile denmez diyordu ama inanmıyordum bugün zorla bakabildim :)
Gebeliğimin ilk gününden beri sürekli tuvalete çömelir gibi çömelip yerden kaldırma işlerimi yaptım. Herkes kızdı eğilme öyle çok zararlı dedi ama zararlı olsa eskiden alaturka tuvalete nasıl gidiliyordu dedim dinlemedim
Keşke olsaydı da o wc ye gitseydimbence onun etkisi
Evet cok ekili oldu bende de 2 wc den de var evimde ama ben hep alaturka olani kullandim esim hep kiziyordu surekli egil comel kalk hareketi yapiyordum sukur ise yaradi dogumum kolay oldu.İnşallah derin bir açılma değildir. Hiç moral bozma, sütünü etkileme. Yarın inşallah ufak tefek pansumanla geçecek bir durum olduğunu görürsün...
Buarada evdeki durumlar nasıl? Kv ve gelen gidenler naptı? Sizde mi kalıyorlar yoksa akrabalara mı gittiker?
İnş bu işlerden ötürü dikişlerin zarar görmemiştir
Aaa bana da almadı ne çicek ne birley :)
Tria alacaktı son anda babadan kalma ev vergisi borcu çıktı, bende istemiyorum yüzük dedim:) ama çiçek alabilirdibak iyi hatırlattın, lohusa tribine gireyim bi
Bende de minik bir yırtık ve bir parmak başı kadar dikiş var :) doktor dikişin az var bile denmez diyordu ama inanmıyordum bugün zorla bakabildim :)
Gebeliğimin ilk gününden beri sürekli tuvalete çömelir gibi çömelip yerden kaldırma işlerimi yaptım. Herkes kızdı eğilme öyle çok zararlı dedi ama zararlı olsa eskiden alaturka tuvalete nasıl gidiliyordu dedim dinlemedim
Keşke olsaydı da o wc ye gitseydimbence onun etkisi
Alala çok yememene rağmen kilo alması çok ilginç, dedigin gibi genetiktir belkide.. çatın belki yeterince geniştir, 4,5 kilo dogurablar var.. Bilemedim canim ya :/ Hakkinizda hayirlisi, sagliginizi etkileyecekse sizin icin ne iyiyse o yontem uygulansin.
Bende öyle cok hareketli bir hamilelik gecirdim, sürekli yürüyüs plates vs ama yok.. Kısmet evet ama biz elimizden geleni Yaptk beklıcez :) Senın bebegın zamanı var ama durdukça kılo alacaktır bilemedim ki..
Herkesin farklı oluyormuş Can'ım rahat rahat doğurcaz inşallah benim de perşembe kontrol. Filmlerdeki gb olacak bizimki hop beş dakikada sarıp kucağımıza inşallah
Ay inanmıyorumm, Allah kimseye yaşatmasın böyle birşey!!, çok üzüldüm yiğenineBen 1 aydır kilo almıyorum canım durdu kilo almam yarım kilo aldım belki, Bebek 1 ay içinde 1 kiloya yakın aldı hala devam ediyor..
Bende eşimde kilolu doğmuşuz, ablam iki oğlunuda kilolu doğum yaptı, küçük oğlu 4.800 kg doğdu, 10 cm açılmayla hastaneye gitti doğum gerçekleşmedi sezeryana alamadılar, dışarıda eşinden imza aldılar vakumla bebeği alıcaz ve kaybedebiliriz anneyi yada bebeği diye, vakumla aldılar yeğenimi, çok kötü günlerdi yeğenim hala kafa yapısı yamuk, vakumdan dolayı ..
Benimde korkum bu, şu an 4 kg Bebek, 2 hafta var ve doğum belirtim yok ..
Dr hep normal doğum yanlısı hala öyle, normal olsun diye dua ediyo nerdeyse, ama çatım çok müsait değilmiş bu hafta doğum olmazsa Sezeryanla alalım riske girmeyelim diyo ..
Yarın inşallah kesinleşicek durumum
Zaman var ama kilo almasa keşke beklesem sonuna kadar :))
Keşkeeee inşallahh :) yarın belli olucak benim de ..
Kaçkncı haftadasın bilmiyroum ama doğum ile alakalı bir ağrı o ağrı
Artık kanala girmiş beya girmeye çalışıyordur.
Yakında seninde bebek telaşların başlar
Benim dikiş değil de etim ağrıyor galiba. Hala ağrıyan bir yerim var yani
Canim gogus ucu kullansana Aventin o kadar kolay tutuyor ki bebegim hemen saldiriyor
Bebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye
Canim ben 10ci gunde ogle bir kasintiya maruz kaldim ki anlatsam anlatamam yani papatya cayi yaptim onunla yikatim ilikken iyidir onu deneyebilirsin
huzurunmeraklisi canım ortalama 40 gün sürüyomuş, bendede geçen gün çekme ve ağrı vardı ( tabi tonla iş yaparsam olacağı oydu) dün kaşıntım vardı tatlı tatlı :)) Şöyle bir inceledim tek iyi gelen şey çok ayakta durmamak, yat dinlen tatlım
Eki Görüntüle 1780127
Bebem uyurken tv yi açayım dedim, o da ne
Doğum lekesi için ibrahim amcam formül veriyor
ben de degistiriyorum canim hemen,hatta bazen degistiriyorum bi daha yapiyo ardina bol bol 1 numara bezim var nasilsa bebisin rahati daha onemliDedtekle birlikte Bol yürümek, sancı gelmeden önce denize girdiğimi düşünmüştüm. Sancı anında ise vajinama kadar denizin içinde olduğumu ve sancıları da dalgaların vajinama vurduğumu düşünmüşütüm. Su soğuk olur da giremezsin ya suya onun gibi
sancı anında çömelmek, bele masaj yaptırmak, ve refakatçıyı ısırmakveeee burundan nefes alıp iki katı kadar sürede ağızdan nefes vermek. Gözlerni kapatıp 4sn de alıp 8saniyede vermek gibi.
Prima, sleppy ve canbebe.
Canbebe 3saat durdu çiş kısmı fullenmişti. Kakasını az birşey yapmıştı. Pişik kısmı olmadı.
Benim bebe her seferinde çiş aynı oranda olmuyor. Ya yemesi düzenli değil diye, ya da ben çok tezcanlıyım sık sık bez değişiyorum.
Bugün babanem çöpümüzü gördü, bu kadar bez mi değişilir dedi
Anlamadım gitti çok mu değişiyorum diye :)
2-3 saatte bir değişiyorum. Az çişli az kakalı olsa da değişiyorum.
Sizler basıl yapıyorsunuz? Bugün kaç bez değiştiğimi sayacağım :)
kaö tane kullanmışız bugüne kadar miktarına bakacağım
Piskopata bağlattılar beni
Ah iyi bari sıkıntı olmadığına sevindim. Bebişin yanında mı evde mi
Ay inanmıyorumm, Allah kimseye yaşatmasın böyle birşey!!, çok üzüldüm yiğenine((
Sen hiç riske girme bencede yakınında yaşamışsınız zaten :/
Hadi bakalım canım hayırlısıyla kucagına alırsın inş.Galiba geliyo zeynebim :) sancilar 10 dk da bir lekelenme falan var. Gdiyoruz bakalim hastaneyw dua edin nolur yarim saatte bi cumle yazamadim oyy
Canım bugün 14 günümüz bitti. Evvelsi gün yani 12. Gün 2. Pakete geçtik. 80 lik paket bitti canım. Ne yapalım o popolar çok degerliDedtekle birlikte Bol yürümek, sancı gelmeden önce denize girdiğimi düşünmüştüm. Sancı anında ise vajinama kadar denizin içinde olduğumu ve sancıları da dalgaların vajinama vurduğumu düşünmüşütüm. Su soğuk olur da giremezsin ya suya onun gibi
sancı anında çömelmek, bele masaj yaptırmak, ve refakatçıyı ısırmakveeee burundan nefes alıp iki katı kadar sürede ağızdan nefes vermek. Gözlerni kapatıp 4sn de alıp 8saniyede vermek gibi.
Prima, sleppy ve canbebe.
Canbebe 3saat durdu çiş kısmı fullenmişti. Kakasını az birşey yapmıştı. Pişik kısmı olmadı.
Benim bebe her seferinde çiş aynı oranda olmuyor. Ya yemesi düzenli değil diye, ya da ben çok tezcanlıyım sık sık bez değişiyorum.
Bugün babanem çöpümüzü gördü, bu kadar bez mi değişilir dedi
Anlamadım gitti çok mu değişiyorum diye :)
2-3 saatte bir değişiyorum. Az çişli az kakalı olsa da değişiyorum.
Sizler basıl yapıyorsunuz? Bugün kaç bez değiştiğimi sayacağım :)
kaö tane kullanmışız bugüne kadar miktarına bakacağım
Piskopata bağlattılar beni
Ah iyi bari sıkıntı olmadığına sevindim. Bebişin yanında mı evde mi
Canimm benide carsamba cagirdi artik son dedi ..sabah 8.30 gidiyorum suniyii deneyecek sonrasiii ALLAH KERIMMKızlar moralim iyice bozuldu..
Şimdi doktordan çıktım Bebeğim 4 kilo olmuş +-250 gram oynar dedi ama istikrarla kilo alan bir Bebek dedi, alttan acıklıgıma baktı 1 parmak ,rahim güzel yumuşamış dedi Bebek biraz daha inmiş ama hala tam olarak kanala inmemiş
Alttan baya kurcaladı acıklık varmı diye bakarken sanırım doğumu başlatmak için de baya ugrastı..
Sonuç; Çarşamba'ya kadar bekleyelim eğer o güne kadar gelmezse suni sancı ile (rahimde yumusama oldugundan suni de basarılı olabiliriz ve çatın çok uygun diyerek ) doğumu başlatalım dedi, iri bir bebek tehlikeye atmalayalım dedi..
Kafam çok karıstı o kadar sancı cekıp sezaryen olmak zorunda kalırsam diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
Sizce ne yapmalıyım?
Akşama savaş var deseneSelamlar herkese,annemle kardeşim doğumdan 1 hafta önce gelmişlerdi bugün gittiler,bir aydır elim ayağım oldular resmen bir de o kadar alışmışımki evdeki varlıklarına bomboş geliyor ev. 7 saat var aramızda daha yoldalar ama kızımı kaptığım gibi arkalarından yola çıkasım var,bir de giderken kızıma sarılıp sarılıp öyle ağladılar ki içim eridi.
Bizim kız gündüzleri melek gibi uyurken akşam 10dan sonra her ihtiyacı giderilmesine rağmen sürekli huzursuzlanıyor yalnız ilk gecemiz açıkçası korkuyorum. Umarım sakin geçen bir ilk gece olur ama sabahtan beri karnını doyurup doyurup uyuyor bizim prenses akşama güç topluyor sanırım
Aynen bizde öyle bir haftada 50 lik bitti bizimdeCanım bugün 14 günümüz bitti. Evvelsi gün yani 12. Gün 2. Pakete geçtik. 80 lik paket bitti canım. Ne yapalım o popolar çok degerliBen sadece çişi az yapmışsa degiştirmiyorum çişi çok yaptıysa degiştiriyorum. kaka az olsa bile degiştiriyorum.
Benim 4 tane bile yooktu çatlak bir tane bile yoktu ufacik Karnım vardi doğurdum 10 gun sonra 4 tane cekirdek büyüklüğünde gördüm göbek deliginin altindaŞuan soklardayimgöbeğimde inince şişliğim geçince ortaya bir suru çatlak çıktı yaaa ( doğum ypcam gün sadece dort çizgi şeklinde çatlağım vardi .bunlar nerden çıktı sezaryen le doğum yaptım hadi normal olsa ikininca doğum esnasında oldu dicem de bu ne şimdi ay moralim çok bozuk . kendimi çirkin hissediyorum mm (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?