2016 Şubat Anneleri

Alala çok yememene rağmen kilo alması çok ilginç, dedigin gibi genetiktir belkide.. çatın belki yeterince geniştir, 4,5 kilo dogurablar var.. Bilemedim canim ya :/ Hakkinizda hayirlisi, sagliginizi etkileyecekse sizin icin ne iyiyse o yontem uygulansin.

Doktoruma duaciyim. Yillarin doktoru ve bu gune kadar cok nadir dikisli dogum yaptirmis. 3.900 gr 51cm dogdu kizi
Canim sen dogurmamusmiydin, ohh masallah kuzuya, Allah anali babali buyutsunn.. dikissiz atlatmissin ama ikinci dogumun dimi? Helal olsun doktora kolaya kacmamis

Canım hayırlısı ne ise o olsun..allah en doğrusunu senin için bilir merak etme..
Ama eğer yumuşama varsa normal yolla dogurursun..benimde öyleydi.. Cuma günü rahmin yumuşamış açılman var dedi ki sancim falan yoktu pazar doğum yaptım..
İnşallah seninde o şekilde olur..

:) evet ben de daha az gelir umudu tasiyordum kilosu canım ama doğumda doktor bile şok oldu. :) direk kaç kilo dedi çıkartınca :) maşallah ogluma sezeryan için maalesef bunu kullanıyorlar. Benim doktora tam tersiydi ölçümlerdeki kilo bile iyi olmasına rağmen son dk kadar normal için uğraştı,o ağrıyı çekmeyi ben de çok iaterdim, doğum sonunda iyi ki normali beklememisiz dedi :) o yüzden Rabbim hangi doğum biçimi bizim hakkımizda hayırlısı ise o olsun ama sezeryan diye gereksiz direten doktorlardan Rabbim korusun

Evet cok ekili oldu bende de 2 wc den de var evimde ama ben hep alaturka olani kullandim esim hep kiziyordu surekli egil comel kalk hareketi yapiyordum sukur ise yaradi dogumum kolay oldu.

Ben 1 aydır kilo almıyorum canım durdu kilo almam yarım kilo aldım belki, Bebek 1 ay içinde 1 kiloya yakın aldı hala devam ediyor..
Bende eşimde kilolu doğmuşuz, ablam iki oğlunuda kilolu doğum yaptı, küçük oğlu 4.800 kg doğdu, 10 cm açılmayla hastaneye gitti doğum gerçekleşmedi sezeryana alamadılar, dışarıda eşinden imza aldılar vakumla bebeği alıcaz ve kaybedebiliriz anneyi yada bebeği diye, vakumla aldılar yeğenimi, çok kötü günlerdi yeğenim hala kafa yapısı yamuk, vakumdan dolayı ..
Benimde korkum bu, şu an 4 kg Bebek, 2 hafta var ve doğum belirtim yok ..
Dr hep normal doğum yanlısı hala öyle, normal olsun diye dua ediyo nerdeyse, ama çatım çok müsait değilmiş bu hafta doğum olmazsa Sezeryanla alalım riske girmeyelim diyo ..
Yarın inşallah kesinleşicek durumum

Bende öyle cok hareketli bir hamilelik gecirdim, sürekli yürüyüs plates vs ama yok.. Kısmet evet ama biz elimizden geleni Yaptk beklıcez :) Senın bebegın zamanı var ama durdukça kılo alacaktır bilemedim ki..

Zaman var ama kilo almasa keşke beklesem sonuna kadar :))

Herkesin farklı oluyormuş Can'ım rahat rahat doğurcaz inşallah benim de perşembe kontrol. Filmlerdeki gb olacak bizimki hop beş dakikada sarıp kucağımıza inşallah

Keşkeeee inşallahh :) yarın belli olucak benim de ..

Ay inanmıyorumm, Allah kimseye yaşatmasın böyle birşey!!, çok üzüldüm yiğenine ((
Sen hiç riske girme bencede yakınında yaşamışsınız zaten :/

şöyle asagida bi kalp atisi seklinde hafif hafif sizilar var. Yatsam geciyo ama sureklide yatamiyoruz ki

Canim gogus ucu kullansana Aventin o kadar kolay tutuyor ki bebegim hemen saldiriyor

bende avent kalkan var.onu kullaniyorum iyi de oluyor. Bulandan Allah razi olsun ama gogus ucunu sevmedi oglum o yuzden hic kullanmiyorum

Bebegimi cok hickirik tutuyor, sizinde tutuyor mu yavrum sapsal sapsal bakiyor noluyor diye

her emmeden sonra muhakkak hickiriyoruz kocam cok panikliyor bu duruma en son netten arastir da icin.rahat etsin dedim oyle anladi normal bisey oldugunu

Canim ben 10ci gunde ogle bir kasintiya maruz kaldim ki anlatsam anlatamam yani papatya cayi yaptim onunla yikatim ilikken iyidir onu deneyebilirsin

papatya cayi ile yikamayi duymamistim deniyeyim bi. Ben baticon kullaniyorum rahatlatsin diye

40 miiiiiiiiii poofffffff fena cok fena
annem dun gitti ufak.tefek isler bana kaldi

sezeryan olanlar nasil dayaniyor acaba ya

Eki Görüntüle 1780127
Bebem uyurken tv yi açayım dedim, o da ne
Doğum lekesi için ibrahim amcam formül veriyor

ahaaa benim konuuummm
bu arada cenemin altinda ki meshur mor leke
Dogumdan sonra acildi
cok mesudum

ben de degistiriyorum canim hemen,hatta bazen degistiriyorum bi daha yapiyo ardina bol bol 1 numara bezim var nasilsa bebisin rahati daha onemli

Ay inanmıyorumm, Allah kimseye yaşatmasın böyle birşey!!, çok üzüldüm yiğenine ((
Sen hiç riske girme bencede yakınında yaşamışsınız zaten :/

Aynen öyle canım işte benimde korkum o, etraftan hep diyolar 5 kilo doğurdum ben falan ama ben Doğuramam demekki doktor kaç kere baktı söyledi ve ablamda en yakın örneği gördüğümüz için, ailem annem ablam kesinlikle düşün hepsi normal yaptı ama bana sezeryan ol sakın bekleme diyip duruyorlar ..
Anlamayan bilmeyen de bekle diyo işte ..
Eşimde beklemeyelim diyo zaten yarın dicem doktora, suni yi kabul etmicem, sezeryan için gün vericek kesin bu hafta içi, benim kafama taklan soru, şimdi ben zorunlu sezeryan mı, keyfi sezeryan mı olucam ki, aralarında 3000 lira fark var çünkü, yarın sorucam dr

Çarşamba günu dogum olacak eğer gelemzse o vakte kadar kizlar.once verecekkk suni sanciiyi inşallah rahatlikla gelir kzim dua edin ne olur

Canım bugün 14 günümüz bitti. Evvelsi gün yani 12. Gün 2. Pakete geçtik. 80 lik paket bitti canım. Ne yapalım o popolar çok degerli Ben sadece çişi az yapmışsa degiştirmiyorum çişi çok yaptıysa degiştiriyorum. kaka az olsa bile degiştiriyorum.

Canimm benide carsamba cagirdi artik son dedi ..sabah 8.30 gidiyorum suniyii deneyecek sonrasiii ALLAH KERIMM

Akşama savaş var desene

Aynen bizde öyle bir haftada 50 lik bitti bizimde

Kizlar ben mememi sıkınca sut akmiyor. Sizin de oyle mi. Bebek emiyor, kakasini yapiyor ve huzurlu uyuyor. Ac bebek boyle olur mu.

Şuan soklardayim göbeğimde inince şişliğim geçince ortaya bir suru çatlak çıktı yaaa ( doğum ypcam gün sadece dort çizgi şeklinde çatlağım vardi .bunlar nerden çıktı sezaryen le doğum yaptım hadi normal olsa ikininca doğum esnasında oldu dicem de bu ne şimdi ay moralim çok bozuk . kendimi çirkin hissediyorum mm (((

Benim 4 tane bile yooktu çatlak bir tane bile yoktu ufacik Karnım vardi doğurdum 10 gun sonra 4 tane cekirdek büyüklüğünde gördüm göbek deliginin altinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…